Redo=)

Japp nu e jag redo för fest=) Efter en jätte härlig dag på sturebadet ska jag nu hem till Madeleine å dricka vin.. Hörs i morrn..



Xoxo Marika

Sturebadet!!

Fick i födelsedagspresent av Madeleine att vi skulle en heldag på sturebadet men träning, avkoppling och bad.. Idag är det äntligen dax, har precis käkat frukost och håller på å packar ner lite grejer som ska med..
http://www.sturebadet.se/

 

Xoxo Marika

Mums..

Kom precis hem efter en 3-rätters middag i Gamla stan.. Receptionen hade fått inbjudan om gratis middag och hade platser över så jag fick följa med=) Samlades först för en fördrink och sedan jätte god mat och vin.. Finns fördelar med mitt jobb ibland..
 Kom hem för en stund sen och ska snart sova.. Jobbar frukost imorrn med..  
Christofer är med jobbet i fjällen så själv hemma, saknar honom lite, gillar inte att va ensam..

Xoxo Marika


World Class..

Är namnet på stället jag i dag bestämde mig att börja träna på.. Känns bra att äntligen ha ett träningskort, ska bara skaffa ett par nice inomhusskor och få med mig Neda eller Sara för en premiär.. De håller på å bygger en anläggning vid Nybroplan som ska va klar i början av april, det är där som jag har mitt kort men fram tills den är klar så tränar jag gratis på alla andra World class i Sthlm.. http://www.animero.com/worldclass/nybroplan/

Dagen på jobbet har varit ganska stressig, men det e nåt man börjat vänja sig med.. Va ju så duktig och gick och la mig typ kl 21.15 igår för att va lite pigg idag men tror ni att de gick att somna då.. Absolut inte!! Hade stängt av TVn släckt alla lampor och låg å blundade i typ 1,5 timme tills Christofer kom hem från träningen, pratade lite med honom och gjorde ett  nytt försök att tillkalla drömmarnas värld, lite över kl. 23 tror jag att jag tillslut lyckades somna..

Ikväll blev det nacos till middag, mycket gott men som vanligt äter man alldeles för mycket av det goda och ligger här i soffan propp mätt.. Ska snart borsta tänderna och se om det går lättare att somna ikväll..

Xoxo Marika

Säng dax..

Japp klockan är 21 och ska man upp kl 5 är det hög tid att krypa ner i sängen och försöka sova..  Har haft en bra dag iaf, blev en jogging/promenad på ca 1 timme sen lite TV tittande och matlagning.. Precis som en ledig dag ska va..

Xoxo Marika


Underbara gråa dagar..

Nu är det dax att bli lite positiv känner mig utvilad och peppad till att få fart på mitt liv igen.. Mörkret och kylan gör en lätt lite deppig.. Man har inte lust att göra nåt, men är trött på det nu så får skärpa till mig..

Nya livsplanen är:
Blir social igen (inte gömma mig hemma i soffan)
Börja träna (promenad idag och på torsdag ska jag följa med Sara på jobbet till World class som hon tränar på och jag kanske ska börja)
Äta bra mat (redan börjat ganska bra med hemlagat nästan alla kvällar i veckan och väldigt lite hämtmat..)
Bli lite mer sparsam med min pengar.. (Kan ju iaf försöka)

Skulle behöva 2-3 veckor utomlands i något varmt land.. Ligga i en solstol, bada, promenader längs stranden, äta massa färsk frukt och dricka drinkar=)

                                             

Xoxo Marika

Så vad händer?

En söndagkväll brukar man ju ha en del att berätta för nåt kul brukar man ju kunna hitta på en helg, men måste göra er besvikna och säga att jag jobbat hela helgen så den tid som jag inte varit på jobbet har gått åt till sömn.. Slutade lite tidigare idag dock så träffade Linda för en fika efter jobbet idag..

Sen är det även såhär att jag å Christofer planerar att köpa en lägenhet på söder, är en släkting till honom som dött för ett litet tag sen å vi kan nog få köpa lägenheten till ett ganska bra pris.. Behöver en del renovering och fix men det e bra för då får man ju göra om som man vill ha det.. Va på Ikea idag och kollade på kök och lyckades nog fixa ihop ett bra får se om det blir det i slutändan men bra att ha lite koll vad det finns för möjligheter.. Lägenheten är på typ 40kvm så inte så stor men, lagom för oss.. Blir ett litet kök, litet sovrum och vardagsrum.. Hade varit grymt skönt att ha något eget.. Men inget klart ännu så får väl hålla er uppdaterade om vad som händer..

Ledig imorrrn men har endel att fixa som vanligt.. Skulle behöva städa här hemma och sen är det verkligen dax för latmask Marika att ta sig upp ur soffan och ut i löparspåret.. Måste sluta hitta på bortförklaringar som att det e för dåligt väder eller att jag är trött.. Har man valt att bo i Sverige så får man lära sig att leva med det hemska vädret.. 

Xoxo Marika


Bättre..

Efter en kort promenad på typ 20 min och några bitar choklad så känner jag mig faktiskt lite bättre=)

Kollar handboll, sverige började bra, men ligger nu under med typ 5 mål, tror inte de lyckas vända det, så ska se om det finns något annat kul att se på TV ikväll.. Eller man vet ju aldrig för nu skiljer det helt plötsligt bara 2 mål.. Det går undan märker jag..

Har varit supergnällig idag och tyckt väldigt synd om mig själv, blev då så himla glad när min kille kommer hem pussar mig å säger att jag är jätte söt när jag är på dåligt humör och att det gör att han älskar mig ännu mer.. Går ju inte att va på dåligt humör längre då, eller hur.. Är så glad att jag har nån som alltid kan få mig att lé och må lite bättre..


(Vår första bild tillsammans.. Det va en härlig sommar 2007)

Imorrn blir det oxå sovmorgon jobbar 12-22..Very nice..

Xoxo Marika


Varning..

Kan säga att de inre speglar det yttre idag.. Känner mig lika hemsk som jag ser ut..haha..




Har bara hängt här på soffan hela dagen.. Börjar bli otroligt uttråkad, men orkar inte göra nåt..

Xoxo Marika


Inte bra..

Huvudvärken är inte borta och vaknade med en näsa full av snor.. Ute är det snöblandat regn och jag känner mig på ett väldigt negativt humör.. Bruka annars ha en väldigt positiv inställning här i livet, men idag tänker jag nog bara vara gnällig.. Har redan gjort av med lite för mycket pengar den här månaden så tröstshoppingen som fick mig på bra humör igår är tyvärr inget alternativ idag.. Stoffe ringde precis å tyckte lite synd om mig, känns bra=)

Xoxo Marika

Det gör ont..

Började dagen med att försova mig som tur va det bara en kvart, men har ett ganska tajt tidschema på morgonen så det blev att sminka sig på jobbet.. Har haft  lite huvudvärk hela dagen som tyvärr blivit värre ikväll.. Hoppas att det bara är trötthet efter att ha gått upp kl  5 tre dagar i rad.. Tyckte iaf att jag va värd att köpa ett par nya jeans som lite tröstshopping, känns inte så mycket bättre i huvudet, men man blir glad iaf=)  Blev ett par från Fornarina, me like.. (ingen bild tyvärr)

LEDIG imorrn!!!!

Skulle verkligen behöva komma igång å träna, men kan inte riktigt förmå mig till det.. Har lixom börjat gilla att va en latmask.. Inte bra  alls.. Måste ta tag i det snarast!! Kanske imorrn.. Beach 2009 kommer närmare för varje dag och hade egentligen planerat att för en gångs skull lyckas va i form till bikinisäsongen... Men ser ganska mörkt ut just nu.. Vi får se hur det går..hehe..

Dax att försöka sova nu så det jävla huvudet kan sluta göra ont..

Xoxo Marika

Oj, oj, vilken dag..

Upp kl 5 i morse (som vanligt nu för tiden), va inte så farligt trött så det va skönt iaf..
Är ju massa nerskärningar på hotellet nu på grund av finanskrisen och mindre gäster men man undrar ibland hur mycket det är tänkt att vi som jobbar ska klara egentligen.. Idag har varit en sjukt stressig dag och så klart va våran lugna och stabila hovmästare som ser till att allt ordnar sig ledig medans våran andra hovmästare va galnare än vanligt.. Kan säga att man inte gör ett bättre jobb av att någon springer efter en och skriker en hel dag, men men jag börjar vänja mig..

Hade fullsatt restaurang på lunchen idag, riktigt kul att det kommer så mycket gäster men även där är vi lite för få så man får verkligen jobba för sin lön om jag säger så.. Har varit och köpt nya arbetsskor idag för de andra börjar bli hål i sulan, har haft dem i ca 4 månader, tycker inte det e så jätte länge, men när man står och går (ibland springer) 8-10/dag så slits det ordentligt.. Hoppas de ny är bra, blir invigning i morrn..

Träffade Madeleine en stund på stan, alltid trevligt att prata lite och så va det på tiden att hon fick sin födelsedagspresent=)

Nu ligger jag utmattad på soffan och tänker inte anstränga mig med  nåt mer ikväll.. 

Xoxo Marika 

Segt..

Har ju skrivit ett nytt inlägg för att va duktig å uppdatera och sen e det så segt att efter 15 min så har det fortfarande inte dykt upp på bloggen.. Hallå!! har ju inte så bra tålamod, gör jag nåt ska det synas resultat på en gång..

På tal om segt så håller jag på å laddar ner ett nytt avsnitt av Desperate Housewives, skulle ta 15h.. Blir lagom till frukosten imorrn.. Hade ju tänkt kolla det medans jag väntar på att Stoffe kommer hem från innebandymatchen..

Xoxo Marika


Nytt inlägg..

Har en sjuk vän som nu har så tråkigt att hon vill läsa min blogg, men vad händer då? Jo jag har inte skrivit nåt och varit superdålig på att uppdatera.. Detta inlägg är till henne..

Är själv lite krasslig, men efter överdos av C-vitamin, kan jang och nässpray så känner jag mig faktiskt helt okej idag så hoppas att en natt med ordentlig sömn blir pricken över i så jag e frisk imorrn=)

Har ikväll varit hemma själv å kollat Let´s dance, synd att jag inte är någon bloggdrotttning eller annan kändis, hade varit sjukt kul att va med å lära sig alla danser.. Bloggdrottning har vi ju märkt att jag nog aldrig kommer bli med tanke på alla min intressanta inlägg..hehe.. Undrar vad jag ska lyckas bli känd inom, är ju inte direkt nån sångtalang brukar kunna få ganska höga poäng i Singstar men tror inte det räcker.. Mina skådespelarkunskaper räckte till jätte bra när jag fick rollen som en vacker orkidée i våran pjäs om regnskogen i typ 4:an, var en stor succé, men tror ändå att jag måste hitta en annan genre.. Någon som har ett förslag?? Någon dold talang som jag inte hittat ännu.. 

Har helt ledigt i helgen så vill verkligen inte va sjuk.. Har inte direkt något planerat mer än att ska på litet födelsedagskalas till en tjej på mitt jobb imorrn kväll, ska bli kul.. Dricka lite vin, snacka lite skit och sen se var kvällen för oss..

Krya på dig min kära vän.. Saknar dig så se till att bli frisk så vi kan börja gå våra promenader igen..

Xoxo Marika

Blogg torka..

Har inte haft nån motivation till att skriva.. Är ledig idag så tänkte att jag va tvungen att slänga in en kortis iaf..
Kollar på Oprah just nu, handlar om pedofiler på nätet.. Är så fruktansvärt, sjukt och vidrigt...

Får se vad jag ska göra resten av dagen, skulle ha tagit en promenad men känner mig inte så sugen när himlen är grå och vinden viner.. Men som våran gamla lärare sa: Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder..

Xoxo Marika

Snön föll..

Tror inte att det e meningen att man ska behöva stå ut med så här kallt väder.. Har varit ute ca 10min idag och det va mer än tillräckligt.. Ligger nu i soffan och ser på snön som dala ner utanför fönstret.. Ibland undrar man om det finns något slut på detta, sommaren känns så långt bort..

Måste snart pälsa på mig igen och gå till affären för att handla lite middag till mig å Stoffe, har inte riktigt bestämt vad ännu.. Börjar känna mig hungrig så är bra att ha en plan innan man går så man inte kommer hem med halva affären bara för att man e sugen på nåt.. Kan lätt bli så.. Får kolla lite Top Model som börjar nu å se om jag får någon inspiration under tiden.. Känns som rätt program för det..hehe..

Xoxo Marika


Sovmorgon..

Efter att 3 dagar i rad börjat kl 7 är det otroligt skönt att kunna ligga här i soffan å kolla TV utan att känna att man måste upp imorrn, har kvällspasset å jobbar 14-22, sen ledig ons å tors..  Längtar...

Har lite myskväll här hemma med tända ljus, lite popcorn å innebandy på TV.. Får se om man orkar va vaken tills det e dax för JVM finalen i hockey i natt.. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag somna på soffan inom nån timme, men man vet ju aldrig.. 


Xoxo Marika


Kors i taket..

Fick med mig Stoffe på en långpromenad idag.. Händer inte ofta vill jag lova, mysigt va det med sällskap.. Har varit många minusgrader idag så gällde att pälsa på sig ordentligt..



Xoxo Marika

Party, party=)

Japp, här kommer lite bilder från nyårsfesten, (bättre sent än aldrig)..

 
Här hänger vi lite i baren å testar drinkar, lugnt å stabilt i början av kvällen..

 
Gott nytt år!!!

 
Lite bilder bara..

 
Värdparet på bra humör iaf..


På väg hem..

Allt som allt va det en riktigt bra nyår..

Xoxo Marika

Nytt år..

Vi börjar det nya året med att jobba (inte så kul att jobba nyårsdagen) å idag blir det långpromenad med Madeleine=) Ska käka lite frukost sen i väg..

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu