Jullov!!

Efter den slitsamma hösten har jag nu äntligen fått mitt jullov, ledig 23-28=) Gotland imorrn kväll, innan dess lite fix här hemma.. Alla julklappar är köpta och inslagna, lyckades få tag i det sista idag.. Bättre sent än aldrig, Christofer ska nog på stan en vända imorrn, har inte bestämt om jag ska följa med eller inte, har ingen större lust att trängas med allt folk som gör sina sista julköp..  Är riktigt trött nu så detta inlägg kommer tyvärr inte bli längre..

Sov så gott!!

Xoxo Marika

2 dagar kvar..

Har två dagar kvar att jobba innan julledigt=) Hoppas det går fort..  Har varit ledig nu hela helgen har varit så skönt.. Igår hittade jag faktiskt ut till innebandyn i Farsta blev vinst till hammarby 7-6 lite onödigt när de ledde men 7-2 i 3:e..

Efter matchen åkte vi en sväng till Sollentuna köpcentrum för att kika lite, fint där faktiskt.. Kvällen avslutades med middag på De svarta fåren.. Väldigt mysigt att sitta där med alla levande ljus och se ut på snön som vräkte ner utanför..

Dagen idag har vi varit på Ikea och skärholmen.. Köpt en skohylla till våran hall och Christofer köpte lite julklappar.. Jag hittade inte det jag skulle ha så får avsluta min julklappsshopping imorrn efter jobbet..

Efter ett pass på gymmet har vi nu haft myskväll här hemma, tänt det fjärde ljuset, druckit glögg, käkat pepparkakor och slagit in lite julklappar..  Tog lite fina snöiga vinterbilder men orkar inte lägga upp dem just nu..

Hoppas alla haft en rikigt bra helg!!

Xoxo Marika

Farsta innebandy..

Ser ut som att jag ska försöka pallra mig ut till farsta och leta upp en hall nånstans där Hammmarby (Christofers lag) ska möta farsta.. Kan bli spännande.. Hoppas Hammarby vinner iaf så inte resan e helt i onödan.. Om jag hittar fram förstås.. Oj oj, mitt lokalsinne som inte direkt e känt som det bästa detta kan bli ett riktigt äventyr..hehe..

Xoxo Marika

Ingen vintertjej lixom..

Det där med att det ska komma massa med snö det gör ju ingen nytta alls.. Bara massa olyckor.. Hade en tjej som va hemma från jobbet idag för att hon halkat omkull och slagit sig, trafiken e kaos här i sthlm.. Jag lyckades halka på jobbet, hade blivit små vattenpölar i lobbyn när folk fått med sig snö in och vatten på ett marmorgolv är ingen höjdare, halare än is.. Pang sa det och så låg jag på marken=( har ett stort blåmärke på knäet och skrapat upp armbågen.. Så se där, snö är lika med elände!! Verkar tyvärr aldrig ta slut ser ut som att himlen har öppnat sig och ut kommer bara snö utan uppehåll hela dagen och natten lång..

Jobbar bara 3 dagar till nu sen julledigt=) Behöver en pause från jobbet känner jag, har blivit för mycket på sista tiden och då e det inte roligt längre.. har ännu lite julklappar att fixa men hoppas få klart lite sånt i helgen..

Ska ta en riktigt varm dusch nu sen krypa ner under en filt i soffan..

Xoxo Marika


Vi ser det snöar, vi ser det snöar...

Har snöat konstant hela dagen och ligger nu säkert 10cm snö på marken.. Gillar inte riktigt snö, är rätt fint att se på avstånd men inte när man e tvungen att gå ut.. Har varit ledig hela dagen idag så ni kan ju gissa vad jag har gjort, träning, tvätt och kollat efter lite julklappar i liljeholmens galleria.. Är dax att krypa i säng men är inte ett dugg trött..

Har bokat klart allt till julen nu, kommer sent på kvällen/natten 23:e och åker hem måndag (28:e) på eftermiddagen.. Som vanligt kommer vi väl inte hinna med hälften av allt  man skulle vilja göra och hinna träffa dem man vill träffa men ska göra mitt bästa.. Missar till att börja med Mikaelas födelsedag för första gången men får kompensera det en annan dag=) Trodde vi hade planerna klara för iaf julafton men just nu vet jag inte alls hur det blir.. Alltid jobbigt att planera när man vill va på två ställen samtidigt.. Får se om det blir jul överhuvudtaget i år man vet ju aldrig kanske lika bra att strunta i det..

 

Xoxo Marika


Kaffe och bulle..

Visst kan man väl äta lussebulle till frukost, jag e ju vuxen så jag bestämmer själv=) Ska snart ta mig ut i snön och pallra mig till gymmet och träna lite afrikansk dans innan jobbet..

Var en riktigt stressig dag på jobbet igår, men luciatåget som kom va jätte jätte fint=) Efter mötte Christofer upp mig på stan, har nu lyckats handla klart Mikaelas födelsedagspresent och julklapp.. Det går framåt med julklappsshoppingen=) Har dock ingen aning om vad jag ska köpa till min kära kille, nån som har ett bra förslag??

Xoxo Marika

12/12

Jobbhelg=hemmakväll fredag och lördag.. Igår va jag ju själv men idag har jag fått sällskap av Christofer.. Har käkat jättegoda minipajer gjorde lite olika smaker så vi kunde välja mellan taco, ost och skinka eller ädelost.. Blev himla mätt=) 

Efter en tupplur förut så har jag börjat piggna till lite men om ca 1,5 timme borde jag krypa ner i sängen.. Tror att det blir mycket att göra på jobbet imorrn...

Xoxo Marika
 

Stor popcorn och Idol..

Är ju den stora finalen ikväll om nån har missat det.. Har inte följt idol så jätte bra den här hösten men lite koll har man ju.. Tycker dock det e tråkigt att ingen av mina favoriter är kvar. Om jag får säga vad jag tycker så känner jag inget speciellt alls för Erik eller Calle, de e duktiga inget snack om saken men jag tycker inte de har det där lilla extra som utmärker en artist.. Tror inte att de kommer lyckas efter idol.. Ja ja, vad kan jag om musik egentligen.. Ska iaf bli spännande att se vem som vinner...

Dagen på jobbet va stressig från början till slut men behövde bara jobba över 20 min så totalt slutade det på 10 h och 30 min.. Efter jobbet blev det direkt  till gymmet körde först Afrikansk dans, är riktigt rolig träning och efter det core (inte lika roligt men väldigt bra).. Nu tänker jag inte röra en fena mer ikväll.. Imorrn är det frukostpass på jobbet som gäller så sängen ganska tidigt..

Såg på facebook att de som inte sitter å ser på idol tydligen e på julfest ikväll (min kille e en av dem).. Undrar varför mitt jobb inte har nån julfest..snålt tycker jag..=(

Nej nu ska jag inte ta upp mer av er tid ikväll.. Ha en toppen helg!!!!!!!!!

Xoxo Marika




Noll koll..

Släpade ner en massa tvätt till tvättstugan för att inse att min tvätt tid inte började kl 19 utan slutade kl 19..hmm.. Nästa lediga tid va 7-10 tisdag morgon.. Inte våran favorit tid direkt men så går det när man inte håller koll..

Xoxo Marika

We wish you a merry christmas..tralla lalla la..

Idag hade jag äntligen en efterlängtad ledig dag, skulle varit ledig igår oxå men på grund av att så många e sjuka hela tiden så fick jag hoppa in och jobba..

Idag blev det iaf sovmorgon och lite frukost i soffan.. Har gått på stan och kollat in julklappar både till mig själv och resten av familjen, Jimmy e klar, mamma e klar och har iaf köpt en grej till Mikaela så det verkar som att det kommer lösa sig i år med..

Eftermiddagen har spenderats med bullbak.. Blev 26st riktigt goda lussebullar (2 redan uppätna).. Julmusiken har varit på sen jag kom hem.. Man måste ju börja ladda med julstämmning nu inte länge kvar till jul..

 


 
Visst ser det smarrigt ut? =) Blir många timmars träning om jag ska äta upp alla själv hoppas Christofer ställer upp och hjälper mig..

Xoxo Marika

Hipp hipp hurra!!!

För det e Saras födelsedag!! Något annat är onödigt att skriva om idag..

 
Världens bästa Sara som pumpa och cowgirl=) Det va tider det och ett klart bevis på att en skönhet klär i allt..


De tre musketörerna , lika snygga som alltid.. Saknar..

Xoxo Marika


Forts. BSB

Blev ju inte så mycket bilder igår så tänkte göra ett nytt försök idag.. Får jag lov att presentera, live på Hovet, THE BACKSTREET BOYS!!!!


















Så hoppas ni e nöjda=) Har typ 1 miljon bilder till men pallar absolut inte att lägga upp alla och tror att det nog skulle bli en aning långtråkigt att kolla på alla..

Va en riktigt bra konsert!!

Xoxo Marika




Backstreet boys

Va ju på konsert på hovet i fredags med Noelia och Javiera.. Blev nån timme i kö först, kallt å jävligt.. Men det resulterade i ståplats längst fram.. Noelia hade en VIP biljett så hon va redan inne och vaktade plats åt oss=)

 
 

Lite bilder från oss innan konserten börjat och på förbandet September.. Tror inte jag orkar lägga upp fler just nu.. Internet är supersegt.. Men det får bli en fortsättning följer imorrn..

Xoxo Marika

Söndagsmys..

Har precis käkat en härlig frukost/brunch här hemma och ligger mätt och belåten i soffan.. Har massa bilder från helgen både utgång och BSB konserten.. Vi stod ju längst fram i mitten så väldigt bra läge för kort.. Orkar dock inte fixa med det nu men lovar att om ni går in senare ikväll ska det va fixat.. Va väldigt trevlig att få träffa Noelia och Javiera ni får gå in å kolla på deras sidor, lär nog dyka upp lite bilder där med=)

Nu ska jag fortsätta mysa med min killle sen måste det bli städning, säger bara hu vad det ser ut här..haha..

Xoxo Marika

Snopet..

Va på biodate med min kille igår och skulle se Luftslottet som sprängdes.. Har verkligen gillat de 2 första filmerna så såg fram emot att se den sista upplösningen.. Va spännande och bra hela 1h och 30 min sen dog filmen.. Hade blivit något fel på utrustningen så va bara att gå hem, blev kompenserade med 2 st nya biljetter, men det täcker ju knappt utgifterna den kvällen, parkering, godis mm.. Och hur kul är det nu att gå och se om filmen, bara för att få se slutet?? Va riktigt besviken igår, så snopet lixom när man slår på stort och pallrar sig iväg på bio..

Jobbar kväll idag så funderar på om jag ska va duktig och gå på ett corepass innan eller om jag ska lata mig en stund till..

Skulle nog behöva vila så mycket som möjligt för att palla partyhelgen som ligger framför mig.. Blir utgång både fredag och lördag med Noelia och Javiera=)

Ska fixa lite kaffe nu så kanske jag blir lite piggare och kan ta mig iväg till gymmet..

Xoxo Marika

1:a december

Har en tradition att alltid ha en chokladkalender och i år va inget undantag.. Fick äntligen öppna första luckan bara 23 kvar nu=) Visst är det mysigt att det börjar närma sig jul..



Min adventsljusstake fick oxå va med på ett hörn och självklart har jag köpt en chokladkalender till Christofer oxå så båda e inte mina, jag lovar..

Xoxo Marika

Grön av avund..

Sitter ju såklart bänkat framför Desperate Housewives.. Efter ett pass på gymet och en väldigt lång dag på jobbet så är jag nu nyduschad med världens snyggaste ansiktsmask på.. Börjar bli lite stel dock så hoppas det blir en reklampause snart så jag kan gå och tvätta bort..=)

 


Masken är från Lush "Mask of Magnaminty"..

Xoxo Marika


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu