Helg..

Har varit ledig hela helgen, så skönt.. Jobbade till kl 14 på fredagen, blev en sväng på stan och 2 par skor rikare, bra dag alltså=) På kvällen hade jag och Stoffe tänkt gå ut å käka middag och bara ta det lugnt, men blev hembjudna till en arbetskamrat till Stoffe så slöt med att vi käkade hämtmat och drack vin där.. Mycket trevlig kväll..

Lite seg på lördagen, men det får man väl ta.. Va duktig och städade här hemma iaf, va väl behövligt om man säger så.. På kvällen kom Kathrin och en kompis till henne hem hit för lite förfest, va jätte kul att träffa henne igen.. Stoffe va oxå hemma men höll sig i "sovrummet"..

  

                               

Valet föll sen på Sturecompagniet där det blev en ritkigt lyckad kväll, mycket folk, bra musik och roligt sällskap=) En bild säger mer än tusen ord så här kommer några fler ni får kolla på..

  

 

Lyckades även fastna på en mingelbild som jag annars gör mitt bästa för att undvika, men får väl gå för den här gången..



Idag har jag och Stoffe tvätta och sen varit på Ikea och shoppat lite.. Gardiner, dörrmatta och lite annat smått blev det, ska ta ett kort när vi fått upp och ordning på gardinerna så får ni se vad fint det blir=) Har även fått upp våra julstjärnor så känns riktigt hemtrevligt ut.. Me like..

Xoxo Marika

Ont i huvudet..

Har varit en lååååånnnnggg dag eller 10:e timmar så typ som vanligt, men har känts lång eftersom det varit så stressigt, fullt på lunchen idag med, sen stängde vi matsalen tidigt idag för vi skulle på säljkurs, vissa saker va intressant men ganska mycket känns som om vi kunde ha diskuterat å kommit på själva.. Har bara 20 timmar kvar att jobba den här veckan totalt 52 kommer jag nog upp i.. Känns mycket nu men ska ta långledigt över jul och nyår så jobbar in lite komptimmar nu så slipper jag ligga på minus.. Finns ändå inte så mycket att göra så här års så varför inte jobba när man kan..

I helgen kommer Kathrin å hälsar på ska bli superkul att träffa henne.. Sen ska jag och Stoffe nog försöka ta en tur till IKEA och köpa lite grejer till lägenheten, så helgen e det absolut inge jobb och bara ta det lugnt och nöjen..Me like=)

Xoxo Marika

Ny hårfärg..

Nu e det ju såhär att jag inte e nån blondin längre, försökte ändra profilbilden, men någe strul så här ska ni få några bilder å se vad ni tycker om mitt nya jag..hehe..

 
                    

Xoxo Marika

Mys dag..

Har varit en otroligt slö dag idag.. Sov till kl 12 typ, sen låg vi kvar i sängen och kollade film, jätte mysigt.. Har varit utanför dörren en gång då vi började bli hungriga och gick till McDonalds, snöar och e riktigt kallt ute.. Köpte med oss bröd och lite pålägg hem till kvällen.. Ska dricka vamt te och käka mackor till kvällsmat..

Kollar just nu på Henrik Larssons debut i Superligan i innebandy, går inte så bra för Helsingborg just nu så får väl se om Henke kan vända den trenden..

Va på mycket trevlig tjejkväll hos Madeleine igår, var jag, Linda och Fanny som va där.. Drack lite vin och pratade en massa om allt mellan himmel och jord.. Hoppas vi kommer göra om det snart igen..

Nu fryser jag, så ska se om Stoffe vill dela med sig av filten han har.. Vi hörs..

Xoxo Marika

Snö..

Tro det eller ej men överlevde faktiskt att va själv de dagar Stoffe va borta.. Men om jag får välja så vill jag ha honom här hemma=) 

Sara har varit och hälsat på, va ute med henne och några från hennes klass igår, va jätte kul att träffa henne och kommer nog ligga en och annan crazy bild på facebook efter helgen..haha.. Ikväll skulle de vidare till Eskilstuna innan de återvänder till Karlstad.. Själv ska jag till Madeleine om några timmar, sen blir det väl utgång ikväll med.. Lite seg, men med vin och trevligt sällskap ska det nog bli bra...

Vaknade i morse till en vit värld..

  



Nu ska jag se om jag hittar nån tjusig partyblåsa att ha på mig ikväll, är ju så kallt ute så man helst vill ha stora varma myskläder på sig, men får väl se.. Hade klänning igår å det va inte så skönt..haha..

Hoppas ni får  en bra lördagkväll!!

Xoxo Marika 

Ensamt..

Japp sitter här alldeles ensam för min kille e tvungen att åka till Göteborg och Borås med jobbet, kommer inte hem förrän fredag em.. Hu.. Hatar att va ensam, eller det e okej att va själv hemma, men när kvällen kommer och det e dags att krypa i säng och ena halvan e tom, då e det inge kul längre..=( Är väldigt sällskaps sjuk av mig..

Blev ingen promenad ikväll för Madde skulle plugga, men annars har vi varit väldigt duktiga, sitter även och kollar på chokladkakan som ligger här på soffbordet och som jag inte ätit en enda bit av, Stoffe köpte den i söndags och nästan ätit upp hela men på något konstigt sätt har jag lyckats låta bli (det e till och med min favorit Marabou digestive).. Har inte blivit en enda kaka på jobbet den här veckan heller. Undrar om jag håller på att bli nyttig på riktigt?? Får nog unna mig lite lördagsgodis så min kropp inte får en total chock utan någe godis alls..

Xoxo Marika

Afternoon tea..

Har jobbat hela dagen idag.. Frukosten stressig som vanligt, då alla tar sovmorgon och kommer samtidigt på söndagar och äter massor.. Har haft en transa på hotellet oxå, en äldre man klädd som en elegant dam och bokad i namnet Angelica..lite paff blir man när man hör en mörk mans röst, tittar upp å ser att han inte e riktigt har samma dresscode som de andra gubbarna på fruksoten..hehe.

Har varit sjukt kulturell idag, dock inte frivilligt, det e nämligen poesifestival i Sthlm, veckan som kommer om ni inte visste det och de hade smyg premiär på hotellet idag med afternoon tea så har spenderat eftermiddagen med att servera te och lyssnat på poesi, va faktikst en snubbe från afrika där som hade skrivit dikter från hans stams eget språk, det fattade man mycket av, väldigt fint.. Tur att jag fick betalt för att va där annars vet jag inte om jag stannat många minuter, hade varit för att käka nybakade scones i så fall.. Kände att det inte riktigt va min grej.. Men men, de som va där verkade uppsaktta det och det e väl huvudsaken..

Jobbar bara 4 dagar nästa vecka, ska bli riktigt skönt, bokat in promenader med Madeleine nästan varje dag, skönt att röra lite på sig..

Just det höll nästan på att glömma det bästa som hänt den här veckan.. Vi har äntligen skaffat fler TV-kanaler=) Så nu kan jag börja kolla alla dåliga såpor i stället för nyheterna igen...

Sov så gott!!

Xoxox Marika

Dricker te..

Är riktigt kallt och ruggit ute idag, sitter i soffan med en filt runt mig och en stor kopp te.. Fick jobba över 2 timmar idag har varit riktigt mycket att göra och inte nog med det så drog våran diskare bara hem utan att avsluta sitt jobb så jag och en av hovmästarna fick stanna och reda upp efter honom och det berg av disk han bara lämnat. Han kommer inte ha något jobb att komma tillbaka till kan jag lova.. Fattar inte hur han tänker, va lixom inte bara några glas han lämnat utan det va fullt i diskrummet med allt möjligt plus att det inte va städat ordentligt och han bara försvinner utan att säga ett ljud.. Så gör man lixom inte.. Han har inte jobbat där så länge, utan har förut varit i städet men de ville inte ha honom där så då fick vi honom som diskare i stället.. Men som sagt det blev inte så långvarit..
Blev snabba ryck hem sen och även idag en promenad med Madde.. Skönt med lite frisk luft men ännu skönar att komma hem och krypa ner i soffan.. Riktigt trött idag, ledig imorrn som tur är=)

Xoxo Marika


Hurtig..

Har startat mitt ny lite sundare liv nu (har nog sagt det många ggr), det går ut på att försöka sova ca 8 timmar varje natt, äta minst 3 mål mat om dagen och sen har jag och Madeleine äntligen kommit igång med våra promenader, blev typ 45min i måndags, typ 90 min igår kväll och typ 80 min ikväll, väldigt skönt att röra lite på sig och så är man ju socila och kan prata massa samtidigt=) Brukar gå till jobbet oxå tar ca 20 min.. Hoppas det håller i sig den här gången, för känner att  jag för en gångs skull e inne på rätt spår, klok mat, sömn och motion.. Har varit lite dålig på att kombinera de tre förut..

Nu ska jag mysa med min kille som precis kommit hem å sen sova klockan börjar bli mycket..

Xoxo Marika

Söndagkväll!

När många nu sitter med lite söndagsångest och tänker på jobbet som väntar imorrn och att det e 5 dagar tills nästa helg, gissa då vem som e ledig imorrn, japp jag=) Så himla skönt ska det bli.. Ska försöka hinna med att va lite social hade jag tänkt.. Kanske lunch med Linda, sen fick jag precis veta att Angelica kommer till Sthlm så ska nog träffa henne en stund oxå.. Det jag längtar mest efter är nog en klok sovmorgon, va ett tag sen sist.. Va inte ett dugg pigg när klockan ringde kl 6 i morse..=(

Idag har det varit jobb, sen lite visningar, och nu ligger jag mätt och trött i soffan efter att ha käkat tacos.. Blir nog inge mer vettigt gjort idag, kolla film kanske..

Xoxo Marika

Inte som man tänkt sig..

Skrev ju igår om den mysiga fikan jag skulle på, blev ju inte riktigt så det slutade.. Va något jippo på Village 10 års jubileum för Connoisseur (nån miljonärs klubb) Stefan hade inbjudan så slutade med att vi gick dit, fick drinkbiljetter när vi kom så tyckte det va lika bra att utnyttja så ett glas vin fick det bli=) Fira att det va torsdag..hehe.. Va faktiskt ganska kul där, rolig mix av musik och lite mingel med Tomas Brolin, Lars Wallin och lite annat känt folk, samt eliten från stureplan.. Min klädsel va kanske inte den bästa, grå yllekjol, tjocka strumpbyxor, svarta höststövlar utan klack, linne och kofta.. Helt okej att gå på stan i (å fika) men va en aning varmt när man står å trängs med massa folk i en bar och kanske inte lika tjusigt som alla i sina små svarta klänningar..Jaja.. Orka va snygg jämt.. Åkte hem typ halv tolv skulle ju jobba idag..

Nu ligger jag i soffan å kollar Idol och annat skräp på TV, funderar på att sätta på en film istället.. Sex and the city kanske, va ju typ en vecka sedan jag såg den sist.. Stoffe e på After work så får väl se när han tänker komma hem, han skulle egentligen inte dricka nåt, men fick sms om att det råkat slinka ner 5 öl ändå, så får väl se var det slutar.. 

Xoxo Marika  

Fika..

Ska iväg å fika med Madeleine ikväll, mys å bara sitta å prata å kolla på folk.. Har varit en lugn dag på jobbet, 10-16 värsta lyxpasset när man e van att jobba 10-20=) Hann hem å laga lite mat till mig å Stoffe oxå.. Bra dag..

Igår va jag ledig eller jobbade inte men hade massa annat att göra, blev tvätt, städa och långpromenad samt middag på kvällen, riktigt hemmafru igår, men skönt att få allt i ordning..

Jobbar i helgen, blir nog att kolla lite innebandy på lördag (nån som vill följa med?) men annars inga planer, blir nog lugnt eftersom man ska upp så tidigt när man jobbar..

Xoxo Marika


oj oj oj va bakis..

Va hemma hos Klara i lördagskväll och som vanligt med henne blir det alldelse för mycket vin, slutade med att Klara somande och jag, Carro och Johan åkte till Berns.. Kom hem typ kl 4, direkt i säng.. I sängen stannade jag sen ända tills kl 14 dagen efter, hade sån otrolig huvudvärk, va skönt att bara sova.. Gick upp och käkade lite knäckebröd (det enda som fanns hemma) sen blev det soffan resten av dagen.. Stoffe kom hem typ kl 17 efter deras Ålands kryssning så han va ganska seg han med.. Blev pizza och film, bra söndagkväll..

Idag har det varit jobb 10-20 så inte så mycket spännade att skriva om, samma pass i morrn, sen ledig onsdag=)..

Xoxo Marika


En ny dag..

Nu va det lördag igen, ledig med inget att göra.. Kan inte bestämma om jag tycker det e skönt eller om jag kanske e lite rastlös å vill hitta på nåt.. Stoffe har precis åkt och ska hänga med grabbarn innan de tar båten till Åland.. Solen skiner ute så skulle kunna gå en promenad, behöver röra på fläsket lite..hehe.. Eller varför inte käka lite frukost, det har jag helt glömt bort idag.. Nåt ska man väl iaf kunna sysselsätta sig med.. Börjar nog med frukost å sen får vi se vad dagen har att erbjuda..

Xoxo Marika


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu