Kl. 21

Klockan närmar sig 21 och det e då jag borde gå och lägga mig för få mina 8h skönhetssömn, tror dock att det kommer va totalt omöjligt för mig att somna då, har ju varit ledig 2 dagar och unnat mig lite härlig sovmorgon=)
Måste säga att det abolut värsta med mitt jobb är att börja jobba kl 6, det gör mig både fysiskt och psykiskt utmattad.. Men men så länge jag väljer att jobba kvar så är det bara att bita i det sura äpplet  och fortsätta ställa alarm på 04.45..

Är svårt det där med vad man ska bli när man blir stor, är riktigt avundsjuk på de som vet, de som har ett mål som de jobbar för.. Är det nån som vet hur man gör för att komma på rätt spår, jag vet så himla mycket som jag inte vill jobba med men inget som jag känner skulle va helt rätt heller.. Gärna en hyfsad lön och arbete mån-fre! Något förslag, vad tror ni jag skulle passa som?? Är väl ingen idé att börja grubbla på det nu dock då kommer jag väl ligga vaken hela natten..

Sov så gott kära vänner!! Fredag imorrn alltid nåt att se fram emot!

Hemma..

Va dagarna går fort när man e ledig..hehe.. Har iaf haft det väldigt skönt, tagit hand om mig själv och hemmet.. Inte pratat med nån typ, blir ju folkskygg av att jobba på hotell när man har 100 pers omkring varje dag.. Härligt med lite lugn och ro=)

Håller på och förbereda kvällens middag, blir kyckling, chevregratinerade rödbetor med honung och mandel sen lite smörstekta kantareller som pricken över i.. Oj va hungrig jag blev nu måste nog gå ut i köket och kika på om inte rödbetorna kokat klart nu..


Från grus till gräs..

När jag flyttade in i vår lägenhet va det bara en stor grusplan utanför men nu börjar det verkligen ta sig, de har jobbat hela sommaren och e nästan klara det ska bar vääxa till sig lite..







Fint med alla balkonger på plats oxå=)

Favorit=)

Ledig torsdag=Afrikansk dans kl.11.30. Ser verkligen fram emot det.. Både humöret och kroppen känns på topp efter ett sånt pass.. För mig som är rätt kass på dans så har torsdagarna varit perfekta på nåt sätt så lyckas jag förstå mig på hur jag ska röra armar å ben å kan köra gärnet.. Ledaren e riktigt bra och har nog en stil som passar mig!!

Här kan ni gå in på world calss hemsida och läsa om klassen:

http://www.worldclassfitness.net/svenska/Vart-utbud/Traningsutbud2/Grupptraning/Dans--koordination/Afrikansk-dans/

Solen skiner idag med så får se om jag tar mig ut på en promenad oxå.. Behöver samla på mig så mycket ljus och solsken som möjligt för att inte bli totalt deppig i vinter..

Jag är utvald!

Jag är en av de utvalda som fått en guldbiljett på posten! Hipp hipp är igång äntligen, så kul att nån tillslut tog tag i det.. Vi kommer va ett gäng tjejer som varje sommar lördag v.31 lämnar man, barn och bekymmer hemma och kör en heldag med aktiviteter, mat, alkohol och en massa skratt.. Grymt roligt ska det bli ser redan fram emot det.. Ni som läst bloggen ett tag vet ju att min kille varje år lördag v.30 drar iväg med grabbarna på hepp hepp, vi damer har varit avundsjuka länge men nu så kör vi=)



Sporty spice..

Eftersom det står träning och städning på schemat idag så tyckte jag att detta klädval passade sig alldeles utmärkt.. Inget piff eller inspiration från catwalk bara sköna härliga mjukiskläder..



 

Dagens tips! För er som e lediga å befinne...

dsc02611 (MMS)

Dagens tips! För er som e lediga å befinner er i soliga sthlm.. Pallra er ut å njut av en härlig höstdag, snart är mörkret å vintern här.. Själv går jag vid årstaviken men djurgården brukar också va fint..


29/9 -10

Att göra:

  • Promenad/jogging
  • Städa
  • Laga mat (blir lax med kall romsås)
  • Måla tånaglarna
  • Träna på gymmet
  • Umgås med älskling
  • Blogga=)
  • Njuta av solen



Marika leker modell..haha.. Längtar redan till nästa sommar.. Läste något väldigt oroväckande i Metro igår nämligen att detta kunde bli den kallaste vintern på 1000år.. Tyckte att förra vintern va fruktansvärd å nu menar de att det ska bli ännu värre detta år.. Hallå Thailand säger jag bara!!!


Och hej igen..

Sitter fortfarande på mitt feta arsle här framför datorn, alltså blev det ingen träning.. Har haft en väldigt trevlig chatt stund med en av mina fina vänner istället, kändes som om det va nyttigare än gymmet idag.. Känner mig så ledsen när inte de jag älskar mår riktigt bra, tycker ju själv att den här personen är värd allt det bästa i hela världen, hon borde få vakna lycklig varje dag och somna lycklig varje kväll.. Världen e tyvärr inte alltid rättvis och det e vi nog många som håller med om.. Men va ska man egentligen gör när det känns som att allt går emot en, när det beslut man fattar känns som fel beslut.. Ska livet behöva va en chansning då man ibland vinner och ibland förlorar utan att kunna påverka det själv eller finns det nåt sätt att förutspå framtiden?? Det som inte dödar gör oss starkare..

Ibland känner jag mig nästan lite rädd för att jag e så lycklig just nu, när kommer bakslaget lixom.. Känns alltid som något dåligt kommer hända när allt e som bäst..




Hallå!!

Tänkte bara lägga in en snabb dagens innan jag drar å tränar..

Svart klänning från Vila med lila strupmbyxor och stövlar..



Kolla in fina diademet med prickar som jag snodde från lillsyrran i somras..


Mitt på snoken=(

Vilka otroligt dåliga supporters jag har!! Vad e det för fel med att tillbringa en kväll i Bandhagen, lovar att vi bjuder på bra underhållning..haha.. Fick bland annat en boll mitt på snoken som gjorde förbannat ont kommer väl ha fläskläpp och blåtira imorrn, försöker kyla det lite nu med en kylklamp.. Men va gör man inte för laget lite mörbultad får man ju räkna med att vara efter en så här tuff korpen match, blev 0-0 men vi skulle ha vunnit, hade så många chanser.. Ja ja ska inte vara bitter över det...

Nu ska jag käka ett päron och fortsätta kyla min stackars lilla näsa..

 

19.45 va på plats!!

19.45 börjar alltså våran korpenmatch i Bandhagen!! Bara att pälsa på er och pallra er dit, räknar med stort stöd från hejarklacken=) Hatar ju att förlora och vill inte ens tänka på förra matchen men idag ska vi f*n vinna!! Vi e ju förtusan Oslagbara..haha..

Ses där mina vänner!!

Gårdagen..

Blev inge mer bloggande igår, blev istället en spontan eftermiddag och kväll med Carro,Emil och Mille.. Under innebandymatchen (som Christofers lag vann med 11-3) kom jag och Carro på att de varit grymt gott med 1 (eller flera) glas vin så drog med grabbarna till ett ställe på söder.. Blev kvar länge, satt å drack snackade och käkade.. Mycket trevlig kväll.. Mille är världens sötaste unge..

Har tagit det väldigt lugnt idag blev smarrig frukost här hemma och sen en sväng ut till Nacka forum för att spana lite i butiker.. Har avslutat kvällen med thaimat från  favorit stället Sabai soong på Östermalm.. Är trött och mätt nu och väldigt nöjd med denna helg.. Mycket kvalitets tid med min älskling..gillar,gillar,gillar=)

Hoppas ni kära vänner har haft det lika mysigt och trevligt som jag!!


Lördag hela veckan..

Efter en lugn men supermysig kväll igår så är jag pigg och glad idag.. Har käkat frukost med älskling och nu ska jag pallra mig till gymmet för lite styrketräning..

I eftermiddag blir det att supporta Christofer med att kolla hans innebandymatch, ska bli kul,får sällskap av  Carro och Mille precis som det  ska va..

Hörs lite senare måste springa till träningen nu..


Fredagsmys!

Tänkte bara säga att här hemma hos oss e det fredagsmys som gäller.. Super god middag och lite vin, bra start på denna helg!!


Backe upp och backe ner..

Vilken filosofisk rubrik va..haha.. Syftar alltså på min joggingtur, va väldigt många backar upp så man blev helt slut och sen backe ner som gick fort som bara den sen upp igen och ner.. Blev långrunda på över 1 h.. Har varit sommarväder här i storstaden idag 20 grader och sol så valde träning utomhus istället för gymmet (där kan jag spendera kvällarna när det blivit mörkt å kallt ute)

Har typ blivit befodrar på jobbet idag till inget mindre än Vikarierande Hovmästare fin titel va.. Blir en liten extra slant i plånbokan och extra ansvar på jobbet men det har jag typ redan så kommer mest köra på som förut..

Sen tänkte jag att vi lägger in en "dagens" idag med.. Körde vit skjorta, glansiga leggings, röda skinnjackan och svarta ankelboots.. Sommarens nya guccibrillor åkte oxå på i solen..

 


Vi kör en dagens..

Blev klänning och klackar idag.. Very classy girl.. Nya kavajjackan på som pricken över i..


Good morning my friends!!

Somnade på soffan igår å vaknade igen när solen hade gått upp lite innan 7.. Sorry älskling att jag snodde din plats..hihi.. Måste varit så trött..

Idag är jag iaf pigg som bara den, varit uppe sen typ 8.30 och ska snart pallra mig iväg på en promenad.. Är jobb som väntar sen 11.30-22, lång dag men ska få en riktig lyxdag imorrn istället 7-11.30.. Det e nice en fredag måste jag säga för sen e helgen ledig..

Några förslag på vad man kan göra en helg i slutet av september??



Förra september va jag på Latinokryssning med några av jobbtjejerna=)



Härligt!

Okej, det va inte härligt att jobba 10.5 h idag men joggingturen jag tog efter jobbet va underbar (kan man skriva joggingtur och underbar i samma mening??hihi) solen sken, det va lagom varmt och vindstilla.. Trots en hel del svettdroppar så njöt jag verkligen av att springa längs med vattnet och känna solen lysa i ansiktet, hela jag bara matades med energi..

Tog 2 fina bilder i farten medans jag sprang..





Hoppas ni har en bra kväll, själv håller jag på att tvätta, tycker det e tråkigt att tvätta, iaf när man som vi måste använda tvättstuga men skönt när man har massa rena kläder igen..


21 sep

Ja vad ska man säga om denna dag.. Det mesta har varit som vanligt jobb å träning och sånt.. Har känt mig sjukligt trött hela dagen, hoppas inte jag kommer bli sjuk.. Har proppat i mig vitaminer och kan jang så det borde väl göra susen tycker jag men man vet ju aldrig..

Ligger i soffan och dricker varm choklad och ser på tv nu, skönt att bara slappa en stund, snart dax att krypa ner i sängen.. Inte mycket mer att säga idag.. Får se om det händer nåt roligt imorrn att skriva om..



21 sep 2010 har iaf varit en regnig dag om det e något att lägga till historien..

Dagens..

Kallt och ruggit höstväder idag, tur att jag har en ny å fin jacka som jag mer än gärna använder=)

Idag matchade jag med svarta byxor, vitt linne, svart/vit randig tröja (en favorit från Zara), höststövlar från din sko..



Solen skiner på Sthlm!

Va mulet när jag vaknade men solen kom tillslut fram och nu är det en superfin höstdag ute.. Tog en härlig promenad på ca 1 timme och nu laddar jag för korpen ikväll.. Ska bli riktigt kul att spela lite fotboll! Har gått så bra för oss de senaste matcherna så håller tummarna för att vi gör en bra match ikväll med..

Veckan ser annars ut att präglas av jobb och träning, eventuellt lite party i helgen=)


Vill ha!!

Jag vill oxå ha iphone! Jag erkänner, har tyckt att det varit helt onödigt och slöseri med pengar, har stretat imot i över 1 år nu men man måste väl få ändra sig eller?? Jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha!!!


Happy!!

Hade en väldigt bra dag igår, kände mig lycklig och full av energi! Hade ju bokat in lunch med Noelia och Elina, himla mysigt att sitta och snacka och äta god mat precis vad jag behövde.. Va inte så jätte sugen på att gå till jobbet och lämna dem men det visade sig att det blev en bra kväll på jobbet oxå, hade bara jätte trevliga gäster i caféet och ett gäng härliga spanjorer som va och käkade buffé.. Va länge sen jag va på bra humör en hel arbetsdag, annars brukar det alltid va nåt som sprider negativ energi som får en att sluta orka..

Denna dag har oxå varit bra, va supertrött men ändå varit på bra humör.. Hoppas, hoppas detta kan hålla i sig, är mycket roligare då..

Nu laddar jag för en ordentlig myskväll med Christofer, veckan kan nog inte sluta bättre!!


Enchiladas blir det till söndagsmiddag..


Rösta!!

Har varit och lagt min röst nu på dem som jag tror kommer leda sverige bäst..



Stoffe skrattar åt mig när jag sitter här framför datorn och tar kort med mitt röstkort, han tycker nog att jag e lite töntig..haha.. Måste nog hålla med honom, men men vad gör man inte..
Han kanske kommer gilla bilden som kommer nu bättre, den visar ju verkligten vilken söt tjej han har.. ;)


Jag har lite tråkigt här om ni inte märker det..



Vad gör ni en fredag som denna? Själv e ja...

dsc02601 (MMS)

Vad gör ni en fredag som denna? Själv e jag å kollar fotboll med älskling.. Skå mot FC krukan, fruktansvärt spännande..hehe.. Står 3-0 till krukan å vi hejar på Skå, funderar på att inte bli så långvariga.. Soffan hemma lockar mer å mer..


Det börjar arta sig..

Har ju de senaste månaderna haft projekt: Ny höstgarderob.. Nu börjar det äntligen likna nåt.. Färgerna jag satsar mest på är marinblått, camel/beige/konjak, svart och vitt/naturvit.. Det jag redan i somras fastnade för på höstens catwalk va den camelfärgade kappan och pilotjackan med fårskinnskrage (verkar dock som att alla fastnat för den sist nämnda).. Har redan inhandlat 2 sjukt sköna polotröjor (1 marinblå och 1 camel) från HM, svarta nudie jeans, Vit/marinblårandig oversize tröja från HM, skärp beige/konjak från HM..

De som känner mig vet att jag har en liten fling på höstjackor, gillar att ha många färger och modeller att variera med.. Här är mina 3 senaste fynd=)

Camelkappan från Zara, äntligen (ful blild men as snygg live)! och kavajjacka från HM.

 

Brun skinnjacka från Vero Moda


Köpte även en helt underbar kofta på Top shop för ett tag sen. Kolla in ryggen, love it!

 

Behövde en ny lite finare tröja oxå så blev denna svarta från Vero Moda, nya höststövlar har oxå införskaffats från din sko faktiskt..

 

Nu är det dax att börja hålla i slantarna lite, men det gör inget eftersom jag har hittat det mesta jag behöver=)


Vilken dag!

Sähär skulle jag kunna ha det jämt.. Detta e min dag: sovmorgon till kl 10 och sen lite frukost, Lunchpass afrikansk dans på gymmet 11.30-12.30, lunch hemma, fix hemma och lite dålig eftermiddags tv, lätt kvällsmat 17.30, sen till gymmet igen Body combat 18.30-19.30, nu TV, snart dusch, senare älskling kommer hem grån GBG..

Tänk om jag kunde få slippa jobba så mycket som jag gör, halvtid hade räckt gott och väl för min del om ekonomin tilllät.. Framtidsdröm: Hemmafru på deltid och jobb deltid..hehe..

Hoppas ni oxå haft en bra dag!!!



Partyhatten på nu kör vi mot helg=)


Fin besök!

I helgen kommer ingen mindre än Noelia till sthlm, lyckades boka in en lunch i hennes fullspäckade schema, nöjd med det ska bli kul att ses!!!

Hittade några bilder från en spontan utekväll i somras, Kharma va vi på och jag hade riktigt roligt..

 


 



Tack och hej leverpastej..


Detta e en muta till mina kära systrar så ...

dsc02598 (MMS)

Detta e en muta till mina kära systrar så att de pallra sig hit till sthlm å hälsar på mig snart.. 2 fulla kassar med kläder väntar på er.. Komsi, komsi.. Puss på er!


God morgon!!

Efter 12 timmar på jobbet igår va det väldigt skönt med sovmorgon.. Hade fått  nya Elle igår som väntade på mig när jag kom hem.. Dagen börjar därför med kaffe och favorit tidningen..very nice.. Ska snart iväg och skaka loss på afrikansk dans.. Torsdagen börjar mycket bra!!




Bilder på nyvaken Marika..hehe..

Ha en bra dag!!!

Dagens outfit på väg till jobbet.. Den röd...

dsc02595 (MMS)

Dagens outfit på väg till jobbet.. Den röda skinnjackan som jag köpte för typ 4 år sen har fått komma tillbaka i höst.. Snyggt att matcha till marinblått och konjaksfärgat..


Nej,nej,nej,nej..

Hur svårt ska det va att säga de 3 små bokstäverna N.E.J!! Kan ju skriva det hur många gånger som helst men säga det rakt ut är så mycket svårare.. De 6 långa dagarna på jobbet den här veckan har precis utökat sig. blir mardrömspass 11-22.30 imorrn istället för 14-22 och lördag har jag lovat att jobba kväll 14-23 istället för 7-13.. Vill ju egentligen jobba mindre än vad jag gör men slutar alltid med att det e kris och ingen annan kan jobba och jag e den enda som inte kan säga nej när chefen ringer och vips lagras komptimmarna på hög.. Det dumma är att det alltid är mer eller mindre kaos och kris på mitt jobb så inte så lätt att va ledig nån annan gång heller.. Bara att bita ihop, förr eller senare ska jag va ledig alla mina 140 komptimmarå det ska bli så jäkla skönt!!!



Fler lata dagar i solen tack!! Lite champagne skulle inte göra saken sämre..hihi..

Oslagbara..

Måste bara få säga att mitt korpenlag måste va det grymmaste på denna planet!! Blev vinst med 5-0 idag..Yeeeaahh!!! Är dax att planera lagfest snart, det kommer bli så kul..

Natti natti 

Brunch på mosebacke..

Har varit på supermysig brunch idag med några tjejer från jobbet.. Skönt att bara få sitta ner å prata i lugn och ro, det hinns ju lixom inte med när man e på jobbet, där e det bara stress och full fart från morgon till kväll.. Har varit en riktigt bra helg, fått samla massa energi inför kommande arbetsvecka..





Blir häng i soffan med älskling tills det e dax att natta kudden.. Jobb imorrn 6-14..


Här bakas det minipajer till kvällsmat, sk...

dsc02591 (MMS)

Här bakas det minipajer till kvällsmat, ska bli riktigt gott.. Blir 3 olika: taco, ost/skinka å grekisk.. Ha en trevlig lördag!


Efter att garderoben blivit rensad av mig ...

dsc02590 (MMS)

Efter att garderoben blivit rensad av mig så tyckte jag att en promenad kunde rensa min kropp och huvud.. Från mulet e de nu sol och en jätte fin kväll.. Känner energi som jag inte gjort på länge.. Så skönt!


Sommar bort, hösten in.. Håller på med ren...

dsc02588 (MMS)

Sommar bort, hösten in.. Håller på med rensning och städning av garderoben idag.. Något som verkligen behövdes.. Systrar, tror att de blir en kasse till er oxå så bara att komma hit å hämta..


Klapp på axeln..

Efter lite mer än 10h på jobbet i högt tempo måste jag nästan få ge mig själv en liten klapp på axeln som pallrade mig till gymmet 1h timme oxå.. Va segt att ta sig dit men känns bra nu när det e över..haha.. Har hemsk träningsvärk från fotbollsmatchen igår (Korpen e igång igen) Vi spelade 2-2 mot ett lag som vi förlorade med 5-0 mot sist och då hade vi tur att de inte blev fler mål, de va riktigt grymma men nu va vi precis lika bra=)

 Nu blir det dusch och sen första halvlek av sverige-san marino innan det e dax för lite välbehövlig sömn.. Just de kanal 10 måste jag få igång oxå.. Bäst att jag tar tag i det.. Är man lika teknisk som jag kan det tyvärr ta ett tag..haha..

Bara ankorna som vill va på stranden så hä...

dsc02587 (MMS)

Bara ankorna som vill va på stranden så här års.. Längtar redan till nästa sommar, denna försvann alldeles för snabbt..


Ute på härlig promenad i solen, precis vad...

dsc02581 (MMS)

Ute på härlig promenad i solen, precis vad jag behövde idag.. Hoppas det blir fler sån här fina höst dagar..


Fina föräldrar!

Fick hjälpa mamma med lite smink och hår innan bröllopet i lördags.. Hon e så söt=) Sen ställde även båda upp på lite fotografering, det händer inte ofta att man lyckas med det.. Detta blev min favorit bild för de ser så naturligt lyckliga ut..





Har varit en mysig helg, synd att jag va tvungen att jobba bara..

Mamma och pappa i storstan..

Sitter hemma i soffan och väntar på att mamma och pappa ska komma hit.. Blir myskväll med fotboll sverige-ungern.. Har inhandlat snacks vin och öl.. Och snart kommer det thaimat oxå=) Gillar att ha dem på besök..

 

Christofer 30 år!!!

Bloggade lite under min semester i somras men la aldrig upp några bilder... Hittade de här från Christofers 30års fest och själva 30års dagen=)

Här e några från festen, va ju meningen att vi skulle va på vattenland å bada å grilla men efter att de varit storm och ösregn hela dagen och det inte såg ut som att de skulle klarna upp så fick vi improvisera lite.. Blev tacobuffe och massa alkohol i Stoffes mammas uterum sen dansade vi loss tills svetten rann och fötterna värkde,hahah....



Syskonen Marquart=)









Sen va det dax för att fira med familjen på den stora dagen!! Det väntade en liten överraskning för Christofer, nämligen ett fallskärmshopp som min och hans familj hade lagt ihop till.. Man kan ju säga att från början inte va helt bekväm med det, stackarn.. Men allt gick bra och han va jätte duktig=)








Så stolt över honom, jag skulle aldrig våga..

 
 

Mina söta systrar=)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu