Fjäderholmarna

Har varit en helt fantastisk dag ute i skärgården med Johanna och Mårten.. Käkat lunch och solat, riktigt soft.. Mårtens kusin jobbade där på en restaurang så hälsade på henne.. Skulle egentligen hem å träna sen men blev kidnappad till Josefinas på djurgården istället så blev ett glas rosé och ännu mer sol.. Fick gå hem ganska tidigt dock för är frukostvärdinna som gäller imorrn..




Ibland har man det bra.. Synd att man bara är ledg 1 dag..

Xoxo Marika

Ett till..

Har precis varit ute och gått en pomenad i det sjukt varma vädret, höll nästan på att smälta bort  är iofs bra om det smälter bort lite från magen..hihi..)

Har ju ännu mer bilder att dela med mig av så varför inte köra ett inlägg till.. Här är från midsommardagen..



                

För att mildra bakfyllan så blev det en härlig promenad i När, tog med hundarna och va ute säkert 1 timma.. Hittade smultron, vilket jag tycker är ett alldeles utmärkt sommartecke.. Va en mysig midsommardag oxå.. Alltid kul att umgås med Josse, Jocke, Sara, Hjalmar och Christofer såklart.. Blev både frukost, fika och middag innan vi tog bilen till Visby..

Xoxo Marika

Xoxo Marika

Äntligen midsommar..

Vet att det va ett tag sen men tänkte nu äntligen ta tag i att lägga upp lite bilder från midsommar.. Vad sägs om det??

 



Blev cykel från Hjalmar, va en jäkla motvind men annars gick det bra.. Efter det är väl lite mingelbilder bara.. Vädret va helt klart godkänt.. Hade även en egen midsommarstång som skulle göras iordning..



Josse hade kommit på den lysande indén att köpa med marshmallows som vi grillade..




Lite sena bilder, blev jordgubbstårta och kaffe till kvällsfika.. Va en väldigt trevlig midsommar..


Xoxo Marika

Förlust..

Efter en otrolig upphämting av Sverige och en spännnade förlängning så måste vi nu se oss besegrade på straffa.. Surt men sånt e livet.. Bra jobbat iaf, kul att se at det finns lite nya talanger..

Foto: Magnus Wennman
Xoxo Marika

Vad är det som händer..

Gick på stan idag efter jobbet och tänkte att jag skulle få unna mig nåt fint till helgen.. Men tror ni jag hittar nåt?? Nej, ingenting.. Kom hem helt utan shoppingkassar=( Jag som verkligen va laddad för att köpa nåt..

Xoxo Marika

Värme..

Är sjukt varmt ute, va och köpte strand handdukar på Hemtex och va helt svettig när jag kom hem igen.. Ska snart bege mig ut till Årsta och träffa Lina, min röda färg från igår är borta så fritt fram att bättra på solbrännan ytterligare=)

Ha en bra dag!!

Xoxo Marika

Sommar, sommar och sol..

Efter några riktigt bedrövliga väderveckor känns det som att det nog blir sommar i år oxå.. Som en tjej uttryckte sig på jobbet "man blir väldigt solkåt i det här landet" så vad passade bättre än att först röra lite på sig genom en promenad i solen och sen ta med jordgubbar, en bok och sen hänga i parken hela eftermiddagen..

 


Håller på och gör lite nytta nu, har tvätt tid.. Va nog ganska bra att jag inte solade längre idag då jag måste erkänna att jag är en aning röd..haha..

Xoxo Marika

12 timmar..

Blev en dålig uppdatering idag med, har jobbat kl 12-00 så har inte funnits så mycket tid att sitta vid datorn förrän nu.. Sommaren verkar äntligen ha hittat hit, tog en härlig promenad i solen imorse.. Nu är det lägg dax, riktigt trött men ledig imorrn och på torsdag, då ska det pressas i solen=) Längtar..

Natti natti..

Xoxo Marika

En helg på ön..

Jag lever och mår bra, men otroligt trött efter midsommarfirande, ute kväll på munken och idag studentmottagning hos lillasyster.. Har varit en väldigt trevlig helg och vi har hunnit med massor.. Sitter nu hemma hos Stoffes mamma,ska sova här i natt och sen båten hem imorrn kl 08.35..

Lägger in lite bilder i veckan och en bättre uppdatering.. Nu ska jag va lite social och umgås med svärmor=)

Xoxo Marika

Segt..

Hade personalfest igår.. Behöver jag säga mer?? Eller jag va ganska lugn, men man kommer ändå aldrig hem så tidigt som man tänkt sig och rätt som det är har det råkat slinka ner några glas vin för mycket..hehe.. Va inte direkt sugen på att gå upp när klockan ringde i morse.. Har ändå gått bra idag, ganska trött men inte bakis som tur va.. Har man mycket att göra hinner man inte tänka efter på hur man mår heller men när jag kom hem va jag helt deckad istället...

Här är lite bilder från kvällen, vi hade jätte tur med vädret.. Började med 5-kamp på Grönan men de flesta va mer intresserade av att tävla i öldrickning..



Käkade middag sen på Blå Porten, satt ute i deras mysiga trädgård..


Efter va det ett glatt gäng som gick vidare till Fridays.. Vår hovmäster som dagen till ära fått på sig sin kalasfluga tog täten såklart (va egentligen nu jag skulle gå hem)..
  

Lyckades ta ett sånt där roligt gruppkort som alla ser mongo ut och gör olika miner utan att veta om det.. Skulle egentligen varit en förstorning på det, men hoppas ni ser ändå..

Nu är det bara en arbetsdag kvar sen Midsommarledigt=)

Xoxo Marika

Vad blir det för mat?

Hela dagen har gått super snabbt.. Lina och jag har suttit här hemma å druckit kaffe å pratat.. Jätte kul att umgås med henne..

Tränade inte i morse för att jag tänkte hinna gå på nåt pass ikväll, men nu när klockan blivit så mycket så har jag missat dem.. Christofer är på väg hem med en matkasse, är jätte hungrig eftersom det bara blivit kaffe idag å inge mat.. Glömde lixom bort lunchen.. Funderar på om jag ska äta lite och sen gå å träna senare eller om jag faktiskt ska strunta i det..

Imorrn är det personalfest, först 5-kamp på Grönan sen middag, kommer bli en lugn kväll för min del måste jobba 6-16 på onsdag, men ska ändå bli trevligt att umgås lite med arbetskamraterna..

Nu får Christofer gärna komma hem med lite mat, magen kurrar..

Xoxo Marika


15:e juni

Datumet säger sommar, men vädret säger absolut inte det.. Lika grått å tråkigt idag, men tror inte det regnar iaf.. Midsommar närmar sig så hade varit skönt om det kunde bli lite varmare..

Sitter å väntar på att Lina ska komma hit å fika lite med mig.. Hon är en av de vänner som jag känt sen jag föddes.. Hennes familj kom alltid å hälsade på oss på Gotland varje sommar (de är Stockholmare), det va en av årets höjdpunkter och vi va sommarbästisar.. Fälldes alltid några tårar när de va dax för dem att åka hem.. Nu är vi bara sjukt dåliga på att höra av oss till varandra fast vi bor på samma sida av havet, men med vissa vänner så behöver man inte höras eller ses ofta för att det ska va bra.. Jag gillar Lina=)

Xoxo Marika

Bra val..

Blev en sväng till World Class fast det va nära där ett tag att jag skulle stanna hemma,tro mig jag försökte komma på väldigt många anledningar till att slippa.. Känner mig ganska nöjd med mig själv.. Nu blir det film med Christofer, mysigt.. Är ledig imorrn så kan va vaken hela natten (eller behöver iaf inte gå och lägga mig kl 21)..

Xoxo Marika

Valet och kvalet..

Har jobbat 9 timmar, oj oj vilken dag säger jag bara.. Frukost med 520 gäster och sen 2 luncher.. Har regnat hela dagen så kom hem genomblöt för en stund sen, hade så klart inget paraply och vägen från tunnelbanan måste varit minst 3ggr så lång.. Som tur va upptäckte jag att det va reprisen av Desperate Housewives på TV, missade det i tisdags så blev genast på lite bättre humör.. Har torkat nu och sitter här och funderar på om jag ska va duktig å gå å träna eller lata mig här hemma.. Christofer är på träning och jag köpte nya jeans igår som jag inte vill ska bli för små, 2 bra skäl till att pallra mig iväg.. Däremot måste jag ut i regnet igen och har sprungit hela dagen på jobbet.. Hinner bara 3 pass nästa vecka och målet är ju 4 så hade varit bra att gå ikväll.. Vill nog inte träna.. Men jag borde..

Får fundera en stund, hör av mig senare..

Xoxo Marika

Tystnad..

Har haft strömavbrott här ikväll, inte speciellt kul när man är själv hemma.. Som tur va så höll det bara på1 timme typ och det e är fortfarande ljust ute.. Blev värre när jag skulle duscha där finns inga fönster.. Fick fixa lite mysiga ljus..



Blir väldigt lugnt å tyst när strömmen är borta, kan va rofyllt ibland om man har nåt att göra.. Vilket jag inte hade kväll så då va det bara tråkigt..

Xoxo Marika

Äntligen fredag..

För de flesta väntar nu en härligt ledig helg, men för vissa (typ mig) är det då jobba som väntar.. Därför blir det en hemma kväll här framför tvn och sen i säng..  Har hunnit med lite träning idag med vilket betyder att jag klarat veckans mål att träna 4ggr.. Nästa vecka vet jag inte hur mycket jag hinner men minst 3 pass ska det bli.. Vi har personalfest på tisdag och sen är det ju midsommar i den helgen så då blir det bara 3 dagar kvar.. Men det är faktiskt inte så illa det heller..

Hoppas ni har en roligare fredag än mig och läser detta inlägg imorrn..=)

Trevlig helg!!!

Xoxo Marika

Kl.19.11

Tiden går fort när man har roligt eller vad säger man.. Min lediga dag är snart slut=( Fattar inte hur tiden kan kännas så lång när man jobbar.. Har varit en bra dag iaf.. Tränat och förbrännt massa kalorier.. Varit på Naturhistoriska och blivit lite kunskap rikare och sen druckit kaffe i solen..


Dagen började kall och grå men det lättade upp och blev en riktigt fin dag tillslut.. Christofer är i väg på sin träning nu så alldeles själv här hemma på soffan.. Är lite rastlös men vet inte vad jag ska hitta på..

Xoxo Marika


Jaha så va det torsdag..

Blev en ganska lugn dag på jobbet igår faktiskt, eller lagom lugn för tiden gick ändå snabbt..

Det grå vädret verkar hålla i sig idag med så man har ju inte så jätte lust att hitta på nåt.. Hade tvätt tid i morse 7-10, jag vägrade gå upp så Christofer fick slänga in allt innan han åkte till jobbet sen fick jag hämta vid kl10.. Behöver faktiskt min sovmorgon, jobbar 5 frukost den här veckan.. Idag är i alla fall en ledig dag, ska snart iväg å träna sen blir det nog Naturhistoriska med Madde..
Är sugen på att baka nåt, men vet inte vad.. Får klura på det, Christofer är inte så förtjust i kakor å sånt och det e inte så kul att bara baka till sig själv (inte så bra för figuren heller..hihi..)..

Allt är klart till midsommar nu.. Fått ledigt från jobbet och båtbiljetten är bokad, blir ännu en helg på gotland.. Midsommarafton firas i Burs.. sen får vi se vad vi ska göra midsommardagen.. Söndagen är iaf uppbokad i Levide, då är det Jennies studentmottagning..

Xoxo Marika

Jobbe..

Är så himla skönt att va hemma, har kollat TV, käkat lite och pratat med Jennie.. Skulle kolla om hon överlevde studenten=) Regnar ute, känner inte för att klä på mig och gå till tunnelbanan.. Börjar jobba om 1 timme..hu.. Idag vill jag faktiskt inte.. Skulle absolut inte göra nåt om de ringde å sa att jag inte behövde komma.. Men bäst att va realistisk, det kommer aldrig hända.. För mycket att göra på hotellet nu för att man ska få ledigt bara sådär.. Är ledig imorrn så får se fram emot det.. Ska träna, kanske städa lite å träffa Madde.. Känner på mig att det kan bli en bra dag..

Xoxo Marika

De Oslagbara

Avslutade vårsäsongen med att utklassa Tallis med 7-0.. Vi va riktigt grymma och målen vi gjorde, jag säger bara wow, Zlatan släng dig i väggen dax att lämna plats för våran nya stjärna Ida som trollade in hela 4:a mål.. Va en kul match (alltid roligt att vinna).. Nu har vi ett långt uppehåll så vi kan vila oss i form till hösten..

Xoxo Marika

Laddad?

Blev en tupplur på soffan, så laddad verkar det som jag e för att spela match..hehe.. Ska försöka piggna till.. Läste precis på Najallas blogg, de är på väg på familje semster.. Låter sköt det där med semester, särskilt i kombination med sol=)
Hoppas jag å Christofer kan åka nånstans i höst/vinter, vi har pratat om det men man vet ju aldrig om det blir av..

Ser ut som att det klarnar upp lite här efter det gråa tråkiga vädret vi haft under dagen, kommer bli perfekt fotbollsväder.. Oj dax att börja byta om, ska möta Katja om 15 min.. Önska mig lycka till=)

Xoxo Marika

Studenten

Stort grattis till lillasyster som tar studenten idag, hoppas du får en underbar dag.. Synd att jag inte kunde komma till Gotland å fira dig..

Är sista matchen i Korpen innan sommar uppehållet ikväll.. Vi ligger just nu 2:a men satsar ju så klart på att bli 1:a=)

Har varit en kämpig dag i restaurangen har inte riktigt varit i balans, tappat grejer, gått in i grejer och varit allmänt klumpig, inte likt mig när det gäller jobbet.. Som tur va lyckades jag undvika att skapa nån större katastrof.. Hoppas det inte är något bestående..

Har gjort mitt första modelljobb idag, är för en broschyr för hotellet, fotografen tog säkert 40 bilder i olika vinklar när jag skulle låtsas jobba.. Haha.. Vår hovmästare sa att enda kravet jag hade på mig va, se snygg och glad ut.. Vi får väl se hur det gick med det..

Hoppas Christofer kommer hem snart, har lite tråkigt.. Tror att en puss å lite sällskap av honom skulle göra susen..

Xoxo Marika


090608

Är en helt vanlig måndag.. Har jobbat till kl 14.. Sen blev det en sväng till skoaffären nästan mitt emot jobbet, de hade tag 3 betala för 2 på hela sortimentet.. Det va inte speciellt svårt att hitta 3 par jag gillade..  Nu ligger jag och laddar för ett träningspass.. Måste komma igång klokt igen, kom av mig lite när jag va sjuk i 2 veckor, men jag jobbar på det.. Blev 3 pass + 1 promenad förra veckan den här veckan ska jag satsa på 4 pass..

Xoxo Marika

Tennis..

Har spenderat eftermiddagen med att kolla tennis finalen.. Sjukt långtråkigt om jag får säga det själv.. Jätte kul att det gått så bra för Sverige men inte direkt spännande att följa på TV..

Christofer har nu åkt på träning så jag kunde byta kanal till Desperate Housewives=)

Ska nog försöka hinna med en promenad ikväll, skönt att få röra lite på sig efter en lat helg..

Xoxo Marika

Tiden den går..

Oj oj oj vad tide rinner iväg, såg att det va över en vecka sedan förra inlägget, det e verklgen för dåligt.. Kanske skulle dra en snabb uppdaterig utan onödiga detaljer sen får jag skriva lite mer senare..

Fredag 29/5: Tillbringar dagen i Levide, promenerade bort till mormor som bor ca 2.5km ifrån oss och käkade lunch sen blev det nån timme i solstolen.. Kvällen va det 25 års fest hos min kära vän Noelia, kul att träffa henne och alla som va där.. Lyckad tillställning..




Lördag 30/5: Åkte med Noelia och hämtade Liam hos hans morfar sen en sväng på stan, helt sjukt vilken söt kille han är lilla Liam.. På eftermiddagsschemat stod det derby i fardhem mellan FG86-Levide, va kul att se bror min spela och slutade med vinst 3-1 till Levide så alla va nöjda å glada.. Kvällen blev det grillmiddag hemma på gården, utsökt gott..

 




Söndag 31/5:
Jennies dag detta och den största anledningen till att jag åkte ner till Gotland.. Studentbalen 2009=) Upp vid kl 9, käka lite frukost sen va det stor skönhetssalong hemma, mamma fixade håret medans jag noppade hennes ögonbryn, sen blev det jag som fick stå för sminket.. Klänningen hade mamma sytt.. Hon såg ut som en prinsessa när vi va klara.. Blev en lång dag i Visby.. När vi lämnat Jennie blev det ett besök på glassbaren och sen hälsa på farmor som i våras flttade in på ett ålderdomshem.. Skulle träffa Josse å käka middag och sen va kvar i å hämta Jennie när de festat klart.. Hälig dag..





Måndag 1/1: Låg hemma i sostolen och smälte bort i värmen.. Skönt att göra typ ingenting ibland.. Idag va det dax att återvända hem till Sthlm.. Blev bussen in till Visby sen ett besök på Skafferiet, finns nog inte godare kaffe att få tag i..


Tisdag  2/6: Jobb 6-16.. Korpenmatch som blev vinst i med 3-1..

Onsdag 3/6: Jobb 6-16.. En sväng till gymet sen bara slöa hemma..

Torsdag 4/6: Jobb 6-14.. Gymet ca 1 timme, sen kom Madde hit å pratde lite skit..

Fredag 5/6: Jobba 6-16.. Blev bjudna på middag hos Lina och Johannes.. Va mycket trevligt.. God mat och vin..

Igår 6/6: Tvätt tid kl 7-10, ingen bra start på en lördag, men skönt att ha allt rent.. Va på stan en snabb sväng men annars bara lungt hemma.. Åkte till Patrik och Ellie i Huddinge och kollade fotbollsmatchen.. Käkade tacos och spelade Guitar hero World tour..

Idag 7/6: Äntligen ikapp=) Sitter och dricker kaffe och surfar lite här på datorn.. Christofer sover ännu, blev nog lite för mycket alkohol för honom igår..hihi.. Själv mår jag prima.. Får se vad man ska hitta på denna söndag..

Xoxo Marika

 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu