Det bär av söder ut..

Japp imorrn sätter jag mig på flyget och drar söder ut ända till mitt hemland Gotland=) Skönt med långhelg.. Kan behöva lite ledigt, va så himla trött i morse.. Lyckades med bedriften att åka förbi T-centralen till Östermalmstorg, satt i lung och ro och läste Metro, koncentrerade mig på att hålla mig vaken och helt plötsligt va det för sent.. Ganska irriterande va bara att gå och vänta på nästa tåg, tur att jag har lite marginal på morgon så hann i tid till jobbet ändå.. Klantigt..hehe..

Har hunnit med ett träningspass idag med, duktiga mig..
Annars har kvällen mest gått åt till att planera packning, ska lämna lite kläder till systrarna och så ska ju Noelias present med, blir full väska på dit vägen och halvfull när jag åker hem.. Får väga den sen så jag inte åker på nån övervikt.. Är svårt att veta vad man ska ha med sig, hoppas ju på sol och värme alla dagar, men man vet ju aldrig så här års..

Xoxo Marika


Back on track..

Har kört första träningspasset på över 2 veckor, så skönt.. Verkar som att jag äntligen återhämtat mig=) Dax att komma igång igen, men det ska nog inte va några problem..

Har försökt få ihop en plan för Gotlands besöket oxå, tror att bitarna börjar falla på plats.. 

Torsdag: Landar 19.05 och blir hämtad av mamma..
Fredag: En dag i Levide, hälsa på mormor.. Kvällen blir det födelsedagskalas hos Noelia..
Lördag: Ännu öppen för förslag..
Söndag: Hjälpa syster med smink och hår för studentbalen, umgås med familjen i Visby och se balkortegen. Kvällen blir det middag med Josse..
Mådag: Ännu öppen för förslag, möjligtvis fika eller lunch med Josse.. Hem till Sthlm 18.55..

Nu måste jag kika färdigt på Desperate Housewives..

Xoxo Marika


Utflykt..

Har varit ledig hela helgen, så skönt!! Regnade på lördagen så då blev det lite fix här hemma i köket och en sväng till Ikea.. Klarnade upp till kvällen, va välkommet då jag lovat föja med Madde ut.. Blev trevligt med lite middag hos Madde först och sen vidare till en tjej som heter Tove, drack alldeles för mycket vin men det fick gå..
Vaknade till en solig söndag, va faktiskt inte så bakis som jag trodde så jag och Christofer bestämde oss för att åka på lite utflykt.. Hittade ett jätte mysigt ställe att käka lunch på låg vid en strand å man kunde sitta ute å se ut över vattnet, va nånstans på Värmdö.. Very nice=)




Åkte sen vidare, blev två turer på färjan för att komma tillbaka till Sthlm..


Åkte bla över Vaxholm, väldigt mysigt, massa uteserveringar (och turister så klart).. Riktigt idylliskt sommar ställe..


Har nog inte visat våran (Chrisofers) nya bil.. Den gillar vi nu när det e varmt så man kan åka cab=)


Mycket mysig söndag..

Idag har det varit jobb igen annars inget speciellt, promenerade hem, har varit jätte varmt ute.. Måste komma igång å trän igen nu när jag äntligen blivit helt frisk..

Xoxo Marika

Lediga imorrn??

Jag är då inte ledig, ibland e det verklgen kasst att jobba inom service, man måste finnas tillgänglig när alla andra e lediga.. Blir i alla fall e kort dag 7-13 så inte allt för illa.. Christofer är på fest med jobbet, satt tydligen i solen å drack öl, jag e inte alls avundsjuk.. Är ju mycket roligare att ligga här hemma å se på TV alldeles själv..

Blev en ganka lugn dag på jobbet idag, lite tråkigt för tiden går väldigt sakta men skönt ändå.. Gillar inte att stressa jämt..

Någon som kollade Desperate Housewives igår?? Edie är ju död nu, fick mig att gråta en liten skvätt till och med, gillade faktiskt henne..

http://hometownhollywood.com/wp-content/uploads/2009/02/nicollette.jpg

Denna bild är till minne av Edie Britt
 R.I.P

Xoxo Marika

Det som inte dödar gör oss starka..

Va nästan orolig ett tag att slutet va nära men när man minst anar det så börjar man faktiskt må lite bättre.. Känner mig nästan som mitt gamla jag igen, jobbat 3 dagar, fixat lite här hemma och står fortfarande på benen, positivt tecken tycker jag=) Blir tyvärr ingen korpenmatch för mig ikväll, fortfarande lite matt i kroppen men tänkte börja träna nästa vecka igen..

Har hänt lite grejer i köket här hemma, målningen är klar och det betyder att hela lägenheten är färdig på det området.. Ska försöka få in kylen i där den här veckan, skönt att få bort den från vardagsrummet.. Skulle vilja va klar med allt innan sommaren så man kan njuta av att va ledig när man har en ledig dag eller det e dax för semestern..

Annars har det nog inte hänt någe nytt, hade inte planerat att ligga sjuk en hel vecka.. Men men ska det va så ska det va ordentligt..

Väntar på att Christofer ska komma hem, han har varit på kundbesök i Sverige nånstans.. Jag har tråkigt så vill ha sällskap.. Måste försöka komma på nåt att käka till middag ikväll oxå, samma problem varje kväll.. Ska bli skönt när köket blir helt klart, roligare att laga mat då.. Har lovat Christofer oxfilé med risotto när vi e färdiga.. Blir tyvärr inte idag..

Xoxo Marika


4:e dagen i sjukstugan..

Varit hemma från jobbet i 4 dagar nu, börjar bli smått uttråkad av att bara ligga här.. Febern verkar va på väg bort idag iaf så känner mig aningen bättre.. Har å andra sidan fått en hemsk hosta som håller på att ta kål på mig.. Ska va hemma från jobbet i morrn med men får försöka pallra mig dit i helgen..

Har inte kunnat träffa Kathrin å Angelica när de varit här, jätte tråkigt.. Hade sett fram emot det så himla typiskt att jag skulle bli sjuk precis nu..

Det mest spännande jag gjort de här dagarna är en sväng till affären idag, va skönt med lite frisk luft och miljöombyte.. Köpte lite soppa till kvällen som jag snart ska värma på.. Stoffe är ute å äter med sina föräldrar, Farmor och Farfar som är här på besök och sen ska han på träning det betyder att jag fått va själv hemma hela dagen och kvällen kommer bli lika ensam den med..=( 

Ska försöka få i mig lite mat nu, har hört att det e nyttigt för en..

Xoxo Marika


Feber och halsont..

Ingen bra dag detta.. Fick gå hem från jobbet, mår kasst..

Har varit jätte dålig på att blogga på sista tiden men som jag sagt tidigare så e min dator knasig och vill inte fungera.. Tack för att ni ändå lämnat lite kommentarer=) Lovar att bättra mig när jag antingen lagat min gamla eller skaffat en ny..  Så inom den närmaste framtiden, om ni undrar hur jag mår eller vad jag gör kommer ni nog bli tvungna att ringa eller höra av er på annat sätt..

Xoxo Marika


Gotland tur och retur..

Glömde säga att jag bokat flyg till gotland nu.. Åker från Sthlm 28 maj på kvällen och stannar till 1 juni.. Ska bli mysigt att träffa familjen lite, och så fyller Noelia år samma vecka så måste passa på att fira henne=)

Xoxo Marika

Hej, hej..

Om det e några läsare kvar så tänkte jag bara säga att jag mår bra men att min dator fortfarande e ganska sjuk.. Läget verkar förbli oförändrat där tyvärr.. Sitter vid Christofers dator nu, men känns inte lika kul.. Har inga bilder eller musik och sen e jag inte så van att använda Mac heller..

Har varit jobb hela helgen, men hunnit med årets första grillning och lite solning i parken oxå.. Valborg jobbade jag först till kl 22 sen hem till Lina och Johannes på fest, Lina fyllde 25.. Trevlig hemmafest va det.. De har oxå köpt lägenhet nligen så kul att se hur de hade det.

Idag är jag ledig men va tvungen att åka till jobbet ändå för att gå nån kurs på 2 timmar, lagom roande.. Blev lite städning här sen, skönt att ha ordning omkring sig.. Vi får våran nya TV idag, very nice=)

Blir lite träning ikväll men annars bara lugnt.. Jobbar långt pass imorrn 6-16 så bäst att vara utvilad..

Ska se om vi får upp våran TV i veckan, ännu ett steg till att vardagsrummet ska bli klart.. Gillar när det händer saker, måste se till att ta tag i köket snart oxå, hade varit skönt att ha klart det innan sommaren..

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu