Dagens..

Idag har jag jobbat 11h och tränat 2h känner mig väldigt redo för att krypa ner i sängen nu kan jag säga.. Helt slut..

Dagens:


Nya skorna och hatten från köpenhamn, mysig pälskrage och en gammal men fin jacka från Vila..

Långpass på gymmet..

Är ensam hemma för Christofer har dragit på mässa i Borås med jobbet.. Gillar absolut inte att han e iväg men passade på att ta ett riktigt ordentligt pass på gymmet.. Körde först löpning 20min sen ett corepass och efter det 20 min löpning till ökade verkligen tempot och bestämde mig för att inte ge upp utan köra på.. Det mesta av tröttheten sitter ju i huvudet så bara man övertalar sig själv att fortsätta när det blir jobbigt så orkar man lika mycket till.. Det är då man får de riktigt bra resultaten..
Annars har det varit en dag som alla andra, riktigt mycket att göra på jobbet men det har gått bra och rullat på.. Ska krypa i säng nu vid 21 så att jag kanske e utvilad imorrn för det väntar ett 6-16 pass på mig (precis som idag) och då behöver man sin sömn.. Längtar till min lediga helg (haha som alltid).. Vet inte vad jag ska hitta på men skönt att inte jobba..
Satt och kollade lite resor till sol och värme, gud va jag vill åka.. Blir nog i februari el mars men just nu känns det jätte länge tills dess..
Såhär trevligt hade jag sist jag va på solsemester, iskall champagne vid poolkanten sitter aldrig fel=)

Myspys..

Har bäddat ner mig i soffan och gjort en varm kopp te.. Nu är jag redo för Desperate Housewives=)
Fick en ny vattenkokare i present (tappade vår gamla i golvet för ganska länge sen) av svärmor när hon va på besök i helgen.. Den används flitigt.. I téet har jag Fåröhonung som hon oxå hade med sig.. Så gott nu när det e kallt och ruggigt ute..

Hemfrid..

Så då va mötet med Hemfrid klart, vi har kommit överrens om att de ska komma 2 ggr i månaden och städa vår lägenhet.. Har fått en lista på allt de brukar göra på en veckostädning sen kan man även beställa till massa tjänster om man tex vill ha hjälp att putsa fönster eller flyttstädning.. Vår lägenhet kommer va skinande ren och jag behöver inte lyfta ett finger!!

Ska jag?

Har redan varit på 2 pass på gymmet Booty och Core och känner väl egentligen att det borde räcka.. Men när jag tittar ut och ser att solen skiner blir jag peppad till en promenad oxå.. Har ju varit så grått och ruskigt nu några dagar så man får väl passa på.. Har tvätt som jag måste ta tag i snart så behöver lite extra energi, tycker det e så j***a tråkigt att tvätta särskilt när man måste springa upp och ner i tvättstugan hela tiden.. Men det måste göras..

AW Fredag..

Blev ju en trevlig after work efter jobbet i fredags.. Mycket vin och mycket skratt..haha.. Härlig kombination.. Blev som tur va en tidig kväll va hemma innan kl 21.. Skulle ju va på jobbet kl 7 dagen efter så väldigt skönt att komma hem i tid..
Tog några bilder oxå, det tycker ni väl e kul att se, eller?? Ja, ja kommer visa dem i vilket fall som..hehe..
Nya tjejen Sandra med hovmästarna Lina och Chaquibe

Söta Anette med en till synes trött (full kanske.haha.) Chaquibe..

Jag och Carro från receptionen
Carro, Sandra och nu börjar Lina oxå se trött ut..haha..
Hade en väldigt stressig vecka på jobbet så detta va precis vad vi behövde för att få snacka av oss lite och faktiskt hinna prata och ha lite roligt..  Det hinns ju inte med på jobbet då man har raster i skift (oftast äter bara 1 i taget) och sen är det så mycket som ska göras så stannar man och pratar en stund måste man jobba över eller så kommer man efter med det man ska göra.. Vi har det inte lätt..haha.. Man får slita för sina pengar..

We will rock you!!!

Fick en jättebra julklapp av mina föräldrar förra året men som det tagit tid att utnyttja.. Presenten va 2 biljetter till valfri föreställning (musikal, teater, opera mm) som jag och Christofer ville gå på.. Mamma hotade med att om jag inte utnyttjade biljetterna så fick jag dem i julklapp i år oxå..haha..
Har iaf bokat We will Rock you nu som jag hört ska va grym!!

En jobbkväll..

Helgens jobb har gått bra och nu e det bara några timmar kvar tills jag får gå hem och sen har jag min lediga dag=)

Kommer en städerska till oss imorrn, det ska bli spännande.. Får det i present av min super bästa pojkvän eftersom det e jag som i stort sköter den biten hemma.. Känns väldigt lyxigt.. Blir inte varje vecka (behövs ju inte i vår lilla lägenhet) men varannan vecka iaf..

Pussar och kramar till er!!


Kolla va gott.. Lite lyxigt en söndagkväll...

dsc02657 (MMS)

Kolla va gott.. Lite lyxigt en söndagkväll.. Sånt gillar jag..


Jaha..

Då sitter man här å hänger igen då..Blir inte så långvarigt dock för sängen väntar och sen en låååånnng arbetsdag imorrn.. När vi jobbat klart blir det en trevlig after work för att avrunda en vecka med mycket att göra.. Ska bli himla nicet=) Och gott med lite vin oxå..hihi..

Christofer har öppet hus på sitt jobb ikväll så han blir nog borta hela natten, sist slutade det med drinkbord på Café Opera.. Ja ni kan ju själva gissa vilket skick han va i då..haha.. Nej nu ska jag inte dra några förhastade slutsatser..

Svärmor kommer på besök i helgen, mycket trevligt måste tyvärr jobba oxå men det får gå.. Nåt ska man nog hinna hitta på, en god middag på lördag kanske..mums..

Dagen idag har väl i stort sett varit som de flesta andra.. Blev iaf en ganska kort dag på jobbet eftersom jag jobbade extra idag fick jag gå när det lugnade ner sig lite.. Blev 2 pass på gymmet först core för magen och sen ett stenhårt Body Combat.. Ja  det va väl det hela då..

Ska försöka få med kameran på after worken imorrn så ni kan få se lite snygga bilder på mina kära kollegor..

Natti natti

Hmm

Tänkte slänga in nåt roligt inlägg här men kom på att jag inte har en aning om vad jag ska skriva om, får väl göra ett nytt försök imorrn..

Känner mig trött och har lite känningar i halsen, håller alla tummar jag har för att jag inte kommer bli sjuk.. Christofer har köpt ett nytt TV-spel som tydligen hade premiär idag så är snäll och låter honom spela lite men vet snart inte vad jag ska sysselsätta mig med under tiden inge roligt här på nätet längre..


För ansiktet!

Måste bara få tipsa om bästa ansiktsskrubben från Body Shop.. Fick ett litet prov för ett tag sen och bestämde mig med en gång att den skulle jag ha.. Lite dyr kanske (315:-) men jag tycker den är värd det..

Vitamin C Microdermabrasion




Nytt!

Blev inte så mycket shopping men dock ett par nya skor (som jag vekligen behövde!!) och en söt hatt.. Sen hjälpte jag Christofer att köpa byxor och jacka..



 

1 dag i ordningen..

Har spenderat större delen av denna hemska ruskiga och kalla dag på jobbet.. Jag vet att detta nog är det absolut tråkigaste att skriva om idag eftersom alla vet att det snöar men måste ändå få säga: JAG HATAR SNÖ!!!! Funderar varje vinter på varför jag väljer att leva i detta kalla land?? Finns det verkligen så mycket positivt med sverige som kan kompensera för alla mörka, kalla och nästan olidliga månader?? Värt att funderas på..

Annars har det varit en okej dag på jobbet, inte allt för mycket att göra iaf och imorrn ledigt.. Skulle va ledig torsdag oxå men som vanligt va det kris med personal och det e tydligen alldeles för mycket att va ledig 2 dagar på 1 vecka så får hoppa in.. Har typ 140 komptimmar att ta ut och gjorde ett försök att minska dem lite när jag tog ledigt i fredags men är man ledig 1 dag får man nästan alltid jobba in det en annan dag och så samlas det timmar på hög.. Dax för en riktigt lång semester snart kanske=)


Träning..

Är så himla glad att just nu att jag inte håller på med nån sport som måste göras utomhus, hu vilket ruskigt väder.. Drar till gymmet 1 timme för Booty och core express.. Sist jag körde Booty kunde jag typ inte gå på flera dagar..haha.. Får se om det går bättre den här gången, är iaf sjukt bra träning för rumpa och lår..


Mini semester i Köpenhamn

Hade en riktigt härlig helg.. Här kommer det lite bilder=)

Blev många timmar i bilen.. Så lite resgodis och kaffe satt fint..hihi..

 
                            

Hade tänkt ta bron över men lilla tanten i vår gps hade andra planer och la (utan vår medverkan) om rutten så vi hamnade vid färjan mellan Helsingborg-Helsingör istället, lite snopet men ändå ganska skön bensträckare..







Väl framme på hotellet va det första Christofer gjorde att kolla in minibaren..haha.. Hotellet va bra och låg jätte centralt. Man vet ju aldrig hur det ser ut i verkligheten men rummet va precis som bilderna..



Efter en promenad på stan och lite tapas till middag satt vi oss i hotellbaren och tog ett glas, va aströtta efter den långa resan så blev tidigt i säng..



Lördagmorgon blev det frukost på hotellet och sen en heldag på stan, kollade massa butiker och blev lite shopping.. Slappade några timmar på rummet sen blev det middag på en italiensk restaurang..



Blev även denna kväll en drink på hotellet innan vi kröp ner i sängen och kollade TV tills vi somnade.. Har verkligen vilat upp oss denna helg, så himla skönt att inte ha massa måsten eller stress..
 

Söndag blev det en promenad på förmiddagen innan de va dax att checka ut, solen sken och vi gick och kollade på lite fina sevärdheter..


Rådhuset


Gränder


Christofer kollar kartan (vi e ju turister)





 







Sen va det dax att sätta sig i bilen igen denna gång såg vi till att hamna på bron..




Öresundsbron

 


Tack hjärtat för att du ville följa med mig!!

God kväll!!

Ska snart krypa ner i sängen men tänkte bara säga att jag haft en riktigt härlig helg i Köpenhamn med  min älskling=) Har blivit mycket slappande och bara massa mys.. kommer bilder imorrn..


Har just nu lite matpaus i nån håla i södr...

dsc02655 (MMS)

Har just nu lite matpaus i nån håla i södra sverige:) har kört massa mil men ännu nån timme till kvar innan vi e framme..


Roadtrip..

Just de håller på och bränner lite skivor som vi kan lyssna på i bilen de 65 mil det e att köra till Köpenhamn.. Har redan gjort en house/party skiva  men nu vill jag ha en mer soft skiva oxå blandat gammalt och nytt och alla möjliga musikstilar.. Har ni nån låt som passar att lyssna på i bilen, nån man blir glad av, kanske till och med kan sjunga lite till (haha, jag erkänner sjunger alltid i bilen) eller som helt enkelt bara e jävligt bra?? Ni får i så fall gärna tipsa mig..

Kram kram

1 dag kvar=)

Bara 1 dag kvar på jobbet nu innan det e dax för lilla mini semester=) Känns så himla bra..
Ska jobba kväll imorrn med så en skön sovmorgon väntar..
Hade sällskap av en ny tjej som heter Therese på jobbet idag för jag skulle lära henne caféet, gick jätte bra, ganska mycket att göra men det e ju bara bra när man ska lära sig så man får se allt.. Himla skönt för mig oxå att få lite hjälp annars hade nog varit svårt att hinna med att laga all mat idag, vi ska ju tydligen vara kockar, servitriser och diskare på kvällarna.. Skulle behöva ett piller för kloning på Rica hotels..haha.. Therese kommer och jobbar några timmar imorrn oxå, ska bli kul då blir det förhoppningsvis kaffeskola eftersom vi nästan bara va i köket idag..
Har inte hänt så mycket roligt annars eftersom jag inte hunnit med så mycket mer än att jobba.. Pallrade mig iaf till gymmet en stund i förmiddags trots att jag inte hade lust, kändes bra när jag väl va där.. Imorrn e de afrikansk dans igen så lite lättare att motivera sig för det e ju så roligt=)
Ska kramas lite med min kille nu innan det e dax att krypa ner i sängen och sova..
Natti natti!!

Regnet öser ner ute, så tände lite ljus hä...

dsc02653 (MMS)

Regnet öser ner ute, så tände lite ljus här medans jag äter frukost.. Myspys.. Börjar jobba kl 14 och ska försöka motivera mig till att gå till gymmet innan.. Just nu vill jag bara ligga kvar här i soffan.. Önskar ibland att jag bara kunde va lat, hur mycket jag än tränar blir jag ju ändå inte nöjd med resultatet så kanske lika bra att lägga ner allt..haha.. Tål att funderas på..


Jag har en bortskämd kille..

Så här såg det ut när Christofer kom hem från jobbet igår.. Bordet dukat, maten klar (blev lasagne), ljusen tända, bara att slå sig ner och börja äta..'





Borde samlat på mig massa + som flickvän nu..hihi..

Sprakande färger..

Detta e något som får mig att må bra!! Underbara sprakande höstfärger, världen e så vacker..
















Foton från min promenad idag vid Årstaviken

1:a november..

Vintertid måste väl inte betyda att vintern redan e här?? Vill att det ska va höst ett tag till, gillar verkligen hösten.. Tog en fantastisk promenad i solen idag iaf, då kändes vintern ännu lååånnnggt borta=)

Har nu lite mys hemma för mig själv.. Blev en härlig kopp cappuccino och lite ost och skinksallad som va över sen igår till lunch.. Blir nån timme framför tv nu tror jag eller kanske läsa lite i min bok..




Bokat hotell=)

Har nu äntligen bestämt vilket hotell det blir i Köpenhamn.. Har bokat via Hotels.com väldigt bra sida måste jag säga.. Hittade ett 4stjärnigt hotell jättenära centrum.. Längtar verkligen till helgen..

Imperial Hotel









Jag tror detta blir ett jättebra extra hem för oss de 2 nätterna vi är på dansk mark=)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu