En härlig dag..

Efter en mulen start så kom solen äntligen fram och det blev riktigt varmt ute.. Bestämde mig för att ta en långpromenad, så himla skönt ute måste ha varit en av de varmaste dagarna hittills i år.. Det gillar vi..





Nu blir det snart träning, tänkte köra Body combat ikväll det va länge sen sist.. Hoppas ni haft en lika skön dag som jag!!!

Xoxo Marika

Snart Valborg..

Snart är April slut, vädret har gått från 18 grader och sol till snö till sol igen..
Låg i parken och solade i går för första gången i år, himla skönt tills det mörka molnen och regenet kom men sen idag så va det ganska skönt ute igen.. Hoppas på att det blir lite stabilare i maj med många varma dagar=) Har ändå känt av att våren är på väg och ett hopp om en härlig sommar börjar tändas..



Nästa helg bär det av till Sara i Karlstad och helgen efter det så håller jag tummarna för att det kan bli ett besök på Gotland (vet inte om jag får ledigt, men hoppas, hoppas, hoppas) Min kära vän Josse ska ha 25 års fest och det vill man ju absolut inte missa sen saknar jag min familj så längtar verkligen efter några lugna dagar i Levide..

 
Jag och Josse (även kallade Bill och Bull..hehe) en rolig kväll på munken 2008

Xoxo Marika


Soffpotatisar..


Blev en mysig biokväll med Madde igår.. Häftigt med 3D filmer.. Vet inte vad jag ska tycka om Alice i Underlandet, vissa bitar va bra absolut men ibland kändes den rätt tramsig.. Va hemma redan till kl 21 väldigt skönt att avsluta kvällen på soffan..






Söndagen har gått i slapphetens tecken, blev en kort tur till Ikea annars har vi varit hemma och gjort ingenting.. Vågade mig på att köra lite bil idag med, måste lära mig att köra här i Sthlm hur svårt ska det va egentligen.. Blir nu söndagsmys hemma med Christofer.. Dags att ladda för en ny arbetsvecka tror att vi kommer ha mycket att göra (som vanligt då)..

Xoxo Marika

Lite spontant sådär..

Blev en härlig middag med drinkar på JT i gamla stan igår.. Mysigt att gå ut och sitta och snacka och bara ta det lugnt.. Blev sen lite spontant bestämt att vi skulle möta upp en arbetskamrat till Christofer, så blev mer vin, cykeltaxi, ännu mer vin, trevlig sällskap och sen helt plötsligt va klockan halv 3 så verkligen hög tid att gå hem.. va rätt så trött i morse så bestämde att jag va värd en riktigt lång sovmorgon..

Körde precis Christofer till Fridhemsplan för han ska festa med lite killar från jobbet.. Har inte kört bil sen i julas när jag va hemma på Gotland så lite läskigt särskilt då jag va tvungen att köra hem alldeles själv.. Men tack och lov så gick det galant, kanske inte e så hemskt att köra bil här i Sthlm ändå..

Ikväll blir det bio med Madde, Alice i underlandet ska vi se i 3D.. Ska bli riktigt roligt att träffa henne..

Xoxo Marika

Oj vad långt=)

Vet inte riktigt vad som hände men i morse när jag vaknade och tittade mig själv i spegeln så va det nåt som inte riktigt va som vanligt.. Något med mitt utseende va annorlunda.. Vrrkar som att mitt hår på något mystiskt vis har växt typ 2dm.. Hur kunde det gå till??





Ha en trevlig kväll, nu ska jag och älsklingen gå ut på restaurang=)

Xoxo Marika


Hmm..

Trött, seg och krasslig.. Lång dag på jobbet.. Ville bara säga hej.. Nu ska jag fortsätta läsa i min bok och kanske fixa en kopp te..

Xoxo Marika

Me, myself and popcorn..

Ja det e lördagkväll och det e jobbhelg.. Pojkvännen övergav mig för grabbkväll så får roa mig själv här hemma med körslaget och lite popcorn.. Känner mig lite sliten och krasslig så gör inte så mycket att det blev en lugn kväll..

 
 

Ha en trevlig kväll!!

Xoxo Marika

DIF

Har spenderat kvällen hemma i soffan, bänkad framför första SM-finalmatchen mellan Djurgården-HV71 blev tillslut vinst för DIF 4-3.. Känner mig nöjd och glad för det och hoppas Djurgården kan ta hem det här i år..



Xoxo Marika

One week..

Jaha då har det redan gått en hel vecka sen sist.. Sorry, har lixom tänkt att jag ska skriva en massa sen har jag inte haft ork när jag väl hamnat framför datorn.. Fär väl börja med lite bilder från en mycket trevlig after work i fredags, gillar tjejerna på jobbet.. Blev Fridays i Kungsan synd att det ännu e lite för kallt att sitta på uteserveringen..

 



I lördags fick vi äntligen träffa lilla Hugo (Stoffes brors son) då Emma, Micke och Theo va på besök i Sthlm.. Så sjukt söt liten kille.. Va rätt kallt och tråkigt väder i lördags så blev en mysig hemma kväll med film och godis, bara jag och älsklingen..

Söndag hade dock solen hittat fram så va dax att inviga caben.. Tvättade bilen och käkade en glass, då e det vår va?? Blev en joggingrunda på kvällen så skönt när det börjat bli varm så man kan springa ute..

Sen va det bara jobb resten av veckan typ.. Massa sjuka, vilket leder till att jag måste hoppa in och jobba även mina lediga dagar..=(

Ja det va väl vad jag hade att komma med den här gången..

Sköt om er!!

Xoxo Marika


Påskmiddag på lundagatan

Jobbade ju hela påskhelgen så va tvungna att hålla oss här i sthlm.. Men bara för det så ska man väl kunna få njuta lite av påsken ändå.. Vi bestämde oss för att fixa en smarrig lunch/middag i lördags med ägg, sill och en massa annat smarrigt..

Startade med en toast Skagen.. 


 
Mys att äta gott och dricka vin..

Söndag dissade vi dock påsken helt och drog till Ramblas i Hornstull och käkade tapas istället=)

Xoxo Marika

Running..

Nu e det hårdträning inför vårruset..haha.. Sprang 5km på gymmet igår och idag efter jobbet blev det en runda längsmed Årstaviken.. Går bättre än väntat faktiskt så kanske skulle kunna träna upp mig till en hyfsad tid innan den 1:a juni.. 24 min fixade jag på gymmet och 23.30 min idag ute i spåret, tycker det e helt okej men mitt mål e nog att komma i mål på ca 20 min.. Får se hur det går med det men lite roligare att springa om man har nåt att kämpa för..

Gillar mina nya fina skor de får mig nästan att flyga fram..



Imorrn e de dax att träffa PT på gymmet igen, undrar vad hon ska utsättamig för den här gången..

Xoxo Marika

Stor dag idag!!

Idag är verkligen inte en vanlig annandag påsk utan detta är dagen då min fina underbara lillasyster fyller 20 år.. Eftersom jag jobbat hela helgen så kunde jag inte åka ner till ön och fira henne men får försöka gottgöra det nästa gång vi ses..

Jätte stort GRATTIS på  20års dagen Jennie!!!!!

 



Xoxo Marika

Fröken hurtig..

Hade mitt första träningspass med personlig tränare idag, riktigt kul och jobbigt.. Körde ben övningar och sen boxning.. Synd att det kostar ganska mycket pengar annars hade jag anlitat henne flera dagar i veckan=) Har våran nästa träff om 1 vecka.. Regnade större delen av dagen men solen bestämde sig tillslut för att kika fram.. Köpte nya löparskor förra helgen så blev väldigt motiverad till att inviga dem.. Vi är några från jobbet som anmält oss i Vårruset 1 juni är 5km så är väl dax att börja träna..hehe.. Testade idag om jag ens orkade ta mig runt den sträckan.. Har ju inte varit ute och joggat sen i höstas nån gång.. Gick bättre än väntat (allstå jag sprang hela rundan utan att dö) nu ska bara tiden justeras lite=)  Har inte gjort så mycket mer idag, Christofer e på after work så varit ensam hemma hela kvällen.. Kollat på The Hills och tagit det lugnt..

Imorrn ska det jobbas och desamma gäller för lördag och söndag så inget påskparty för min del.. Ska nog fixa ihop en liten påskmiddag på lördag med Christofer men sen blir det nog inte så mycket mer firande..

Ska börja dra mig mot sängen eftersom klockan ringer tidigt imorrn...

GLAD PÅSK KÄRA VÄNNER!!!!



Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu