Lagfest!!

Ikväll (eller om en liten stund) aå är det lagfest med det helt fantastiska korpenlaget Oslagbara, vi va tyvärr inte oslagbara i serien även om det gick rätt så bra men om jag känner de här tjejerna rätt så kommer ingen slå dem när det kommer till att festa riktigt ordentligt..haha.. Jag jobbar då frukost imorrn så tänkte ta det lugnt=(

Här är vårat otroligt snygga lag (snygghet är något vi oxå e oslagbara på..hehe) Ursäkta dålig kvalitet..



Kvällens Outfit, godkänt??





Ha en trevlig kväll, nu ska jag in till grannen och dricka en drink..

Xoxo Marika

Bara jag..

- Table for one, please..



Ja idag har jag inte varit direkt social om man säger så men har iaf fått prata lite i telefon med mamma och sen ringde Madde.. Christofer va hemma i knappt 10 min för att hämta träningskläder sen ska han antagligen iväg på nån jobbfest sen.. Fick alltså äta middag själv=(

Hoppas nu på att det ska finnas nå bra att se på TV annars kanske man ska köra en omgång Sims..

Xoxo Marika

Full fart..

Idag har varit en nyttig dag (inte matmässigt menat) har hunnit med massa grejer.. Började med tvätten imorse, Chrsitofer va snäll och gick upp tidigt och slängde in allt i maskien sen tog jag hand om allt när det va klart.. När tvätten va fixad blev det en sväng till World class, körde ett pass core och sen lite löpning.. Skönt att inte behöva träna ikväll.. När jag kom hem blev det städning av lägenheten, va väldigt behövligt, bytte även lakan i sängen så ska bli skönt att krypa ner där sen..

Solen tittade faktiskt fram en snabbis idag, va ett tag sen sist.. Tog en liten promenad och passade på att handla med mig lite kvällsmat hem.. Får se om Christofer hinner äta med mig,de hade tydligen samling jätte tidigt på träningen idag..

Som belöning för allt slit idag har jag precis mumsat i mig hembakad äppelpaj med vaniljvisp.. Va ritkigt smarrigt (får se om jag orkar nån mat sen)

 

Ska dricka upp min kopp kaffe och bara ta det lugnt ett tag nu..

Xoxo Marika

Änglar och Demoner

Efter träningen så mötte jag upp Christofer för att dra till affären.. Hyrde film och köpte hem lite mat sen blev det myskväll.. Det är nog det bästa med hösten att man utan dåligt samvete kan krypa ner under en filt i soffan och kolla film, finns lixom ingen anledning att va ute och hitta på nåt så här års..

Vi kollade på Änglar och Demoner.. Tyckte det va en bra film, gillar deras sätt att skapa teorier om religionen man börjar ju tänka till lite om hur mycket det är man antagligen inte vet och som mörkats genom historiens gång..



Imorrn har vi tvätt tid mellan 7-10 tror dock att Christofer ställer upp och tar första vändan innan han åker till jobbet.. Skulle behöva ha en fixar dag här hemma sen behövs städas och plockas..

Xoxo Marika

Vad gör man inte?..

Har precis betalat 19:- till Kanal 5 play för att få se det avsnittet jag missade av Desperate Housewives igår.. Va värt varenda krona=) Kan helt enkelt inte missa den serien..

Ska snart byta om till träningskläder och gå till gymmet, blir lite jogging på löpbandet och sen ett pass core.. Skönt att träna ganska tidigt idag så resten av kvällen kan spenderas med min älskling.. Måste fundera ut nåt smarrigt att äta sen bara, nån som har något tips?? Behöver inte va något avancerat behöver bara få lite ny inspiration när det gäller mat..

Idag har jag hunnit med en sväng till city, har hittat ett par jeans som jag vill ha men de va långt ifrån gratis om man säger så.. Va även på Body Shop och spanade in deras Vitamin E serie, skulle behöva lite nytt till ansiktet.. Måste kolla mina finanser sen får vi se..

Xoxo Marika


Trött..

Klockan börjart bli mycket och snart är det inte tisdag längre så får skynda mig om jag ska hinna uppdatera något mer idag=)

Blev väldigt mycket att göra på jobbet ikväll, va inte inte riktigt beredd på det men hade massa matgäster.. Ska egentligen sluta klockan 22 men eftersom det kom folk hela tiden så gick jag inte från jobbet förrän 22.40 men men det får gå nu när jag har 2 hela dagar att vila upp mig på=) Fast jag hade sovmorgon i morse börjar jag bli riktigt trött nu, undar om det e för att de e så mörkt ute som man blir mycket tröttare..Känns som att jag kan sova hur mycket som helst nu för tiden så va det inte i somras.. Är fortfarande lite snuvig oxå så är väl bra att sova  så kroppen hinner återhämta sig... Får se när jag tar mig upp imorrn, brukar satsa på 9 men brukar inte gå så bra..hehe..

Nej nu säger jag god natt!!

Xoxo marika 


Redan tisdag..

Måndag försvann visst väldigt snabbt.. Jobbade 10 timmar sen blev det ett pass Body Combat på World Class.. Va jobbigare än på länge då det va en inhoppare som körde den gamla koreografin som jag gillar bättre än den nya, är mer fart lixom, den nya är oxå jobbig men mer teknik.. Avslutade kvällen med 2 timmar The Sims3..

Idag jobbar jag kväll så måste snart börja göra mig iordning och röra mig in mot stan.. Sen är jag faktiskt ledig både onsdag och torsdag=) Blev en kortis idag men har hänt ungefär ingenting ännu idag mer än att jag kollat TV och käkat frukost..

Ha en bra dag!!!

Xoxo Marika

Söndag..

Kvällen är här och helgen har som vanligt gått alldeles för fort.. Har segat hemma i soffan hela dagen, kollat på repriser på tv4 och spelat theSims 3.. Skön eftermiddag men kände att jag behövde röra lite på mig iaf, dax att komma igång med träningen igen.. Har ju varit väldigt seg nu i över 1 vecka pga min dumma förkylning.. Fick med mig Johanna på Body Jam och core nu ikväll riktigt skönt för kroppen.. Tycker Body Jam är väldigt kul faktiskt är inte direkt bra på det men det gick bättre idag än förra gången så tror att om jag bara ger det en chans och går regelbundet så kommer jag nog få kläm på det..

Är en lång dag på jobbet imorrn som jag inte ser fram emot, 10 timmar är slitsamt men det brukar gå vägen så är väl bara att bita ihop ock köra på..

Hoppas ni alla haft en kanonhelg så ni e laddade för en ny vecka..

Xoxo Marika


Uppdatera..

De e allstå redan söndag idag.. Gårdagen försvann rikitg snabbt då både jag och Christofer va otroligt sega efter fredags kvällen.. Låg i sängen till nästan halv 2 sen blev det upp och städa, såg ut som vi haft röjfest för typ 50 pers fast vi bara va 9 st.. Det blev en otroligt lyckad kväll i fredags.. Jag hann klart med allt jag skulle göra så kunde i lugn och ro vänta in mina gäster.. Började med en välkomstdrink och husesyn sen hade jag fixat en liten buffé i köket  som va väldigt uppskattad..

 


Satt och pratde och åt ganska länge, är rätt bra med plockmat då man kan småäta nästan hela kvällen.. Några droppade av lite tidigare för de skulle jobba dagen efter..
 

 Hade köpt hem 6 liter vin som blev mer och mer poppis ju längre kvällen gick, pricken över blev när Lina tjatade fram singstar..haha.. Nu va det fest..

 

 


De flesta hade sagt att de skulle komma förbi en sväng men slutade med att dom som inte gått tidigt stannade till nästan halv 4..
 
 

Stoffe och Johannes kom även förbi där på nattkröken och fick köra ett litet framträdande på singstar..



Hade en otroligt härlig kväll, tack tjejer för att ni ville komma och fira med mig=)

Så det va väl vad jag hade för tillfället.. Får ett söndagsinlägg ikväll..

Xoxo Marika


Kalas..

Imorrn blir det födelsedagskalas här hemma 10 glada tejer är bjudna och jag tror det kommer bli väldigt mysigt.. är mycket fix innan bara.. Jag e en tjej som tänker på detaljer så har ägnat hela förmiddagen till att förbereda lägenheten och se till att jag har allt till maten, porslin, tillräckligt med sittplatser osv.. JObbar till kl 14 imorrn och gästerna är bjudna till kl 19 så hoppas att jag hinner klart i tid.. Har gjort upp ett schema för vad som ska göras när och max tid varje grej får ta.. Kommer väl ändå sluta med att jag står mitt uppe i matlagningen när gästerna börjar komma i mjukisbyxor och utan smink..haha.. Men ska verkligen försöka bli klar i tid, det ska gå om jag följer schemat.. Måste dra till jobbet nu.. Ingen rast ingen ro..

Xoxo Marika

Hurra hurra hurra...

Ja idag hurrar vi för mig för det e min födelsedag=) Inte illa att lilla jag ska bli 24 år gammal... Vem kunde anan att tiden skulle gå så snabbt.. Idag blev det en väldigt lång dag på jobbet, hade inga planer på att fira nåt idag men det ändrades när Madde kom och överraskade mig på hotellet i morse, trodde jag skulle träffa henne tidigast till jul men nu va hon här och självklart måste vi fira då.. Blev lite paket, blommor mat och vin.. Mycket trevlig kväll och väldigt oväntat.. Tack vännen!!!

Har även fått väldigt fin present från Christofer.. Vi ska på spaweekend tillsammans, hur underbart är inte det?? han kan han min fina kille.. Fick även sims 3 så får se hur social jag kommer vara de närmaste dagarna..haha.. Han är på träning nu men längtar tills han kommer hem så vi kan mysa lite..

Är tyvärr en lång jobbdag som väntar imorrn oxå så borde nog avrunda denna dag och för första gången krypa i säng som en 24 åring..

Tack för en mängd fina grattishälsningar både på sms och facebook..


Fick bli en härlig sommarbild..  Kändes bättre än något från denna gråa dag=)

Xoxo Marika

Måndag 19/10

Blev en mycket längre sovmorgon än jag tänkt mig idag, vaknade först vid kl 9 när Christofer gick till jobbet, tänkte att det va en lagom tid att gå upp så jag la mig på soffan och knäppte på TVn.. Tog inte lång tid innan mina ögonlock föll ihop igen och jag vaknade halv 12 istället.. Trodde inte jag va så trött.. Resten av dagen har varit rätt så slö.. Plockat lite här hemma och varit i affären 2 ggr annars inte gjort mycket.. Kände att jag behövde en riktig vilodag..

Christofer har match idag med så jag har det lugnt å skönt här hemma=).. Kollar på Sveriges fulaste hem och dricker te..

Har pratat med Madde i telefon idag, blev ett såntdär rikigt skvaller samtal..hehe.. Märks att hon bott på gotland ett tag nu där det cirkulerar rykten om allt å alla..haha.. Rätt så kul faktiskt va folk tror sig veta mycket ibland..

Xoxo Marika


Så va helgen slut..

Kan ju börja med att säga att jag fortfarande e lite förkyld men mår väldigt mycket bättre=) Har jobbat hela helgen, har gått bra va inte så där tok mycket som det kan va ibland annars och så va va ganska bra med personal.. Blev middag på De svarta fåren igår med Christofer, en lite tidig födelsedagsmiddag eftersom han inte e hemma hela kvällen på tisdag.. Väldigt mysigt va det, åt supergod Hjortfilé med diverser tillbehör till det blev det rött vin.. Tack älskling för middag och trevligt sällskap!!!

Idag har det faktiskt hunnits med ganska mycket saker, först jobb då så klart.. När jag kom hem så höll Stoffe precis på med det sista på städningen så vår lägenhet är ren och fin nu.. Blev sen en tur till Ikea och fick med lite småsaker hem, det vi skulle ha från början va ju så klart slut men är ju inte så svårt att plocka ihop lite grejer i kassen ändå.. 

Har äntligen gått på det där Body jampasset jag tjatat om (förra veckan kunde jag inte och veckan innan dess va det inställt) hade ställt in mig på att jag skulle va totalt värdelös men det gick faktiskt hyfsat för att va första gången, går jag ett par gånger till så kanske jag kan få kläm på det, lyckades faktiskt röra mig till musik, lära mig delar av koreografin och inte se helt vilsen ut samtidigt.. Det finns hopp mina vänner, jag lovar=)

Avslutade kvällen med att kolla innebandy, Stoffes nya lag Hammarby spelade och jag har inte kunnat kolla nån ännu, så va premiär för mig.. Va en mycket spännande match som Hammarby tillslut vann med 6-5.. Bra jobbat!!

Är en tröttis nu som snart ska säga god natt.. Imorrn blir det nog en ordentlig sovmorgon för jag e ledig!!!

Xoxo Marika

Skål!

Ja inge alkohol blev det men en smarrig och c-vitaminrik fruktdrink.. Har suttit och planerat lite ikväll så kanske blir en riktig drink nästa fredag;)



Tänkte bara säga skål och god natt!!

Xoxo Marika

Nästa år??

Gjorde ett (fånigt) test på facebook om hur gammal jag ska va när jag gifter mig, resultatet blev 25 år, det e ju inte så jätte länge till om man säger så..hehe.. Får se hur det blir med det..

 

Xoxo Marika

Friscus=Frisk

Måste ju säga att jag inte direkt mår bättre idag, snarare sämre.. Har iaf jobbat 8 timmar, va som tur e ganska lugnt hela dagen så jag kunde köra på i mitt seg tempo utan att det märktes.. Har kikat på film nu sen jag kom hem, blev Confessions of a shopaholic, har faktikst inte sett den förut bara läst boken.. Va precis lagom som tidsfördriv.. Christofer ska på pokerkväll hos sin kompis så jag e alldeles ensam hemma.. Blir i säng tidigt, ska va på jobbet 06.30 imorrn.. Får se vad jag orkar hitta på, stor chans att det blir Idol på TV=)

Ska göra en ordentlig attack mot alla förkylningsbakterier oxå.. Har ju lite gott och blandat hemma sen igår, va även i affären och införskaffade denna Bravo Friscus juice som tydligen ska va bra för imunförsvaret.. Tror ni det kommer hjälpa?? Jag hoppas på det..



Har ni några bra huskurer mot förkylning som brukar fungera, snälla berätta för mig!!!

Xoxo Marika

En lång dag..

Blev då självklart en tur till apoteket där det blev storshopping.. Ville ju  verkligen orka umgås med brorsan och Emelie så proppade i mig all medicin jag kunde tänka mig och sen iväg.. Blev ganska många timmar på stan men jag överlevde, rätt så slut nu bara.. Hittade stövlar, jacka och kofta till Emelie och Jimmy fick med sig en skjorta hem.. Till mig blev det en födelsedagspresent från Jimmy (fick inte öppna innan jag fyller år av Christofer) har ingen aning om vad det kan vara;) Hittade även en pälshatt på BikBok som fick följa med mig hem..



Fick min lön idag så något måste man ju få unna sig.. Hittade även ett par stövlar som jag ska önska mig av min kära pojkvän i födelsedagspresent..

Blev te och rostmacka till kvällsmat och lite cheescake (hade kvar några bitar i frysen från helgen)..

Ska ta en varm dusch sen e jag faktiskt så slut ikväll så sängen lockar extra mycket, ska upp tidigt å jobba imorrn så vill va så pigg som möjligt.. Nån som har några planer för helgen?? Är ju faktiskt fredag imorrn=)

Xoxo Marika

Detta är ett skämt, eller??

Pratade ju med Josse och Madde i telefon igår, båda hade drabbats av halsont, huvudvärk och mådde inte sådär jättebra.. Trodde att jag satt säkert här på andra sidan havet men de grymma bakterierna har tydligen hittat en annan väg att anfalla nämligen genom mobiltelefonen, jo jag lovar det e sant..  Började nysa lite igårkväll på jobbet och sen under natten har halsen börjat göra riktigt ont.. Hade aldrig kunnat drömma om om att den nya tekniken även skulle göra det lättare för sjukdomar att spridas utan att man ens träffat nån.. Detta är ju skandal! Försöker det bästa jag kan att kurera mig nu med varmt te, c-vitamin och vila.. Ska snart dra till apoteket och inhandla det bästa de har mot förkylningar.. Vill helt enkelt inte va sjuk..

Bror och Emelie är ju i Sthlm idag oxå å jag har lovat hänga med på shoppingrunda, så det e verkligen på tiden att jag piggnar till lite.. Kommer ju inte träffa dem förrän till Jul nästa gång (om jag får ledigt från jobbet, måste fjäska lite för chefen) så vill verkligen ta vara på tiden och umgås med dem idag..

Xoxo Marika

Bror i sthlm..

Idag är det dax för nästa syskon att komma och besöka mig här i sthlm.. Han och Emelie ska bo på hotellet där jag jobbar.. KOmmer nog träffa dem där idag för jag jobbar till kl 22 ikväll sen blir det shopping imorrn, ska bli himla kul att träffa dem även om vi bara hinner umgås lite grann..

Idag blev det sovmorgon sen har jag pratat i telefon större delen av förmiddagen, först ringde Madde, sen Josse och sen ringde jag till bror och gav vägbeskrivning till hotellet.. Saknar mina vänner på Gotland så tur att det finns telefon=)

Vet inte alls hur kvällen kommer se ut ikväll men hoppas det blir hyfsat lungt.. Har hand om något vi kallar för Billabong mellan 17-19.. Det går ut på att vi ska gå runt i lobbyn och servera våra gäster ett alkoholfritt mousserande vin som heter Billabong och sen finns det lite snittar eller annat tilltugg.. Vi gillar det inte, onsdagar är värsta kvällen att jobba just på grund av det..

Bäst att sätta fart å få lite gjort, har lite ärenden att fixa inna jobbet.. Hörs ikväll..

Xoxo Marika


Tror jag såg snö..

Hade ju tänkt va hemma hela kvällen och bara mysa i soffan men när Johanna hörde av sig och ville gå en promenad så klart man ställer upp.. Ångrade mig lite när jag kom ut å märkte hur kallt det faktiskt va.. Kändes ändå okej i början men när vi va på väg hem började det blåsa motvind vilket inte va speciellt uppskattat.. Nästan hemma så hände det, vi såg en snöflinga, hade börjat småregna lite men eftersom det va så kallt så blandades det med snö.. Hu!!! Säger jag, avskyr snö.. Den fina hösten är väl inte redan slut?? Är verkligen inte redo för det..

Har bäddat ner mig i soffan under en varm filt och försöker låta bli att titta ut ifall man skulle råka se ännu mer snö (det man inte vet mår man inte dåligt av, eller hur va det?)..

Det bästa idag måste nog va Desperate Housewives på TV iaf.. Lite drama såhär i höstmörkret kan ju aldrig skada..

Xoxo Marika
  

Ännu en dag..

Tisdag.. Idag va jag uppe i god tid så jag till och med hann med en tidigare t-bana, kände att jag behövde kompensera lite för min sena ankomst igår..hehe.. Till skillnad från igår så va det långt ifrån lugnt.. Frukosten gick väl okej men lunchen va alldeles för mycket, men på nåt vis så lyckades vi även den här gången klara oss utan några större katastrofer.. Fick jobba över 1 timme men skönt att hinna plocka iordning lite innan man drar hem.. Blev sen direkt till gymet, om jag kommit hem och lagt mig i soffan  hade nog chansen varit stor att jag inte hade velat resa mig nå mer idag.. Där blev det 45 min på löpbandet, tycker jag måste va godkänt..

Väntar nu att min kära pojkvän ska komma hem från jobbet så vi kan käka lite mat ihop.. Ska va hemma hela kvällen så chansen e stor att det kommer fler inlägg..

Xoxo Marika


091012

Måndag.. Ja vad säger man kunde ha börjat bättre.. Blev väckt av att min hovmästare ringde 06.10 och undarde om jag va på väg till jobbet?? Jag var då nyvaken i sängen och va inte speciellt sugen på att gå upp men eftersom jag redan försovit mig 1 timme va det bara att snabba ryck ta sig upp kasta på sig lite smink (får ju inte skrämma gästerna på frukosten) och kläder.. Ja, ja sånt händer annars har det varit en bra dag, både lugnt på frukosten och lunchen.. Slutade kl 14 så åkte hem och tog det lugnt ett tag innan Stoffe kom hem å vi kunde laga mat..

Efter den onyttiga men väldigt trevliga helgen med syster på besök så va det nu dax att ta tag i träningen igen, blev ett otroligt svettigt pass Body Combat.. Är så jäkla bra träning för hela kroppen och så e det riktigt roligt oxå=) Här hemma hade vi dock ännu lite chips kvar i skåpet så råkade visst slinka ner lite grann.. Tur att jag tycker det e lika kul att träna som att äta godsaker annars skulle jag nog ha en helt annan kroppsform..hehe..

Ska gå och lägga mig nu så jag inte försover mig imorrn oxå (hade varit lite pinsamt och lyckas med det 2 dagar i rad)..

Xoxo Marika

Kväll..

En härlig söndag är nu snart slut.. Imorrn åker syrran hem igen och jag måste jobba.. Har varit väldigt skönt med långhelg, har blivit mycket sömn vilket nog va behövligt.. Är inte speciellt sugen på att ställa klockan imorrn men kan tyvärr inte va ledig mer från jobbet just nu..

Sitter och kollar på en engelsk version av Wallander på TV, känns lite konstigt att alla miljöer är svenska men skådespelarna pratar engelska.. Passar inte riktigt in men får väl ge det en chans och se om själva filmen är bra ändå..

Xoxo Marika


Söndags promenad..

Kände oss så hurtiga idag så vi åkte ut till Djurgården för en långpromenad, va inte riktigt lika fint väder idag men riktigt skönt med lite frisk luft.. Åkte T-banan till mina gamla kvarter Karlaplan sen gick vi ner mot Djurgårdsbron och tog en härlig runda där..

 
 

Efter allt onyttigt vi stoppat i oss den här helgen så va det behövligt med lite motion..hehe.. Väntas cheescake snart..

Xoxo Marika


Höstmys i storstan..

Ligger i soffan med syrran är så sociala för tillfället med varsin dator i knäet.. Men har faktiskt hunnit med en hel del idag är värda lite slappartid..

Började med att möta upp Jennie på centralen där vi tog t-banan direkt hem till mig, lämnade hennes väskoroch piffade till oss lite för en promenad runt södermalm.. Blev promenad vägen längsmed Årstaviken bort till Skanstull där ifrån tog vi sen Götgatan upp och kikade i lite affärer och fikade på ett konditori.. Hemvägen blev över södermälarstrand  för att visa den fina utsikten..


 

Dagens outfit=)

 
Vi är såna supermodels, eller vad säger ni?? hehe..

Uppe på toppen tog vi dessa sköna bilder..

 

 

 

Blev en lång promenad för oss.. Bestämde att det får bli en hemma kväll idag med ost och skinkpaj, lite mousserande vin, popcorn och Idol.. Sämre kan man ha det.. Nu är det nog sängen som gäller för vi e rätt trötta båda två..

 

Systrarna Orleifson säger god natt..

Xoxo Marika






I väntas tider=)

Sitter här i soffan och väntar på att syster yster ska komma till Sthlm,, ska möta henne på centralen vid typ 11.30.. Har städat undan lite här hemma så det ska va fint när vi får besök, käkat lite frukost har jag oxå hunnit med och sen då?? Kanske borde fixa till mig lite så jag e klar att åka..

Ska försöka få med syrran på lite fina höst bilder som jag kan visa er, kommer bli en härlig helg..

Xoxo Marika


Långhelg..

Har jobbat kväll idag 14-22, har varit en lugn kväll men kanska kul då Sohpia kom in kl 17 och skulle va min lärling=) Hehe, va kul att leka lite chef.. Hade kaffekurs och genomgång av menyn så hon skulle få lite koll på vad som händer på cafépassen.. Som sagt så va det väldigt lungt så vi satt å snakca lite oxå, skönt med sällskap annars hade tiden gått väldigt långdsamt..

Annars har dagen gått åt till så roliga saker som tvätt, jävla sega stenåldersmaskiner gjorde så jag höll på att komma försent till jobbet tycker inte det ska ta nästan 90 min för en vanlig maskin att bli klar.. Blev en snabb promenad i solen oxå, va en sån där riktigt härlig höstdag, helt vindstilla, solen värmde och jag behövde inte ens ha jacka på mig.. Hoppas det blir lika fint i helgen när syrran är här så man kan va ute å hitta på lite grejer.. Har fått ledigt fredag oxå för vi hade så mycket personal imorrn så väntar en härlig långhelg, har känt mig ganska trött å seg den här veckan så kan va skönt att få samla lite ny energi..

Det va nog allt för idag..

Xoxo Marika

Nu har den anlänt..

Äntligen är min nya fina dator här i min famn=) Är så mycket att fixa med så får bli ett kort litet inlägg detta första, men lovar nu att bli bättre på att skriva när jag inte behöver låna Stoffes dator jämt..

Annars har det inte hänt så mycket.. Va en massa att göra på jobbet full fart hela dagen men det har gått bra, alla va på lite bättre humör idag och då funkar det mycket bättre..

Nu ska jag återgå till att försöka förstå mig på denna nya apparat..Får bli lite mer update imorrn..

Xoxo Marika

Slut..

Ja vad ska man säga, slapp min promenad för Johanna avbokade och jag vill inte gå själv på kvällen.. Vet inte om jag e så jätte ledsen över det men även om planen va lite motion så behöver ju kroppen vila lite ibland oxå.. Blev iaf DH på TV som planerat, Susan och Mike är nu ett par igen precis som det ska va.. Men det händer grejer vill jag lova så längtar tills nästa avsnitt på tisdag..

Är tydligen mycket att göra på jobbet imorrn så bästa att pallra sig i säng så man inte e allt för slö.. Hade en hovmästare som verkligen vaknat på fel sida idag, Chaquib= ett riktigt skämt, skällde och snäste åt oss vad vi en sa eller gjorde idag.. Ibland förstår jag inte vad felet är, tur att jag har Ida som man kan gå och skratta med bakom ryggen på honom när man fått sin femtielfte utskällning för nåt man inte gjort.. Får se hur det går imorrn förhoppningsvis är han på lite bättre humör.. Jag tar gärna kritik när det är befoget, men jobba med nån som bara går och surar gör verkligen att man börjar fokusera på fel saker.. Försöker hålla mig undan så mycket som möjligt när han är så och lyckas som tur är ganska bra..=)

Xoxo Marika


Syrran till storstan..

Nu är biljetterna bokade å klara på fredag kommer Jennie å hälsar på mig=) Blir en härlig helg med lillsyrran.. Ser verkligen fram emot det..

Något jag inte ser riktigt lika mycket fram emot just nu är promenaden jag bokade in med Johanna ikväll, absolut trevligt att träffa henne men soffan är väldigt varm och skön och det e väldigt kallt ute..hu.. Bara att bita ihop..

Sen blir det Desperate Housewives för hela slanten, skönt att slappa lite framför TV innan det e dax att sova..

http://4.bp.blogspot.com/_RdqUIvhN4jo/SfMdve71DMI/AAAAAAAAA9c/wiAYVu-hOXM/s320/DH.jpg


Xoxo Marika

Färdig för idag..

Är med viss möda som jag sitter här framför datorn och skriver just nu, är så sjukt trött.. Har varit en lång dag även om kl bara är 9 nu.. Jobbade ju kväll igår, va en hel del att göra men gick bra (jag e så himla bra på mitt jobb..haha).. Sen va det frukost pass som väntade idag med hela 550 hungriga hotellgäster, började så där för oss när 2 st ringde sig sjuka, finns lixom inte utrymme för sjukdomar i vår personalstyrka.. Men det är som det är och det va bara att köra.. Tack vare ganska många morgonpigga gamlingar så blev det inte den totala kaosen kl 10 som det brukar va på söndagar..

Blev nån timme hemma i soffan efter jobbet med repriser av idol och lite kik på datorn.. Sen va tanken att jag skulle gå till gymet och träna.. Idag hade jag laddat för Body jam (inte min starka sida) som ser jäkligt kul ut men tufft för mig med dålig taktkänsla, men man ska väl träna på det man e dålig på det e så man utvecklas.. Blev lite besviken när jag fick reda på att passet va inställt (eller kanske lättad, jag vet inte:)).. Blev det gamla vanliga löpbandet i en timme och core istället.. Imorrn ska jag tvinga med Johanna på hennes första Body Combat, får se om hon gillar det lika mycket som jag..

Tack och god natt, nu kastar jag in handduken för idag..

Xoxo Marika

Lördag..

Fick lite sovmorgon med min älskling innan han skulle iväg och spela match, håller tummarna för vinst.. Själv ska jag snart dra iväg och jobba.. Hade lite lagom att göra igår, eftersom vi inte serverar nån alkohol på hotellet så är det ju många en fredagskväll som väljer att gå nån annan stans (helt förståligt).. Är frälsningsarmen som äger byggnaden som hotellet ligger i och därför har vi inget alkoholtillstånd.. Skulle kunna tjäna stora pengar på en svart bar där..hehe..

Blev även en kort after work efter jag slutat vid 22, trevligt att avsluta kvällen med ett glas vin och lite trevligt sällskap.. Vår ena hovmästare hade dock druckit så mycket så han fick köpstopp i baren..haha.. Men han va väldigt underhållande och dansad för oss och flummade en massa..

Xoxo Marika

Frisk luft..

Hurtiga Marika va väldigt nära på att stanna hemma i soffan och kolla TV tills det är dax att gå till jobbet, men med lite övertalning av mig själv så blev det faktiskt nästan 1 timmes promenad.. Är riktigt kyligt ute så fick pälsa på mig ordentligt men som våran gamla lärare i mellanstadiet brukade säga: Det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder..
Solen skiner och det är klarblå himmel så va faktiskt ganska upp piggande att få lite frisk luft och sol i ansiktet..



Xoxo Marika

Klockan är snart natt..

Hur ska man summera dagen då.. Måste nog säga att det varit en bra dag.. Har tränat core och joggat på gymet.. Städat lite hemma (bara dammsugning kvar). Tagit det lugnt och njutit av min lediga dag.. Varit socila och träffat Patrik, blev lite mat och massa skvaller, har inte träffat honom på typ 4 månader så kul att få snacka lite..
Nu ligger jag hemma i soffan i min favorit morgonrock och duntofflor.. Det enda som får mig att överleva den kalla vintern.. Christofer kommer inte hem från Gbg färrän imorrn så har en hel lång kylig natt ensam.. Saknar honom..

Bjuder på denna..



Natti natti..

Xoxo Marika

Äntligen en ny..

Nu är min nya dator äntligen på väg=) Har ju använt Christofers nu sen innan sommaren eftersom min varit trasig.. Va ju inte snabbast i världen på att lämna in den heller så får väl skylla mig själv lite att det tog så lång tid..

http://www.cycle-air.net/images/aswedsw.jpg

Lite ledsen är jag dock över att min gamla inte gick att fixa, fanns endel bilder, musik och dokument som nu e borta=(

Xoxo Marika

Hmm..

Hade tänkt skriva nåt men vet faktiskt inte vad, tror att jag fortsätter dricka kaffe och kolla TV istället=)

Xoxo Marika

Höst och kallt..

Va inte många grader ute idag och luften är frisk och riktigt luktar höst.. Tror att det kommer gå snabbt nu tills vintern kommer..



Löven börjar iaf ge upp nu..

Ska till gymmet nu å träna, då håller man sig varm=)

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu