Trubadurafton..

Hade en jätte mysig kväll på Kneippbyn i tisdags.. Efter att vädret hade varit grått hela dagen så klarnade det upp tillslut.. Mårten och Oskar va det som stod för underhållningen.. Blev lite vin, mat och en super fin solnedgång..





Madde och Josse som inte kom med, ni missade nåt ;)



Xoxo Marika

 

Sommar på Gotland..

Säga vad man vill om Gotland men visst är det härligt här på sommaren, jag förstår varför folk åker hit..

Igår fyllde min älskling år så det va brunch här med familjen sen en lugn dag ute i solen..

Blev en tur inne i Visby oxå med bilen..



Stoffe skulle äta så tog med mat från Max och satt oss ute och käkade..



 

På kvällen träffade jag Sara och drog med henne att kolla när Mikaela spelade fotboll.. Alltid lika kul att va med Sara=)

Xoxo Marika

Lördag v.30

Jo men visst är det ännu folk och party på ön.. Hade en riktigt soft dag igår, då jag drog en spontan tur ut till Levide och solade lite med syrran, fick lite mat och färska hallon, så nöjd och mätt när jag drog in till stan igen..

Mötte upp Johanna, Mårten mfl på kallis men eftersom jag körde bil så fick jag stå över champagnen och dricka zingo.. Men det fick gå för den här gången;)





Förfest hos Elina



På kvällen blev det först Bur en stund  sen mötte jag upp Stoffe på Hp5..

Blev lite senare kväll än planerat men mycket trevlig..

Xoxo Marika

Nu börjar det..

Vi kom iväg till Gotland trots kaosen med båtarna, våra tur va typ den enda den dagen som gick som den skulle=)

Igår började dagen med moln på himlen, Stoffe skulle spela tennis så jag drog in till city och kollade lite, blev självklart en latte på Skafferiet, sen har de börjat med hemgjord glass oxå så det fick det bli till lunch, helt fantastiskt gott..



Kvällen blev det show och buffé på Kneipbyn, mycket trevligt och vädret hade vänt så vi kunde sitta ute i den härliga kvällssolen..



Sen va 2:a dagen på semestern slut, det kommer gå alldels för fort det här..

Idag blir det nog en sväng till Levide, hänga lite med syrrorna=)

Xoxo Marika

Gotlandsbåtarna i krock..

Jag undrar då hur man lyckas krocka två stora båtar, har dock fått reda på att vår båt ikväll går som vanligt (om man vågar åka nu)..

(bilder från aftonbladet)

Xoxo Marika

SEMESTER!!!

Nu är den äntligen här, min efterlängtade SEMESTER!! Va en slitsam kväll på jobbet men nu behöver jag inte gå dit på 2,5 vecka=)

Ska fixa lite här hemma imorrn och packa, sen blir det Gotland imorrn kväll..

Planer för semester:
  • Umgås med nära och kära
  • Dicka drinkar
  • Sola och bada
  • Ta det så lugnt som möjigt

Xoxo Marika

Onsdag..

En härlig sovmorgon har jag fått idag, hur skönt som helst.. Efter lite frukost är jag nu laddad för träning (får passa på nu innan semestern, kan tänka mig att det blir lata dagar då)..

Nästa på schemat är att åka in till city och kolla på födelsedagspresent till min älskling som fyller år på måndag..Har några idéer, men tycker alltid det är svårt att hitta nåt bra..

Sen är det ju de där sista timmarna på jobbet som jag måste stp ut med innan jag är ledig..

Kollade på vädret till helgen, ser inge vidare ut men hoppas på lite bättre till nästa vecka, några dagar på stranden hade varit skönt..

Xoxo Marika

1 dag kvar..

Efter en väldigt lång och slitsam dag på jobbet längtar jag ännu mer till min semester, men 1 dag ska jag nog stå ut med för nu är det  bara onsdagen kvar 15.30-23..

Fast jag va riktigt trött när jag kom hem så blev det ändå ett Step-pass på WC och lite jogging på löpbandet, känns skönt nu efter=)

Kvällens middag blev lite av varje från kylen.. Halloumiost, Sparris och tomat med basilika och babyspenat..



Xoxo  Marika

Ve och fasa..

Vilken dag det varit.. Både jag och Christofer har varit ganska så bakis efter alldeles för mycket alkohol igår.. Gick upp ur sängen typ kl 2, tog en promenad och köpte med pizza på hemvägen.. Känner mig fortfarande helt matt..  Har kollat tennisfinalen och slappat i soffan nu.. Söderling vann, så grattis tll honom!!

Åkte hem till Patrik och Ellie i Huddinge igår, trevlig kväll men som sagt några för många glas rosévin råkade slinka ner.. Nu ska jag fortsätta att göra ingenting, kanske till och med ta en liten tupp lur..

Xoxo Marika 

Stranden..

Ledig idag och solen skiner, det betyder raka vägen till stranden=) Åkte ut till Värmdö, va lite moln när vi kom så började med lite mat på caféet där och efter en stunds envist väntande så kom faktiskt solen tillbaka.. Blev riktigt slappande med boken, skönt att bara hänga.. Blev även ett kort dopp, inte så kallt som jag hade trott..





Nu sitter vi och spånar lite på vad man kan hitta på till kvällen, ligger ju en flaska rosé på kylning men vi får se..

Xoxo Marika

En fredag när den är som bäst..

Va ju riktigt härligt väder så efter jobbet blev det nån timme i solen, avslappnande med en bok och lite musik..  Kvällen bestämde vi oss för att grilla och dricka rosévin, gick till Skinnarviksparken precis vid oss.. Väldigt mysig kväll, tycker om att umgås med min älskling..





Utsikten är riktigt nice här..



Engångsgrill är inget att rekomendera om man vill ha mat snabbt, men den som väntar på nåt gott..=)



Kvällen avslutades med ännu mer vin på balkongen och sen en film här hemma.. Så här borde livet alltid vara=)

Xoxo Marika

Efter regn kommer solsken..

Efter ett par veckor av ganska halvtaskigt väder och mycket regn verkar värmen komma tillbaka..  Va ute och drack med Stoffe igår, man kunde verkligen sitta ute hela kvällen utan att frysa.. Så ska det va på sommaren..

Idag har ja varit ledigt.. Inte gjort så mycket, va på stan och fixat några ärenden, har hittat alldeles för mycket saker jag vill köpa men inte har råd med.. Blev en jacka och skor igår men snart är shoppingbudgeten slut.. Har dock lite mer på önskelistan..

Diesel jeanskjol 800:-
Miss sixty skor 1200:-
Skor (okänt märke) 1100:-
Kort skinnjacka (okänt märke) 800:-

Kan göra den listan väldigt lång...

Har hunnit med nån timme i solen idag oxå, dax att börja jobba tillbaka solbrännan igen=) Hoppas på lite fint väder i helgen, kanske kan få med mig Stoffe att sola å bada lite nånstans..

Nu ä det träning som står på tur, ska plåga magen lite på ett core pass..

Xoxo Marika

Marika gillar..

Mina favoriter i blandad kompott..

Blå, blå, blå.. Min nya kärlek..



Aprikos, korall, orange eller vad det nu kallas, snyggt till solbrännan iaf..



Detta kommer nog garanterat fälja med till Visby..



Xoxo Marika

It´s Britney bitch..

Nu är det ju så här att Brittan va i stan så vi passade på att gå å kolla in henne igår.. Noelia och hennes syter Amanda va mitt sällskap..

Tänkte börja med de snyggaste bilderna som självklart är på oss=)


Hade jätte bra platser precis framför scenen, jag satt på rad 6 och Noelia och Amanda satt precis över på rad 7..



Och sist men inte minst, här är hon, den alla har har väntat på Miss Britney Spears!!!
Första låten Circus såklart..




Favorit kläderna va helt klart den glittriga BH:n med hotpants som hon hade i stort sett hela konserten..











Extra nummret va Womanizer..



Sen var det slut.. Allt som allt tyckte jag det va en bra show.. Kanske inte toppbetyg, men värt pengarna.. Jag gillar ju
Brittan=) Bäst drag va det när hon körde Toxic, enligt mig en av hennes bästa låtar.. Hon hade även med den gamla godingen Baby one more time som fick igång de flesta..

Ganska trötta efter så blev raka ägen hem..



Xoxo Marika

Rensning..

Fick sluta lite tidigare idag, så skönt.. Blev ett pass Body Combat på World Class, svettades som bara den, är nog bland det roligaste (och jobbigaste) jag tränat..

Idag har vi varit duktiga här hemma..Organiserat i förådet och fyllt på med lite mer grejer som vi inte vill ha nere i lägenheten.. Har även städat så det ska va fint när Noelia och hennes syster kommer på besök imorrn=)

En liten otippad och inpulsiv pesto tillverkning har vi oxå hunnit med..  Inte varje kväll man står och gör det..

Annars är det ju jobb, jobb och åter jobb som gäller på dagarna.. Men semestern närmar sig så bara att bita ihop..

Xoxo Marika

Äntligen!!!!!!!

Som jag har längtat men nu äntligen kan jag bocka av matbord från min lista.. Hittade ett på Ikea som är perfekt för oss, skulle dit och kolla på det igår men slutade med att vi fick med det hem med en gång.. Bordet går att fälla ut om man vill äta fler eller fälla ihop så det bara blir 30 cm brett om man vill ha mer golvyta.. Små boytor kräver smarta och flexibla lösningar=)

Ikväll har vi invigt det med en tvårätters middag..



Blev chevregratinerade rödbetor med honung och valnötter till förrätt.. Gott som bara den.. (Tyvärr ingen bild)

Till varmrätt blev det kyckling med sparrissallad med parmesanost och rostade pinjenötter.. Är så mätt nu så magen nästan spricker..



Xoxo Marika

Dry shampoo..

Har pratat i telefon typ hela förmiddagen idag och nu är det dax att gå till jobbet.. Tänkte hinna sitta lite framför datorn, men det verkar va kört nu..

Ska dock lägg ut ett tips på riktigt bra torr shampo, jag verkligen älskar det..



Passar jätte bra till mitt platta och ganska typiska skandinaviska hår.. Ger mer volym och en matt yta så det inte ser fett ut..

Xoxo Marika

Dagens..

Blev än sväng på stan, va på Clas Ohlson och köpte fogpenna så badrummet kan bli riktigt fint.. Har börjat lite, måste säga att det är väldigt lätt att måla fogarna med en penna, smart jävel som uppfann den.. Måste dock säga att de va riktigt dålig kvalité då udden lossnade när man målat lite så bara att slänga fast det va färg kvar i pennan.. Har redan anänt 3 st och bara målat väggarna i duschen (typ 1/4 del av badrummet) så alltså ganska mycket kvar, men fint det blir det..



Dagens outfit: Svarta leggings, svart tunika och röda skinnjackan..



Xoxo Marika

Vårat nya sovrum..

Eller det känns iaf som ett nytt rum, hade storstädning här hemma i söndags och kom på den smarta idén att möblera om lite i vårat sovrum.. Bäst att passa på när Chrstofer inte är hemma, då får man göra som man vill=)

Detta blev resultatet:



 

Har köpt lite nya kuddar och överkastet är oxå nytt..



Ska skriva en lista idag på vad det är som vi behöver till lägenheten, kommer nog bli en hel del.. När jag fick in kistan i sovrummet blev det bra mycket större plats i vardagsrummet, så jag tycker det är på tiden att skaffa ett matbord, är så himla trött på att sitta i soffan och äta middag varje kväll..

http://marikao.blogg.se/2009/april/mandag-morgon.html

Gå in på den här länken ovan så finns det bilder på hur sovrummet såg ut förut.. Blev väldigt mycket bättre plats nu även om kistan står där..

Xoxo Marika

En vanlig kväll..

Så här gör man när man behöver lyxa till en helt vanlig regnig kväll..



Christofer fick för sig att göra milkshake på de färska jordgubbarna vi hade hemma, sen blir det ju alltid lite extra gott när man får det serverat så här fint.. Mums..

Xoxo Marika

Och så regnar det..

Har varit en väldigt grå och trist dag idag.. Har jobbat utan några större missöden och nu är jag hemma.. Ska gå och träna core express snart, bra att magen får sig en omgång=)

Har nog inga andra planer ikväll, blir lite mat när Stoffe kommer hem sen bara soffhäng..

Xoxo Marika

En helg utan internet..

Eftersom min dator e kass och inte fungerar så blev jag utan när Stoffe tog med sin till Gotland i helgen.. Har väl inte hänt nåt direkt jätte spännande.. Jobbade kväll i fredags så fick ta vara på det varma vädret (verkar ju va borta nu) blev en dag på stranden och första badet för i år.. Lördag va jag ledig och passade på att träna, blev en morgonpromenad och sen gymmet.. På kvällen bar det av till Sködal och grillfest med Lina hos hennes kompis Matilda.. Mcket trevligt men blev lite senare än vad vi planerat, kom hem typ kl 5.. Söndag säger väl sig själv att det va en riktig slödag, men tog mig i kragen framåt kvällen och gick en promenad på ca 1 timme och sen storstädning i lägenheten.. Så lite duktig har jag varit ändå..

Idag har det hänt ungefär noll roliga grejer att skriva.. Eller just det köpt lite nya fina prydnadskuddar till soffan och sängen.. Väldigt nöjd med dem..

Xoxo Marika

Att leka lyx..

Att leka lyx betyder att man en solig eftermiddag hyr en stor båt, får ett glas champagne serverat åker till en marina där den första man ser är är Foppa, och sen e det bara att njuta..hehe..
Ibland känns det som att livet leker (har som tur är inte fått räkningen ännu) och visst är man värd det efter en lång slitsam vår att få unna sig lite extra.. Här får ni lite nice bilder från våran lördag..


Skönt att va på havet där det fläktar lite..


Här är marinan och våran nya polare Foppa även känd som Peter Forsberg..



Rikrigt kul att bara åka runt och leka stekare..hihi.. Blev nog lite fö mycket bubbel i värmen..


Jag och min älskling fastnade oxå på kort=)

Tror jag måste förhandla mig till lite bättre lön så vi kan skaffa en sån här skönhet till båt nästa sommar..

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu