Inte mycket gjort idag..

Som ni kanske märker då detta e fjärde inlägget idag har jag inte fått så mycket gjort efter jobbet.. Noppat ögonbrynen och köpt strumpbyxor kan jag iaf stolt pricka av från listan.. Naglarna får fixas i morrn och sola struntar jag nog i..

Blir nog ett jäkla party i morrn då Johan (värden) sa att det kommer 55 personer, jag känner 4st av dem så ska bli spännande..hehe..

Ha ett gott nytt år om  jag inte hinner slänga in ett inlägg i morrn..

Xoxo Marika

This is me..

Satt å kollade kort på hur mitt hår har gjort vissa förändringar under de senaste 4 åren.. Vilken tycker ni e bäst??=)

 
2005-2006                                                               2007

 
2008                                                              2008-2009


Kul att ändra lite ibland, får se vad nästa steg blir, har ju tex inte lugg på nåt av korten och det finns en hel del hårfärger till att testa..

Xoxo Marika


Home sweet home..

Hittade en liten fin julbild som jag tog när jag va hemma hos mina föräldrar..



Har jag inte fått några julkänslor innan så kommer de när jag ser mammas fina dekorationer i salen (och resten av huset) och våran gran med alla klappar under..

Xoxo  Marika

Laddad..

Har nu varit och inhandlat lite nödvändiga grejer för att på nyår kunna va så snygg som möjligt..hehe..
Det enda som e kvar på min att göra lista är:
Sola
Köpa strumpbyxor
Måla naglarna
Noppa brynen

Ska försöka hinna med det mesta idag och borde kunna lyckas med det om jag inte fastnar här framför datorn för länge bara=)

Fattar egentligen inte varför man lägger ner så mycket energi på nyår varje år.. Är få gånger som det verkligen blir så bra som man har förväntat sig, men jag som tjej måste erkänna att även om festen man går på visar sig vara as kass så är det väldigt kul att nån gång ibland ta på sig en lite extra fin klänning, fixa smink, hår och naglar lite snyggare och noggrannare än vanligt.. Lixom pyssla om sig själv lite mer än vanligt..

Xoxo Marika


Tiden går fort..

Tiden går fort när man har roligt.. Har haft så mycket att göra på Gotland så inte ens haft i gång datorn (där av den dåliga uppdateringen).. Men nu är man tillbaka i Sthlm och verkligheten efter hela 6 dagar ledigt så har ingen ursäkt för att inte skriva här..
 Jobbade idag, känndes riktigt illa när klockan ringde kl 6 i morse..

Har varit en riktigt härlig jul, måste ha varit väldigt snäll i år för fick så många fina julklappar=) Men bäst va nog att Stoffe kom ut på julaftonskväll och va med mig å familjen.. Mysig kväll..

Jobb i morrn med sen e det redan nyår..

Xoxo Marika

Mycket att stå i..

Är i stort sett klar med min att göra lista idag, blev lite disk kvar som Stoffe får fixa imorrn, har hunnit ganska mycket: En snabb sväng på stan, slått in de sista julklapparna, gått promenad på Djurgården, solat, färgat håret, brännt två CD-skivor och packat inför Gotlandsresan.. Det måste absolut va en godkänd söndag..


 

Här e några natursköna bilder från min soliga promenad=)

Xoxo Marika


Äntligen!

En dag med solsken, så efterlängtad!! Kommer inte ihåg när jag såg solen sist, världen har varit alldeles för grå å tråkig sista tiden..

Xoxo Marika

Tack för trevligt sällskap..

Har varit en väldigt mysig kväll med supergod mat på De svarta fåren.. Måste säga att det e ett favorit ställe här i Sthlm..

 

Tack för trevligt sällskap min fina kille=)

Xoxo Marika

Kaos..

Kan säga att jag så här års är ganska glad att jag inte jobbar i nån av affärerna i city, har gått på stan med Stoffe och pekat på lite julklappar jag vill ha och man kan väl säga så här att vi inte direkt va ensamma om att shoppa idag..

Ligger nu ganska trötta hemma i soffan, bokat bord på De svarta fåren i Gamla stan kl 20, så hoppas vi e vakna tills dess..

Xoxo Marika

Skönt..

Ledig hela helgen och börjar riktigt bra med lite vin hemma i soffan=)

Xoxo Marika

Snart..

Bara 2 arbetsdagar (16 h)  kvar nu tills jag har julledigt=)


Inte länge kvar..

Jul, jul strålande jul.. 1 vecka kvar bara, tiden går så himla snabbt.. Ska bli mysigt att åka till Gotland några dagar, hälsa på familj och vänner.. Tiden lär väl gå ännu snabbare där bara för att man har så mycket att göra å så många man vill hinna träffa..

Stoffe har redan gått och lagt sig, han e sjuk stackaren, jätte förkyld.. Jag har hittills klarat mig bra men kommer väl antagligen bli sjuk jag med så fort jag får lite ledigt, brukar bli så när man jobbat mycket och inte hunnit känna efter.. Så fort man börjar ta det lugnt och slappnar av så hoppar bacillerna på en, jäkligt taskigt tycker jag..

Xoxo Marika

5 dagar

5 dagar sen senaste  inlägget, dåligt av mig.. Är dock mest för er skull som läser, har inte gjort nåt kul som vanligt så varför ta upp er dyrbara tid..

Har handlat klart alla min julklappar idag, känns väldigt skönt att ha det avklarat.. Blev även en klänning till mig som kan vara aktuell till nyår=)

Bara 36 timmar jobb kvar sen ledig i 6 dagar, ska bli så skönt efter den intensiva jobbperioden jag haft senaste månaden..

Helgen jobbade jag, blev även en sväng till Handen för att kolla innebandy, Stoffes mamma, syster och systerdotter va i Sthlm så fick för en gångs skull sällskap på läktaren.. Stoffe va riktigt duktig och de vann med 3-0..

Xoxo Marika


En helt vanlig dag..

Mitt liv är otroligt ospännande för tillfället.. Jobbar, jobbar, jobbar, sen försöker jag även hinna sova och träna lite.. Låter kul va??..
Ikväll ligger jag hemma i soffan å kollar TV, kikar bort mot diskbänken lite då och då, borde verkligen diska men har hittills lyckats komma på andra grejer att fördriva tiden med, typ måste verkligen kolla min mail, ringa mamma å pappa, skriva i min blogg.. Undrar vad jag ska ha för ursäkt när det här inlägget är färdigt, har ju inte direkt så mycket att skriva om idag..

Hände en kul grej som faktiskt är värt att nämna fint besök i mitt café idag av ingen mindre än Ingemar Stenmark..





Xoxo Marika

Desperate Housewives

Va ett tag sen nu som jag själv va en så kallad housewife..hehe.. Lagade mat åt min kille, tvättade, städade och umgicks med mina vänninor som oxå råkade va hemma på dagarna.. Va ett helt okej liv, men tyvärr gav det inte direkt några pengar och ska man ha roligt som hemmafru behövs det pengar man kan spendera på shopping, luncher, fika, träning mm.. Annars blir det lätt lite långtråkigt tillslut.. Det som fick mig att ta upp dethär va att jag haft ett riktigt Desperate Houswives dag.. Laddade ner säsong 5 som jag missat alla utom 1 avsnitt av och bestämde mig för att kolla i kapp så jag kan se säsongs avslutningen i  morrrn..  Inte lika kul utan Sara, vi brukade ses varje tisdag förut och se ihop, men ändå måste jag medge att jag gillar serien skarpt=)



Blev 2 avbrott idag, lyckades ta mig ut å gå/jogga i 1 timme och sen blev det pizza med Stoffe och hans bror Micke..

Så skönt med en riktigt slö ledig dag.. Nu väntar jobb 6 dagar i rad=( Ser inte så mycket fram emot det..

Xoxo Marika


2:a Advent

Inte långt kvar till jul nu.. Vet inte vad jag ska köpa i julklapp till nån ännu, men det brukar alltid lösa sig..
Har jobbat idag 7-13, va riktigt trött när klockan ringde.. Va ändå hemma typ kl 23 igår efter att ha varit hos Jackie en stund, men svårt att somna å sen kom Stoffe hemvinglande vid 2 tiden, bubblade om hur snygg och underbar jag va och slängde sin strumpor på mig för att jävlas (eller nåt) vaknade iaf och hade än en gång svårt att somna.. Ledig imorrn, då blir det sovmorgon..

Efter jobbet blev det hem å byta om sen till Konstfack med Madeleine å Linda för att gå på deras julmarknad.. Va väldigt mycket folk så lite jobbigt att gå och kolla, blev lite julfika med julmust och saffransbulle.. Måste dock kritisera lite, istället för att spela underbar stämmningsfull julmusik så va det nån sorts reagge som hördes i högtalarna, asså hur mycket julstämmning får man då??

  

Hittade en gran på vägen hem till Linda som gärna ville va med på ett kort med  oss, så visst ställer man upp=)




Väl hemma hos Linda blev det äntligen julmusik och lite mer fika.. Mysigt att sitta å prata och gott med kakor..hihi..

 

Kvällen har jag tillbringat med Stoffe här hemma, kollat på TV och varit allmänt superslöa..

Xoxo Marika

 

20 år

Tänkte passa på att säga grattis till Jackie på mitt jobb som fyller 20 år idag.. Inte illa.. Känns om om det vä jätte länge sen jag va 20 år, har hunnit hända så mycket sen dess, 3 år går fort.. Vuxen kan jag nog inte kalla mig ännu, men mognat en hel del vill jag nog tro att jag gjort..hehe.. Tänk nästa jämna e lixom 30, känns väldigt avlägset men vet att tiden kommer gå fortare än man ibland vill.. Kommer ihåg min mammas 30 års fest, då va jag typ 8 år och hade även 2 småsyskon, hon hade mini bal i våran sal hemma.. Känns som jag ligger lite efter om jag ska hänga med i det tempot=) Får väl se vad ödet har att bjuda på för min del..

Ska börja göra mig i ordning nu, bjuden på Jackies kalas.. Får dock bli en kort kväll då det e jobb som gäller imorrn 7-13, längtar inte..

Xoxo Marika

S.A.T.C

Regnet smattrar mot rutan och jag ligger under en filt  i soffan och kollar Sex and the city the Movie.. Mycket bra eftermiddag..

Xoxo Marika

Hemma kväll..

Är riktigt skönt att vara ledig och har faktskt utnyttjat det på bästa sätt idag..
Så här har min dag sett ut:

10.00 Vaknade av väckarklockan och pratade med Kathrin i telefon en stund..
11.00 Gick till affären och köpte frukost..
11.20 Käkade frukost och kollade på TV..
12.00 Långpromenad med Madeleine..
14.00 Hemma igen, duschade och slöade i soffan ett tag..
16.00 Gick till Fältöversten för att handla mat till kvällen..

Resten av kvällen har det lagats mat, ätits mat, liten tupplur efter maten och sen kollat TV och suttit framför datorn..

Så behövligt efter 3 långa arbetsdagar, väntar nu på att Stoffe ska komma hem från träningen och sen blir det sängen..

Imorrn ska jag kanske försöka göra nån nytta, typ städa lite, men får se hur dagen artar sig.. Kan ju va så att något roligare dyker upp så att jag glömmer att städa.. Det vet man aldrig..

Xoxo Marika

Kändis span..

Japp såg Magnus Uggla idag på Stureplan.. Är nog sämst i hela världen på att känna igen kändisar, men den här gången kunde inte ens jag ta fel..




Xoxo Marika

Inget..

Okej, inget spännande alls har hänt idag, bara jobbat (12 timmar blev det) och det e ju inte så kul att skriva om.. Har fått upp våra gardiner nu och tagit första biten i min chokladkalender, det va nog va jag hade att bjuda på idag..

  '

                              

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu