Skyfall..

Igår firade vi min kära pojkvän som fyllde 30 år=) Blev lite presenter och smörgåstårta på sängen sen hade Christofers familj och min familj gått ihop och bokat ett fallskärmshopp som han inte hade en aning om.. Va nog en lagom chock att få ca 1h på sig att förbereda sig sen va det det dax att hoppa.. Men han va jätte duktig!! Så stolt över att han genomförde det..
Blev sen en mysig grillning och vädret va för en gångs skull fint hela dagen och kvällen..

Idag har det då varit mulet och regn igen.. Va ute och joggade ca 1 mil i ösregn ikväll, va skönt men jag såg ut som en dränkt katt när jag kom hem..haha..

Nu vill Christofer ha datorn igen, vi hörs..

Semestern har börjat..

Efter en väldigt gungig och försenad båtresa så kom jag till ön igår, helt slut efter en tuff arbetsvecka och en mindre behaglig överresa.. Mådde inte alls bra.. Blev direkt hem och kolla film och sova..

Idag vaknade vi till spöregn och det har hållit i sig hela dagen, är 13grader ute vilket jag tycker är fruktansvärt kallt för att vara juli.. Skulle fira Christofers ikväll på vattenland, men känns som att vi behöver tänka om lite, verkar inte finnas nåt slut på detta regn.. Blåser gör det oxå (gnäll,gnäll,gnäll..)

Hörde att kallis hade flyttat in på Kongresshallen igår och idag för att de va så dåligt väder.. Smart lösning men inte riktigt samma känsla att köra after beach där kanske..hehe. Håller tummarna på att det blir lite bättre i veckan, det skulle bli varmare iaf..

Hoppas pappa och alla andra bönder är nöjda nu iaf så att detta regn kommer till nån nytta..

Xoxo Marika



Orka..

Jag e väldigt ledsen men det här med att blogga går inte så bra för mig, har knappt hunnit sitta framför datorn de senaste dagarna.. Fråga mig inte vad jag gör men tiden bara flyger förbi..

Va ju iaf hos frisören idag och blev som vanligt nöjd, hon kan hon Johanna;) Det bästa med hela besöket (förutom fin frisyr) va massagestolarna  där man tvättar håret, helt underbart, satt där länge..haha.. Ledsen igen men ingen bild att lägga upp från besöket men kommer snart..

Hoppas ni haft en bra dag!!


(poolbilderna är från Marbella resan, har så många så lägger upp lite då och då sen kommer det komma inlägg om vad vi gjorde å så)


Jaha då va man här igen..

Ligger i sängen och ska försöka sova, har varit sjukt trött idag så hoppas det går lite lättare än igår.. Ja vad ska man säga, va mycket att göra på jobbet så blev en lång dag.. Har varit på en skön promenad på ca 1h å nu ligger jag och lyssnar på grannarna som har grillfest på gården.. Hoppas de inte kommer föra allt för mycket liv eftersom vissa faktiskt behöver sin skönhetssömn..hehe..

Längtar efter Christofer som varit på gotland sen i fredags, tycker ju inte om att va ifrån honom allt för många dagar i sträck å nu börjar jag bli i stort behov av hans närhet.. Tur att de bara e tre dagar till fredag då jag oxå får semester och kan åka till ön=) Ska bli så himla kul, gillar gotland på sommaren..

Om jag blir fin i håret imorrn så ska jag försöka lägga upp en bild.. Annars får det va;)



Ha en bra kväll!!

Inte bra..

Tänkte ju att jag skulle bli duktig på att blogg igen och gjorde en rivstart igår med massa inlägg, kan ju säga att jag redan höll på att svika er.. Inte bra alls.. Borde verkligen sova men är inte det minsta trött..

Har plockat ut mina extensions idag, känns inte som att jag har någe hår kvar, tar nog ett tag att vänja sig med att det långa tjocka hårsvallet e borta.. Ska besöka Johanna på salongen på onsdag å slinga och klippa lite så mitt riktiga hår iaf blir lite fint..=)

Ska göra ett försöka att besöka drömmarnas värld upp ohyggligt tidigt imorrn..hu.. Snart semester bara 4 arbetsdagar kvar..

Xoxo Marika

Beach fun=)

Blev ju några dagar på ön så passade på att njuta av det fina vädret med mamma och lillasyster vid stugan.. Tog massa fåniga strand bilder.. Vi e så jäkla snygga jag och Mikaela!! Bara så att ni vet..hihi..

 







Älskar dig lilla syster..

Xoxo Marika

Bröllop på Gotland..

Den 3:e juli va det den stora dagen för Christofers kusin Jennie och hennes Magnus. Vigseln ägde rum i Lärbro kyrka och sedan va det middag och fest i västerhejde bygdegård.. Otroligt varm och härlig dag och allt va verkligen jätte fint, älskar att gå på bröllop.. Blev fest långt in på natte.. va en seg söndag sen vill jag lova..haha..







Xoxo Marika

Midsommar!

Bättre sent än aldrig..

Efter mycket om och men och tjat så lyckades jag tillslut få ledigt midsommarafton och börja jobba kl 17 midsommardagen.. Inte optimalt men man får va nöjd med det man får..
Blev med bjudna till Johans (Christofers kollega och vän) landställe i Norrtälje.. Jätte mysig stor stuga precis vid vattnet, perfekt för att fira en riktig idyllisk midsommar.. Förutom midsommarstång så fick vi nog med det mesta, sill lunch, rosé i solen, grillning, lekar, jordgubbar, killarna tog en liten tur med båten, har jag glömt nåt? Ja ja va en väldigt mysig dag och kväll..

 

 





(Tydligen skulle båten helst ligga i vatten i 3 dagar för att svälla men detta va inget dessa killar brydde sig om, något att hösa vatten med löste ju problemet..hehe)

 

Xoxo Marika

...Ingen rubrik...

Vintern och våren känns som ett minne blott och vi har gått över till sommar med rekordvärme.. Förstår att människor kring medelhavet kan anses som "lata" men att jobba i den här värmen gör en verkligen slö.. När det är 35grader ute och lika varmt inne då känns det där med siesta som en otroligt klok och bra idé..

Jag är dock en person som tycker om värme och sol, hellere svettas än frysa men man blir ju inte direkt aktiv.. Måste erkänna att besöken på gymmet har minskat drastiskt sista tiden.. Ska försöka ta ett sista ryck nu innan semestern, får se hur det går..haha..

Blev ett kort inlägg igår då jag lovade att skriva mer om vad jag har haft för mig på sista tiden.. Kan säga såhär: Än så länge har det varit en KANON sommar!!



Xoxo Marika

Hallå!!

Har fått skäll av två personer idag över den otroligt dåliga uppdateringen här så har lovat att slänga upp lite inlägg imorrn (eller ja det e ju söndag nu så senare under dagen).. Ska försöka bli bättre..







Litet smakprov om vad komma skall:

Marbella
Midsommar
Weekend på Gotland

Natti natti


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu