Pizzamys i soffan..

Blev en härlig promenad hem längs Södermälarstrand idag, solen sken så gjorde inget att det va lite kallt.. Hatar egentligen att det börjar bli kallt, hela min kropp strejkar mot det, jag är inte gjord för att leva i kyla och så är det bara.. Jag behöver värme för att min kropp ska må bra..  



Blev ett corepass på gymmet innan Christofer kom och hämtade mig så vi kunde köpa pizza=) Nu är vi mätta å belåtna och tänkte nog inte göra något alls ikväll mer än att mysa i soffan (eller just nu ligger han i sovrummet och läser för att jag tydligen har alldeles för dålig smak när det gäller TV-programm)..

Imorrn är det en ledig dag=)

Xoxo Marika

London..

Satt och kollade på gamla bilder och blev väldigt sugen på att åka till London å hälsa på kusin vitamin där.. Har inte varit där sen hösten -07 då jag hade planer på att flytta dit.. Det jag inte hade planerat va att jag skulle träffa Christofer under sommaren och bli riktigt kär.. Åkte till London och stannade 1 mån, sen ville jag hem till min kille igen.. Känns verkligen som att jag fattade rätt beslut men skulle gärna åka dit en helg i alla fall och då får ju gärna Christofer följa med=)

Lite minnen..




Nu ska jag kolla på Idol och käka lite glass=)

Xoxo Marika

Tjuvar..

Har jobbat hela dagen (som vanligt) va full fart från början till slut men har gått bra ändå..

Hände en lite obehaglig grej i restaurangen idag.. Hade börjat lugna ner sig lite och vi hade inte så jätte många sällskap kvar så vår hovmästare och två till passade på att käka lite lunch och jag va kvar själv i restaurangen.. Det kommer in en utländsk man som går direkt in och sätter sig vid ett bord längst in i restaurangen (precis bakom ett bord med äldre damer) det bordet va inte undanplockat så jag bad honom slå sig ner vid ett som var uppdukat och färdigt, han ville först inte alls byta bord men gick tillslut med på det.. Han sa att han väntade på sin flickvän, mannen tar upp sin telefon och ringer ett samtal så fort jag lämnat bordet.. Helt plötsligt kommer det in en annan man som säger att den andra mannen är en ficktjuv som just nu pratar i telefon med en 3:e man som står utanför vårt fönster och kollar vad jag gör och om det finns några möjligheter att sno nåt, blir tillsagd att ringa polisen sen går han.. Mannen som sagt att han väntar på sin flickvän ber att få kolla på meny men sen säger han att han måste gå och möta henne men kommer tillbaka strax.. Han kom aldrig tillbaka (anade nog att han blivit upptäckt) och verkade inte fått med sig nåt heller som tur va.. Kändes lite läskigt att de bara smyger in sådär och att nån står utanför till och med och håller koll på mig.. Han va klädd i kostym och såg ut som vilken annan gäst som helst.. Killen som varnat mig kom tillbaka sen, han e tydligen spanare och har hållit koll på de här killarna ett tag nu.. Kan ju bara säga att nåde dem om de vågar sig tillbaka igen då får de med mig att göra..

Nu ska jag dra mig till gymmet, måste träna och bli strak så jag kan slänga ut alla skurkar som försöker nåt i framtiden=)

Xoxo Marika

Strul..

Verkade inte som att alla bilder ville komma med igår när jag la upp från kryssningen men tror att jag fixat det nu..

Idag va det jobb 10-16, väldigt sköna tider, synd att man inte jobbar så oftare.. Kunde lixom sitta i soffan och käka frukost och kolla på nyhetsmorgon utan att känna mig stressad i morse. Kom till jobbet och kände mig som en normal männinska i stället för en zombie som man gör när man tvingats ur sängen kl 5... Va mycket att göra idag så tiden gick supersnabbt.. Va på det nya superstora HM å kikade lite oxå, fanns mycket snyggt men höll mig till mitt uppdrag att bara köpa strumpbyxor..

Blev korv med bröd till kvällsmat för vi orkade inte laga någon klok mat sen iväg på ett pass Body Combat..

Fick sms av min syster att hon vill komma å hälsa på mig i oktober=) Det ser jag verkligen fram emot, får ringa henne imorrn och styra upp planerna.. Saknar min familj..

Är redo för sängen nu så kommer inte hända så mycket mer i min blogg idag..

Natti natti mina kära vänner..

Xoxo Marika

Fiesta Latina

Vem hade trott att jag skulle spendera ett dygn på salsakryssning?? Känns inte riktigt som min stil..hehe.. Men ibland måste man testa lite nytt.. Vi va 8 st från jobbet som åkte, riktigt härligt gäng.. Började med lite after work och käk i city innan vi skulle åka till båten..



Kl 19.30 gick båten och det va dax att ladda upp för party.. En bild säger mer än tusen ord så tänkte det blir roligare för er med massa bilder än en jätte lång text.. Eller??




Tjejerna i vår hytt..



Söta tjejer när vi precis gjort oss iordning, va många kameror som blixtrade..
Här har ni Neda, Szandra, Sofia, Ida och sen Nedas kille Alex (enda killen)..


Jag och Szandra vi ett av dansgolven..

Blev dans fram till kl 2.30 sen lite smörgåsar och vatten i caféet ombord.. Blev i säng hyfsat tidigt för vår del men va några av gänget som höll igång till typ 5.30.. Oj oj, skulle jag aldrig orka..

Blev sovmorgon till 11.30 dagen efter, mycket skönt.. Ingen i vår hytt va speciellt bakis så vi gjorde oss iordnig lite sen blev det lunch.. Va final i danstävlingarna som varit kvällen innan och partyt verkade fortsätta för många..







Vi såg oxå till att ta varsin återställare sen ut på dansgolvet en sista sväng innan det va dax för landstigning..



Ja sen va det på tiden att ge sig tillbaka till verkligheten.. Middag och mys väntade hemma med min älskling=)

Har varit en väldigt bra helg..

Xoxo Marika




Söndag..

Är söndag och har inte gjort mycket idag.. Käkat lite frukost och kollat TV.. Har inte skrivit på några dagar men har inte funnits tid.. Veckan har gått åt till jobb och träning och fredag-lördag va det kryssning med några från jobbet..  Ska lägga upp lite bilder och skriva mer om det senare=)

Annars är allt som vanligt här i Sthlm.. Tänkte ta en promenad nu, lite frisk luft e alltid bra.. Christofer har åkt till Gotland för att spela fotbollsmatch så får se vad jag ska hitta på hela dagen och kvällen. Jag vet va jag borde göra idag men får se om jag orkar, städa är en av grejerna och det e ju inte så jätte lockande..

Hörs lite senare..

Xoxo Marika

Min dag..

Så då sitter jag här framför datorn å hänger då jag egentligen borde ligga i sängen och sova..  Ska ju upp gräsligt tidigt imorrn, men känner mig inge trött ännu..

Dagen har varit bra.. Blev core och lite jogging på gymmet i förmiddags sen har jag träffat Linda för en fika.. Middag blev det hemma med Stoffe och sen lite vila med varsin bok i sängen.. Stoffe hade sen träning idag och jag tog en promenad med Johanna.. Ja ungefär så har min dag sett ut.. Vet inte om det finns så mycket mer att säga lixom.. En bra dag har det iaf varit..

Natti natti..

Xoxo Marika

God morgon, god morgon..

Sitter å kollar på nyhetsmorgon, käkar frukost och väntar på att tvätten ska bli klar.. Tycker det e skönt att gå upp ganska tidigt när man e ledig så att man hinner med lite mer på dagen..

Har ett corepass kl 12 som jag tänkte gå på, sen får vi se vad man ska hitta på idag..

Xoxo Marika

090921

Så va denna dag nästan slut..
Är absolut dax att krypa i säng då vi har tvätt tid kl 7 imorrn, min kära pojkvän har dock gått med på att slänga i allt innan han åker till jobbet och sen kan jag gå upp typ kl 8 å fixa resten..

Hade ganska mycket att göra i caféet ikväll, inte för mycket men tiden gick verkligen undan.. Det händer inte så ofta på dessa pass i vanliga fall så sniglar sig tiden fram och man har inget att göra..

Korpenmatchen ikväll blev inställd för att det andra laget lämnade WO, tur att jag inte hade tagit ledigt för att spela va lite sugen på det faktiskt.. Tråkigt att det inte blev nån match men bra att vi fick 3 poäng..

Sov så gott kära vänner!

Xoxo Marika

Inte vad jag hade väntat mig..

Hade sett fram emot en härlig förmiddagspromenad i solen innan jag ska åka å jobba men vaknade lite snopet till en väldigt grå värld.. Har varit upp lite mer än 1 timme och det verkar inte bli så mycket ljusare.. Nu är frågan om jag vågar utmana vädergudarna och ta min promenad ändå, finns en väldigt stor risk att det börjat regna och jag kommer hem å ser ut som en dränkt katt.. Är det värt att chansa?? Får fundera en stund till..

Ikväll har Oslagbara sin näst sista match och jag kan inte va med=( Jobbar ju ca 1 kväll i veckan och har hittills inte jobbat nån matchkväll men nu va det inte mycket att göra åt saken.. Får hålla tummarna att de klara sig utan mig..

Har fått en ny roll på Rica Hotell nämligen modell..hihi.. Detta e resultatet från mitt första jobba..









Det är ett reklamblad som de lämnar eller skickar ut till våra gäster eller förhppningsvis ny kunder.. Inte så illa va..hahah.. Nån som blir sugen på att ha ett frukostmöte på Rica Hotell Stockholm??

Xoxo Marika

Flickan som lekte med elden..

Blev en bio med Stoffe den här helgen oxå.. Flickan som lekte med elden hade ju premiär igår så passade på att gå å se den.. Betyg blev helt klart godkänt ser fram emot sista delen..

http://www.bioborgen.se/Film/Flickan/affisch.jpg

Blev efter filmen ett besök på McDonalds va faktiskt riktigt sugen på hamburgare, brukar inte vara det så bäst att passa på..

Nu ligger vi å slöar hemma på soffan.. Har varit en bra dag.. Vädret va så skönt att vi till och med körde cab in till stan i eftermiddags..  Blir nog inte många såna turer till i år utan att frysa ihjäl=) Kikade runt lite inne i city men hittade inget direkt som jag ville ha så kom hem utan shoppingkassar, börjar bli ganska duktig på att inte impulsköpa saker som jag egentligen inte behöver..

Jobbar frukost imorrn så blir snart sängen längtar faktiskt lite redan nu, börjar bli trött..


Xoxo Marika

Eftermiddag..

Blir en eftermiddag på stan, jag å Stoffe ska kolla in höstmodet=) Får se om jag får med mig nåt roligt hem oxå, man vet ju aldrig..

Xoxo Marika

Mätt i magen..

Oj va gott det va med mat.. Har varit så seriösa ikväll, blev risotto med chevre och kantareller och till det en god köttbit och lite beasås..



Vinet va oxå en hit, bland de bästa röda jag druckit, la till en länk så ni kan gå in å kika, heter Kevin Arnold.


Det enda som inte blev uppätet va min fina dekoration (allt för att det skulle bli en bra bild till bloggen..hihi)


Sen e det ju såhär att jag hittade något nästan ännu godare i ett av våra skåp.. Tror att Christofer försökt gömma den men gick inte så bra..



Man kan inte gömma godis för mig (men det va ett bra försök), får bli våran efterrätt när maten har lagt sig lite.. eller om jag ska ta lite redan nu kanske??

Ja detta va min kväll i ett litet bildspel.. Hoppas ni har en lika mysig fredag som jag..

Xoxo Marika

Myskväll..

Har jobbat 11 timmar idag så känner mig ganska så trött.. Men ser ändå fram emot kvällen, ska laga middag med min älskling och sen ligga i soffan och dricka vin och bara mysa..

Vi hörs..

Xoxo Marika

Oslagbara slår till igen..

Va en tapper skara på 7 tjejer som tog sig ut till Bandhagen ikväll.. Men 7 pers räcker ju när man spelar 7-manna eller hur.. Blev seger med 2-1 så en helt okej insats av oss och även ikväll stod vi upp för vårt namn=)

Måste krypa i säng nu, är slut på ledighet och måste upp 04.50 imorrn..

Tack för de snäll kommentarerna om min nya frisyr=)

God natt och sov så gott..

Xoxo Marika

Lite nytt..

Blev en lång eftermiddag ute i solna på salongen där Johanna jobbar.. Hon hade ingen kund inbokad direkt efter mig så blev lite extra fix med mitt hår och massa skvaller såklart, är sjukt hur mycket gemensamma vänner och bekanta man har när man kommer från gotland även om man inte kände varann från början.. När jag va klar så tog vi lite kafferast, va absolut värt besväret att ta sig ut till Solna, blev ett väldigt trevligt salong besök.. Så vad tycker ni nu då, luggen e tillbaka och slog till på lite blonda slingor oxå.. Bra eller dåligt, lämna en kommentar väl, kul att veta vad ni tycker..





Ska börja göra mig i ordning för matchen nu.. Möter BK Söderbönorna, låter väl inte allt för skräckinjagande så ikväll hoppas vi på ytterligare en vinst..

Xoxo Marika

090917

Torsdag idag och har inte lika mycket planerat som igår (eftersom jag va så duktig och hann klart med allt).. Blir ett Corepass kl 12 sen är det klippning kl 14 (alltid lite nervös när jag ska göra nåt med håret) ikväll är det Korpenmatch som gäller så tänkte nog spendera den lediga tiden idag till att ladda inför den=)

Det va nog allt jag hade att säga för tillfället..

Xoxo Marika

Svettigt..

Drog iväg på ett pass Body Combat på gymmet och jag säger bara det att så här mycket har jag inte svettast på länge.. Men man tar ju i så in i den för att passet e så kul och energigivande.. Är så bra oxå då man tränar både kondition, balans och styrka och hela kroppen får verkligen jobba..

Nu tänker jag inte göra nåt mer ikväll.. Kikar på Idol och tar det lugnt..

Xoxo Marika


Klipptid

Har bokat klipptid till imorrn, tror jag ska klippa lugg igen.. Va ganska skönt att ha den lite längre under sommaren så man kunde sätta upp den och inte bli helt vit i pannan men nu är det ju höst och då spelar det ju ingen roll, kul att ändra lite ibland..

Ska testa ny frisör imorrn nämligen min granne Johanna hoppas för min skull att hon e duktig=) Himla trevlig e hon iaf.. Ska ta bilder efter så får ni se..

Xoxo Marika

Favorit i repris..

Är klar med städningen och promenad.. Har precis käkat lite lunch, blev en toast med chevre, rödlök och honung och så en latte till det.. Är en riktig klassisk personallunch från Skafferiettiden nu à la Marika style.. Va himla gott det.. Saknar Skafferiet, enligt mig Gotlands bästa fik=)


(kolla jag har till och med hittat lite färsk timjan att garnera med)

Nu ska jag upp på vinden till vårat förråd och se vad man kan hitta för spännande=)

Xoxo Marika

Upp och hoppa..

Har massa på att göra listan idag så hoppas jag kommer hinna med allt.. Frukosten är klar iaf, nu står det städning på nästa punkt, ser inte direkt fram emot det men så skönt när lägenheten är ren och fin=) När jag e klar med det så kanske jag ska unna mig en promenad i solen, känner att jag måste försöka få så mycket sol som möjligt innan den mörka vintern kommer.. Sen blir det en sväng upp på vinden för att släpa ner lite kartonger, mm.. Ja ni ser att det kommer finnas saker för mig att göra idag.. Ska försöka uppdatera lite under dagen även om det kanske inte blir så mycket spännande läsning..

Hemma på min gata i stan..




Xoxo Marika


hallå hallå..

Har haft en sjukt lugn dag på jobbet, så tiden sniglade sig fram men nu e jag hemma=) Sitter och kollar på nåt program om bröstförstoringar kanske skulle va nåt.. Har ju funderat på det ibland eftersom jag inte har direkt nåt att komma med på den fronten men är nog lite för feg för att verkligen genomföra det.. Så länge Christofer tycker att jag duger som jag är så får jag väl oxå va nöjd.. Har några kompisar som förstorat sina och det blev väldigt bra då va jag lite avis men tror att jag hellre vill lägga pengar på annat, kostar ju en hel del..

Nu kommer Christofer hem så ska se om jag kan få pussas lite;)

Xoxo Marika

Patrick Swayze

Såg på nyheterna i morse och fick reda på att stjärnan från den bästa dans och kärleksfilmen någonsin nu är död.. Dirty Dancing finns det nog ingen som har missat.. Själv älskar jag den filmen..
Patrick Swayze blev 57 år gammal..

http://blogs.guardian.co.uk/film/dancing460.jpg

http://www.pleasedancewithme.com/ClipArtDirtyDancingPoster.jpg

http://bittenandbound.com/wp-content/uploads/2008/03/patrick-swayze.jpg

Känns alltid lite sorligt när stora stjärnor dör även om man inte känner dem personligen och kan känna samma sorg och saknad som familj och vänner..

Xoxo Marika



So far so good..

Har ju varit en jätte fin höst hittills och idag är inget undantag.. Solen skiner och det e nog närmare 20grader ute:) Jag tänker alltså inte sitta här framför datorn på en stund utan tänkte njuta av solstrålarna på en promenad istället..

Xoxo Marika

Måndag igen..

Är ju måndag idag (igen)..  Ska försöka  göra den här veckan till fixar och tränings vecka.. Har lite kartonger på vinden som ska gås igenom samt städning, boka klipp tid, lämna in skor på omklackning sen ska jag gå igenom om jag har lite prylar som kan läggas upp på vinden istället för att de ligger ivägen i lägenheten.. Har 6 träningspass inplanerade som jag ska försöka komma iväg på (1 avklarat idag).. Sen blir jag väl tvungen att jobba några dagar oxå helgen inräknad där tyvärr..

Får väl se vad jag kommer hinna med mer, är ledig både onsdag och torsdag så ska nog få tillräckligt med fritid, oroa er inte..

Om jag ska hinna göra nån nytta innan jobbet imorrn (börjar kl 14) så blir det sängen inom kort för mig, börjar bli riktigt trött.. Om jag får sova lite så kommer jag säkert på något intressant att skriva om imorrn..

Natti natti..

Marika

Fixar dag..

Har haft en fixar dag här hemma, skönt att få lite gjort.. Åkte först till Återvinningen och Bauhuas, sen har vi äntligen satt upp skåpet ovanpå kylen.. Nu har vi dock ingent sängbord (vi hade skåpet där som tillfälligt bord).. Finns lite grejer som ännu behöver köpas men har inte hittat rätt ännu å då e jag hellre utan.. Men är nog på tiden att jag börjar leta lite mer aktivt..



Har rensat bort lite sommarskor och kläder, bytt lakan i sängen.. Skulle ha städat lite oxå men får bli imorrn..

Fick sällskap på gymmet idag av Johanna (min granne) så vi körde lite löpning och sen ett corepass, orkade inte laga någon mat när jag kom hem så fick bli hämtmat från thailand..

Gårdag blev oxå en bra dag när jag väl fick upp Stoffe ur sängen;) Va ute i Skärholmen på IKEA och sen lämnade vi in min dator på El giganten för att se om den går att laga eller om jag får en ny..

På kvällen blev det bio och pizza.. Gick till Pizza Hut och sen blev det Inglourious Basterds.. Tyckte filmen va bra, lite äckliga scener ibland så känsliga jag fick blunda men allt som allt ett klart godkänt betyg..

Xoxo Marika

Hemma..

Sitter fortfarande hemma, har en kille som e jäkligt bakis idag och inte kan förmå sig att komma upp ur sängen.. Men snart får det va nog, kan ju inte hänga framför datorn hela dagen.. Kl är över 1, börjar bli rastlös av att göra typ ingenting..

Xoxo Marika

God morgon..

Eller ska väl snarare säga god middag eftersom klockan hunnit bli ganska mycket.. Jag har iaf tagit mig upp ur sängen och käkat frukost så känner mig ganska laddad.. Ska nog åka och lämna in min dator idag (på tiden jag vet) behöver en egen.. Sen får vi se.. Är fint väder med så vill inte bara ligga inne..

Ska fixa till mig lite sen blir det stan en sväng.. Later..

Xoxo Marika

Godisstopp, skulle inte tro det..

Asså nu sitter jag hemma och kollar film, har ju fått för mig att jag ska va lite nyttig nu för tiden och bara äta godis typ 1-2 ggr i veckan (har redan överskridit det) så har absolut inte köpt hem något till kvällen.. Nu har jag ju ganska tråkigt, själv hemma, kollar film vad är det som saknas då?? Jo jag vet,  en stor skål med popcorn.. Men vad tror ni jag sitter å gnager på nu? Ekologiska pinjenötter (osaltade) och äppelbitar med lite kanel på.. Gud va jag hatar att va hälsosam.. Tror inte det e min grej riktigt.. Imorrn är det iaf bio planerat och då ska jag ha en fet skål med poppa alldeles för mig själv så det så..=)



Nån som e avis och vill komma och smaka på mina smarriga äppelbitar??

Xoxo Marika

Intressant?

Så det e alltså fredag idag och jag sitter hemma och kollar TV.. Hur spännande är det egentligen, mitt liv är verkligen ointressant för tillfället.. Jag har blivit en riktig tråkmåns om jag får säga det själv.. Har lixom ingen inspiration alls till att gå ut eller festa.. Kan det va så att mina glans dagar som partyprinsessa nu är passé?? Börjar man bli gammal när man väljer bort att dricka för att det inte e värt att va bakis en hel dag efter?? Hmm tåls att funderas på, hade ju inte tänkt bli gammal ännu..

Min kille är ute med några från jobbet, han verkar inte ha lika tråkig inställning till alkohol som jag..hihi.. Nån som vill leka med mig ikväll är det bara att ringa..

Xoxo Marika


Yippeee, äntligen fredag...

Oj oj oj vad jag har längtat efter denna lediga helg.. Har egentligen inga speciella planer mer än att umgås med Christofer och fixa lite hemma men har ändå längtat efter att va ledig.. Har varit ganska mycket på jobbet den här veckan och många sjuka så känner mig lite sliten..

Ska iaf pallra mig iväg till gymmet och köra ett pass core hade jag tänkt.. Även om man e trött så är det skönt att röra lite på sig..

Xoxo Marika


090910

Nu är det jobb som står näst på schemat, kommer inte komma hem förrän sent ikväll.. Har en grupp som kommer kl 22 och ska äta och va tydligen jag som hade turen att få stanna och ta hand om dem.. Sen får vi se hur mycket jag har att göra resten av kvällen, man vet aldrig riktigt med caféet om det blir mycket eller inget alls, hoppas kvällen går någorlunda snabbt.. Den som kommer förbi och hälsar på mig lovar jag att bjuda på en riktigt god fika=)



Ha en bra torsdag och försök njuta lite av solen, har hört rykten om att den inte tänkte stanna så länge till..

Xoxo Marika

Oslagbara vinnare..

Blev en klar seger med 4-0 till oss igår.. Va en riktigt kul match (är ju alltid roligt att vinna).. Fick lite sovmorgon idag börjar inte jobba förrän kl 14.. Ska ta en promenad nu tänkte jag så hörs igen om 1 timme typ..

Xoxo Marika

Bättre fotboll i Bandhagen..

Sitter å små kollar lite på Sverige-Malta matchen, men tycker hittills att det varit ganska långtråkigt.. Så för er som tycker att Sverige inte har nåt bra att komma med idag erbjuder jag er en chans att få se fotboll med riktigt blod, svett och tårar i Bandhagen.. Är nämligen så att Oslagbara möter Chicas FC och det borde ingen som vill ha lite underhållning missa.. Finns väl inget bättre sätt att spendera en onsdagskväll än lite Korpenfotboll mitt ute i ingenstans (obs, kan bli lite kallt när solen går ner så ta med varma kläder och ett glatt humör..) Och just det glöm inte att heja på Oslagbara..

Xoxo Marika

Ingen fara..

De skrattade åt mig på jobbet idag när jag erkände min lilla miss av schemat, det roliga va att Ida som jobbade till 16 egentligen skulle ha gått hem kl 14 men oxå sett fel på schemat och stannade utan att protestera det minsta när jag och Nielma gick hem och lämnade henne de sista 2 timmarna.. Erbjöd mig att byta pass nån annan dag om hon behöver gå tidigare.. (va alltså inte bara jag som inte hade koll)..

Va jätte mycket att göra idag, lunchen va den stressigaste på flera månader.. Så de 2 timmarna jag smet iväg igår har jag absolut tjänat in nu..hehe..  Men även om det va väldigt mycket så gick det förvånansvärt bra, gjorde faktiskt inte en enda miss och alla gäster verkade nöjda..

Är dax att fixa lite mat snart, måste ladda upp inför korpenmatchen ikväll.. Ska bli kul att lira lite boll och ikväll är det inget annat än vinst som gäller, har gått lite sädär för oss den sista tiden..

Xoxo Marika

Virrpanna..

Jag tar nog priset som dagens stora virrpanna..

Va helt säker på att jag jobbade 6-14 idag, absolut bombsäker.. Stämplar in den tiden när jag kommer till jobbet, frukosten va ganska lugn vi går över till lunch delar in stationer och jag och Nielma sa att vi skulle sluta kl 14 och Ida va kvar till 16 inga konstigheter där (ingen av cheferna protesterade heller).. Klockan blir 14 kassan är räknad och jag drar hem.. Kollar lite TV, tar en joggingrunda kollar min kalender och gissa vad, jag skulle inte alls gå hem kl 14 jag skulle ju va kvar till 16 enligt schemat.. Jag har alltså skolkat 2 timmar från jobbet idag.. Oups.. Lite pinsamt faktiskt.. Va ju inte meningen..

Xoxo Marika

Idol..

Jag tror absolut att jag har det som krävs för att bli sveriges nästa popstjärna, förutom rösten då om man ska va petig..hehe..

Japp sitter här framför TV och tänkte kolla första avsnittet av Idol, antar att jag inte e den enda=) Vet egentligen inte om jag tycker det e så himla bra men kan inte låta bli att se på det ändå..


Expressen

Tufft ska det va, vissa behöver faktiskt höra sanningen..

Xoxo Marika

Färdig tränad..

Svettigare men inte så mycket klokare på vad jag ska skriva om.. Väntar på att Christofer ska komma hem så vi kan börja laga mat.. Blir Köttfärssås idag..
Köttfärssås va min och Noelias favorit när vi gick på gymnasiet. Vi kunde verkligen äta sjukt mycket när det serverades i skolmatsalen, berg av mat, mer än alla killar i klassen, ibland en andra portion och inget kvar på tallriken.. Sen va våra magar så fulla så vi kunde rulla tillbaka till klassrummet..haha.. Tur att vi inte fick det så ofta, kunde ha varit helt katastrofalt för figuren.. Äter lite mer sansade portioner nu, fast tycker fortfarande att det e riktigt gott=)

Xoxo Marika

090908

Tisdag idag och det innebär en ganska ospännande dag i mitt liv.. Jobbat 6-14, va många som ville äta lunch hos oss idag så lite stressigt men fick hyfsat med dricks så nåt rätt borde man ju ha gjort=)

Känner mig lite trött men ska försöka ta mig ut på en promenad/jogging tur nu innan Stoffe kommer hem.. Hade tänkt träna Core ikväll men upptäckte att de inte va något sådant pass.. Får väl göra lite situps här hemma istället..

Är mörkt på morgonen nu när man ska upp kl 5, inte kul, så mycket lättare att ta sig ur sängen när man ser att solen skiner, men det är väl bara att vänja sig eftersom det inte kommer bli ljusare på bra länge..

Ska ta mig ut på mitt träningspass nu, kanske kommer på nåt vettigt att skriva under tiden..

Xoxo Marika

Sov dax..

Sitter i soffan å hänger men börjar bli tillräckligt trött för att längta lite efter att krypa ner i sängen..
Blev en smarrig ost/skinkpaj till middag sen ett pass Body combat känns som att jag gjort mitt för idag.. Finns nog inte mycket mer klokt att skriva om så god natt och sov så gott.. Hörs imorrn..


Klädhängare från MIO 249:-/st

Xoxo Marika

Lite duktig..

Har klarat av en promenad på ca 1 timme och precis käkat lite lunch, så vad ska jag göra nu??  Ingen aning faktiskt.. Är väldigt skönt att va ledig men kan lätt bli lite långtråkigt när man prickat av det mesta på att göra listan.. Hm.. Kanske ska ringa mamma va ett tag sen jag pratade med henne..

Xoxo Marika

Ny vecka, nya tag..

Är något visst med måndagar, första dagen på en ny vecka.. Är alltid på måndagar jag vill börja mitt nya liv, sluta med alla dåliga vanor, börja äta nyttig mat, jätte laddad för att träna, göra upp planer för framtiden mm.. Det e på måndagar allt ska förändras, jag ska bli en bättre människa.. Men hur stora planer jag än har och hur laddad jag än är för att genomföra dem så känner man sig aldrig lika motiverad när det väl e tisdag, eller onsdag eller snart helg.. Någon som känner igen sig?? Tror ändå att denna vecka kommer bli den som förändrar mitt liv=) Nu jävlar ska jag ta tag i det här..

Blir iaf ett träningspass idag och kanske en promenad.
Va och storhandlade igår så veckans  matsedel e klar.. Tror dock att det skulle behövas lite mer sallad även om det i stort sett ser ganska varierande och bra ut..

Xoxo Marika






Matmonster

Shit vilken dag det va på jobbet.. Gästerna vi hade på hotellet hade tydligen först kommit överrens om att ta en ordentlig sovmorgon (iaf ca 400 av dem) sen va det tydligen inga vanliga gäster utan hemska matmonster som inte fått äta på flera dagar (verkade iaf så om man såg hur mycket mat det gick åt) som stormade in och anföll våran frukostbuffé.. Helt galet va det.. Blev några slitsamma timmar för oss i personalen säger jag bara.. Oj oj, vad man får slita för sin lön ibland..

Ikväll blev det först ett core pass på gymmet sen en mycket välförtjänt myskväll hemma med Christofer.. har käkat varma mackor och blir nog snart e film med lite chips och dip=)

Imorrn ledig, nån som vill hitta på nåt??

Xoxo Marika


Vinst!!!

Brukar normalt sätt tycka att det e ganska tråkigt att se fotboll på TV men den här matchen mellan Ungern-Sverige har varit riktigt spännande.. Slutade med att Zlatan gjorde 2-1 i absolut sista sekunden.. Sverige hade många målchanser och va helt klart bättre än Ungern så en rättvis vinst även om det va spännande ända till slutet..

Nu ska jag sova.. Natti natti..

Xoxo Marika

Helt okej..

Christofer har lämnat mig själv hemma för att åka på fest, gillar oftast inte att va själv speciellt inte på kvällen, men med en skål popcorn, ett glas c-vitamin och Sverige som faktiskt spelar riktigt kul fotboll på TV så har jag der helt okej här..

Xoxo Marika

Det blir bättre..

Känner mig ännu bättre idag.. Måste va den goda maten och vinet som gjorde susen igår=) Blev de Svarta fåren (skräll) som valet tillslut föll på.. Åt grillad tonfisk med risotto och avokadosallad, har aldrig ätit tonfisk förut (har fått för mig att det inte e gott) men va faktiskt helt okej så kanske till och med blir fler gånger.. Kände att det va dax att prova något nytt, mama be proud ;)

Solen skiner idag så tänkte passa på att få lite frisk luft eftersom jag jobbat hela dagen.. Får bli en promenad längs Årstaviken.. Hörs senare.

Xoxo Marika

Prosit..

Jo visst e det lite bättre idag.. Känner mig piggare men nyser och snörvlar lite.. Verkar som jag lyckades skrämma iväg lite av bakterierna igår iaf..

Har varit en bra dag på jobbet oxå (inte ofta jag skriver det) lagom mycket att göra på både frukost å lunch, inträffar väldigt sällan.. Nu ligger jag på soffan å vilar.. Ska ut å äta middag med min älskling ikväll ska bli himla mysigt..

Xoxo Marika

Nu är det bara att vänta..

Känner att jag gjort allt vad jag kunnat idag för att förhindra att förkylningen blir värre.. Vila, massa c-vitamin (2st brus och 2st general fruktdrink absolut inte överdrivet) 2 st shotar Kan jang, vatten och marinerade vitlöksklyftor.. Ska krypa i säng tidigt ikväll sen hoppas vi på en pigg Marika imorrn..

Madde- Nu har regnet kommit till Sthlm, riktigt ruggit, hade varit perfekt med film och chips=)

Xoxo Marika

Kriget kan börja..

Nu har jag laddat upp med tillräckligt mycket medicin och andra nyttigheter för att bekämpa en hel värld av ondskefulla förkylningsbakterier.. Kriget har redan startat och min arme innehållande Nässpray, Kan jang, Strepsil, C-vitamin brus, Saltlösning Mentol samt General fruktdrink är redo att kämpa för att återställa min hälsa..



Recept: General Fruktdrink

Ca 150g Jordgubbar
Ca 150g Mango
Ca 2-3 dl Brämhults nypressade apelsinjuice

Lägg allt i en mixer och kör igång..


Xoxo Marika

Snörvel..

3:e september har bara varit höst i 3 dagar och vad händer.. Japp jag ligger hemma på soffan med rinnande näsa och ont i halsen, brukar alltid bli förkyld på hösten men tyckte att det kunde vänta lite iaf, har ju inte ens hunnit bli kallt ännu ju..=( Har börjat dagen med en lång sovmorgon, C-vitamin, en kopp te och lite rostmacka.. Ska snart till apoteket och rensa hyllan under förkylning måste ju finnas nåt man kan överdosera för att va pigg imorrn igen..

Xoxo Marika


Nyheter i hemmet..

Har senaste veckan köpt 2 grejer till våran lägenhet, först hittade jag äntligen en svart vas som passade perfekt hos oss..

Nästa va klädhängare till hallen som verkligen va på tiden att införskaffa, men har inte hittat några bra  (och prisvärda) förrän nu.. Vad tycks??





Xoxo Marika

1 år..

Har bott i huvudstaden 1 år och 2 dagar nu, tiden går ju bara fortare än fortast.. Har hänt en hel del.. Fast jobb på Rica hotell, hyrde lägenhet vid Karlaplan, köpt lägenhet vid Zinkensdamm, renoverat nyinköpta lägenheten (börjar bli klart), börjat träna på World Class, spelar fotboll i världens bästa Korpenlag Oslagbara (det har visat sig att vi tyvärr inte e Oslagbara men jäkligt kul har vi), hittat mysigt promenadstråk längsmed Årtsatviken eller varför inte Djurgården, fått en favorit restaurang i Gamla stan De svarta fåren eller om man vill äta thai är Sabai Soong på Östermalm den bästa, haft min första riktiga semester och åkte såklart till Gotland för att leka turist.. Nu börjar hösten smyga sig på (riktigt ruggigt ute idag) och jag ser fram emot ytterligare 1 år här i Sthlm, trivs väldigt bra och börjar känna mig som hemma.. Enda nackdelen är ju såklart saknaden efter familjen och vännerna som bor kvar på ön men man kan tydligen inte få allt och jag har ju Christofer som min familj här.. 



Visst e det en fin stad..

Xoxo Marika

Så nu börjas det..

1:a september idag och enligt almenackan är hösten här.. Märks tydligt på jobbet.. Frukosten va ganska lugn men lunchen total kaos, något jag inte längtat efter.. Sprang med disk, kaffe och notor tills svetten rann längs med ryggen, va nästan värre än Body Combat passet på gymet igår och det va jobbigt vill jag lova.. Som lite belöning gick jag till Åhléns och shoppade ett par Nudie jeans på rean.. Kan säga att min budget som jag varit så duktig med nu är bruten iaf under punkten kläder/Skor de andra går faktiskt fortfarande bra och bara 2 veckor kvar till lön så det får väl vara godkänt..

Ikväll blir det Korpen match, håll tummarna för oss=)

Xoxo Marika


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu