Äntligen!!!

Som vi har längtat efter dig vår fina prinsessa och nu är du här!

Född: 04.17
Vikt: 3395g
Längd: 49cm

Hon trivs hos sin pappa:)


Inte roligt längre..

Nu vill jag inte va gravid längre, lillen får ta att komma!!

Efter en lång natt med förvärkar och utan sömn (Alvedon hjälper ju inte ett dugg) och en seg dag med fortsatt smärta vill jag inte ens tänka på hur ont det kommer göra när det drar igång på riktigt (kommer typ dö), men hellre ta tjuren vid hornen och få det överstökat än att gå hemma och vänta..




Mors dag..

Fick inte fira mors dag i år, lillen vill tydligen va kvar i magen ett tag till.. V.40 nu så hoppas det e dax snart:)

Har varit en riktigt härlig och spontan helg med sol,värme,grillat och trevligt sällskap.. I går och i fredags va vi hos grannen och käkade men ikväll passade jag och Christofer på att utnyttja kvällssolen på vår balkong och grillade där..

Har haft söndagsmys framför en film och snart blir det sängen..


Sol,sol,sol...

Har varit en helt fantastiks dag:) varit ute i solen från morgon till kväll.. Började dagen på balkongen och avslutade på Lina och Johannes terass (grannhuset).. Grillat och bus med deras söta dotter Otilia.. Helt slut nu och ska snart sova..

Trevlig helg!!


Härlig dag!!

Är så skönt att sommaren kommit till Sverige och att man får va ledig:)

Idag har jag spenderat dagen med fina Neda, lunch och mys i solen.. Super skön eftermiddag.. Mycket prat om bröllop och bebisar, läskigt va vuxna vi börjar bli:)


Bugaboo

Och så va vagnen hemma oxå, har spenderat kvällen med att försöka förstå mig på alla jätte bra och enkla funktioner.. Tror att jag fått koll på det mesta nu..


Till lillan..

Fick hem paket från jollyroom idag med jätte söta påslakan till vaggan och en skötväska.. Snart ska vi åka och hämta vagnen sen e vi redo för lillan att komma:)

Va hos barnmorskan idag (förhoppningsvis sista besöket innan BF) allt såg bra ut, magen växer som den ska och hjärtat på plutten pickade på fint:)

Mamma hade skickat med lite kläder upp när Mikaela va här som hon har sytt, tack så mycket!!!


Det närmar sig..

Redan inne i v 39, ca 1,5 vecka till BF.. Just nu njuter jag av min semester i det fina vädret och ikväll får jag besök av lillasyster Mikaela..

Hälsade på Carro och 2veckor gamla Mira igår, jätte mysigt:) Vår plutt är efterlängtad och får gärna komma snart..


Bra avslut:)

Har varit en riktigt skön dag, fixat lite hemma, varit en runda på Bromma blocks, njutit av det sköna vädret och på kvällen kom fina Linda på besök.. Va mysigt att umgås bara hon och jag, blev fruktsallad på balkongen tills solen började försvinna sen På spaning med Bridget Jones.. Bra avslut på en bra dag..

Puss och god natt!


Bra start:)

Började dagen på bästa tänkbara sätt.. Sovmorgon och sen frukost med älskling på balkongen.. Har spenderat förmiddagen med att sola och läsa, så skönt med lite värme..

Funderar på en promenad runt Hagaparken och sen kommer Linda på besök ikväll:)

Ha en super härlig söndag!!!


Lite nytt..

Känns väldigt märkligt att ha en vagga och ett skötbord i lägenheten, men nu e det ju inte så långt kvar tills det kommer användas.. Ska hämta vår vagn i veckan oxå sen börjar nog det mest nödvändiga va på plats..


Ett nytt liv..

Jobbat sista dagen idag så nu e det bara till att vänta in lillen:) Ett helt nytt liv för oss..

Blev lite rosa bubbel ikväll, alkoholfritt såklart men det funkar det med.. Är trött som bara den så blir mys på soffan med Christofer nu..


När vi 2 blir 3..

Kan inte fatta att det snart e dax för mig och Christofer att bli föräldrar, vem hade anat det för ett par år sen??

Har spenderat min lediga dag på Sturebadet, fick ju bästa påskpresenten av min älskling, Blivande mammabehandling som innehöll 50min helkroppsmassage och 50 min fotbehandling.. Kändes riktigt bra att bli så ompysslad.. Avslutade med att simma lite i poolen..

Tack världens bästa pojkvän!!! Älskar dig!


Gott!

Kvällens middag från Linas matkasse får mycket bra betyg från oss, helt klart en av de bästa hittills..


Grillpremiär!!

Idag är det äntligen dax för grillning här hemma.. Har ju inte varit det bästa vädret men idag är det sol:)

Har jobbat min sista helg nu förhoppnisvis för alltid..hehe..

4dagar kvar på Hotellet sen mammaledig/semester..


Lite nytt..

Behövde få in lite färg i hemmet nu till sommaren så fick bli nya kuddar till soffan och underlägg till köksbordet.. Vad tycks?


Hockeykväll..

Har varit en ganska ospännande dag.. Jobbat 10-16, kom hem och vilade lite och sen blev det pizza och Hockeykväll med älskling.. Sverige leder just nu med 2-1 mot Ryssland men ännu 2 perioder kvar så ännu kan mycket hända..

Ska snart krypa i säng, upp tidigt och jobba imorrn, sista jobbhelgen på väldigt, väldigt länge:)

Puss på er


Sommarvärme..

Är riktigt varmt ute idag och solen bestämde sig faktiskt för att göra mig sällskap på en promenad.. Märker tydligt att man inte e i samma form som för några månader sen men är väldigt skönt att komma ut och röra på sig, blev 8km, nya mottot: sakta men säkert:)


Tjock, tjockare, tjockast..

Helt sjukt vad magen börjar bli stor..hihi.. Kanske dax för lilla plutten att komma ut snart.. Längtar..

V.37


Kvällens middag..

Detta kommer stå på vårt matbord ikväll.. Helt nytt recept så hoppas det kommer bli bra:)


Bröllops BBQ

Tiden går fort, va snart 1,5 vecka sedan bröllopsyran började i Visby med en riktigt rolig BBQ, fri bar säger väl det mesta om hur stämningen var:)

Kvällen kan nog sammanfattas såhär: Gott helgrillat lamm, god dryck, trevligt sällskap, musik, dans på borden och en mycket bra förfest inför bröllopet dagen efter:)

Dessa bilder hade jag på mobilen, fick även några av syrran men de får visas nån annan dag..


Härlig helg!

Har varit en riktigt bra helg och energin har varit på topp:) Fick sluta tidigt från jobbet i fredags så hann vila några timmar innan Christofer kom hem, blev middag och hockey..

Lördag va det städdag i föreningen.. Stoffe hade såklart sett till att få slippa genom att dra iväg på innebandy men jag fick ställa upp:) Va inte så mycket att göra så hängde mest med Lina och hennes dotter Otilia, pratade med lite andra grannar och käkade grillad korv.. Träffade ett par som bor i samma hus som vi, de har en dotter på ca 6 veckor, kanske en blivande kompis till vår lilla plutt.. När vi gjort vårt på gården gick jag, Lina, Johannes och Otilia ner till Hagaparken en sväng för fika i solen.. Mycket trevligt:)
Va hemma några timmar och rensade lite i garderoben sen blev det Hockeykväll hos ovanstående, J,L,O.. Skönt att bara kila över till huset bredvid för att umgås..
Nån mer som e sugen på att flytta till Frösunda kanske??

Idag har det varit fixar dag, köpt bilbarnstol, och en byrå till lillens grejer.. Även kollat på spjälsäng, vagga mm.. Hittade en jätte fin som jag såklart fått lite ha begär för, priset va dock ca 7000:- vilket känns lite väl mycket.. De som va bra va att man först hade den som en liten säng (vagga) sen kunde man förlänga till en spjälsäng.. Vi får se hur det går.. Måste ju finnas fler som e bra och fina..

Nu ska jag sova.. Natti natti..


Kvällens middag!

Tänkte bjuda på lite inspiration till kvällens middag..

Detta har jag lagat:)


Mera babyshower..

Här är ännu mera bilder från min baby shower, fotograf denna gång e Neda..
Lär finnas ca 100 bilder till på mig va typ 10 tjejer med varsin kamera som satt och knäppte konstant..haha.. Bara att le och se glad ut..

Fina familjen..

Min familj är den bästa som finns..

Nygifta:)

Ska ännu få bilder från bröllopet av min privata fotograf Mikaela men här kommer 2 på det nygifta paret..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu