Alltid kul att vinna..

Jag vet att Korpen bara ska spelas för kul men hur mycket jag ens låtsas så måste jag erkänna att det e  mycket roligare när man vinner (hatar att förlora).. Idag va vi helt klart Oslagbara, riktigt grym match va det som vi tog hem med 3-0.. Kommer sova gott nu=)

Xoxo Marika

Kom hem!!

Sitter och väntar på att min älskade Christofer ska komma hem (han har varit på konferansresa med jobbet i Kroatien, tänk om mitt jobb kunde bjuda på nåt sånt) han har varit borta sen i onsdags och jag längtar verkligen efter honom.. Fick ett sms om att han sitter i taxi på väg hit nu..=)

 

Xoxo Marika

Underbara soliga dagar..

Har varit en helt fantastisk vecka här i sthlm.. Hittade lite soliga bilder på mobilen som jag tänkte dela med er..

Vi börjar med en biltur runt stan..




Lite solning på balkongen..




Sen har jag ju tillbringat dagen på stranden, badade nästan (plaskade lite med fötterna i kanten..hihi..)



Jag älskar verkligen sommar!!!

Xoxo Marika


Summer time..

Kan vi ha sån tur att sommaren hittar till Sverige i år oxå?? Jag hoppas verkligen det.. Blev några timmar i solen idag efter jobbet, skönt att inte va en blekfis längre..hehe.. Försöker motivera mig att gå till gymmet nu, men ett glas rosé på balkongen lockar mycket mer=)


Sommar 2009

Xoxo Marika


Det ser ljust ut..

Det börjar finnas hopp inför vårruset kom runt 5km på ny rekordtid 22,30 min ikväll.. Skulle ju vilja springa på 20min men måste nog inse att det e lite för optimistiskt..hehe.. Hade en gammal fröken som alltiid sa: Siktar du mot stjärnorna så når du trädtopparna.. Så om jag satsar på 20 min så kanske jag kommer runt på 22min.. Det verkar ju inte helt omöjligt iaf..

Xoxo Marika

Lång weekend på Gotland..

Lovade ju lite bilder från helgen och jag håller alltid vad jag lovar ;) Blev inte så många dock eftersom jag inte gjort så mycket spännande att ta kort på.. Blev många härliga dagar i Levide.. Promenad med hunden, film kväll med Mikaela, mysig middag med hela familjen, hälsade på mormor, åt massa mat och tog det lugnt.. Lördagkväll va det enda som va planerat för då va det ju Josses 25 års fest och det får man ju absolut inte missa, mycket tervligt va det men tog det ganska lugnt.. Bra att kunna träffa mycket folk på samma ställe när man inte är på ön så länge.. Extra kul oxå att Sara faktiskt kom ner fast hon sagt att hon absolut inte kunde..





 

 

 
Dessa ovan va lite bilder på mig, katten Sissel, mina syskon och Jimmys söta tjej Emelie..

De som kommer nu är från Josses fest..


 

 

Detta va vad jag hade att erbjuda för tillfället..

Xoxo Marika

Sista dagen..

Har haft det riktigt skönt här på Gotland men tiden går så fort när man har roligt och idag e det dax att åka hem igen.. Imorrn väntar jobb kl 6-16 så direkt tillbaka till verkligheten..

Kommer kort och annat roligt i veckan när jag har lite mer tid.. Hoppas ni haft en bra helg..

Xoxo Marika

Oväntat..

Sitter här hemma och väntar på min hemliga gäst som ska sova här på soffan inatt.. Väldigt oväntat va det men självklart går det ju bra.. Min soffa e alltid ledig när vänner behöver en plats att sova..



Är ledig 5 dagar från jobbet, så himla skönt!!! Gotland here I come!!

Xoxo Marika


Hoppas..

Tänk om detta underbara väder kunde få hålla i sig över helgen.. Är riktigt varmt och skönt idag.. har dock hört rykten om att det ska va mulet och regn de närmaste dagarna.. Är ju så härligt på gotland när det fint väder.. Jaja, ska nog få det bra där ändå..

Är snart dax att gå till jobbet, känner mig lagom motiverad till det just nu.. Skulle hellre ta med en bra bok till parken och lägga mig och sola=)

Ha en bra dag!!

Xoxo Marika

Shopping..

Här kommer mina inköp från Karlstad.. Trots att det va mulet och kallt va det varma sommardagar som inspirerade till dessa plagg..


Blått va en av mina favoritfärger förra året och även denna sommar.. Här klänning och scarf som kommer bli väldigt fina till solbrännan..


2st nya bikinis fick oxå följa med hem, kommer bli så fina på stranden..

Nu ska det bli en joggingrunda i solen innan det e dax att gå till jobbet..

Xoxo Marika

Karlstads bästa!!

Hade en helt underbra helg borta i Karlstad, efter 4 långa timmar på tåget så va det riktigt skönt att få krypa upp i soffan hemma hos Sara med ett glas vin i handen.. Fredagkvällen blev riktig softar kväll med vin och thaimat.. Sara hade skrivit tenta hela eftermiddagen så hon va rätt trött och jag va seg efter en riktigt tuff arbetsvecka.. Bjöd över några av hennes vänner och satt och snackade skit tills det va dax att lägga sig i sängen..

Lördag blev det shopping (kan lägga upp bilder imorrn på det) och lite sevärdheter..



Jag och Sola (nån känd servitris som alltid va glad) och Klarälven

Efter en skön dag på stan så va det inflyttningsfest och utgång som gälllde på kvällen.. Lägger upp lite bilder som verkligen visar hur kul vi hade..

Inflyttningsfest/förfest





 
 

Utgång

 
 

Jag och Sara precis innan hemgång..



Saknar henne redan, är så tråkigt när man bara kan träffa en av sina bästa vänner några gånger om året.. Tiden går alldeles för fort.. Känner mig lite ensam här i Sthlm ibland, självklart har jag vänner men ingen av de närmaste.. Va verkligen bortskämd när jag bodde på Gotland och hade alla nära och kära på så korta avstånd..

Xoxo Marika

På resande fot..

På fredag bär det av till Sara och Karlstad och nästa torsdag blir det en långhelg på gotland med bla Josses 25 års fest inplanerad.. Klackarna i taket två helger i rad alltså.. Saknar min fantastiska vänner så blir verkligen lycklig av att jag ska få träffa dem snart..

Ska upp 04.30 imorrn med så borde snart förflytta mig till drömmarnas värld..

Xoxo Marika

Ensam..

Hu vad jag känner mig ensam, Christofer är bortrest med jobbet gillar verkligen inte när han inte sover hemma.. Vill ha honom här å mysa.. Känna närhet och trygghet..

Lite roligare nyheter är att Oslagbara vann sin första match för året med 1-0 mot Sex på plan (påhittiga namn i Korpen) mycket rolig match, älskar att vinna hehe..

Nu måste jag krypa ner i sängen, ska vara på jobbet 5.30.. Ohyggligt tidigt måste jag säga..

Natti natti!!

Xoxo Marika

Oslagbara vill vinna!!

Ikväll är det dax för säsongens 2:a match (har inte nämnt den 1:a så mycket för det gick så dåligt..hehe..) vi e laddade till tänderna och ser ingen annan utgång än vinst!!! Har precis käkat pasta med grönsaksröra och känner att jag e på topp..

Har varit ledig idag eftersom jag jobbat hela helgen himla skönt.. Solen har varit framme men de va inte så varmt ute.. Blev dock en promenad/jogging på drygt 80min man blir pigg av lite frisk luft och motion=)

Nu ska jag fortsätta ladda inför matchen, vi hörs!!

Xoxo Marika

De va hemskt va lugnt de va..

Är på jobbet och har typ inget att göra.. Disken e diskad, skåpen städade, allt e påfyllt.. Så vad gör man nu då?? Är verkligen helt dött med kunder och tiden sniglar sig fram.. Va precis samma igår då jag hade ett enda sällskap som käkade på hela kvällen.. Boooorrring.. Tur att man kan stå och smygsurfa lite här på datorn iaf..hehe.. Har nu gått 10 min, har bara 4 h och 50 min kvar att jobba idag..

Just det hur hade ni det på valborg?? Själv var jag ju här på Rica och när jag kom hem va pojkvännen på väg ut med grabbara så satt själv hemma och kollade TV tills det va dax att sova.. Enormt spännande helg det här.. ser dock fram emot morgondagen då jag ska åka och kolla när lillebror spelar fotbollsmatch=) Yes nu har det nästan gått 15 min..  Ska se om jag kan hitta på nåt att göra en stund, kanske hörs senare..

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu