Svenska gubbar..

Tänkte bara säga att jag käkat svenska jordgubbar för första gången i år, 50:- för 500g kostade det men va värt varenda krona!!!
Xoxo marika

Hej då Ida..=(

Hade lite After work i torsdags för att tacka av Ida som ska sluta nu i juni.. Tycker inte alls det ska bli roligt då det varit hon och jag som jobbat heltid och hållit ihop lixom.. Kommer sakna henne mycket=(

Härlig kväll, satt först på en uteservering i Kungsan medans solen ännu värmde och gick sedan vidare til Vapiano och käkade.. Kvällen avrundades rätt tidigt då de flesta skulla upp och jobba (inklusive jag)..

Nu måste jag snart krypa i säng eftersom det e frukostpass som gäller imorrn..

Ha det så bra så hörs vi nog snart igen..

Xoxo Marika

Skansen..

Vi har varit mer turister den här helgen en på hela tiden vi varit här i Sthlm, grönan igår följdes av Skansen och sen Akvariet idag.. Vädret va super, sol och varmt så det va härligt att ströva runt på Skansen=)

 

 
 

Ligger nu hemma i soffan helt slut efter all frisk luft vi fått denna helg.. Imorrn blir det jobb igen..

Xoxo Marika

Gröna Lund, helg 2

Sen va det ju dax för nästa besök och den här gången va det Christofers syster Milla med familjen som kom hit.. Vädret va betydligt bättre så vi fick en riktigt lång och härlig dag på Grönan.. Flisan skulle först bara åka Tuff tuff tåget och Elelfanterna men innan dagen va slut hade vi testat det mesta allt från Kavsten och Vilda musen till lilla fritt fall..

 

 
 

 


Va en riktigt trevlig dag med mat, dryck, sol och en massa aktiviteter på Gröna Lund..

Xoxo Marika

Gröna Lund..

Hallå där hur e det med er alla.. Jag har haft en liten paus som ni märkt mest för att det inte händer så mycket spännande här i Sthlm.. Nu är det ju iaf så att vi har haft besök 2 helger i rad först kom Christofers bror Micke hit med sin familj, blev en heldag på Gröna Lund med dem.. Va kul men svinkallt ute så jag gick och frös hela eftermiddagen.. Här är lite bilder=) Theo va super modig och åkte hur mycket karuseller som helst fösrta bilderna här är ifrån Kvasten..

 

 


Fick ett fint kort på Christofer och lilla söta Hugo oxå när vi passade på att låna honom lite på IkeaVärldens sötaste barn som bara skrattar hela tiden, va nära att vi kidnappade honom..hehe..

Xoxo Marika


Paus..

Ju finare väder det blir ute destu mindre tid framför datorn.. Jag mår bra, det e juni alltså sommar.. Känns lite konstigt för våren gick så fort.. Jobbar, tränar och umgås.. Har kollat SATC 2 med några av tjejerna på jobbet.. Filmen hade fått extremt dålig kritik men jag tytckte den va bra.. Inte alls som den första som va mer dramar och tårar, denna va ren komedi..

Sprang vårruset igår, gick helt okej kom runt på lite mer än 22 min.. 19 000 va med och sprang, helt galet mycket folk..

Ska ta en promenad i kvällssolen nu.. Vi hörs när vi hörs..

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu