Som en ny männinska..

Kom hem från frisören för en stund sen, har färgat och klippt lite.. Känns så skönt när håret e ny fixat.. Blev ingen större förändring från förra gången, samma blonda färg och luggen e kvar.. Kollade även ut vilka färger jag ska ha i min hårförlängning, tror det kommer bli riktigt bra=) Blev lunch efter med Johanna (min frisör) i Solna Centrum, träffade Stoffe en lite snabbt.. hade tänkt att jag skulle passa på att käka lunch med honom men tog lite längre tid att fixa håret än vad jag hade räknat med så träffade honom när han va på väg tillbaka till kontoret.. Fick en lunchpuss iaf;)

Klockan hade hunit bli 3 innan jag va hemma så har kollat ett avsnitt gossip girl och nu ska jag snart pallra mig iväg och träna.. Ikväll blir det matlagning och mys hemma..

Är väldigt skönt att va ledig måndagar måste jag säga..

Xoxo Marika

1:a advent..

Då va första advent snart avklarad, bara 3 st ljus kvar nu som ska brinna innan julafton.. Har en känsla av att det kommer gå riktigt fort.. Va jätte nöjd när jag redan för nån vecka sen va klar med en julklapp men nu börjar jag få lite smått panik över att jag inte har en aning om vad jag ska köpa till resten.. Får börja klura lite på det tror jag.. Något annat som vi behöver klura på är när vi ska åka till och från gotland över jul.. Börjar ju bli ganska mycket folk på båtarna..

Ha en fortsatt trevlig kväll!!

Xoxo Marika

En vanlig lördag..

Det där med helg känns inte så speciellt när man måste jobba både lördag och söndag.. Igår blev det ett pass på gymet och sen myskväll hemma med Christofer va alltså hyfsat utvilad när klockan ringde imorse.. Va en riktigt slitsam frukost idag som det brukar va på helgerna bar disk så att armarna värkte och svetten rann typ..hehe.. Det roligaste är att vi har 50 mer gäster imorrn vilket innebär att det bara är att förvänta sig kaos.. Ser inte riktigt fram emot att jobba måste jag erkänna.. 

Promenerade hem från jobbet idag, skönt med lite frisk luft efter allt stressande och sen har jag slappat på soffan.. Mina krafter va slut helt enkelt.. Christofer har varit iväg och spelat innebandy i Uppsala fattar inte hur man kan lägga matcher på en lördagkväll.. De vann iaf och Christofer hade varit duktig i målet.. Han hade fått med sig hejaklack oxå då hans föräldrar, syster och systerdotter är på besök här i storstan.. Bäst att visa vad man går för då=)

Verkar som att grannen har fest ikväll kul att nån får va ledig och ha kul på helgen..(jag e inte bitter)...

Xoxo Marika

 

Julen närmar sig..

Idag är en ledig dag här.. Blev sovmorgon såklart, behöver min skönhetssömn=) Nu lite mys i soffan med kaffe.. Känner att jag börjar bli redo för en dag med fix här hemma.. Börjar ju närma sig december och första advent så ska rota fram våra julgrejer och sen städa undan lite..

Pratade med Johanna igår så ska nog få fixa mitt hår på måndag, färg och klipp sen ska vi även diskutera eventuell hårförlängning men det blir nog i mitten av december nångång.. Kul att va lite fin i håret till alla fester kring jul å nyår.. Va ju några år sedan jag hade långt hår nu..


(Sommar 2007)


(Vinter 2008)

Gillar ju det korta men alltid kul att förändra lite.. Förra vintern färgade jag ju det mörkt, men nu kommer jag nog va blondin ett tag framöver..


 

Nu är det dax att sluta va lat och skriva trams här på bloggen behöver ta tag i fixet här hemma, skönt att bli färdig så fort som möjligt så kan jag ju göra något roligare resten av dagen..

Xoxo Marika

BSB

Har precis blivit övertalad att följa med Noelia och Javiera på BSB konsert nästa fredag.. Kan nog bli kul och sen efter blir det lite party=) Gillar ju att umgås med Noelia så får ta chansen nu när hon kommer till Sthlm..

Har varit en rent ut sagt slitsam dag på jobbet då vi precis som förra torsdagen hade helt fullbokad lunch som skulle tas hand om.. Va som värsta träningspasset då man va tvungen att typ springa för att hinna med.. Oj oj oj, säger då det, glad att alla dagar inte e så här.. Fick jobba över 2 timmar för att hinna städa undan allt efter.. Hade tänkt träna ikväll men va så trött när jag kom hem att det blev ett avsnitt Gossip Girl istället och nu håller jag på och tvättar..

Är ledig imorrn så kan träna massa då=) Tror även att det e hög tid att börja julpynta lite oxå..

Xoxo Marika

Ingen tid..

Jag får väl börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men har man mamma och lillasyster på besök så får man inte så mycket tid för datorn.. Va iaf väldigt trevligt att få besök från ön, blev lite shopping och sen mycket mys=) Biokvällen blev väldigt lyckad, måste säga att jag gillade filmen New moon, den har en mysig stämmning trots alla vampyrer och andra monster.. Kärlek à la Romeo och Julia slår väl aldrig fel..

 



På lördag blev de avbytta av ingen mindre än Sara.. Hände inte mycket den kvällen va så sega båda två så det blev blev hämtmat från thaikiosken vid tunnnelbanan och sen film på TV, men det spelar ingen roll vad man gör när man hänger med Sara det e bara kul att va och så har det alltid varit.. Sen måste jag ju säga att vi har gjort en hel del roliga och busiga saker tillsammans oxå.. Har känt varandra i typ 10 år nu så har ju hunnit med en hel del..

Veckan har annars börjat ganska lugnt jobbat igår och idag, tränat igår och idag.. Handlat årets första julklapp igår, en i familjen avklarad.. Idag blev det en julklapp till mig själv i förskott, en ny väska=) Det  tyckte jag att jag va värd..

Xoxo Marika


Besök från ön..

Har mamma och lillskrutten Mikaela på besök här i Sthlm.. har dock inte träffat dem ännu idag då jag jobbat och de har varit ute vid Ikea, kungens kurva och skärholmen.. Ringde precis och sa att de va på väg hit.. Är riktigt trött men ska försöka rycka upp mig lite, är nämligen bio som väntar ikväll New Moon... Såg Twilight för första gången igår, bättre sent än aldrig va??

Är kallt och ruggit ute, hade varit nice att krypa ner i en varm balja.. Här e hemma och Sara för nåt år sen=)



Xoxo Marika




Nu börjar det lika nåt=)

Har ju haft som projekt den här veckan att fixa i ordning vårat kök, är lite små fix kvar men tänkte ändå slänga upp lite bilder... Jag och Christofer är mycket stolta över resultatet=)

Lite före bilder:



 

Efter:



 

 

Vad tycker ni?? Jag stortrivs iaf!!!

Xoxo Marika


Är faktiskt bättre..

Vila och sömn måste vara den bästa medicinen som finns.. Känner mig faktiskt bättre ikväll så ska pallra mig till jobbet imorrn, min hovmästare va dock så snäll så hon tyckte jag kunde komma till 9 istället för 6, skönt att få sova ut..

Blev lite rastlös av att ligga i soffan hela dagen så har faktiskt målat listerna i köket (tog typ 15 min så va inte direkt ansträngande) skönt att ha dem klara.. Har även fått skivan på plats nu så bara lite små fix kvar=)

Hoppas nu att lite glass och Desperate Housewives ska få mig att må bra igen..

Xoxo Marika


Kort dag på jobbet..

Eller jag får väl säga att jag inte direkt jobbade nåt innan jag åkte hem igen.. Mådde lite illa och kände mig hängig när jag vaknade, men hallå klockan e bara 5 och man e ju inte direkt på topp den tiden på morgonen, gjorde mig iordning och åkte till jobbet men illamåendet vill inte gå över och trots tjockaste vinterjackan satt jag och frös på t-banan.. Kom fram till jobbet, la mig och vilade en stund på en bänk i vårat omklädningsrum och bestämde helt enkelt att jobb nog inte va något alternativ idag.. Va bara att knalla tillbaka till t-banan igen och åka hem..

Nu ligger jag här på soffan och tycker lite synd om mig själv, känns rätt så okej när jag ligger ner å vilar och tror inte jag har nån feber men mår fortfarande illa.. Vilken skit dag!! Har så mycket att se fram emot och att göra den här veckan, har absolut inte tid för att va sjuk..

Xoxo Marika

Africa here we come..

Hade ju varit riktigt skönt med lite sol å värme på en strand långt söder ut=) Jag får dock nöja mig med att svettas lite på Afrikansk dans och sen bastu på World Class.. Men men man får va nöjd med det man får..Ser på klockan att det e dax att bege sig..

Xoxo Marika

091114 = Jimmy Choo för HM

Japp idag har den efterlängtade kollektionen premiär, Jimmy Choo för HM, ska man ha chans att hitta något snyggt borde man väl köat redan imorse men tänkte nog ändå kila förbi en sväng innan jobbet..



Xoxo Marika


Tråkigt!!

Hu vad jag har tråkigt på jobbet just nu.. Va rätt så mycket att göra när jag började men nu har det varit rätt så dött ett tag.. Något förslag om vad man kan hitta på här för att fördriva tiden??

Xoxo Marika

Nån som längtar efter helg??

Jag kan inte säga att jag ser fram emot det så där jätte mycket.. Jobbar 14-22 både idag och imorrn och sen 7-13 på söndag gissa hur mycket kul man hinner med då.. Ja ja, ser fram emot nästa helg iaf först kommer ju mamma och lillsyrran tors-lör och sen är det fin besök från Karlstad, ingen mindre än Sara som ska bo hos mig lör-sön=) Ska bli helt underbart att få besök av dem jag saknar?? Är bara Pappa som inte varit uppe å hälsat på i höst men om jag får ut min ledighet som jag vill så träffar jag ju honom över jul..

Hoppas på att det e nån rolig som jobbar i receptionen ikväll, så det inte blir så ensamt.. Hoppas kunna komma hem i tid så jag hinner med lite fredagsmys=)

Xoxo Marika

Kan ju inte sova..

Klockan är snart 00.45 vilket i vanliga fall betyder att jag sover som en stock... Men tydligen inte ikväll, kan lixom inte få nån ro, har legat i sängen och kollat film för att försöka slappna av lite men det hjälper inte.. Känner att jag e trött men har fått en såndär obehagskänsla i magen som inte vill försvinna, vet inte varför för vad jag vet finns det inget att oroa sig över, inget jag glömt att göra eller känner att jag borde göra, har sovmorgon imorrn så behöver inte känna panik över att jag ska upp tidigt.. Christofer är ute med jobbet, kanske e ensamhet jag känner?? Eller lite höst depp kanske?? Vad det än är så är jag trött på det, vill ju bara somna och drömma lite fina drömmar så kommer allt kännas bra när jag vaknar.. Kanske ska sätta på en film till och se om det hjälper kanske har nån riktigt tråkig som inte går att hålla sig vaken till=)..

Xoxo Marika

Ganska bra..

Gick ganska bra att få upp våran skiva igår men som vanligt när vi ska renovera är det ju alltid nåt som måste strula till sig lite nu va det limmet som inte räckte till kortsidorna så är bara långsidan som e på plats. För att få på långsidan va vi tvungna att ta bort kranen och de va ju inga problem men när vi (eller Christofer) skulle koppla in allt igen så har fästet i slangen som går till diskmaskinen gått sönder så det läcker.. Aj aj aj, det blev många svordomar kan jag säga.. Hoppas på att det går att byta ut slangen bara, diskmaskin vill man ju för allt i världen inte va utan;)
Får ta ett ryck i helgen och se om vi kan få ordning på allt, brukar ju lösa sig..

Xoxo Marika 

Inte lika bra..

Om måndag och tisdag va bra dagar så va detta absolut en mindre bra dag, frukosten va jätte stressig för att 1 tjej va sjuk och det hade bokat på massa extra rum så vi hade fler gäster an vi räknat med, sen vad ska man säga om lunchen lixom, sjukt jobbig helt enkelt.. Ligger hemma i soffan och vilar mig lite nu sen blir det core express kl 17.20.. När Christofer kommer hem ska vi bygga lite, har ju fått våran skiva till köket och den ska förhoppningsvis på plats ikväll, lyckas vi få upp den lovar jag bilder..

Nu ska jag nog köra lite Sims 3 har inte spelat på över 1 vecka, har varit så mycket att göra så det känns som att det enda jag gjort hemma är att sova..

Xoxo Marika

2 bra dagar..

Har varit två bra dagar på jobbet, det händer inte så ofta.. I går hade vi en riktig VIP middag att ta hand om, högsta VD hade bokat för ett sällskap på 16 pers.. Då gäller det att imponera.. I vanliga fall om vi har middag för så få så är vi själva med att lägga upp maten och servera men nu va vi 2 servitriser 1 kock plus att våran ena hovmästare va där för att hälsa dem välkomna (han gick dock hem sen).. Dukningen va jätte fin, fick stå och vika näckrosor till alla som brödet skulle ligga i (enda vikningen jag kan typ, mormor lärde mig när jag va lite), jag va den enda som kunde vika såna, inte ens vår hovmästare kom ihåg hur man gjorde, tänk att man skulle få nytta av det=) Gick väldigt bra hela kvällen och idag hade de mailat chefen och tackat för allt och sagt att de va jätte nöjda.. 



 



Idag va jag aningens trött när jag skulle upp, inte kul att jobba frukost efter ett kvällspass men det gick bra bara jag tog mig upp ur sängen.. Va en hyfsat lugn dag idag och jag slutade redan kl 14.. Blev ett pass på gymmet sen hem och slöa på soffan.. Har precis kollat klart Desperate Housewives vilket egentligen betyder att jag ska bums i säng.. Är 6-14 som gäller imorrn med..  

Xoxo Marika

Bilder..

Blev ju inga bilder igår så här kommer de.. Som sagt blev inte så många..

 

 



Så det va det.. Nu ska det bli ett pass Afrikansk  dans innan det e dax att jobba..

Xoxo Marika

Va snabbt det gick..

Söndag kväll och ännu en ledig helg är slut.. Har inte blivit mycket tid framför datorn därför nästan inget bloggande..

Efter jobbet i fredags blev det ett pass på gymmet sen en mysig middag med Christofer på Sabai-Soong, har inte käkat där på säkert  ett halvår va väldigt gott=)

Lördag blev det sovmorgon såklart mycket skönt att inte vakna till en pipande klocka.. Christofer hade lovat att hjälpa en kompis att köpa kakel och lite annat på Bauhaus och jag hade inte så mycket för mig så fick åka med som sällskap.. Blev faktiskt lister till köket som fick följa med hem oxå och imorrn kommer våran skiva från enamello skönt att det händer lite hgar ju varit en väldigt lång paus i vårat renoverande nu..
Lördag kväll bjöd vi hem lite vänner hit, blev väldigt lyckat och alla blev nog aningens fulla..hehe.. Drog till ett ställe på Hornsgatan som heter Marie nånting inget vidare ställe måste jag säga, dålig musik och lite udda folk..

Idag blev det ännu en sovmorgon, va ganska sega.. Bestämde oss dock för att ta en promenad bort till Liljeholmstorget och köpa nåt att äta, va skönt med lite frisk luft och efter lite mat oxå mådde vi mycket bättre.. Hyrde film på vägen hem..

Trots att jag inte va så pigg idag så hade jag ju faktiskt Body jam och core inplanerat så va bara att pallra sig iväg, börjar få lite koll på Body jam nu faktiskt..

Slänger nog in bilderna imorrn, blev inte så många.. 

Hoppas ni oxå haft en bra helg..=)

Xoxo Marika 

Party party..

Ja det verkar som att det blir fest ikväll, kommer hit lite trevligt folk sen får vi se vad det bär av sen.. Är lite sugen på att gå ut å dansa, va väldigt länge sen men som sagt inget planerat ännu utan får ta kvällen lite som den kommer..
Korkade precis upp vinflaskan, nu blir det lite mys i soffan med Christofer innan alla dyker upp.. Ska försöka fixa lite bilder som ni kan få se imorrn=)

Xoxo Marika 

Min dag..

Väckning 04.50
Jobba 06.00-16.00
Träning 17.00-18.00 (Löpning och core)
Tvätt 19.00-22.00
Besök av Theo och Micke
Matlagning (köttfärssås)
Dax att sova nu så fort som möjligt

Hörs imorrn!!!

Ps.Har snöat här oxå, verkar ju va temat idag så ville inte glömma att nämna det..

Xoxo Marika

Vad är oddsen..

Fick ju mitt nya bankomat kort igår gick till NK för att lägga vantarna på det riktigt snygga jeansen jag hittat, står och ska betala och vad händer?? Jo det ska jag tala om, kortet är tekniskt fel på, varför då??? Det va typ det dummaste jag hört.. Fick gå till banken och lämna in det och beställa ett nytt som kommer i slutet av veckan, tog ut lite pengar där så som plåster på såren hänger det ett par nya jeans i garderoben.. Måste alltså va utan kort ett par dagar till hoppas verkligen att det dyker upp innan helgen iaf.. Så irriterande..

Idag har jag varit ledig hela dagen, va rätt så soligt ute så passade på att få lite dagsljus på mig och tog en timmes promenad.. Riktigt skönt.. Sen har det bakas bröd här på lundagatan, kände mig väldigt huslig..

  

Ikväll blir det träning med Johanna och sen Desperate Housewives=)

Xoxo Marika

Let´s spend some money..

Har varit utan bankomat kort sen i torsdags, hade glömt koden till det å va tvungen att få ett nytt.. Har varit en lång helg utan pengar men idag så fick jag äntligen mitt nya fina=) Så innan jag går till jobbet är det en sväng på stan som gäller första anhalten är Body Shop behöver nya cremer och rengöring till ansiktet sen får vi se om jag hinner kika en andra gång på jeansen jag vill ha..

Lagfesten i lördags va helt sjukt kul.. Jag som skulle ta det lugnt fick i mig bra mycket mer än vad jag tänkt mig (även om jag inte va i närheten av de andras alkohol intag..hehe..) blev allsång och dans i soffor och sängar helt galet va det men en av de bästa festerna på länge, klockan 12 va det dock dax för Askungen att gå hem förtrollningen va bruten och jobbet dagen efter närmade sig lite allt för snabbt, skulle upp och jobba frukost  så klockan ringer kl 6.. Inte kul alls, va som tur va inte bakis men riktigt ordentligt trött igår.. Gick ändå bra att jobba men somnade på soffan när jag kom hem och missade Body jam som jag tänkte gå på, hann iaf till corepasset..

Ser inte fram emot att jobba idag är så skönt att va ledig på måndagar när man jobbat helg..

Nu ska jag iaf bege mig in till city och se om jag kan kryssa för några grejer på min vill ha lista..

Xoxo Marika


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu