Mini semester i Köpenhamn

Hade en riktigt härlig helg.. Här kommer det lite bilder=)

Blev många timmar i bilen.. Så lite resgodis och kaffe satt fint..hihi..

 
                            

Hade tänkt ta bron över men lilla tanten i vår gps hade andra planer och la (utan vår medverkan) om rutten så vi hamnade vid färjan mellan Helsingborg-Helsingör istället, lite snopet men ändå ganska skön bensträckare..







Väl framme på hotellet va det första Christofer gjorde att kolla in minibaren..haha.. Hotellet va bra och låg jätte centralt. Man vet ju aldrig hur det ser ut i verkligheten men rummet va precis som bilderna..



Efter en promenad på stan och lite tapas till middag satt vi oss i hotellbaren och tog ett glas, va aströtta efter den långa resan så blev tidigt i säng..



Lördagmorgon blev det frukost på hotellet och sen en heldag på stan, kollade massa butiker och blev lite shopping.. Slappade några timmar på rummet sen blev det middag på en italiensk restaurang..



Blev även denna kväll en drink på hotellet innan vi kröp ner i sängen och kollade TV tills vi somnade.. Har verkligen vilat upp oss denna helg, så himla skönt att inte ha massa måsten eller stress..
 

Söndag blev det en promenad på förmiddagen innan de va dax att checka ut, solen sken och vi gick och kollade på lite fina sevärdheter..


Rådhuset


Gränder


Christofer kollar kartan (vi e ju turister)





 







Sen va det dax att sätta sig i bilen igen denna gång såg vi till att hamna på bron..




Öresundsbron

 


Tack hjärtat för att du ville följa med mig!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu