Jag erkänner..

Förlåt mamma alla de gånger jag klankat ner på axelvaddar.. Har nog varit lite väl hård på den punkten. Nu är det ju såhär att de mesta inom mode kommer tillbaka och tro det eller ej (här kommer mitt erkännande) jag har köpt en jätte söt kofta på HM med axelvaddar.. Vad säger ni om det?? Det hänger ett nyinköpt plagg med axelvaddar i min garderob.. Trodde aldrig det skulle hända.. Here comes the 80´s =)



Jag tycker den e fin..

Xoxo Marika

Ensam hemma..

Har varit en ledig helg både från jobb och pojkvän.. Måste dock erkänna att jag saknade Christofer men längtade direkt inte till jobbet..

Träffade Linda i fredags eftermiddag var kul att se henne då vi knappt pratat på hela sommaren..Annars va det en lugn helg.. Tvättat, tränat, käkat godis och kollat TV..

Blev frukost på balkongen i lördags..


Sen är matlagning inte något jag brukar prioritera när jag e hemma själv så middag blev mozzarella, tomat och basilika.. Hade ingen kompis att leka med i lördags (alla e ju så förbannat upptagna när jag för en gångs skull har all tid i världen att va social..) Blev lite vin till maten och sen SATC-filmen med en skål popcorn.. Så det va ju egentlgen inte så illa det heller..



Söndagen blev det en jogging tur och sen lite dricka te med Linda..

Xoxo Marika

Vardagen är här..

Efter en sommar där man tar dagen lite som den kommer, dricker vin alldeles för ofta, äter god mat och ligger och latar sig i solen märks det väldig tydlig att vardagen är här nu.. Mitt liv ser ungefär ut såhär: Jobba, träna, äta, sova umgås med Christofer och försöka va social nån kväll i veckan.. Idag va inget undantag.. Har jobbat, promenad vid Årstaviken och sen hem och laga mat till mig och Christofer.. Verkar otroligt tråkigt när man läser det här, men måste säga att jag tycker det e skönt att få in lite rutiner igen, speciellt träningen som jag varit väldigt lat med i sommar.. Dax att börja ladda för beach 2010=)

Nytt för i höst är att jag och Christofer har börjat planera veckovis vad vi ska äta på kvällarna och sen åker vi och storhandlar det vi ska ha.. Blir ingen skräpmat mitt i veckan då och mycket mer ekonomiskt när man slipper småhandla hela tiden..Känns väldigt moget att gå i affären med kundvagnen och storhandla tycker jag..hihi..

Xoxo Marika


Något gammalt, något nytt, något lånat och något blått..

Detta va ungefär vad jag hittade när jag rensade och städade i garderoben igår.. Fattar inte hur jag kan ha så mycket kläder och ändå inte hitta något att sätta på mig på dagarna (okej något hittar jag, går ju inte direkt naken)...

Något nytt, detta e vad jag kallar riktigt zebramönster..



Något gammalt, har inte använt på väldigt länge men kanske dax att plocka fram igen..



Lite kreativitet och nytänkande är väl aldrig helt fel eller? Ett vitt linné som va aningens för kort och en vit klänning som är genomskinlig blev till detta..



Vad tycks??

Xoxo Marika

Kämpa på..

Så här i slutet av augusti så väntar man bara på att den underbara sommaren snart är slut.. Varje gång det är dåligt väder så försvinner nästan hoppet om att solen ska titta fram igen.. Men än så länge så kämpar sommaren på för att stanna iaf några dagar till.. Fick en härlig promenad i solen och mådde riktigt bra när jag kom hem, solen kan ge så mycket energi..



Man märker att semestern är slut stranden är tom och de enda som hängde i parken va olika skolklasser som såg ut att leka lärakänna lekar eller liknande, ni minns väl hur det va att börja skolan?

Hoppas på att solen och värmen stannar iaf augusti ut sen får man väl hålla tummarna för en fin höst..

Xoxo Marika

En vanlig dag..

Är en helt vanlig ledig måndag.. Solen skiner faktiskt så känner att jag borde ta vara på det fina vädret istället för att sitta inne framför datorn.. Gick upp vid 9 och har hunnit med frukost och 3 avsnitt SATC..  Alltså en bra start på dagen.. Näst på schemat står det promenad, saknar min promenadvän Madde som fåt för sig att flytta till Gotland i typ ett halvår.. Hallå vad ska det va bra för när jag äntligen flyttat upp hit till Sthlm?? Inte lika motiverande att gå själv..

Xoxo Marika

Natti natti..

Har jobbat ikväll och är nu på väg i säng.. För trött för att skriva något klokt så ska försöka bättre mig imorrn..

Ha en trevlig lördagsnatt ;)

Xoxo Marika

5 dagar..

Har varit utan dator i helgen eftersom Christofer tog med sin till Gotland över helgen.. Måste se till att få min fixas snart eller köpa en ny..

Har dock inte hänt sådär speciellt mycket.. Blev en After work i fredags..



Blev ganska många glas vin men kom hem tidigt så det va skönt iaf..

Lördag och söndag blev det SATC för hela slanten, har snart sett hela boxen (för typ 3:e gången) så himla bra tidsfördriv.. Som jag nämde ovan så åkte Christofer till Gotland hela helgen så jag va själv hemma.. Förutom att kolla på TV, blev det lite träning och myskväll med godis..

I veckan är det jobb som gäller som vanligt..
Korpen match ikväll hoppas på vinst mot de Ljusröda (de ligger 1:a i vår serie), får se hur det går..

Dax att byta om och dra..

Xoxo Marika

Trötter..

Jag är så förbannat trött idag.. Så detta är nog det enda jag kommer skriva..

Är nog god natt för mig nu..

Xoxo Marika

Dagens outfit..

Idag har jag jobbat lite mer än 10 h och det betyder att dagens outfit ser ut såhär..

Frukostvärdinna, riktigt sommarfint med vitt och blått eller vad tycker ni??

När frukosten är slut byter vi om till den fina klassiska västen och förkläde..


Riktigt snygga arbetskläder, förstår om ni blir avundjuka..hehe..

Xoxo Marika

Färdigt..

Bordet e dukat, maten e klar men var håller min kille hus?? Börjar bli lite smått hungrig.  Dax för honom att pallra sig hem nu..

Måste hinna äta innan jag ska tränal, höstsäsongen av korpen drar igång imorrn så dax att börja träna nu, annars tror jag de flesta i laget har gjort som jag i sommar nämligen vilt sig i toppform=)

Xoxo Marika

Regn..

Det riktigt öser ner med regn.. Det enda som e bra med lite dåligt väder är att jag fått lite klokt gjort i lägenheten, rensat och städat.. Tog en paus i soffan men ska snart dammsuga..

Xoxo Marika

Så va man igång..

Nu va första dagen avklarad, va inte riktigt den mjukstart jag hade hoppats på men har gått bra ändå.. Riktigt trött i benen så ska bli skönt att snart krypa ner i sängen och sova.. Imorrn är jag ledig=)

Xoxo Marika

Dagens..

Tänkte se lite sommrig ut iaf på väg till jobbet så det fick bli kjol och t-shirt..



Xoxo Marika

Tick, tack..

Klockan tickar på och om lite mer än 1 timme är det dax för mig att stämpla in på jobbet.. Är tydligen ganska många som e sjuka men hoppas verkligen vi har tillräckligt med personal ändå..

Blev mys igår med chippa, dippa och film.. En bra sista kväll på semestern..



Oj, oj, måste klockan gå så fort =(

Xoxo Marika

Marquart/Orleifson

Japp vi bor ihop och nu har äntligen vi fått våran skylt på dörren.. Bättre sent än aldrig eller vad säger man??



Xoxo Marika


Gröna Lund

Efter att ha latat oss på stranden hela dagen så blev det Gröna Lund på kvällen.. Va sommarkrysset där så fick en skymt av Darin men vi orkade inte stå och trängas så gick och käkade en grillbuffé på en av restaurangerna i stället. Sen gick vi mest runt och kikade på allt.. Va så mätt efter maten så blev varken popcorn eller sockervadd men kanske lika bra det.. Avslutade kvällen med ett varv i berg och dalbanan.. Lite roligt va det men va mest livrädd tog ett bra tag att återhämta sig efter det åket..hehe..

Tog Djurgårdsfärjan fram och tillbaka va väldigt länge sen jag åkte dem sist..



Visst ser det nästan spöklikt ut.. Fattar inte att jag fick för mig att åka det där monstret till karusell när det finns tex slänggungor eller tekopparna som ser bra mycket trevligare ut.. Men kom ju levande där ifrån så det få väl räknas som positivt..=)

Idag är min sista dag på semestern, längtar inte tillbaka till jobbet, inte det minsta lilla.. Ska ta chansen att få lite sol på mig idag sen är man ju inomhus hela dagarna=(

Xoxo Marika


Here comes the weekend..

Blev ytterligare en dag i solen (vad annars) måste ta vara på soltimmarna innan den mörka hösten och vintern kommer..

Ikväll blir det middag ute med Stoffe, valet föll på Gondolen, riktigt fin utsikt därifrån så får hoppas maten är bra oxå=)

Kvällens klädval blev favorit klänningen med prickar:



Laddar just nu upp med ett glas rosé här framför datorn, Stoffe sover men dax att väcka honom snart..

Xoxo Marika

Lata dagar..

Semestern fortsätter här i Sthlm men är tyvärr inte många dagar kvar nu.. Christofer har börjat jobba igen så jag gör det som jag gör bäst när det är sol och varmt ute.. Går till stranden med en bok och latar mig så mycket det bara går=)

Ska dock iväg och träna ikväll, sen va det lite tvätt som måste fixas oxå, så man inte slappar ihop totalt..hihi..

Xoxo Marika

Home sweet home..

Nu är man då tillbaka i huvudstaden, 1 vecka kvar av semestern.. Åkte båten som gick 00.50 i natt så va hemma typ kl 5 i morse, har sett min första soluppgång i Sthlm..  Blev några timmars sömn och sen en sväng till stranden.. Ganska slapp dag..

Xoxo Marika

En sista utekväll på ön

Hade sen nästan första dagen på semestern planerat in utgång med Sofia och Kahtrin från Skafferiet, Angelica kunde inte komma :(  Den ute  kvällen blev iaf av i lördags.. Först en riktig tjejförfest hemma hos Sofia och sen föll valet på Gute.. Jag brukar inte gilla det stället men måste erkänna att jag hade riktigt kul där, de spelade för en gångs skull superbra musik på dansgolvet nere och det va mycket folk men inte för mycket som det lätt blir där på sommaren..



Ett gäng något trötta tjejer ca 01.45, se och häpna men det ä vatten i glasen..



Fanns dock många andra som såg ut som om de kunde dansa och festa hela natten.. För oss (mig) gamlingar va det hemgång..

Xoxo Marika

Tofta beach

Är man på Gotland som turist är väl tofta strand ett måste eller?? Iaf kunde man tro det när man såg allt folk där.. Jag och Josse åkte dit i onsdags, en riktigt skön dag..


 
När vi kom dit såg vi att Spray spelade på after beachen där så bestämde oss för att stanna kvar och lyssna på dem.. Våra underbara pojkvänner ställde snällt upp på att komma och hämta oss så vi kunde dricka lite kall rosé i solen..





Blev ganska många glas rosé där och vi blev nog båda lite smått på fyllan, men otroligt trevligt va det=)

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu