Blev ett glas vin på flygplatsen, snart gå...

img_1350 (MMS)

Blev ett glas vin på flygplatsen, snart går flyget till London:)


Puss..

Nu ska bara klänningen på så är det dax att börja fira midsommar=)

Kännns som att det varit en lång dag eftersom jag va uppe redan kl 7 imorse.. Har hunnit med en joggingtur, solat på balkongen, handlat mat och nu har jag precis fixat mig färdigt..

Hoppas ni får en fantastisk dag alla!!!




Glad midsommar!!

Det som varit en helg som jag inte alls sett fram emot i år pga jobb fre-lör kväll verkar nu kunna bli en bra dag.. Fick ett förvånande erbjudande av en av mina kära kollegor i tisdags då hon frågade om hon skulle ta mitt pass på midsommarafton.. Jag menar vad säger man?? Ja tack!! Hon hade inga planer och tyckte att hon lika gärna kunde jobba lite.. Ingen blev ju gladare än jag=) Ska jobba extra måndagkväll istället, ett bra byte enligt mig..hihi..

Har varit uppe sedan kl 7 för att vinka av Milla med familj, de har sovit hos oss inatt men nu är de på väg till Kolmården.. Känner mig pigg och ska nog snart bege mig ut på en promenad/joggingtur.. Tog milen i förrgår på 54min, är en bra tid för att vara jag, förbättrade sen förra gången med nästan 4min.. Får se hur långt jag orkar springa idag..




2 bilder från förra midsommar.. Vi va i en mysig stuga utanför Norrtälje..

Några gamla bilder.. (för 2 veckor sen)

Hittade lite fler bilder från festhelgen för 2 veckor sen, lika bra att slänga upp dem här..

Va ju hos söta Szandra på fredagen.. Tog ju själv inga bilder men snodde några från hennes fb=)







Hade även några från vår fantastiska utsikt på lördagens födelsedagsfest..










Knas..

Lite oordning bland inläggen... Har lagt upp bilder från lägenheten men de hamnade längre bak i bloggen, men bläddra ner lite bara så får ni se om ni e nyfikna..

Middag med tjejerna!

Hade en supertrevlig kväll i fredags med bästa sällskapet Sara, Neda, Stephi och Szandra.. Hade fixat lite middag och sen blev det vin och en himla massa tjejsnack på balkongen... Tror att klockan hann bli halv 3 innan vi bröt upp och mina gäster begav sig hem..











Tack tjejer för att ni kom!!

Bordet är duken och maten är förberedd nu ...

img_2571 (MMS)

Bordet är duken och maten är förberedd nu undrar jag bara var mina gäster håller hus:)


Tuff helg!

Har varit en tuff men rolig helg.. I fredags va vi hembjudna till Szandra för att kolla in hennes nya lägenhet.. Gick ganska tidigt men när jag kom hem så va det fullt ös här, Christofer hade ett gäng kollegor på besök och det va långt i från nyktra.. Va roligt att träffa dem så ville ju inte köra ut alla bara för att jag behövde sova så kom inte i säng förrän halv 1.. Upp igen kl 6 för att åka och jobba..

Gick bra att jobba trots att jag va dödstrött.. Fanns ingen tid över för vila för kl 3 skulle vi på födelsedagsfest.. Bara att hoppa i duschen och fixa till sig..
Eftermiddagen och kvällen blev iaf toppen, satt på en takterass med Sthlms kanske bästa utsikt och vädret kunde ju inte va bättre.. Blev en hel del rosé men försökte att inte tänka på jobbet som vänatde söndagmorgon..hu..

Snodde några bilder från Sophias fb eftersom jag själv va så dålig på att ta kort..















Ville bara lägga mig i en hög och dö när klockan ringde kl 05.45 söndag morgon.. Men ibland är det helt enkelt värt det..

Blev grillat till middag,  efter att de re...

img_3298 (MMS)

Blev grillat till middag,  efter att de regnat halva dagen så blev kvällen hur fin som helst.. Har vunnit en säljtävling på jobbet så passade på att smaka av vinsten (2flaskor vin) till maten.. Verkar som att mms blogg funkar igen.. Konstigt det där..


Några bilder från lägenheten!

Kök:






Det mesta är på plats, funderar på en matta under köksbordet bara, men det får vänta..


Sovrum:




Behöver sängbord, byrå och en TV, sen såklart lite fina dekorationer som tavlor, matta, mm..

Balkonger:






Den inglasade balkongen med förmiddagssol, mysig att äta frukost och lunch där, har även blivit ett och annat glas vin med tjejerna..






Andra balkongen med kvällssol, det är här grillen bor=) Har inte hittat några bra möbler ännu men det kommer..

Vardagsrum:








Även här lite småsaker som saknas, ny tv bänk är nog det vi letar efter först, men har inte hittat nån vi gillar ännu..

Gästrum:




Välkomna på besök när ni vill!!

Konfirmation!

Lilla söta syster börjar bli så stor, i lördags va det dax för hennes Konfirmation.. Hela familjen hade lyckats samlas även kusin vitamin från London hade kommit till ön.. Va en toppenfin dag, hade som förslag att flytta konfirmationen från kyrkan till starnden men gick tydligen inte med så kort varsel.. Hade 27grader hemma i trädgården..


 




Fika och presentöppning på Orleifs gård=)

 

Härliga familjen!! Längtar till semester och många fina veckor på ön..

Några dagar på ön..

Blev en härlig smygstart  på sommaren denna fantastiska helg på Gotland.. Vädret va toppen och jag fick umgås med människor som gör mig glad och full av energi..

Tog båten torsdagkväll.. Josse hämtade mig och vi åkte direkt hem till henne, blev nåt glas vin och en drink men tidigt i säng..
Fredag vakande vi pigga och glada, solen sken och det va inte ett moln i sikte.. Bestämde oss för att åka till stranden (första gången i år).. Blev en riktigt bra dag, inget badandet dock, badkruka som jag är, men kände iaf på vattnet, lite plaskande i kanten..hihi..

 

 

 







 
Tänk om alla dagar kunde vara såhär..

Kvällen va oxå toppen, blev lite blandad plockmat och bubbel på Josses soliga balkong.. Efter vi va mätta och belåtna blev det en barrunda på stan HP5, Wallers och Surfers..

 



 
Bästa Josse!! Tack för en kanondag!!

Irriterande..

Har mobilbloggat (eller försökt) under hela helgen men verkar av nån konstig anldening inte fungera.. Fattar inte varför..

Får göra ett nytt försök senare.. Finns bilder både ifrån gotland och nya lägenheten att visa upp..


Klarblå himmel, kristall klart vatten och ...

img_6128 (MMS)

Klarblå himmel, kristall klart vatten och världens bästa sällskap av Josse, sämre dagar har man haft.. Gotländsk sommar är fantastiskt!


Då va man äntligen på ön igen, ligger i Jo...

img_8538 (MMS)

Då va man äntligen på ön igen, ligger i Josses gästrum väntar på att hon ska vakna.. Är strålande sol ute så kanske stranden är ett alternativ:)  Är lite rastlös dock, är det normalt att längta efter att ut å springa och svettas?? Jag gör iaf det, men ska försöka hålla mig lugn den här helgen..


Kuddar och filt till balkongen.. Hittade f...

img_9813 (MMS)

Kuddar och filt till balkongen.. Hittade från Gant, lite dyra kanske men va precis som jag ville ha dem..


En liten bild från vårt kök:) Älskar nya l...

img_2250 (MMS)

En liten bild från vårt kök:) Älskar nya lägenheten!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu