Tröttis..

Är så trött trött trött.. Har sovit en stund på soffan efter super god thaimat..

Blev jobb 7-13 å direkt ut till Haninge för att kolla innebandy där blev det tyvärr förlust med 5-7 så inte så kul att kolla.. Men va ju bara första matchen av många..

Igår blev en dag med massa fix, hann med det mesta, gick en underbar promenad på Djurgården vå så härligt väder en riktigt toppen höst dag, har lite bilder men kommer imorrn.. Sen blev det fika och en tur på stan med Elina, riktigt trevlig eftermiddag..

På hemvägen blev det stor shopping av rengöringsmedel och diverse andra städgrejer, har även köpt dammsugare idag så blir städning imorrn efter jobbet.. Hann med att tvätta igår så skönt att ha det avklarat..

Blev en myskväll hemma igår när vi hämtat Sara vid centralen, pizza, chips och film.. Va så kul att träffa henne även om det bara blev några timmar..

Ha en bra kväll alla kära vänner!!!!

Xoxo Marika

Kommentarer
Postat av: Najalla

Vart äter ni thaimat? Ni ska testa från Shabai Shabai, sjuuukt gott. Åt där nu när vi va i Sthlm, ligger ganska långt upp på drottninggatan. Korsningen vid Taj Mahal du vet o där till vänster! Idag spelar grabbarna första matchen i div1. Leder hittills med 2-0 :o) Tråkigt att Stoffe o dom förlora! Puss puss sötnos.

2008-09-21 @ 16:59:48
URL: http://nccgossipgirl.blogg.se/
Postat av: Marika

Tack för tipset vännen.. Vi hämtade mat från Sabai-Soong som ligger på Linnégatan ganska nära oss.. Hur gott som helst va det.. Men ska nog testa Shabai Shabai nån gång oxå=)

2008-09-22 @ 19:58:40
URL: http://marikao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu