Mumsiga snacks..

Sitter och kollar på Let´s Dance å käkar mandlar och minimorötter.. Är absolut inge fel med den sortens snacks så här en fredagskväll men ska erkänna att en påse chips hade suttit fint.. Det här nya hälsosamma livet e lite tråkigt men man vänjer sig väl.. Är fortfarande besviken över att jag inte kunde gå å träna ikväll, jäkla ben.. Har fortfarande ont..

Imorrn blir det fika/lunch med Madeleine, har inte träffat henne på ganska många dagar så behövligt med en liten skvaller stund=)

Måste nog gå och lägga mig nu innan jag börjar rensa skafferiet på ännu mer godsaker..hehe..

Trevlig helg alla!!

Xoxo Marika

Lugna, sköna fredagkväll..

Detta har jag längtat efter ända sen 5 imorse, få krypa upp i soffan, kolla TV, fixa och trixa framför datorn, bara ta det lugnt och njuta av att ha hela helgen framför sig.. Blir sängen tidigt ikväll så man e pigg imorrn.. Ska träffa Madeleine på dagen men ska ännu ringa och styra upp planen.. Sen blir det inflyttningsfest i Huddinge hos Christofers arbteskamrat ..

Hade tänkt träna men har haft ont i benhinnorna idag så blir lite vila i stället och hoppas det går över tills i morrn.. Fattar inte vem där uppe som är emot att jag ska få komma igång med min träning, är man inte sjuk å förkyld så är det benen som värker, vad blir det här näst kan man undra???

Har käkat havregrynsgröt till kvällsmat, väldigt lyxigt fredagskäk=) Lite sugen på godis men ska absolut låta bli..

Christofer åkte för en stund sen han ska spela innebandy i Karlstad imorrn men matchen är ganska tidigt så de va tvungna att åka redan ikväll.. Ensam hemma ikväll..


Xoxo Marika


Orka..

Nej ikväll är en kväll som jag inte orkar skriva nåt..

Bara fredag kvar på arbetsveckan sen helg=) Har massa planer så ska försöka dela med mig av det roliga iaf..

Eftersom jag har varit så dålig på att uppdatera bloggen idag så tänkte jag bjuda på en snygg bild, eller själva bilden är väl inte så snygg men mössan är eller vad tycker ni??




Sov så gott..

6-16..

Va en lång dag på jobbet idag med jätte mycket att göra, men har varit pigg så va inga problem.. Är riktigt skönt att ha energin tillbaka hoppas det fortsätter så..

Träffade Linda idag efter jobbet och drack lite kaffe å snacka skit, väldigt trevligt.. Hon började dock bli förkyld stackaren inge kul=(

Stoffe fick laga mat till mig idag eftersom han för en gångs skull va hemma först, blev wokgrönsaker, chicken bits och quinoa, mumsigt värre..

Ska hänga här i soffan nu resten av kvällen hoppas det finns nå kul att se på TV..

Xoxo Marika

Känns bra..

Blev en timme på World Class idag, först körde jag cross training i ca 30 min sen Aerobic express 30 min.. Va helt lagom å så skönt att få svettas lite..=) Imorrn ska jag träffa Linda efter jobbet så ingen träning men fredag och lördag ska jag iaf köra.. Får inte börja för hårt så tänkte 3 pass den här veckan kan va ganska lagom sen får vi se vad det blir nästa vecka..

Tänkte säga god natt å krypa ner i sängen nu.. Hörs imorrn!!

Xoxo Marika

Semlor??

Förresten är det någon som ska käka semlor idag?? Mamma brukar alltid göra egna med hemgjord mandelmassa, kan säga att inga semlor är så goda som hennes..  Om jag hade en ugn kanske skulle be om receptet å gjort egna men får bli till nästa år tror jag,.,




Xoxo Marika


Äntligen!

Har varit pigg och glad nu flera dagar i rad så äntligen ska jag pallra mig till gymmet å träna.. Blir aerobic express ikväll, ska bli så kul ser verkligen fram emot det..
Har gjort upp några mål för Mars månad som förhoppningsvis kommer göra att jag fortsätter vara pigg å glad=)

* Komma igång med regelbunden träning ca 4 ggr i veckan (mix av World Class och promenader)
* Få bort mitt sockerberoende (Helt stopp på godis å kakor nu ett tag för att sen kunna äta nån gång ibland)
* Få in bra matvanor (Är på väldigt bra väg men kan ännu bli bättre)
* Dricka mycket mer vatten (väldigt dålig på det, dricker kaffe i stället som e vätske drivande, bra va?)
* Äta mer frukt och grönsaker (Behöver vitaminerna)

Sammanfattningen är väl att försöka få in alla dessa bra saker som givna rutiner i mitt liv, svårast blir absolut att inte små äta brownies, morotskaka och wienerbröd på jobbet.. Träningen tycker jag e kul så länge jag håller mig frisk är det inga problem.. Vatten ska väl inte heller va så svårt att få i sig.. Maten kräver lite planering så man inte hamnar i fällan, vad ska vi äta ikväll?? Och så kommer man inte på nåt klokt så det blir McDonalds eller liknande.. Men har faktiskt börjat göra lista på hela veckan och med vad man ska äta, jätte lätt att handla och man behöver inte fundera varje dag på vad man är sugen på.. Lördag och söndag är dock fria dagar som inte e med i planeringen eller får Stoffe bestämma..

Igår tömde vi typ hela nya lägenheten med hjälp av Stoffes föräldrar, så skönt att ha det avklarat..

Ska pallra mig upp ur soffan nu å börja städa och diska, super tråkigt men behövligt..

Xoxo Marika

Välkommen vintern..

Villket snökaos vi haft här idag, bara vräker ner och verkar aldrig ta slut.. Visst är det underbart att vintern vägrar försvinna lixom kämpar för att hålla sig kvar.. Har sluppit vara utomhus allt för mycket idag, jobbade först, sen till Ikea med Stoffe å hans mamma å pappa.. Måste beställa vårat kök snart om vi ska hinna få ordning på det innan vi ska flytta in i vår nya lya..
 Lyckades fixa fram ett léende till de här kortet när jag va på väg till jobbet i morse.. Men kan lova att de är riktigt falskt..hehe..

 

Dagen har nu avrundats med varma mackor och te.. Imorrn blir det att åka till nya lägenheten innan jobbet (jobbar 14-22) utrensning står på  schemat, bra att passa på när Soffes föräldrar är här å hjälper oss..

Xoxo Marika

Working weekend..

Vet inte var jag ska börja har ju hänt ungefär ingenting kul att skriva om.. Är fortfarande hängig och har ingen lust att göra nåt.. Kände mig bättre i morse och va på bra humör när jag gick till jobbet men ju längre dagen gått så tröttare å tröttare, verkade inte som om det blivit nån större förbättring.. Måste vara nåt jäkligt virus som ligger i min kropp men som vägrar bryta ut till en riktig sjukdom.. Hade tänkt va frisk å börja träna nästa vecka så imorrn e sista hängiga dagen..

Ska iaf ta mig i kragen nu å gå bort till Fältöversten kanske finns nåt fint att köpa, sånt brukar pigga upp=)

Xoxo Marika 


Ett lyckat misslyckande..

Måste bara säga att min misslyckade potatissallad faktiskt blev riktigt god..

Xoxo Marika

Inte som jag tänkt mig..

På menyn ikväll står det Kycklingfilé och egen nyttig potatissallad.. Skulle va duktig och förbereda potatissalladen kokade potatis å fixade, grejen är att jag råkade nog köpa en mjölig sort potatis och kokade den lite för länge så resultatet är nu potatismos.. Men tror att det bli gott ändå (hoppas iaf det annars får jag väl koka upp lite pasat eller nåt)..

För er som vill va lite hälsosamma tänkte jag faktiskt dela med mig av detta recept, super i sommar när man ska grilla..

Tid: ca 25 min    2 port
Potatis               500g
Kesella1%       1dl
Vatten                1msk
Olivolja              1msk
Fransk senap  1tsk
Rödlök                1/2 st
Salt
Peppar

Skala och skär potatisen i tjocka skivor eller bitar, koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.
Rör ut kesellan med vatten och olivolja, tillsätt senap, salt, peppar i en skål.
Blanda ner potatisen och rödlöken.
Servera ljummen eller kall..

Och om ni skulle vilja göra det som mos i stället är det bara att följa mina misstag..hehe..

Xoxo Marika


En bön har blivit hörd..

Lovade ju att bli en lite positivare människa bara solen ville skina lite (och förkylningen väck, men får va nöjd med solen just nu) och gissa vad jag vaknade av idag?? Jo mina böner har blivit hörda å sol å blå himmel syns utanför fönstret..
Även om förkylningen är kvar och C-vitamin e standard till frukost just nu så får solen mig ändå att må tusen gånger bättre..=) Fick tag i Madde så vi ska gå promenad.. Ska slänga i lite tvätt å klä på mig sen iväg..

Vilken bra dag!!

Xoxo Marika


Segt..

Har varit en sån där dag då jag inte hade någe lust alls att jobba.. Men överlevde ändå, som tur va.. Har varit en ganska seg dag men så klart kommer alla typ sista timmen så man blir tvungen att jobba över.. Ska inte klaga får vara glad att jag har ett jobb.. Känns som jag varit väldigt gnällig i  mina inlägg sista tiden, men så fort min förkylning e borta och det börjar bli lite varmare och soligare ute lovar jag att bli en mycket positivare människa igen.. Brukar vara en väldigt glad och positiv tjej, men i år känns det som den mörka kalla vintern verkligen har satt sina spår både på ut och in sidan.. Jag kämpar på och vet att vi går mot ljusare tider..=)

Sjukt trött så ska bli otroligt skönt att snart krypa ner i sängen..

Xoxo Marika

Vad är det för fel..

Fattar inte vad jag gort för fel, varför åker jag alltid på förkylningar.. Typ hela vintern å våren är det snörvel.. Kan förstå de perioder jag haft då jag inte varit så snäll mot min kropp, ätit för lite (ensidigt), tränat för mycket, måste erkänna att jag va en riktig party prinsessa ett tag, men den tiden är förbi.. Nu äter jag bra, med hyfsat regelbundna tider, jag försöker röra på mig (men går inte så bra då jag blir sjuk hela tiden) brukar bli långa promenader å liknande.. Jag festar  typ 1 gång i månaden om ens det.. Sover till och med bra 7-9 timmar per natt.. Så vad mer kan jag göra för att slippa dessa förjävliga förkylningar??
När jag vaknade i morse va näsan helt täppt, kunde knappt andas, blev akut dos av nässpray.. Ligger på soffan nu å samlar krafter för att gå till jobbet.. Har kvällspasset idag 14-22..

Xoxo Marika

Jaha..

Skulle man slänga in ett litet inlägg ikväll oxå.. Har jobbat å slitit hela dagen lång, men har gått bra.. Va en tröttis i morse, somnade lite för sent igår men det får gå.. Ikväll ska jag hänga lite med Madde å Fanny, blir nog trevligt.. Blir en film och lite tjejsnack.. Sånt gillar vi.. Fick reda på att de skulle käka mat från mitt favorit ställe Sabai soong, men efter min och Christofers middag får jag inte ner en bit till.. Gjorde en Tomatsås med grönsaker och fetaost med pasta till.. Gott gott..

Förkylningen är lite bättre och jag orkade till och med en promenad efter jobbet, skönt med lite frisk luft.. Va svin kallt ute tyvärr, men med min super bra vinterjacka på så överlever jag..

Xoxo Marika

Idag händer det grejer..

Blev lite sovmorgon och frukost hemma, sen iväg till nya lägenheten för ett första städryck.. Som det ser ut nu är det mycket svårt att tro att vi faktiskt ska bo där... Eftersom  det va Christofers släkting som hade lägenheten innan så har vi sagt att vi köper den i nuvarande skicka och ska själva rensa ut alla gamla grejer.. Kommer bli mycket jobb för oss fram över.. Fick en hel del gjort idag, packat ner massa grejer i säckar å skrubbat lite i badrummet.. Förhoppningsvis kan vi försöka hyra ett släp å tömma ut alla möbler å övrigt skit nästa helg..

 



Detta är en enorm förbättring om man jämför med första gången jag va där, då höll jag nästan på att vända i dörren för att inte kräkas.. Jag å Christofer har köpt jätte fina matchande arbetsbyxor och de kommer absolut behöva användas igen..

Efter en dusch hemma och lite mat blev det bio med några av Christofers arbetskamrater å deras flickvänner.. Blev den otroligt seriösa och vuxna filmen Bolt.. Va faktiskt rolig, kollade en version som va i 3D så vi hade supersnygga glasögon på oss allihopa (ingen bild, sorry).. Effekterna va jätte bra, skulle vilja se fler 3D filmer..

Nu är det sängdax för mig.. Som vanligt jobb imorrn.. Förkylningen känns sådär, men inte tillräckligt illa för att va hemma..

Xoxo Marika

Time for some love..

Måste säga att jag inte hade några förväntningar alls på denna dag, så att det faktiskt blev en väldigt härlig kväll va bara en bonus..

Började dagen med att städa och diska är så skönt när hela lägenheten är ren å fin.. Blev sedan en sväng till affären för att inhandla kvällens proviant.. Ost, kex å vin..(blev även lite rosor till mig själv, fina va?)..



Som jag skrev tidigare så kom inte Christofer alls hem så sent som jag trodde från början så vi hann till och med att käka lite mat tillsammans.. Efter mat, vin och lite annat gott så har min fina kille nu somnat å jag ska efter detta inlägg göra honom sällskap..

 


Tack för en jätte bra alla hjärtans dag!!

Xoxo Marika

Snart så..

Christofer kommer hem mycket tidigare från matchen än vad jag trodde, han e snart hemma..

Myskväll väntar!!

Xoxo Marika

Alla hjärtans dag..

Vet inte om det är så mycket att fira, iaf när man har en pojkvän som tycker det e ganska tramsigt och är iväg å spelar innebandymatch hela dagen..  Får se om jag lyckas komma på nåt till ikväll som kan få in honom på den romantiska banan..

Bli annars en lugn dag, snorig som bara den.. Jävla skit  förkylning!!! (ursäkta svordomarna men hittade inga andra ord att uttrycka det med)..

Xoxo Marika


Sjuk..=(

Ligger på soffan å tycker lite synd om mig själv, mår inte alls bra.. Hade hoppats på en lugn dag på jobbet men det va motsatsen.. Vi skulle ha varit 3 som jobbbade men en anna tjej va sjuk så vi va bara två och så klart fick alla i stan för sig att gå till just oss å käka lunch.. Gick omkring i min egna lilla bubbla (kändes så iaf) så på något sätt kände jag mig inte stressad och ännu mer förvånande va att jag faktiskt hann med allt utan något strul.. Fungerade som en robot typ.. Fick jobba över 1,5h helt slut när jag kom hem.. Tog mig ändå samman sen å åkte med Christofer till Ikea, skulle kolla kök och garedrob till nya lägenheten, tycker det e kul att planera inredning men va lite för trött för att visa något större intresse idag men vi fick iaf gjort det vi skulle..

Blir nog snart sängen för mig och en lång sovmorgon imorrn.. Planen va att jag skulle gå och träna både lördag och söndag men ser ut som om jag kan stryka det ur kalendern.. Max en promenad är nog vad jag kan klara av.. Får försöka hitta på nåt annat, städa skulle behövas så antagligen nåt att satsa på..

Hoppas ni har en bättre helg att se fram emot..

Xoxo Marika

Short Friday=)

Jobbar lyxpasset idag 10-14.. Ska bli riktigt skönt sen hela helgen ledigt.. Halsen känns inte alls okej men 4 timmar på jobbet ska jag nog klara av..

Xoxo Marika

Inte igen..

När jag äntligen kommit igång och träna å allt det där så ska halsen börja göra ont och näsan rinna.. Blir inget pass idag sitter hemma å dricker C-vitamin... Avskyr att vara förkyld å vet av erfarenhet att det bara blir sämre om jag inte e hemma och tar det lugnt.. Känns inte som en riktig sjukdom, man orkar ju va uppe å göra massa saker men e ändå inte riktigt hundra å man ska absolut inte träna även om jag säkert skulle klara av det..

Blev tyvärr inte jag som vann Top Model igår, men tack alla som stöttat mig..=)

Xoxo Marika


Mätt och belåten..

Efter en kort  sväng i affären och noga övervägande hur mycket tid som skulle spenderas i köket (kokvrån) ikväll så blev det färsk ravioli med ricotta och spenat sen lite pesto till det.. Tog ca 5 min att laga, perfekt..

Väntar nu på att finalen av Top Model 11 ska visas.. Tror faktiskt att jag vinner den här säsongen=)
´
 

 

Har ganska tufft motstånd, men tycker ändå att mina bilder e lite vassare..hehe..

Xoxo Marika





Vad ska man äta?

Sitter å försöker komma på nåt att äta till kvällsmat, samma bekymmer varje kväll.. Avskyr våran lilla kokvrå så man känner sig inte direkt motiverad till att laga nåt.. Nån som har något förslag?? Behöver hjälp!! (Har ingen ugn så vill bara ha recept som kan tillagas på spisen)..

Xoxo Marika


Natti natti..

Alla nattugglor som fortfarande e vakna så här dax, tänkte bara säga sov gott.. Ska göra som en tjej på jobbet, hon bantar på natten... Väldigt bra ídé tycker jag=) Eftersom jag e så himla dålig på att banta på dagen så är det här nog verkligen något för mig eller vad tror ni?

Xoxo Marika 


Plus 10kg

Tror att jag precis gick upp 10kg, iaf känns det så nu när hela pizzan ligger i säkert förvar i min mage..

Xoxo Marika 

LoooongTuesday

Uppe innan tuppen kl 5, va ingen god morgon då jag va riktigt trött.. Efter ett antal (typ 6) koppar kaffe så har jag fortfarande inte piggnat till, blir sängen tidigt ikväll..

Har varit en dag med full fart från början till slut, men tack vare jätte bra arbetsinsats av alla så har det ändå gått bra..Till och med vår galna hovmästare höll sig lugn fast att restaurangen va fullsatt (har nog inte hänt förut, men bra mycket lättare att jobba då)..

 Som jag misstänkte så har jag sjukt mycke träningsvärk idag, hela jävla benen och rumpan gör ont..haha.. Stackars mig som är så otränad.. Känner på mig att det kommer va ännu värre i morrn något jag faktiskt inte ser fram emot.. Vill man vara fin får man tydligen verkligen lida pin..

Nu ska jag göra något mindre hälsosamt måste jag erkänna (jag som varit så duktig på sista tiden) nämligen åka å beställa pizza till kvällsmat.. Mums..

Xoxo Marika

Booty Express

Kan säga så här att  ca 3 timmar efter passet så är mina ben fortfarande skakis.. Jobbigt som fan och jag va tydligen ännu mer otränad än jag trodde.. Ska bli ändring på det.. Ser inte fram emot träningsvärken som väntar imorrn bara..

Håller på å tvättar (lite nytta får man göra ibland) så dax att springa ner i tvättstugan och fixa lite..

Xoxo Marika

Lovley..

Blev en promenad längs med Strandvägen.. Så skönt med lite solstrålar i ansiktet..

 

Xoxo Marika

Sunny Monday..

Kunde knappt tro att det va sant när jag vaknade med solen i ögonen.. Har längtat så.. Blir en dag i hälsans tecken, har ätit en ordentlig frukost, diskat å kollat lite TV, nu ska jag snart ta en promenad i det fina vädret sen blir det World Class i kväll, ska testa ett pass som heter Booty express, tränar rumpa och ben.. Tänkte gå dit lite innan å värma upp på nån av maskinerna.. Ser verkligen fram emot att komma igång å träna lite klasser, tona till kroppen lite typ..

Xoxo Marika

Sweet sunday..

Började inte så sweet måste jag erkänna, men så är det när man jobbar helg, fullt på hotellet så att jobba frukost är som ett hårt träningspass som håller på i typ 5 timmar, vad sägs som det?.. Blev sedan hela långa Djurgården varvet med Madeleine så skojar inte när jag säger att mina ben e sjukt trött nu..

Hittade en kanal på TV som heter Comedy central och gissa vad de visar ikväll, min favorit serie Sex and the city och det bästa är att jag nu sett 3 avsnitt i rad så måste vara nån sorts helkväll, kan det bli bättre?? Lite bättre kan det bli, sovmorgon imorrn så behöver inte gå och lägga mig ännu..


Christofer skynda hem!! Tycker du varit iväg tillräckligt länge.. Dumma bortamatcher (Tur att jag har SATC)..

Nu börjar 4:e avsnittet så har inte tid att blogga mer..

Xoxo Marika

Äntligen fredag..

Är nog många som tänker äntligen fredag och har 2 härlig dagar ledigt, tyvärr är jag inte en av dem.. Ställde precis klockan på 05.50.. Blir en lugn kväll här hemma som kanske ska festas till med lite chips, gott,gott...

Blev långa varvet på Djurgården idag, halt och slabbigt men lyckades komma runt utan några större olyckor.. Lite våt om tårna bara efter att trampat i ett antal vatten/snö pölar..

Min kära kille festar med sina kompisar så hela soffan för mig själv (tyvärr).. Men imorrn vill han va med mig=)

Ska nog kila till affären å köpa de där chipsen nu..

Xoxo Marika

I did it!

Jag lyckades faktiskt pallra mig iväg till gymmet idag, va inte så farligt så ska nog våga gå fler gånger.. Duktiga mig=)

Upp kl 5 imorrn så ska bara kolla lite TV till sen bums i säng..

Fick ett sms förut av min vän där det stod "Saknar dig" vad glad man kan bli för så lite..

Xoxo Marika

Gymmet??

Har snöat ute idag=( Kan denna vinter inte va över snart..

Är ledig idag så tanken är att jag ska inviga mitt nya gymkort, får se hur det går.. Första gången man ska iväg är så himla lätt att skjuta på, man tänker hela tiden att oj jag hann visst inte idag så jag tar det i morrn i stället sen har det helt plötsligt gått 1 månad och man har fortfarande inte gått dit.. Nån som känner igen sig?? Nästa grej är att man faktiskt lyckas börja träna och är jätte duktig, kör typ 10:e pass på en vecka, men sen råkar det dyka upp nåt annat en dag och nästa dag och nästa dag.. Svårt att få det till en vana..

Blev inget inlägg igår kväll.. Kom hem typ kl 23 från jobbet, hade så himla mycket att göra, fattar inte varför det alltid är så mycket folk de få kvällarna jag jobbar, ligger 1:a, 2:a och 3:a på våran bästa försäljningslista.. 



Dett kort är taget när Liam är lite mer än 1 månad gammal... Idag är han 1år.. Stort Grattis på Födelsedagen!!!!!

Xoxo Marika




Hälsosam..

Tror faktiskt att jag är på väg mot ett riktigt bra hälso år 2009.. Äter bra mat, inte alls mycket kakor å godis (bara ibland och det e okej), har skaffat träningskort och kommit igång med promenader.. Mår jätte bra av det så hoppas det här är något som jag kan hålla.. Något som hjälper väldigt mycket är att när jag numera slutar tidigt nästan alla dagar i veckan kan jag å Christofer laga mat hemma, då vet man vad man får i sig och kan äta mat som gör en pigg och glad och inte massa skräp..  Håll tummarna för mig att jag äntligen är inne på rätt spår..

Jobbar kväll idag 14-22,  har varit mycket att göra i caféet de andra dagarna så hoppas det blir aningen lugnare ikväll.. Orkar inte springa runt och stressa varje dag.. Har den så kallade Billabong vagnen ikväll oxå, det innebär att man i 2 timmar ska stå i lobbyn och servera alkoholfritt vin och snittar till hotellets gäster, väldigt spännande påhitt som hotellchefen ser som en fantastisk idé.. Jag tycker mest att det e tråkigt att stå där och le tills man får kramp i kinderna för att varje gäst ska känna sig välkommen och speciell.. Hoppas Sara eller Neda är i receptionen ikväll, roligare att jobba då..

Xoxo Marika

....!

Har hamnat i total matkoma efter en alldeles för stor portion korv stroganoff med ris.. Men det får det va värt, gott med mat ibland..

Nu ska det bli mys hemma på soffan för Christofer e träningsledig ikväll=)

Xoxo Marika


Trevlig afton..

Blev en bra kväll men inte som vi hade planerat (men hur ofta blir det som man tänkt från början?)  Vi skulle iaf dricka lite vin några tjejer sen kanske gå ut, men som vanligt den här årstiden va det ett par som låg sjuka och inte kunde  komma.. Blev en sista minut ändring med en mixad förfest i stället.. Stefan och några av hans kompisar kom å så tog Linda med sig Martin.. Det jobbiga med när man blir ganska många som ska ut är att det e svårare att komma in på olika ställen och alltid en massa krångel.. Slutade med att jag å Madde drog till Sturehof, beställde lite vin och satt å pratade med en kompis till Madde som vi träffade där.. Va riktigt kallt ute så blev sen taxi hem.. Gillar egentligen inte att gå ut på vintern, iaf inte i Sthlm då största tiden går ut på att gå mellan olika ställen och försöka komma in.. Hade tur på Sturehof och släpptes in i VIP kön så slapp stå ute å frysa allt för länge..

 

 

 

Madde följde med mig hem efter så blev varsin varm kopp te å sen satt vi i soffan å pratade.. Mysigt men lite trött idag eftersom klockan blev ganska mycket innan vi somnade..

Har iaf varit en duktig hemmafru på min lediga dag, tvättat, städat och diskat.. Blev även en promenad med Madeleine så nu kan jag ligga här på soffan å kolla film med gott samvete..

Xoxo Marika


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu