En regnig kväll i augusti..

Okej måste medge att det inte regnar här just nu men några droppar har det faktiskt kommit..

Har jobbat hela helgen och än är det inte över, har två långa dagar kvar=( Hade varit väldigt skönt med en ledig måndag.. Har varit chef lör och sön och det tar på krafterna vill jag lova..hehe..

Blir en lugn kväll och förhoppningsvis lite mys med älskling..me like..

Här kommer några bilder från en väldigt regnig kväll i början av augusti=) Lite korvgrillning i stugan på Gotland..





Blev ju en del bilder under semstern och eftersom jag inte satt så mycket vid datorn då så får det bli lite åt gången nu istället..



Det va en gång..

I detta ruggiga sommar/höst väder så kan man ju inte annat än längta tillbaka till semestern.. Får bli lite blandade sol och bad bilder (mest solbilder, ni vet vilken badkruka jag är..hihi)..







 





 







 

Åh jag vill att det ska bli sommar igen.. varför går det så himla fort?

 Mer semester åt folket!!!







Tuff start..

Oj,oj,oj.... Första veckan på jobbet avklarad.. Helt slut kan jag säga.. Blev en 55h vecka med 6dagars jobb.. Ligger helt utslagen i soffan nu..haha..

Avslutade iaf veckan på ett bra sätt med ett glas vin och toastskagen med bästa kusin vitamin på Sturehof sen vidare till Ida för att träffa hennes lilla bebis Ruben och charmiga Theo.. Blev en mysig kväll i hennes soffa, blev sent hem men det va det värt.. Ses ju så sällan..



Ska försöka ta mig ut på en promenad, kan behöva lite frisk luft..hehe.. Känner mig typ helt död..

31.. Day and night..

Älskling fyllde ju år på semstern så det blev lite kalas=) Först smörgåstårta med familjen.. Vädret va varmt så vi kunde sitta ute..skönt..

 







 

Efter en trevlig middag hemma blev det en spontan trip till Visby.. Mötte upp några av Christofers polare och sen kom även Johanna och Mårten förbi.. Va först på Rosengården och sen blev det Kharma..

















Härlig kväll med vänner och ett bra sätt att fira Christofer!


Kallis Gotlands Mallis..

Hallå på er.. Hade ju en sjukt kul eftermiddag på Kallis v.29.. After beachen där e så galet bra, lägg till Axwell och eftermiddagen kunde nog inte bli bättre.. Drack champagne och rosé tills jag kanppt kunde stå..haha..
Hade till och med tur med vädret trots att det drog förbi väldigt mörka moln norr om Visby.. Nog med tråkig text, här kommer lite bilder..

Började med lunch med tjejerna och Christofer..

(denna bild är lånad från Lindas FB..)






(Minuty, bästa rosé)












(Love u)



Tack alla för denna crazy eftermiddag!

Kunglig power walk kring Hagaparken ikväll...

img_3683 (MMS)

Kunglig power walk kring Hagaparken ikväll, träffade på inga mindre än Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel.. Funderade på att bjuda med dem hem på middag men de såg så upptagna ut så får bli en annan gång:)


Så här fina tårtor fick vi hos Sophia igår...

img_8715 (MMS)

Så här fina tårtor fick vi hos Sophia igår:) Blev en trevlig kväll igår som slutade med att jag och Sandra drog till Solidaritet och dansade några timmar.. Imorrn är det jobb som gäller, dax att sova nu..


Lyckades fånga några solstrålar innan moln...

img_2766 (MMS)

Lyckades fånga några solstrålar innan molnen kom.. Skön start på dagen..


Snart slut på det roliga..

Känner att tiden börjar springa iväg och snart är den härliga semestern slut.. Jag vet inte hur ni känner inför era jobb men jag längtar inte ett dugg efter mitt just nu.. Stressen, de obekväma arbetstiderna, tjat och gnäll.. Ja det e så det är.. Man vänjer sig efter ett tag men när man varit ledig inser man hur påfrestande det är..

Nog med negativa tankar, ska njuta så mycket jag bara kan de 3 dagarna som är kvar, hoppas väderguden är lite snäll mot mig, skulle behöva några solstrålar till!!;)

Är första dagen hemma i Sthlm så har packat upp, tvättat och tränat.. Gamla vanliga rutinerna börjar falla på plats.. För att känna att det ännu e semester blev det ett glas vin och lite popcorn i soffan:)

Har ett lager av bilder från resan till Gotland men har inte haft ro att fixa med det idag men kommer inom kort..


Bild från förra sommaren=)

Köpte en liten semester present till mig s...

img_6031 (MMS)

Köpte en liten semester present till mig själv på NK som jag glömt att visa.. Den här fina kommer från Marc by Marc Jacobs..


Sista kvällen på ön.. Känner mig lite depp...

img_7116 (MMS)

Sista kvällen på ön.. Känner mig lite deppig över att semestern nästan är slut.. Vill inte tillbaka till mitt jobb!! Ska njuta lite av brasan och försöka tänka på nåt annat..


De två sista nätterna på ön spenderas i st...

img_2745 (MMS)

De två sista nätterna på ön spenderas i stugan.. Vädret har ju inte varit det bästa så blev korvgrillning i öppna spisen istället.. Mums:)


En grå och regnig söndag här på Gotland.. ...

img_7178 (MMS)

En grå och regnig söndag här på Gotland.. Riktigt skit väder..


Blev ett dopp i lilla poolen idag.. Jag oc...

img_6440 (MMS)

Blev ett dopp i lilla poolen idag.. Jag och Christofer är nere vid stugan.. Steker i solen och njuter av lugnet:)


Yeah! Solen skiner:) som jag har längtat e...

img_5081 (MMS)

Yeah! Solen skiner:) som jag har längtat efter dessa varma strålar.. Har varit sparsamt med fina dagar på vår semester, riktigt deppigt.. Men så är det väl i Sverige tyvärr..


Idag skiner äntligen solen.. Ska snart pal...

img_7538 (MMS)

Idag skiner äntligen solen.. Ska snart pallra mig upp ur sängen och hoppas kunna steka ordentligt..hihi.. Ikväll blir det middag hos Christofers farmor och farfar.. Mycket trevligt:)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu