Mat?

Är hungrig men kan inte komma på vad vi ska äta ikväll.. Käkade en morot å lite russin precis men hjälper bara tillfälligt mot hungern.. Hoppas  Stoffe har kommit på nåt när han kommer hem från jobbet.. Att det alltid ska va så svårt..

Xoxo  Marika 

Oh yeah..

Japp tvätten e i maskinen (snart klar) och jag har precis käkat frukost klockan är 08.39.. Inte illa va.. Skönt att va klar med det tråkiga redan på förmiddagen så man kan göra nå kul i e.m. Ska träffa Lina typ kl 14 och tänkte hinna med en promenad innan det..

Ikväll blir det mys med min älskling, ser verkligen fram emot det=)

Xoxo Marika


Irriterande..

Hatar våran bongmaskin på jobbet.. Sjukt krångligt system, jobbade över 45 min idag för att jag råkat få in en nota fel som sen skulle va så jävla (ursäkta svordom) svår att få bort igen .. På skafferiet fanns det en jätte bra knapp som hette återköp, hur lätt som helst, men så enkelt skulle det tydligen inte va här.. Men annars har det varit en bra dag..

Ska bli väldigt skönt att va ledig imorrn, har bokat tid i tvätgtstugan mellan 7-10 så sovmorgon kan jag glömma men skönt att få något klokt gjort redan på förmiddagen (undrar om jag tycker det är en lika bra idé imorrn när klockan ringer?)...

Xoxo Marika

Vackra höst...

Svårt att tro att man fortfarande är i Sthlm när man e ute å går på Djurgården, så mycket fin natur, vatten och skogar.. Är ganska mycket folk som brukar gå eller jogga men storstads stressen är borta och jag tror alla njuter av lugnet, att bara få andas en stund..

 

De här höstbilderna är från min promenad idag..

Förresten har fått min egen namnskylt på jobbet nu så Ulrika kan dra, nu e det Marika som gäller igen=)

Väntar på att Stoffe ska komma hem, han har varit i Karlstad hela dagen å spelat innebandy.. Tycker han ska skynda på lite skulle vilja ha lite pussar å kramar innan jag somnar..

Natti natti!!

Xoxo Marika

Sorry..

Förlåt, varit dålig på att skriva.. Händer inget spännande i mitt liv just nu, massa jobba bara å hur kul e det att skriva om det.. Nästa vecka jobbar jag bara 4 dagar så då kanske det dyker upp nå kul, vi får se vad jag lyckas hitta på..

Va bjuden på middag till Madeleine igår, men va tvungen att tacka nej eftersom jag  hade så ont i huvudet och va sjukt trött.. Tråkigt, men hoppas vi kan hitta på nåt nästa helg för då e jag ledig=)

Känner mig lite piggare idag så ska nog gå en promenad sen, måste röra  lite på mig.. Blåser idag, inte så varmt längre, svårt hur mycket man ska ha på sig, blir ju varm när man går fort..

Träffade Josefine som jag jobbade med på skafferiet idag, hon å hennes mamma bodde på Rica, hade varit uppe å shoppat å skulle hem till Gotland idag.. Kul att se henne, vad e chansen lixom att hon väljer just det hotellet jag jobbar på av alla som finns i sthlm..

Xoxo Marika

Walking in sunshine..

Blev två härliga promenader idag, en till jobbet och en hem.. Fattar inte hur det kan va så varmt nu, när det va så dåligt hela augusti och början av september, men jag klagar absolut inte..

Har gått bra på jobbet idag, börjar fatta mer och mer av vad jag sysslar med där..hehe.. Väldigt skönt att jobba när man inte behöver tänka så mycket eller fråga om allt, tror att mina arbetskamrater oxå tycker det e skönt när jag kan hjälpa till lite och inte bara va i vägen.. Har haft en ny kille den här veckan, ganska rolig prick, går runt och sjunger och pratar en massa och idag skulle han på dejt efter jobbet och jag e helt säker på att de inte va en tjej han skulle träffa, får väl höra imorrn eller helgen hur det gick..

Ska kolla Idol nu, är det absolut bästa som finns att se på TV4 och det tycker jag säger ganska mycket.. Nu har de iaf gallrat ur alla som gör bort sig, skönt att slippa se alla som inte fattar hur illa de sjunger eller hur långt ifrån en idolstjärna de är, man ska ju ha hela paket lixom..

Imorrn blir en lång dag på jobbet 10-20 men ska nog gå bra..Lika bra att få lite extra timmar när man kan, behöver ju pengarna..  
Har ju inga andra planer och min kille ska ju tydligen ut med nån båt med jobbet, fest med räkfrossa eller vad han sa.. Förstår att han  trivs..

Xoxo Marika

 

Lön..

Då va det dax för sista lönen från Skafferiet.. Undrar vad jag ska unna mig för kul för den..hehe.. Eller spara kanske..

Blev en mysig kväll vid Linda igår, som vanligt massa babbel, varken hon eller jag e ju kända för att va tystlåtna..=)  Blev lite senare än vad jag tänkt, så bums i säng när jag kom hem..

Ska gå till jobbet snart, slutar kl 16, jätte skönt faktiskt.. Ska försöka gå en promenad, är jätte soligt å fint idag med..

Ha en bra dag!!!

Xoxo Marika

Soliga höstdagar

Finns det nå finare än en solig höstdag i slutet av september.. Löven har börjat skifta färg och solen kämpar fortfarande för att ge oss lite värme innan det slår om till vinter.. Så har dagen varit idag..
Va lite dimmigt i morse så ingen sol som tvingade mig att gå upp ur sängen=) Blev lite frukost runt kl 10 sen vänta på att dimman skulle lätta.. Blev en promenad/jogging på Djurgården har en runda som e 7km, ganska lagom tycker jag..

Sen blev det hem en stund men tråkigt att sitta inne när det e en så härlig dag, Gick ner till Djurgårdsbron och satt mig där med en bok å en latte, behövde bara ha t-shirt.. Bäst att ta vara på såna här dagar, man vet aldrig när kylan bestämmer sig för att ta över..

Har blivit middag med Stoffe, han e träningsledig ikväll=) Det gillar jag.. Ska kolla fortsättningen på Främmande fågel nu..

Jobb imorrn 10-16 sen myskväll med Linda, ska bli jätte kul att träffa henne då vi inte setts sen vi åkte båten ihop när jag flyttade upp..

Xoxo Marika  

Drömmar

Drömmde att jag tappade 4 av mina tänder i natt, såg hemsk ut..haha.. Tyckte det va en intressant dröm eftersom jag aldrig drömt om det förut..

Tolkning: Positiv förändring, eller besök av en nära vän el släkting..

Så får väl se vad som händer, men va ju iaf bara goda nyheter=)

Ledig imorrn, men sen jobb resten av veckan..

Xoxo Marika

Ny vecka

Har jobbat idag 6-11, ganska soft faktiskt.. Men måste tillbaka till jobbet 14.30 för då e det personalmöte..

Har jobbat hela helgen så blivit tidiga kvällar.. Igår blev oxå en promenad runt på Djurgården, så skönt när solen skiner och det e vindstilla.. Hoppas det blir fler sån höstdagar..

       

    

    

Hände en läskig grej vid Karlaplan igår, när jag skulle åka till jobbet vid 06.30, va det massa poliser utanför tunnelbanan och blod på trottoaren, sen letade de igenom alla tunnelbanevagnar efter nån gärningsman. Då va det tydligen nån som hade blivit knivskuren i halsen ca 30 min tidigare.. Det absolut läskigaste va att jag hade tänkt börja jobba tidigare (fick om jag ville) men va så trött så låg kvar i sängen en stund till annars hade jag varit vid tunnelbanan typ när det hände..hu.. Undrar vad man hade gjort om man varit där och blivit vittne till allt ihop..

Har förresten bestämt att åka till Gotland 10-12 okt.. Ska bli mysigt att hälsa på familjen och lite kompisar..

Nu måste jag dra till mötet..'

Xoxo Marika

Tröttis..

Är så trött trött trött.. Har sovit en stund på soffan efter super god thaimat..

Blev jobb 7-13 å direkt ut till Haninge för att kolla innebandy där blev det tyvärr förlust med 5-7 så inte så kul att kolla.. Men va ju bara första matchen av många..

Igår blev en dag med massa fix, hann med det mesta, gick en underbar promenad på Djurgården vå så härligt väder en riktigt toppen höst dag, har lite bilder men kommer imorrn.. Sen blev det fika och en tur på stan med Elina, riktigt trevlig eftermiddag..

På hemvägen blev det stor shopping av rengöringsmedel och diverse andra städgrejer, har även köpt dammsugare idag så blir städning imorrn efter jobbet.. Hann med att tvätta igår så skönt att ha det avklarat..

Blev en myskväll hemma igår när vi hämtat Sara vid centralen, pizza, chips och film.. Va så kul att träffa henne även om det bara blev några timmar..

Ha en bra kväll alla kära vänner!!!!

Xoxo Marika

Ledig, eller hur..

Konstigt att det alltid blir så, man längtar till de dagar man e ledig och när de är här har man hunnit planera så mycket saker så man inte har en lugn stund över..

Att göra lista:

  • Köpa städgrejer
  • Träna
  • Träffa Elina
  • Tvätta (om det finns tvätt tid)
  • Sara ska bo här ikväll

Får se om jag hinner med allt, får nog börja röra på mig nu dock, har precis käkat frukost så det e avklarat iaf..

Xoxo Marika




SATC

And we were dressed from head to toe in love... the only label that never goes out of style.  (Carrie Bradshaw)

Måste bara säga att jag älskar Sex and the city.. Vet inte hur många gånger jag sett alla avsnitt och nu vill jag att filmen ska komma ut så man kan köpa, känns lixom fel att ladda ner, vill ha den orginal..

Serien har verkligen blivit som en vän till mig.. 

                       

När det tog slut med Patrik och jag flyttat ut, hade jag svårt att sova själv.. Då kunde jag slänga på nåt avsnitt tänka på nåt annat och tillslut somna.. Det va bra att se hur lätt det va att dejta nån annan och hur lätt de va att allt tog slut, men något som alltid fanns med i serien va hoppet om den stora kärleken och hoppet e väl det sista som överger människan..

Fanns även stunder när jag bodde i London och kände mig ensam och rastlös utan Stoffe, då brukade jag oxå kolla några avsnitt och vips så kändes världen lite mer glamorös..

Började gå på TV3 igen i våras men ganska sent på kvällen, så då blev det oftast att jag låg vaken lite för länge, medans Stoffe som inte e lika road somnade som en stock..

Filmen såg jag med Linda i somras, tillfixade för den stora kvällen möttes vi upp vid Atterdags och gick ner till bion sen va det dax 148 min av mina kära vänner Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha.. Jag grät med dem och skrattade med dem.. Tack för denna underbara serie och film..




Hahahahah vilket töntigt inlägg.. Men det e min blogg så jag får ju faktikst skriva vad jag vill.. Hände inte så mycket spännade idag mer än att jag e trött efter en lång dag på jobbet.. Imorrn kommer Sara å ska sova här, ska städa och fixa hela dagen (ledig) så att det e riktigt fint=) Ser verkligen fram emot det..

Xoxo Marika

Oj oj oj, vilken dag..

Så nu kan jag äntligen sitta ner å ta det lugnt.. Va mycket på lunchen idag så alla va jätte stressade, men gick bra fick faktiskt 130:- dricks=) Sen va det ju så att jag skulle va kvar typ själv från 16, men som tur va hade vår ena hovmästare  mycket att göra på kontoret så han stannade kvar å fanns till hands och kunde svara på alla mina frågor.. Tydligen varje onsdag så har de nån vagn ute i lobbyn som man ska stå å servera alkoholfritt mousserande vin och lite tilltugg till alla gäster som kommer.. Va ju så där kul att stå där, va tvungen att skruva upp mungiporna på max, och har använt hela min gotländska charm för att hälsa alla välkomna till Rica hotell.. Hade även hand om caféet, hade egentligen ingen koll, men tror att det gick bra tillslut ändå (märker väl det när restaurang ansvarig går igenom redovisningen imorrn)...

Måste bara säga att jag varit duktig idag oxå gick både till och från jobbet och kört ett pass här hemma nu.. Ska man komma i form till beach 2009 är det väl bäst att börja nu..

Fick en bra och en dålig nyhet idag..

Bra: MIn söta Noelia befinner sig i Sthlm med Liam=)
Dålig: Vi kommer nog inte kunna ses för hon åker hem imorrn och jag jobbar 10-20=(

Måste se till att åka till Gotland nån gång i höst frågan e bara när.. Hade varit kula att åka ner den helgen Stoffes lag spelar innebandy mot Visby IBK.. Men vi får se när jag blir ledig..

Xoxo Marika

Lång dag..

Blir en lång dag på jobbet idag 10-20.. Ska käka lite frukost nu å sen blir det promenad till centrum..

Hörs ikväll och ha en bra dag!!

Xoxo Marika


Idol..

Sitter hemma nu efter en kort dag på jobbet (4 timmar), har varit med Lina i cafédelen för att lära mig deras rutiner, hade inte ett skit att göra så har mest lallat runt och snackat skit.. Ska tydligen jobba kväll själv imorrn, kommer bli spännade då jag typ inte har koll på nåt, men men får väl göra mitt bästa, problem är till för att lösas eller vad säger man??

Sitter och kollar på Idol nu  måste bara säga att jag e säker på att jag har vad som krävs för att bli en STJÄRNA..

Xoxo Marika

En promenad idag oxå..

Nu ska jag faktiskt hålla mitt nya mål att börja röra på mig...Blir iaf en promenad idag innan jobbet kanske lite funktionell träning ..
Pratade med min kära vän Kathrin igår, hon e så duktig å äter inte kakor å godis å bara klok nyttig mat, började med det ett tag innan jag flyttade och håller fortfarande på, skulle behöva lite av hennes självkontroll..hehe, Jag brukar oxå tänka att jag ska sluta äta godis (iaf bara äta ibland) å äta nyttig mat å sallad å så, men brukar hålla nån dag, sen faller jag för frestelsen och tänker att jag kan börja va nyttig en anna dag..

Fanns en sång som jag brukade lyssna på när jag va liten texten va så här:

Mors lilla lathund sa, ingen kan så bra som jag, men tycker du som jag, tycker du som jag så gör jag det en annan dag..

Är väl lite så, man kan städa, träna, diska, plugga mm men väldigt lätt att bara prata om det och skjuta upp det till morgondagen.. Men som jag skrev i inlägget igår så får det va slut med sånt, nu räknas varje dag och jag ska ta tag i mitt liv..

Just det, glömde säga det till dig igår Kathrin, men nu när du tappar massa kilon måste väl en ny höst/vinter garderob sitta på sin plast och vad vore bättre än att komma till Sthlm och inhandla den med mig=)
Saknar dig iaf så hoppas vi ses snart..



Så snygg bild..hahahahaha..

Xoxo Marika

No more lazybones..

Nu jäklar e jag igång.. Blev powerwalk (gick riktigt snabbt vill jag lova) i 45 min plus att jag gick hem från jobbet idag med (ca 20-25 min).. Har även blivit ett pass med funktionell träning, fick en löjlig skiva i en tidning, men visade sig va ganska bra.. Så nu e det bara jag som ser lite löjlig ut när jag står framför TVn och hoppar..haha.. Men ingen som behöver se när jag tränar (bara det snygga resultatet om ett tag..hihihi..eller inte)..

Får se hur länge det håller i sig, men en dag e bättre än ingen..



Xoxo Marika

04.30

04.30 är tiden mitt alarm ringde i morse, sjukt tidigt.. Började jobba 05.30 för det va 40 st som ville ha tidig frukost.. Sen blev det lunchservering, har blivit betrodd med eget kort till bongmaskinen och har även haft hand om mina första egna gäster.. Gick ganska bra, inga större missar.. Alla gäster fick rätt mat iaf..

Igår jobbade jag oxå, men lite kortare dag bara 7-13 sen  hem till Stoffe för att att söndags slöa ihop.. Åkte en tur med bilen och kollade runt, Vasastan, södermalm, mm.. Finns mycket fina grejer i den här stan faktiskt.. Har även kört bil för första gången utanför Gotlands gränser, Stoffe fick sitta bredvid å guida mig, blev en tur till Prisextra för att handla nachos.. Måste faktiskt säga att vi gör nog världens godaste nachos hemma, åt så mycket mat att jag hamnade i akut matkoma som jag sen knappt lyckades ta mig ur under resten av kvällen.. Somnade typ kl 21..
Blev även en hyrfilm igår 21 hette den (måste komma ihåg att lämna tillbaka idag) helt okej va betyget.. Ska försöka vänja mig med att köra bil här, men blir nervös när det e så mycket andra bilar och folk överallt och man inte vet var man ska, har ju lixom aldrig kört riktig filkörning förut, tycker inte att de vid rödlysena på Östercentrum ger så bra träning..

Har blivit en riktig latmask, men nu ska det bli slut på¨det, så från å med idag blir det nån sorts träning minst 3 ggr i veckan (gärna nån dag till).. Ska börja nu faktiskt med en promenad..

Xoxo Marika

 


Orkar inte..

Vill men orkar inte skriva.. Helt i matkoma efter super god nachos här hemma..

Kanske senare annars lovar jag er att va tillbaka imorrn..

Xoxo

Hallå världen..

Kan ingenting spännande hända idag.. Har lyckats med att bara sitta hemma, ska man inte försöka hitta på saker när man e ledig, typ allt sånt man inte hinner när man har ett jobb att sköta??

Skulle behöva råna en bank så jag kan ägna mig åt min hobby igen (shoppa).. Nån som har en plan hur det skulle kunna gå till?? Får jag en medhjälpare så delar vi självklart på  bytet..

Blev 0-0 mellan AIK och Göteborg om nån bryr sig, det va det roligaste som fanns att se på TV, det säger väl allt eller??

Xoxo Marika

Don´t know what to do..

Måste va något fel på mig, har varit vaken sen typ 7.30 i morse.. Alltså, min lediga dag å inga planer så varför inte sova lite längre?? Stoffe har lämnat mig för att åka till Gävle å spela match och sen skulle de ha fest ikväll.. Men vi hann mysa en stund i  morse, gillar morgonmys=)

Jobbade igår till typ 20.20, va en ganska lugn kväll.. Har fått schema till nästa vecka, väldigt blandade tider så skönt att slippa gå upp 5 varje morgon..

Madeleine övertalade mig att följa med henne på fest å sen tänkt utgång, va ganska seg men jobbar tidigt söndag och jobbar tidigt nästa helg så man får väl ta chansen.. Va jätte långsamma när vi skulle fixa i ordning oss så kom till förfesten typ 23.. Va en kompis till Stefan som fyllde år, han bor i Alvik.. Va inte där så länge, men hann dricka lite vin=) Sen va tanken att gå till Sturekompaniet, va jätte mycket folk men vi hade nån biljett som två fick gå in gratis.. Bkev dock inte som vi tänkt oss, grinig vakt, grinig kassörska och sen struntade vi i det helt å gick hem.. Ville inte stå å flörta med nån bara för att komma in.. Inte vår stil.. Kom hem typ 01.30 ganska skönt faktiskt då jag känner mig pigg idag.. Har iaf fått en liten guidad tur runt stureplan så jag kanske hittar ut nån annan gång..

Ska gå å handla lite frukost nu börjar bli hungrig.. Madeleine va precis här å hämtade lite grejer hon skulle ut å rida och på middag ikväll, hoppas du får trevligt gumman=) Rida e mysigt, det måste jag göra nästa gång jag kommer till Gotland. Min lillasyster har häst som jag kanske kan sno..hehe..

Ha en bra helg alla..

Xoxo Marika 

Dags att gå..

Nu får det va dags att röra på sig, är just nu inte ett dugg sugen på att  gå till jobbet, skönt att va hemma..
Har haft en väldigt spännande förmiddag, har sett Åsa-Nisse på TV (fanns inget bättre) Kollat typ allt på nätet (som intresserar mig), duschat, käkat lite mat å ja inte så mycket mer...

Xoxo Marika

Fredag..

Jaha då va det fredag igen.. Vaknade kl 8 å va ganska pigg så dumt att somna om.. Har ätit lite frukost å sitter å kollar på Nyhetsmorgon.. Har varit sol hela morgonen och som jag sagt förut så lyser den rakt på sängen, så va ingen idé att ligga kvar längre än nödvändigt.. Skönt att det inte regnar, har varit så sjukt tråkigt väder sen jag flyttade upp hit..


 Så här fint är det när solen tittar fram..

Igår blev det bio med Stoffe, vi va och kollade på Arn Riket vid vägens slut.. Mysigt att gå på bio tycker jag sitta i mörkret å käka popcorn.. Blev även köp av vinterjacka igår så 2000:- fattigare, tur att jag har jobb..Blev en vit jacka, va lite tveksam, men som Stoffe sa, det går ju att tvätta.. Får nog ta det lite lugnt med shoppingen resten av månaden..

                                                 


Ska börja jobba kl14 idag, har ingen aning om vad man ska göra hela eftermiddagen där, men det visar sig väl.. Slutar typ kl 20 ikväll, skönt att det inte blir så sent, då ska jag hem å hänga med min kille.. Annars har jag inga planer för helgen, jobba söndag 7-13..

Xoxo Marika

Eftermiddag..

Va tiden går snabbt ibland när man bara ligger på soffan. Men nu har jag försökt rycka upp mig lite å ska gå en sväng på stan..

Stoffe ska inte träna ikväll så vi kan mysa å umgås hela kvällen=) Me like..

                                        


Han gör mig så lycklig min fina kille..




Xoxo Marika

Sovmorgon..

Va sååå skönt att sova.. Vaknade iofs vid typ kl 6och känndes som om jag skulle upp, men eftersom jag e ledig så va det bara att somna om igen, vaknade halv 11 känndes mer lagom att överge sängen=) 

Regnar iaf inte just nu så kanske skulle ta med min shoppinglista och se om det e nåt som kan bockas av efter en sväng på stan.. Är ju min bästa hobby å gå på stan å shoppa=) Det så man får motion när man bor i en storstad..hihi..

Ska göra lite nytta idag oxå å fixa vår tvätt, men annars blir det nog inte så mmycket vettigt gjort, ska va en riktig latmask...

Xoxo Marika

Utlåst..

Så då va dag 3 avklarad på jobbet, va sjukt trött igår men känns lite bättre idag så kommer nog kunna vänja mig.. Är ledig imorrn ska bli så himla skönt med sovmorgon!! Har varit på HM och handlat en vit skjorta idag till jobbet, ska jobba e.m och kväll på fredag och då har man väst över så tänkte att jag skulle fuska lite och hoppas de inte märker nåt, är trött på att gå runt i ett tält.hihi.. Om de skulle säga nåt får man väl spela dum och säga att man trodde det va okej..
Fick användning för mina café kunskaper idag då jag fick äran att laga kaffekvarnen, och visst fixade jag det så nu fungerar den hur bra som helst, pluspoäng till mig=)

Blev utlåst igår, det började såhär.. Stoffe hämtade upp mig när han slutade jobba för att han skulle tvätta ur bilen och sen skulle vi fixa lite mat innan hans träning.. Klockan gick tyvärr lite för fort och vi körde runt lite för länge. Vi beställde thaimat och åkte hem å hämtade hans väska medans vi väntade på maten, det var nu som han lånade mina nycklar för hans låg bak i bilen, sprang super stressad upp och hämtade väskan sen åkte vi (alldeles för fort) och hämtade maten sen släppte han av mig vid närmaste tunnelbana som va Tekniska högskolan efter ca 25 min va jag nästan hemma, va otroligt trött och såg fram emot att få första ligga i soffan en stund och sen krypa ner i sängen.. Fick en obehaglig känsla längs med ryggraden när jag närmade mig porten, något stod inte rätt till, kollade igenom min väska men visste redan att mina nycklar va i Haninge och tränade innebandy.. Hade iaf mat med mig så ordnade en liten picknick i trappan, gick sedan till affären och köpte 2 skvaller tidnigar och en stor chokladkaka, sen va det bara att vänta.. Stoffe hade som tur va en kort träning så behövde bara sitta där i ca 2 timmar...



Va inte helt nöjd med att sitta här när jag visste att mina sköna säng va på andra sidan den låsta dörren..
Nu ska jag va jätte mogen å spela mitt favorit spel The Sims2..

Xoxo Marika
 

2:a dagen..

Ligger på soffan å slöar efter dag 2 på jobbet.. Har gått ganska bra idag men mycket att lära, hovmästaren sa dock att jag va duktig och att de hade gillat mig från första stund, alltid kul att höra.. Verkar som om jag kan få jobba varje dag om jag vill, men hoppas på lite ledigt, behöver en sovmorgon iaf.. Va lite seg i morse så fick springa till tunnelbanan, hann precis..

Ikväll ska jag nog göra så lite som möjligt, försöka va vaken nu å krypa i säng tidigt.. Stoffe tränar så får se om jag orkar gå en promenad för att va lite duktig jag med.. Regnar ute idag oxå, börjar tröttna på detta dåliga väder..

Xoxo Marika

Nytt jobb!

Blev 8 timmars jobb idag, först frukost sen lunch på hotellet.. Har varit mycket nytt att försöka memorera, men har inte gjort några större tabbar (tror jag).. Är iaf anställd nu, ska jobba kl 6 imorrn med sen får vi se vad jag får för schema, men kommer nog mest va frukost/lunch.. Alla har varit jätte snälla mot mig så kommer nog att trivas, skönt att ha nåt att göra på dagarna och veta att det kommer in lite pengar på kontot=) Har varit otroligt snygg på jobbet, en vit skjorta i stl L och vitt långt förkläde till frukosten, sen bytte man om då blev det en svart väst i stl 44 (utanpå den stora vita sjkortan) och svart långt förkläde, det bästa va nästan min fina namnskylt (som man måste ha) eftersom jag bara provjobbade idag fanns ingen med mitt namn så jag fick en som låg på kontoret som det stod Ulrika på..  

Blev en sväng på stan efter jobbet, har köpt nya skor att jobba i och sen lite andra bra att ha grejer, har skrivit en lista med saker jag behöver så ska försöka hålla mig till den när jag shoppar.. Kunde stryka 3 grejer idag, så det va bra..
Hann knappt hem å vända sen blev det en tur till centrum till för Stoffe skulle ha ny kostym, blev en jätte fin från Tiger.. Sen firade vi mitt nya jobb med att äta en romantisk fin middag på McDonalds..

Blir snart sängen, är så trött.. Har så mycket ny information i huvudet och benen värker.. Kommer inte va lätt att komma upp imorrn, men vänjer mig förhoppningsvis.. Från å med nu är jag morgonpigg!

Xoxo Marika

Nervös!!!

Imorrn är det provjobb som gäller.. Jätte nervös faktiskt, hoppas det kommer gå bra.. Skulle va skönt att ha ett jobb, har varit ledig tillräckligt länge.. Måste försöka somna tidigt ikväll kl står på 5 imorrn.. Får skriva ett inlägg när jag kommer hem så ni får veta hur det gått.. Vill att de ska gå bra och att de kommer tycka om mig..

Nu ska jag mysa med Stoffe i soffan en stund, håller på å tvättar oxå (slapp svettlukten), skönt att ha allt rent..

Xoxo Marika

Söndag..

Dagen började med samtal från Kathrin, hon funderade på att komma å hälsa på.. Blir såååå glaaaad!!!! Får se hur det blir med jobb å så om jag får nåt och i så fall när man e ledig..

Stoffe ringde precis, de hade åkt ur i kvartsfinalen så han kommer hem i e.m. lite tråkigt att de inte gick vidare men om jag ska ta fram min egosida är jag bara glad att han kommer hem tidigare.. Saknat honom lite=) Ska dock springa ner å kolla om det finns tvätt tid ikväll för han ska ha med målvaktsutrustningen hem, känner inte för att ha svettlukt i hela vår lilla lägenhet..

Sara har nu gått från nolla till etta grattis!!! Du kommer bli en lysande fastighetsmäklare det vet jag..

Skulle ha träffat Lina idag men hon ringde imorse å va sjuk stackaren, Hoppas det går över snabbt å att Jimmy tar hand om henne ordentligt.. Krya på dig gumman!!!

Får se hur det går med Madeleines pluggande idag om hon hinner gå en promenad eller om jag ska gå en sväng själv.. Hon brukar vilja göra så mycket men dygnen e lite korta för henne tror jag=) Va en jätte trevlig filmkväll igår iaf..

Just det hur kunde jag glömma Sofia blir ju 20 år idag!!! Det måste ju nämnas iaf.. Hoppas födelsedagen blir bra och du får en härlig välförtjänt semester..





Xoxo Marika

Hej alla nattugglor..

Kom precis hem från filmkväll med Madeleine å Stefan.. Va trevligt att få umgås med nån efter en lång dag hemma.. Såg filmen Flyga Drake, väldigt gripande faktikst men Madde tyckte att boken va mycket bättre, så kanske ska läsa även om man vet ungefär vad som händer.. Rekommenderar att se den  iaf (eller läsa om man föredrar det)..



Hoppas på att det inte regnar imorrn för då blir det en lång promenad, idag blev det bara 40 min för att komma ut lite, såg typ ut som en dränkt katt när jag kom hem, väldigt sexigt..hehe..

Sov så gott om nån e hemma så här dags, annars hoppas jag ni inte e allt för fulla så ni orkar festa nån timme till å läsa min blogg när ni vaknar=) 

Xoxo Marika

 

Regn..

Hu är så himla tråkigt väder.. Ibland kan de va mysigt med regn, men idag vill jag inte sitta inne å glo.. Har redan kollat en film å slöat på soffan alldeles för länge.. Hade tänkt gå promenad med Madeleine ju, men vet inte om det e så kul i det här vädret, får väl se vad hon säger, paraply å gummistövlar så funkar det nog.. Tänk positivt, kanske slutar snart.. Vet en sak iaf och det e att jag inte pallar att sitta själv här hela dagen och kvällen..





Väkommen till ett grått Sthlm!!

Xoxo Marika

Lördag morgon..

Blev lite sovmorgon idag med, ingen sol idag som kunde väcka mig.. Är lite kluven där eftersom jag gärna vill att det ska va sol på dagarna, men vill inte vakna stekt i sängen när den lyser på mig.. Kommer väl tyvärr inte va så mycket mer sol i år, hösten verkar ha bestämt sig för att stanna..
Det bästa med hösten är alla mysiga kläder man får ha på sig, gillar höstgarderoben jätte mycket..

Blir nog en ganska slö dag idag.. Om det inte ösregnar så ska jag å Madeleine gå en promenad sen, men inte förrän kl15 typ.. Så ganska många timmar att fördriva tills dess..

Tråkigt när Stoffe inte e hemma så vi kan ha sovmorgon ihop, är så mysigt att vakna ihop, ligga kvar extra länge kanske kolla TV å kramas, sen frukost tillsammans.. Får hoppas på nästa helg..

Vad ska alla ni göra idag?? Förslag vad man kan hitta på??

Xoxo Marika

Hemma ikväll..

Blev en lugn kväll hemma, har redan hunnit kolla 1 film, käkat upp chokladen jag köpt och druckit upp mitt glas med vin (va kvar i flaskan sen igår så dumt att hälla ut)..  Funderar på att sätta på en film till har faktiskt ingenting bättre för mig..

Blir nog en långpromenad med Madeleine imorrn med så bäst att va utvilad, tycker väldigt mycket om att promenera är så mycket bättre träning än man tror.. Går man med en kompis å pratar så känns det ännu lättare för tiden å kilometrarna bara flyger iväg (så kan man ju hoppas att några kilon oxå flyger iväg..hihi)

Har egentligen ingenting klokt att skriva, så ska fatta mig kort så jag inte tar upp för mycket av er tid på att läsa om massa babbel bara..

Tänker nog säga god natt nu till er, kommer inte hända nå mer spännade idag så ni ska slippa fler tråkiga inlägg som detta.. Själv ska jag sätta på en film till å sen blir det sova.. Hoppas ni som läser har en jätte bra fredagkväll och är laddade för det helgen har att erbjuda.. Natti natti..

Xoxo
Marika 




Nu har jag varit duktig..

Har varit ute på powerwalk med Madeleine å Stefan i 2 timmar.. Har gått runt på Djurgården, jätte fint där, känns inte alls som om man e i en stad..  Gick förbi Gröna Lund å Skansen, har inte varit på nåt av ställen på typ 10 år så hade varit kul att gå dit innan det stänger för säsongen.. Kanske kan få med Stoffe å åka karusell med mig=)

Ska hoppa i duschen nu, va varmt å gå men väldigt skönt att få röra på sig.. Hoppas det kan bli en vana, några sån här promenader i veckan så kommer man garanterat hålla formen..

Får se vad kvällen har att erbjuda eller om det blir en hemmakväll med film, är det nån som vill hitta på nåt e det bara att ringa..

Xoxo Marika

Fredag..

Helgen är nästan här och Marika vet inte vad hon ska hitta på.. Har haft helg hela veckan känns det som eftersom jag inte jobbat nåt.. 

Igår kom Madeleine å Stefan på besök drack lite rödvin å pratade, va jätte mysigt.. Va deras första besök, men hoppas det blir fler=)

Stoffe åker iväg på cup i helgen till Karlstad, så jag kommer få bo här själv, känns inte alls lockande.. Men får väl övertala mina vänner att va med mig.. Är ganska sällskaps sjuk speciellt när Stoffe åker nånstans, känner mig så ensam å övergiven även om han bara e borta några dagar.. Lite löjligt, jag vet..

Hittade förresten en kjol igår på Zara, inte så dyr heller så supernöjd.. Kommer va så stilig i min knälånga kjol, skjorta å förkläde.. Lite nervös faktiskt för att jobba.. Men hoppas de e snäll å tar hand om mig.. Ska börja kl 6 på morgonen så måste upp typ kl 5 helt sjukt tidigt, nästan natt ännu ju.. Men eftersom jag sa att jag va morgonpigg på intervjun e det bara att bita ihop, kladda på massa smink, hälla i sig några koppar kaffe och sen e det väl bara att köra=)

Ska käka lite frukost nu, magen kurrar.. Sen ska jag nog va hurtig å gå en promenad, ganska fint väder här idag med..

Xoxo Marika


Tråkigt..

Har lite tråkigt..=( Stoffe har åkt på träning å jag sitter här själv.. Har till och med diskat å städat undan lite i lägenheten för att jag va rastlös.. Hmm undrar vad jag ska hitta på, Madeleine slutar skolan 20.30 och då ska vi nog ses en stund, men e ju jätte länge till.. Jaja ska inte klaga.. 

Skriver kanske nåt senare annars hörs vi imorrn..

Xoxo
Marika 

Sol..

Vaknade idag av att solen lyst rakt på sängen, å det va för varmt att ligga kvar.. Har inte fått upp gardinerna ännu men borde nog va dags snart.. De positiva va ju att jag inte sov bort hela förmiddagen utan fick pallra mig upp kl 9 denna fina dag..

Ska göra ett nytt tappert försök att hitta en svart kjol idag, några tips var jag kan leta??  Hade jag varit på Gotland nu hade jag skaffat en bit tyg å sen åkt hem till mamma å hokus pokus så hade jag haft en perfekt kjol.. Min mamma hon e bra hon.. Hur ska jag klara mig i storstan utan henne??

Ska käka lite frukost nu så jag orkar många timmar kjol letande, får se om det går lite bättre eller om det blir ytterligare ett par skor som kommer med hem som tröst shopping.. Det visar sig.. Lovar att hålla er uppdaterade om min spännande jakt så missa inte fortsättningen senare..

Xoxo Marika

Promenad bland Gucci å Louis Vuitton

Blev ett inlägg till ikväll..

Kom precis hem från en promenad. När Stoffe åkte på träning bestämde jag mig för att jag oxå behövde röra lite på mig.. Uppklädd till tänderna i mina bästa adidas byxor och luvtröja begav jag mig ut för att lära känna Östermalm lite bättre, kunde nog inte valt bättre kläder för detta tillfälle, kände mig verkligen så rätt..haha.. Jaja va skönt att promenera, gick bort till Östermalmstorg och vidare till Stureplan va ganska mycket folk på stan.. Blev lite fönster shopping på vägen till baka hittade några nice väskor som jag kände passade min utstyrsel så bra att jag blev lite ledsen när Gucci inte hade kvälls öppet..=(

                         


Ganska fin va?? Alltså väskan inte jag=) Nästa gång jag har 15.000:- över så kanske man ska slå till.. Eller om  kanske nån väldigt rik person skulle läsa detta å vilja ge mig den i present.. Stor risk men man vet ju aldrig..

Hoppas Stoffe skyndar sig hem, för jag har lite tråkigt.. Saknar verkligen kanal 5 och TV3 finns inget roligt att se på kvällarna..

Xoxo Marika




Bra dag..

Har varit en lång men bra dag idag, gick upp typ kl 8 när Stoffe hade åkt till jobbet va nog lite nervös inför intervjun å kunde inte sova längre.. Kl 10 skulle jag va på Rica, gick ganska bra tror jag, ska få prov jobba på måndag. Behövde en lång svart kjol (ska gå en bit över knäna) och svarta bekväma skor sen fick man skjorta å förkläde där.. Tyckte inte det lät så svårt att hitta men efter en hel eftermiddag på stan med Lina som hjälp så  har vi nog kollat de flesta affärer men va tydligen inte modernt att ha den längden. Tyckte att nån tant affär kunde vara ett säkert kort, men inte ens där.. Kom hem med 1 par stövlar i stället så ganska nöjd ändå, får ta nya tag med kjolen imorrn..=)



Va mycket trevligt att träffa Lina, vi har sprungit runt på stan å sen blev det en fika, saknar redan kaffet på Skafferiet, måste typ skaffa egen espressomaskin så får de skicka upp kaffe till mig.. Förstår inte hur jag ska klara mig annars..=)

Nu ska jag laga lite mat till min hårt arbetande kille som snart kommer hem, sen ska han å träna så får se vad jag hittar på ikväll..

Hörs kanske senare..

Xoxo Marika

Intervju!!

Ska min första intervju i Sthlm imorrn. Restaurangen på Rica Hotel typ vid Hötorget.. Ska bli spännade så håll tummarna för mig att det går bra=)



Xoxo Marika

En ny dag ett nytt liv

Då va det då tisdag en grå och tråkig dag i sthlm.. Gick en liten promenad innan frukost blev strandvägen fram och tillbaka. Sen bestämde jag mig för att det va dags att ta tag i mitt liv här så det har blivit jobb sök för hela slanten.. Har riktat in mig på café idag å hittat iaf 4 st som jag ska söka sen får vi se vad det leder till..
Börjar bli lite långtråkigt att sitta här framför datorn å glo så funderar på ytterliagre en promenad kanske in till centrum en sväng om jag hittar, har lokalsinne lika med noll typ..haha.. Blir iofs lite mer spännnade när man e ute å går eftersom man aldrig vet om man kommer rätt eller hittar hem igen.. Litet exempel från igår va när jag skulle möta Stoffe i Solna och skulle gå igenom gallerian, kollade på infotavlan för att hitta rätt utgång, gick i den riktning jag trodde va rätt kom faktiskt till en utgång, men på helt fel sida, hittade en ny infotavla och fick gå tillbaka hela vägen igen, men hittade faktikst rätt då=) Allvarligt talat hur svårt ska det va lixom..

Va ju å tittade på två lägenheter igår båda jätte fina 2:or men har nog fått en favorit.. Ska å titta på en idag med så får se om den e bättre eller sämre..

Blev aldrig någon middag hos Madeleine igår, men fick reda på att mina vänner här egentligen hade planerat en välkommen till Sthlm middag men sen blev Linda sjuk å lite anndra grejer blev oxå fel.. Men va en väldigt gullig tanke att överraska mig.. Hade ju ingen aning, trodde att jag å Madeleine å Stefan bara skulle träffas å käka lite sen kanske ta en promenad eller nåt..
Blev en hemma kväll på soffan i stället medans Stoffe tränade, har tyvärr bara kanalerna 1,2 och 4 så va inte direkt något underhållande att se på så satt framför datorn å knäppte i stället..

Bara det löser sig med jobb (och jag inte går vilse allt för många gånger)  så tror jag nog att jag kommer trivas bra här..

Hoppas få många besökare från Gotland  för jag saknar er där hemma..

Xoxo Marika


Nu är det allvar..

Nu är jag lixom stockholmare..haha.. Men jag lovar att aldrig glömma var jag kommer ifrån, en liten bondtös från Gotland kommer alltid finnas i mig..

Håller på att packa upp å plocka lite i lägenheten är inte helt lätt att få plats med allt när man flyttar från70kvm till 30kvm men allt går om man vill.. Ska lägga in några bilder så ni får se=) Ska ännu fixas lite med gardiner, tavlor å sånt men nu får ni en uppfattning hur vi bor..


Här är vårat super stora kök..


Badrum


Mycket garderober så man får plats med mycket kläder, nån som vill komma upp å shoppa med mig=)


Vår soffa e inte riktigt gjord för en liten 1:a, men det får gå för vi gillar den..



Så nu vet ni hur jag bor för tillfället..

Fick sms av Stoffe för en stund sen attt vi ska på 2 visningar på lägenhet idag, ska bli spännande.. Är ju ingen panik att köpa nåt, men bra att ha lite koll iaf..

Blir en ganska lugn första dag här, ska ringa på ett jobb, men orkar inte kolla mer idag vill andas ut å bara komma iordning idag.. Ska på middag ikväll hos Madeleine medans Stoffe tränar, blir nog mysigt.. har ganska många vänner här uppe så ska bli kul att kunna träffa dem lite oftare..

Första måndagen på typ 5 månader som jag inte ska öppna på Skafferiet känns lite konstigt.. Men lovar att komma å fika så fort jag e på Gotland igen förhppningsvis inom kort..

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu