Inför nyår..

Nå är ni laddade?? Imorrn går ju årets mest överskattade fest av stapel..haha.. Nej jag skojar bara, jag tror faktiskt att detta års nyårsfest kommer bli riktigt bra.. Vad tror ni?

Jag känner iaf att jag har allt klart, har till och med (ganska spontant) färgat håret idag, tror faktiskt att jag e väldigt nära min naturliga nu, känns lite konstigt inte haft den på många, många år.. Blev iaf nöjd med resultatet.. Blir inga bilder idag men ska se till att det blir många imorrn istället=)

Om vi inte hörs innan så vill jag passa på att önska ett riktigt gott nytt år!!!


Och så va man hemma igen..

Den helt otroligt härliga julledigheten är nu över och man e tillbaka hemma i Sthlm.. Har jobbat idag, va verkligen inte på humör för det och försökte väl göra så lite så möjligt utan att det skulle märkas allt för mycket att jag maskade..hehe.. Man får verkligen mer smak när man e ledig ett tag..

Jobbar iaf bara imorrn sen ledig nyårsafton, riktigt skönt.. Måste tyvärr jobba nyårsdagen i år igen (lika bitter som vanligt) avskyr att jobba inom restaurang och aldrig få va ledig när alla andra e lediga.. Okej nog pratat om jobb det får mig bara på riktigt gnäll humör..

Har en riktigt rolig nyårsfest framför mig så dax att börja ladda=) Ska hem till Neda en av tjejerna i receptionen som jag känt sen jag började på Rica, kommer bli party hela natten lång, ser verkligen fram emot det..hihi..

Nu väntar sängen är riktigt trött.. Älskar verkligen att sova!!




En fröjde full jul..

Snart är det då dax att åka tillbaka till sthlm igen.. Tyckte det lät som att 6 dagar va jätte länge att va ledig men det har ju gått hur snabbt som helst.. Vill va ledig mera!!! Gillar inte att arbeta.. Kan inte hjälpa det men tycker inte det e ett dugg roligt att gå till jobbet längre.. Bara massa massa slit och alldeles för tidiga mornar som tar kål på en totalt.. Hoppas på lite goda nyheter nu innan nyår så håll alla tummar ni har för mig..

Annars har det varit en väldigt bra julhelg, otroligt mysigt att få umgås med familjen.. Blev utgång i lördags för att träffa alla andra "hemvändare" och få umgås med söta Josse.. Har haft min kamera med mig men inte tagit en enda bild så inget roligt att visa er..

Idag har jag varit hos Noelia och Liam hela dagen, jätte kul att träffa dem, behövlig kvalitetstid..

Hur många av er har en elefant i granen? M...

dsc02675 (MMS)

Hur många av er har en elefant i granen? Min mamma fick en av mig i julklapp:) Fin va?


I am driving home för christmas.. Typ snös...

dsc02670 (MMS)

I am driving home för christmas.. Typ snöstorm men gick bra ändå.. Nu blir det mys i Levide:)


Julllov!!

Har haft världens softaste kväll på jobbet och nu e det julllov!!!  Ska väl försöka blogga lite från ön men blir nog inte så mycket eftersom jag föhoppningsvis har fulllt upp med annat roligt än att sitta framför datorn=)

Säger god natt nu, sov så gott kära vännner!!


Det e mycket nu..

Möten, jobba, shoppa klappar, slå in alla klappar (hur kunde det bli så många????), städa, packa..

Och vad gör jag, jo sitter här i soffan och latar mig istället..hm..  Har iaf inte varit lat hela dagen så hunnit endel grejer och nu e det snart dax att åka och jobba..

Imorrn åker vi äntligen till ön, ska bli så himla skönt med jullov, så välbehövligt då hösten varit riktigt slitig på jobbfronten, känner mig slut både fysiskt och psykiskt.. Behöver vila upp mig..


Home sweet home..

Lite nervös..

Imorrn är en spännande dag, händer grejer här i sthlm..hehe.. Håll tummarna för mig så ska jag snart berätta vad det e jag har på gång..

4 dagar till julafton.. Känner att det börjar ordna upp sig, har bara massa packning kvar att göra inför Gotlands besöket, ingen aning om vad jag ska ha med mig, kommer bli en stor väska..

Natti natti..

Finns det några snälla barn här? Anser nu ...

dsc02668 (MMS)

Finns det några snälla barn här? Anser nu att jag e klar med julklapps shoppingen i år.. Känns väldigt bra..


Fjärde advent!!

Nå är ni färdiga med alla klappar är ju julafton om några dagar bara.. Själv e jag nästan klar.. Har lite små grejer som ska ordnas men annars känner jag mig nöjd..

Har varit en riktigt skön ledig helg.. Såg musikalen We will Rock you i fredags, vilka grymma låtar Queen har gjort, riktigt bra, lite flummig story bara..

Lördag blev det shopping och träning på dagen, har hittat en nyårs klänning som e jättefin=) Sen en mysig middag ute med Christofer.. (http://www.oasis-stores.se/ 4:e klänningen, blå siden, är den jag köpt om ni bläddrar bland bilderna)


Idag har jag varit på stan och lunchat med Sandra från jobbet, sen blev det julstädning här hemma vilket va riktigt välbehövligt, har inte hört något från Hemfrid som skulle komma å städa här, måste ringa och se vad som har hänt.. Vill ju ha en städerska=)

Har lite glögg mys här nu med älsklingen för att avrunda kvällen.. Snart i säng och sen en lång dag på jobbet imorrn..

 

Mamas and Tapas..

Söta Anette på mitt jobb slutade i fredags  och vi ville ju så klart tacka av henne lite så blev en mysig after work i onsdags.. Nu beger hon sig söder ut till skåne men hoppas hon har tid att komma å hälsa på oss i storstan snart..


Sandra, Anette och Sandra


Gruppbild


Jag och Carro


Gruppbild nr 2

Hur mycket mer snö ska de komma egentligen...

dsc02666 (MMS)

Hur mycket mer snö ska de komma egentligen? Vår trappa var helt renskottad igår kväll, de syns ju inte nu längre..


Snyggaste tjejen i stan turer jag nog mig ...

dsc02664 (MMS)

Snyggaste tjejen i stan turer jag nog mig själv till..haha.. Håller på å kalkar av stora diskmaskinen, stärkas medel som man absolut inte vill ha i ögonen eller händerna..


Snö..

Vilket jäkla väder..hu..


Karlstad!!

Hade en helt fantastisk första adventshelg i Karlstad med världens bästa Josse och Sara.. Hade med mig kameran men blev inte av att ta så mycket bilder.. Tog det väldigt lugnt, gick på stan, slappade, käkade mat, drack lite vin och så blev det en utekväll såklart!



Ska försöka träffa båda nu under julhelgen när jag e på ön!!

Lucia!!

Åh det va så himla fint i Stor Kyrkan på Lucia.. Började kvällen med en härlig kopp varm choklad på Kaffekoppen i Gamla stan sen begav vi oss till kyrkan.. Madde hade bjudit med mig, tack så mycket!







Börjar få riktiga julkänslor nu, länngtar till Gotland, familj och vänner..

Present=)

Såhär ska det se ut under granen eller vad säger ni??



Nej jag skojar bara men detta va min födelsedagspresent från Christofer (skrev ju att jag skulle få en plånbok men kom på att jag inte visat,me love..)


3:e advent!

Nedräkning mot jul, kan inte fatta att det går så jäkla fort.. Nästa vecka är fullbokad.. Redan ikväll börjar det med mysigt adventsfika hemma hos Neda, imorrn handla julklappar och sen Lucia med Madde, tisdag hälsa på Milla (våran källskänka som fick hjärnblödning i somras, på bättringsvägen nu) onsdag blir det nog afterwork med Anette som slutar till helgen, torsdag jobba kväll, fredag se We will Rock you på Cirkus..

Måste börja göra mig iordning nu så jag inte kommer för sent..


Dax att flytta kanske??

Vad e det som händer i Sthlm egentligen, självmordsbombare på Drottninggatan??? Jätte läskigt ju, är det Sveriges tur nu?? Tur att det inte belv värre än några skadade, kunde ju ha slutat i katastrof..

Läs mer här!!!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8266697.ab


Bild från aftonbladet..

Hej hej!!

Jag lever och mår bra men har varit sjukt omotiverad att blogg på sista tiden.. Tror att de e snön och de kalla vädret som får mig att tycka att allt e tråkigt typ..

va iaf i karlstad i helgen med Josse för att hälsa på Sara.. Riktigt härlig att bara få umgås.. Nu e det full fart fram till jul med jobb, träning och sen ska de ju börja handlas julklappar oxå..

Jag kommer komma tillbaka men det får bli när mitt liv känns lite mer spännande igen=)

Pussar och kramar!!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu