Så skönt..

Denna dag har verkligen bara varit min.. Inte pratat eller brytt mig om nån annan än mig själv.. Så himla skönt man behöver lite egotid ibland.. Lyssnat på massa bra musik som jag ska bränna ner på en skiva till vår roadtrip nästa helg, kollat filmen Eat, pray,love med Julia Roberts.. Verkligen en behaglig måbra film perfkt för min dag=).. Tog en långpromenad i solen som va riktigt varm, fick verkligen massa energi av allt ljus..

Kom precis hem från gymmet där det blev lite styrketräning och lättare kondition.. Känner mig verkligen nöjd.. Väntar på att Christofer ska komma hem från sin säffle tripp men det borde inte dröja så länge nu..

Blir nog lite popcorn och ett glas vin för att avrunda denna dag, ska jobba i helgen men just nu känns det helt okej.. Har bara positiv energi i kroppen..

Ska ta en dusch och sen tända lite ljus så det blir lite mysigt här hemma..

pussar till er!!!!

Vilken tråkig dag..

Asså är nästan inte ens värt att blogga om sånhär dagar.. Va iofs ganska lugnt på jobbet för en gångs skull det e ju kanske värt att nämna.. Annars har det varit träning core och kondition nu ska det brännas fett från magen ..haha.. Kvällen har jag ägnat åt det tråkigaste av allt nämligen massa maskiner tvätt.. Hatar att tvätta iaf ikväll.. Nu är det äntligen klart, bara vikas och sorteras och så men det får absolut vänta tills imorrn..

Christofer har övergett mig för att åka på nån mässa i säffle av alla spännande städer i sverige..

Jobba, tvätta, och va ensam=Boring!!!

Är ledig imorrn och kommer antagligen va på lite bättre humör då=)


Långhelg med älskling!!!

Fick ytterst goda nyheter igår av min kära pojkvän, nämligen att de är spellediga från innebandyn nästa helg=) Bestämde oss för att ta tillfället i akt för en minisemester.. Är som tur e min lediga helg så såg till att få ledigt fredag oxå.. Blir en roadtrip till Köpenhamn, bara mysa och umgås, kanske lite shopping oxå..hihi..

Är det nån av er som varit i Köpenhamn som har tips på saker man borde se eller göra, bra restauranger, roliga butiker, m.m... Hör gärna av er!!




Bra balans..

Har varit på gymmet idag för första gången på 1 vecka.. Bestämde mig för att ta lite ledig och bara koncentrera mig på allt roligt som hände förra vecka, med födelsedag och firande och sånt=) Man behöver det ibland och jag behöver känna att träningen inte blir ett beroende utan något jag väljer att göra när jag har tid.. Hade en period för några år sedan när jag nästan körde 9 pass i veckan, skulle jag vila nån dag så slutade det med att jag kanske gick en powerwalk på 1h.. Så extremt skulle jag aldrig ha tid att träna nu med tanke på hur mycket jag jobbar, men vill inte hamna där igen då en ledig dag ger mig ångest.. Nu vill jag träna för att jag ska må bra både fysiskt och psykiskt..  

Va väldigt skönt att få röra lite på sig igen, hade saknat det (vilket e en väldigt bar sak) så nu är det bara att köra på igen, planen är minst 4 pass förhoppnigsvis 5 den här veckan.. Idag blev det 40min kondition med löpning och crosstrainer, sen ca 25 min styrketräning för mage och armar..

Ligger hemma och myser i soffan nu, har käkat lite glass för att väga upp mot alla kalorier jag förbrännde i gymmet..haha.. Jag vet inte varför ni tränar men jag gör det för att kunna äta glass en tisdagskväll utan att behöva få dåligt samvete;)




En helg med delar av familjen=)

Har ju haft mamma, pappa och mikaela på besök lör-mån.. Jätte mysigt att få umgås lite med dem.. Började inte så bra dock då de ringde och väckte mig i lördags och meddelade att de stod utanför och vill ha portkoden.. Va bara att kasta sig upp ur sängen dra på sig lite kläder och släppa in dem.. Ni kan ju gissa hur det såg ut här hemma, hade ju inte direkt plokat undan efter fredagens festligheter (både lägenheten och jag såg alltså förjävliga ut..haha) Blev lite cheesecake och kaffe=)

Fick superfin present som va från hela familjen.. Lammskinn och fina varma tofflor..





Blev middag på ett tapas ställe i Hornstull på lördagskvällen, mycket trevligt va det..

Söndagen kom föräldrarna förbi på frukost, blev nybakade scones, äggröra, prinskorv och lite annat gott.. Efter det  belv det en tur till Skärholmen för det fanns en syster och mamma som va shoppingsugna..



Kvällen stod det fotboll på schemat Djurgården-Elfsborg, en väldigt händelserik match som slutade 4-4 efter att DIF kvitterat på övertid när det bara va några sekunder kvar.. Spännande in i det sista alltså=)







25års fest!!

Måste säga att det va en väldigt lyckad kväll!! Va lite stressad eftersom jag jobbat hela dagen och hade en hel del att fixa innan gästerna kom, men som tur e är mina vänner inte så snabba och de kände nog på sig att jag inte riktigt skulle va klar så de kom lite sent=)

Hade iaf köpt hem champagne och en massa vin till det blev det lite snittar,snacks,ostbricka och cheesecake med bär och grädde..

Gjorde om matbordet till buffebord




Liten rökhörna på balkongen..



Fick ett presentkort på spaparadiset av fina jobbvännerna, ska bli så skönt att utnyttja!

 
 


Fick fina champagneglas av Madde från Ittala, like very much=)



Sen va det bara fest.. Hade lovat tjejerna en favorit i repris från förra året så singstar åkte såklart fram!


















Söta Szandra=)


Avslutningsvis en bild på mig och Sophia



Tack alla för att ni ville fira med mig!!!!


Fin besök i sthlm

Har besök av mamma, pappa och Mikaela, de har varit här hela helgen så inte fått mycket tid att sitta framför dator.. Har roliga bilder från festen i fredags som jag absolut måste visa er men får se om jag hinner ikväll när de har åkt hem.. Annars har ni något att se fram emot..hehe..

Ska även visa mina födelsedagspresenter=) Jag har nog varit snäll i år för fått jättefina grejer.. Tack alla!!!


 


Party=)

Har inte hunnit med att blogga idag, jobb och nu e de ju party här=)



Sing Star e framme yeah...hihi.. Stackars mina grannar..

Nu e det mycket=)

Håller på att förbereda så att jag ska hinna va klar när mina gäster kommer imorrn.. Jobbar ju 10h, taskigt en fredag tycker jag...haha.. Nu ska jag lägga mig och sov, det behöver jag verkligen om jag ska orka dricka vin..

Ska ta massa roliga bilder till er som läggs upp under helgen=)

Natti natti

Min dag..

Detta är då B-day, dagen med stort D nämligen min födelsedag=) Är väl bara att njuta så länge jag kan för har hört att efter 25 går det bara utför..haha.. Nej jag skojade bara, är inte så bitter som jag låtsas vara över att bli äldre, känns helt okej och Christofer har lovat att han inte ska byta ut mig mot nån yngre riktigt ännu ;)

Har varit en bra födelsedag.. Har ju spenderat större delen på jobbet så inte gjort så mycket.. Fick en alldeles egen kock ikväll som gjorde super god middag, oxfilé, potatisgratäng och sparris. Till allt detta lite röttvin..



Förutom middag ska jag få nåt från min önskelista nämligen en ny plånbok=)


 


Tack chefen=)

Ibland tror jag att jag har de bästa cheferna som finns.. I alla fall idag (hehe), fick superfina blommor på jobbet av dem!!


Idag vill jag bara ta det lugnt..

Hade tänkt att det här skulle bli en vanlig dag med jobb 10h och sen nån timme på gymmet men ibland måste man få ta det lite lugnt oxå.. Såg till att fixa en tid hos Johanna på salongen för att fixa håret efter jobbet (istället för träning), skönt att bli lite ompysslad och fin blev man ju=) Va hemma till 19 och tog ett beslut att denna kväll ska spenderas framför tvn är trött och har haft ont i magen idag med så tror att detta kan va bra för mig..Mysbyxorna är på och tisdagskvällen bjuder på massa roliga programm att kolla på, just nu är det I Form med Anna Anka, säga vad man vill om henne men träning och hälsa där vet hon vad hon pratar om.. Innan va det Biggest Loser och snart börjar Desperate Housewives, bara serier jag gillar=)

Nu ska jag bar ligga här och mysa, kanske ska passa på att lägga en ansiktsmask när jag ändå håller på med att  pyssla om mig själv..

Önskelista:

Behöver en ny mobil då min börjar bli gammal och trött.. Självklart faller jag för grupptrycket och vill ha en iphone 4




Unnade mig ett frisör besök idag, vill ju ...

dsc02635 (MMS)

Unnade mig ett frisör besök idag, vill ju va snygg inför födelsedagen:) Hoppas de blir bra nu.. Alltid lite pirrigt..


God natt, sov så gott..

Jag är på väg att krypa ner i sängen nu, ska bli riktigt skönt..

Har varit en bra dag tycker jag (förutom magknip som inte vill gå över) har hunnit med allt som jag skulle, 2 fina cheesecakes, ikea tripp, tränat Body combat.. Är trött fast klockan bara är 21.15, längtar efter att sova.. Ska ju upp tidigt imorrn så bara bra om jag kan gå och lägga mig i tid idag=)

Önskelista:

Sex & the city 2 på DVD, behöver en bra film till alla mörka vinterkvällar





Bara att vänta..

Håller på att baka cheesecake, ska ju va inne i ugnen i evigheter.. Hoppas verkligen att de blir gott eftersom jag ska bjuda folk på det..haha..

Har hittat bra tid att va på Ikea (inte lör el sön eftermiddag som vi brukar) måndag mellan 11-14 så himla lugnt och skönt, hittade allt jag skulle ha, va ju bara smågrejer men ändå..



Måste kolla ugnen nu, nyfiken..haha..

Önskelista:

Börjar ju bli kallt och jag behöver verkligen ett par nya duntofflor att värma fötterna i..


Planering..

Eftersom jag jobbar hela veckan så är det väl lika bra att börja förbereda inför fredags festligheter redan nu när jag har en ledig dag.. Blir bakdag idag men först en tripp till Ikea för att köpa bakformar och lite annat smått och gott.. Nån som vill hänga med??

Oj tiden springer ifrån mig, va ju inte meningen att jag skulle sitta här framför datorn hela dagen..

Sen eftersom jag snart fyller år så kör jag tema önskelista i mina kommande inlägg, rimmliga och orimmliga saker men man får önska sig vad man vill ;)

Önskelistan:

Behöver ny plånbok hittat 4 st på Gucci som jag gillar

 
 


Hjälp tack!

Skulle behöva be er kära läsare om en tjänst..

På fredag ska jag bjuda hem lite vänner från jobbet för att fira min födelsedag.. Har redan bestämt att jag ska bjuda på vitchoklad cheescake med hallon och blåbär i stället för tårta men sen kommer vi till problemet (eller problem är det väl inte men behöver tips) tänkte göra lite roliga snittar och ville bara höra om ni hade några bra förslag på röror el ostar som man kan lägga på..

Tack på förhand och är ni i sthlm är alla som lämnar förslag välkommna att provsmaka resultatet fredag kl 18.30 bjuds även på vin ;)


Tack för fina vänner!

Blev överraskad av min fina underbara vän Sara på jobbet idag hon och Hjalmar har varit i sthlm över helgen..

Kolla vad de hade med sig:



Jag fyller ju år snart, så de hade med sig jättefina blommor=) Blev så glad över att se dem synd att vi bara hann prata några minuter.. Får styra upp Karlstad resa snart...

 

Något nytt..

Blev dehär skönheterna som fick följa med hem, bara 299:-Belle shoes

 

Syns kanske inte så bra men det är både skinn och mocka som gör att de ser randiga ut.. Nu ska jag bara gå in dem lite så jag inte får ont i fötterna efter 5 min.. Är ju inte alltid sån här skor är lika snygga som de är sköna..haha..


Gissa vad som gömmer sig i denna påse..hih...

dsc02634 (MMS)

Gissa vad som gömmer sig i denna påse..hihi.. Ledtråd: Kan användas vid utgång till fin klänning:) Nu ska jag jobba.. Puss å Kram


Cappuccino och croissanter

Blev frukost med Christofer innan han skulle iväg till innebandymatch.. Idag kunde jag inte följa med och kolla eftersom jag snart börjar jobba.. Gick ju ändå inte så bra sist när jag va där så de kanske klarar sig bättre utan min hejarklack..haha..

Blir utgång med lite skönt folk från jobbet på fredag är sugen på ett par riktigt fina skor,kan ju kanske få bli min födelsedags present till mig själv=)

Ska fixa till mig lite och sen dra en snabb runda på stan tror jag..

Detta blir min outfit idag:



Jacka,mössa och vantar åker självklart på oxå då det är riktigt kallt ute..burrrr..




Såhär mycket gäster har jag för tillfället...

dsc02633 (MMS)

Såhär mycket gäster har jag för tillfället, alltså 0.. Känner mig rastlös, tiden går så långsamt när man inte har nåt att göra.. Hoppas ni har en härlig fredagkväll!


Härliga fredag!

För er som är lediga hela helgen ja! Själv är det jobb,jobb,jobb som gäller.. Har kvällspasset idag och imorrn sen frukost söndag.. Man kan ju inte göra nåt annat då, hinner ju inte ens med fredagsmyset med min kille =(  Känner mig väldigt missnöjd med denna schemaläggning just nu.. Det enda (om man måste va lite positiv) som är bra är att jag kommer ha sovmorgon 3 dagar i rad..

Fick roliga nyheter igår att mamma,pappa och Mikaela kommer upp och firar min födelsedag nästa helg, ska bli jätte kul att träffa dem.. Vet ju egentligen inte om jag vill fira min födelsedag tycker inte 25 är värt det..haha..  Men om de kommer hit så kan jag nog tänka om lite..

Ska dra å träna nu innan jobbet så man har fått nåt klokt gjort.. Ha en bra dag!




Mysig middag hos Madde med lite välförtjän...

dsc02632 (MMS)

Mysig middag hos Madde med lite välförtjänt torsdagsvin.. Vi har de ganska bra kan man säga:) Har även kommit på att jag borde plugga turistprogrammet till nästa höst på södertörn, vad tror ni om det.. Pussar till er alla


Här behöver det städas!!

Avskyr verkligen när det är stökigt här hemma, kan inte koppla av och ser bara hur hemskt allting ser ut.. Idag va det absolut hög tid att göra något åt det..

Före:






Efter:





Före:



Efter:



Före:



Efter:



Sen fick ju även kök och badrum en rejäl omgång, nu kan jag ta det lugnt och slappa här i soffan..=)

God morgon!!

Är det en god morgon??? Här kan jag absolut inte klaga, sovmorgon, en god frukost, solen skiner, inget jobb, ska snart gå till gymmet för lite afrikansk dans.. Tycker inte dagen kan börja så mycket bättre..

Ikväll blir det ett besök hos min kära vän Madde, va ett tag sen sist så ska bli mycket trevligt..



Är härligt att sitta här med mitt morgonkaffe och se hur ljust och fint det är ute.. Måste nog pallar mig ut på en promenad i eftermiddag, hade varit dumt att missa höstsolen.. Fasar för den mörka vintern..


Hej hej..

Är ensam hemma och har lite tråkigt faktiskt.. Gillar att va ensam ibland men nu längtar jag efter sällskap.. Jag och Christofer har typ gått om varandra idag, när jag va å tränade va han hemma och när jag kom hem skulle han iväg på sin träning.. Ja ja så är det ibland.. Har tänt ljus för att fixa lite mys iaf.. Har en ledig dag imorrn så ska försöka va vaken ett tag till, hoppas att min kära pojkvän ska skynda sig hem=)

Ny fb bild...



Gillar att mitt hår börjar bli långt igen, behöver besöka min super frisör Johanna snart bara för lite toppning och färg..


Beige/Brun/Svart

Sitter och kollar på Project Runway och önskar jag kunde sy.. Det finns så mycket kläder att köpa men det e inte lätt att hitta de plagg man verkligen vill ha, sen brukar ju inte passformen va den bästa alltid, särskilt eftersom jag e ganska lång har tröjor och byxor en tendens att bli lite för korta.. Har dock insett att mitt tålamod e alldeles för dåligt och det tar alltid för lång tid, vill jag ha en klänning vill jag ju ha den klar direkt inte börja med att mäta och klippa mönster för att sedan kämpa x antal timmar vid maskinen.. Min mamma är duktig hon brukar få sy till mig=)

Här kommer en dagens och färgskalan är då beige/brun/svart:

 


Här e det tvätt som gäller ett par timmar ...

dsc02631 (MMS)

Här e det tvätt som gäller ett par timmar framöver.. Roligare kan man ju ha det en onsdag..


Fotboll vs. Desperate Housewives

Sitter ju å kollar lite på sverige-holland men klockan är 21 och kan tyvärr inte svika mina hemmafruar=) Får bli fotboll i reklampausen, sorry sverige den här matchen förlorar ni men hoppas på bättre resultat mot Holland;)..

Hur väljer ni??


Dagens=)

Känndes som att det va ett tag sen vi körde en dagens=) Va himla kallt när jag skulle till jobbet imorse så bara att pälsa på sig..



 

Nu blir det träning, inte ligga på latsidan här inte..hehe..

Bra avslut tjejer!!

En lagfest va tydligen precis vad vi behövde för att ladda inför sista korpenmatchen!! Blev en seger med hela 5-0 och vi va riktigt grymma (och de andra ganska dåliga faktiskt) ikväll..

Skönt att avluta säsongen med en vinst.. Nästa på schemat för oss är en julfest!


Lagfest!! Vi är oslagbara..

Ja det va ju i helgen som den efterlängatde lagfesten ägde rum 12 galna tjejer och herr coach i bästa gorilladräkt kan det bli så mycket bätter=) Kan säga såhär: Jag är jämförd med Olof Mellberg i vårt lag, tror att vi håller ungefär samma klass och har ett likande spelsätt enligt coach.. Kvällens höjdpunkt (för mina åskådare): Jag ramlade platt på mage när jag skulle ta hunden på en kort promenad (katja va hundvakt) lånade ett par stora kängor med hakor högst upp till snörena, lekte lite snygg när jag gick där med min lilla hund och sen gick de helt åt skogen, hakorna fastnade i varandra och jag stupade..haha.. Lyckades som tur va ta emot mig med händerna så inte en skråma på strumpbyxor eller klänning.. Kan meddela att det skrattades rejält och det bjuder jag på!







 

Efter alldeles för mycket vin bar det av till Berns där vi fixat gästlista för alla.. Lite stort där bara så alla splittrades vi (Jag,Carro,Marika och Johanna) hamnade längst ner och passade på att fira med lite champagne och bilder..

 



Lyckades även få Emelie och Ida att fastna på några bilder! 








Carro och Marika drog till White Room och jag och Johanna avslutade kvällen med fyllemat på Max.. Va faktiskt hemma innan kl 3=) Tyvärr så hade det ju blivit lite väl mycket av det goda så söndagen va ingen skön dag..haha.. Eller jag mådde väl okej förutom huvudvärk och otroligt seg.. Det va värt det!!



Har en datorfri dag idag.. Ligger på soffa...

dsc02630 (MMS)

Har en datorfri dag idag.. Ligger på soffan å läser en bra bok istället.. Kommer lite bilder från festen imorrn, missa inte det!


Kvällens outfit=)

I min lilla MQ påse hade det smugit sig ner en klänning=) Vad tycker ni, har inte säkert bestämt mig om skorna ännu kan hända att det bli ett par svarta pumps istället..

 

Ha en trevlig kväll!!

Varför känns det alltid som att garderoben...

dsc02627 (MMS)

Varför känns det alltid som att garderoben e överfull av kläder och när man väl ska va lite fin så finns det inget som känns rätt.. Blev en snabb tur till Ringen och så va kvällen räddad.. Tack MQ! Är ni nyfikna? Ni får se sen..


Är och försöker ge min Christofer lite stö...

dsc02622 (MMS)

Är och försöker ge min Christofer lite stöd här på läktaren (samlar pluspoäng som flickvän:-)) match mot Farsta står 1-1 efter första period men vi hoppas å tror väl att Hammarby ska vinna till slut..


Va fint det är med alla gula löv, gillar h...

dsc02621 (MMS)

Va fint det är med alla gula löv, gillar hösten nu innan det blir för kallt.. Är en riktigt din dag här i sthlm:)


Ålderskris..

Alltså det här med att man blir äldre hela tiden, vad ska det va bra för egentligen?? Om 12 dagar är det B-day, 25 år har gått av mitt liv och vad har jag åstakommit egentligen?? Är det inte dax att man tar tag i saker och börjar göra nåt vettigt?? Hög tid att bygga grunden för framtiden.. Bla bla bla... Men va tusan ska jag göra för nåt??

Önskelista till födelsedagen!

Antirynk creme (alt Botox)
Pengar
Långt och lyckligt liv=)

Ja det va väl det jag behövde i år, skulle väl inte bli ledsen för en Gucciväska eller liknande men annars va dethär vad jag kunde komma på.. Inte lätt att bli gammal..



Nej men det här va väl alldeles för seriösa tankar för en fredagkväll, nu får jag skärpa till mig.. Ska fortsätta smutta på mitt vin istället det får mig nog lite positivare..haha..
Ska försöka komma i säng i hyfsad tid ikväll så jag orkar med ett förmiddagspass på gymmet imorrn innan det e dax för innnebandy (Hammarby-Farsta kl.13.15) och sen fixa till sig inför kvällens festligheter..


08/10

Fredag e ju lika med fredagsmys här i familjen Orleifson/Marquart (ingen av oss som orkar göra nåt efter en veckas jobb..latmaskar e vad vi är) och varför ändra på ett vinnade koncept så vi kör väl ikväll med..

Känns ändå som jag hunnit med en hel del idag, jobbat 8h, kikat lite på stan (sur för jag hittade inte vad jag skulle ha) städat här hemma,tränat 1h, varit på systemet och nu sitter jag här nyduschad framför dator och väntar på att min kille ska komma hem så vi kan fixa lite käk..

Skrev ju att jag va trött igår och det va inte en överdrift gick och la mig i sängen kl 21 och 5 min senare sov jag som en stock.. va till och med nästan pigg när klockan ringde i morse för jag sovit 8h.. Va nog välbehövligt med sömn och jag har kännt mig pigg och glad hela dagen..

Trevlig helg!!!!

Tröttis..

Hade tänk va lite ambitiös och lägga upp lite roliga inlägg, men fan jag orkar verkligen inte, är så sjukt trött så att det kommer bli sängen inom kort.. Sista tidig morgonen imorrn..yes=) Kanske orkar läsa lite i min nya bok "Diamanter är för evigt" samma författare som "Djävulen bär Prada".. Bra hgittills iaf men bara läst typ 50 sidor..


Vad har ni för planer till helgen??

Aj,aj,aj..

Har fortfarande riktigt jävlig träningsvärk men "Ont ska med ont fördrivas" så bara att pallar sig till gymmet idag med.. Blir nog magen som får jobba mest på ett core express  sen måste jag värma upp benen lite så jag kan få sträcka ut och mjuka upp dem lite, dör typ om jag ska ha så här ont imorrn med..haha..

Skriver några rader senare när jag kommit tillb baka från gymmet..



Ciao ciao

Sorry för dålig uppdatering..

Har ju inte kunnat skriva nåt på hela dagen men har faktiskt jobbat 6-17 med massa att göra hela tiden och utan tillgång till varken mobil eller dator.. Efter jobbet va det bara att hem å byta om sen direkt till gymmet skulle köra zumba och springa lite.. Har sån helt sjuk träningsvärk efter Bootyn igår så har knappt kunnat gå, värst är trappor och att sätta sig ner på toaletten..aj,aj,aj säger jag bara.. Ska rumpan bli fin får man lida pin..haha..
Va ändå skönt att få värma upp musklermna lite igen å sträcka ut idag.. Hoppas för allt i världen inte att det blir sämre till imorrn..=/

Gnällde ju en hel del om min visdomstand i helgen, men hade faktikskt förbannat ont.. Har iaf gått från 13värktabletter/dygn till 4st/dygn vilket jag tycker är en otroligt bra förbättring, har kunnat sova hela natten både igår och idag vilket va otroligt skönt.. Vill tacka gud för att det finns värktabletter annars hade jag blivit tokig..haha..


Detta har varit en dag utan några alls speciella händelser men ibland e det ju så.. Längtar till ledig helg=) Då ni party party!!

Hittade min outfit från förra lagfesten för ca 1 år sen.. Måste bara påpeka vilket kort hår jag har, och lugg va det tydligen som gällde oxå..



 

30 min

Ljusen är tända, godiset framplockat, jag sitter bänkad i soffan i bästa morgonrocken.. Nu e det bara Desperate Housewives som saknas 30 min kvar till start=)


Ego girl..

Ska ju på lagfest i helgen så började prova ut lite kläder (ensam hemma utan nåt att göra), eftersom vi alltid har på oss sunkiga fotbollskläder när vi ses så tänkte jag att varför  inte dressa upp ordentligt!

Vad tror ni om detta??

 

Ego girl:



 



Okej jag vet att jag e fånig, men ibland så behöver man va det lixom.. Vad tycker ni förresten om läppstiftet, brukar annars använda blektrosa eller beiga nyanser men kan va kul med lite färg ibland.. Osäker om jag kan bära upp det bara..


D.H premiär!!



Äntligen har jag nåt att se fram emot på tisdagkvällar!!  Christofer har träning och TV:n är bara min=) Längtar!!!




Rekommenderar inte!

Hade ju fotbollsmatch igår och det gör ju att man blir lite stel i benen, idag tog jag ett korkat beslut att köra lunchpass på gymmet Booty express (hela benen/rumpa) och sen efter core express (mage/rygg/rumpa).. Jag säger bara OMG Booty e verkligen sjukt jobbigt (och ännu värre med lite träningsvärk), mina ben känns som sladdrig spaghetti nu trapporna upp till lägenheten har nog aldrig känts så långa (och månag)..haha.. Rekommenderar inte att köra Booty med träningsvärk från innan men om man vill ge rumpan och benen riktigt supereffektiv träning så är detta ett grymt sätt.. Ser så enkelt ut men tar man rörelserna fullt ut så känns det som om benen ska ramla av tillslut.. Det är upp till en själv vilka resultat man vill få av träning, man kan köra på en trygg och säker nivå som kanske höjer pulsen lite och tvingar fram nån enstaka svettpärla i pannan, eller utmanar man sig själv och ser till att alltid ta i lite mer än vad man trodde innan man hade förmåga till, våga bli trött och våga svettas då kommer resultaten mycket snabbare! Vi kan så mycket mer än vad vi tror, det mesta av tröttheten sitter inte i kroppen utan i psyket.. Är väl dax att ta tag i beach 2011 nu eller vad säger ni..haha..

 
Sommar 2008 och 2010


Sommar 2009

Längre tillbaka än 2008 vill jag inte lägga upp bilder på.. haha.. Hade ett par kilo för mycket som inte va smickrande i bikini.. Bantning har aldrig varit min grej, gillar godis och snacks alldeles för mycket men däremot träning har jag lyckats få väldigt bra rutiner på, bara man gör av med lika mycket som man stoppar i sig så är det ju lugnt lixom, svårare än så behöver det ju inte va..

Oj vad jag antagligen tråkat ut er med mina hälsofilosofier men det är ingen som tvingar er att läsa..hihi!!


Nej jag e inte bitter..

Vet inte om det här med korpen är nåt för mig.. Bara köra för "kul" är jag alldeles för mycket tävlingsmänniska för, vi har ett störtskönt lag med super goa tjejer men på planen då vill jag att folk fattar vad det handlar om vinna eller försvinna lixom, äta eller ätas.. Säger absolut inte att jag e bättre än nån annan och det e något som stör mig oxå att jag e så kass..haha.. Jag vet i mitt huvud vad jag ska göra men när man inte tränar längre har man inte riktigt samma kontroll på fötterna.. Jag e inte ett dugg bitter (hihi) och hade antagligen inte varit lika negativ om vi vunnit idag men efter en orättvis förlust med 0-3 då e det absolut inte roligt med korpen fotboll!!!

Ska köra en lagfest på lördag och där har vi en kategori som vi utan tvekan är sthlms bästa lag på!! Ska bli grymt kul och en bra uppladdning inför säsongens sista match på måndag..=)

Saknar mitt förra lag IFK Visby, det va lätt mina roligaste fotbollsår.. Vi va så grymma men på en nivå som va kul! Har tyvärr inte tid att satsa på nåt seriöst nu...



 
Ska hoppa in i duschen nu för jag ligger här på soffan och luktar svett, inte så mysigt..

Höstpromenad..

Fick med mig Christofer på en mysig promenad, va ganska kallt och blåsigt men skönt med den friska höstluften.. Försökte ta lite kort men tyvärr va min fotomodell inte riktigt med på noterna..haha.. Man kan inte va snygg jämt..

 

              

Blev te och varma mackor till kvällsmat riktigt perfekt söndagsmat när man inte orkar laga nåt seriöst sen e det ju gott oxå=) Ska stoppa i mig några alvedon till sen bara ta det lugnt ikväll..

Vad har ni haft för er i helgen?? Kan ni inte berätta nåt roligt så jag får tänka på nåt annat än min stackars tand...

Visdom smärtar..

Stackars stackars lilla mig, har en visdomstand som har betsämt sig för att göra livet riktigt smärtsamt just nu.. Tack gode gud för att det finns värktabletter annars hade jag nog blivit smått galen.. Fick äta soppa till middag igår för det gör ont att tugga och svälja, även skratta och le känns lite sådär, inte alls kul att jobba och gå runt och va trevlig mot alla 500 gäster när det gör ont att le.. Kunde inte sova klokt inatt så känner mig rätt sliten nu.. Funderar dock på att försöka få med älskling på en promenad tror det hade gjort oss gott.. Lite frisk luft och solsken kan väl aldrig va fel..

Vi hörs lite senare får se om jag e mindre gnällig då och kan skriva om nå roligt i stället..haha..


Rättelse..

Rättelse angånde födelsedagsfirande i förra inlägget: Sorry borde såklart ha skrivit att alla utom 1 av mina bästa vänner inte bor här å henne blir jag nog tvungen att bjuda på tårta varken jag vill eller inte;) Men i övrigt så får vi se hur det blir med firandet.. Krya på dig sötnos så vi kan ses snart!!!


Lördag 2/10

Redan inne på oktober märker jag.. Undrar om det betyder att jag måste ta tag i planering kring 25 års kalas?? Vet inte ens om jag vill ha nåt, mina allra bäster vänner bor ju inte här å de e ju dem jag verkligen vill fira med om det ska firas.. Får fundera lite hur jag ska göra har ju iaf 18 dagar på mig..

Har jobbat hela förmiddagen, håller på att lära upp en ny kille, väldigt trött i huvudet nu efter alla tusen frågor och mina försök till att vara pedagogisk..haha.. Stackarn hoppas han inte tycker att jag e värsta bitchen, kan bli lite kort i tonen å snäsig när folk inte riktigt lyssnar på det jag säger och går igenom och sen måste fråga typ om samma sak 3 ggr till.. Tror dock att han kommer bli duktig även om han går mig på nerverna just nu..hehe..

Ska ta en härlig joggingrunda nu så att jag kan ligga hemma och lata mig med gott samvete sen=)


One piece

Stoffe visade mig den här sidan One piece, kolla bara va mysiga..

http://www.onepiece.no/store.php?cPath=136&language=SV

Hittade två favoriter, vad tycker ni?? Tänk va skönt när det blir kalla vinterkvällar att krypa upp i soffan i one piece=)

OnePiece Albannach


Ikväll testas vi Daniel Lindströms vilda w...

dsc02613 (MMS)

Ikväll testas vi Daniel Lindströms vilda western BBQ, måste säga att jag gillar dem.. Har ni smakat nån av de nya smakerna? Man ska ju tydligen rösta på sin favorit men svårt att veta när man bara provat en..


Nu e det fredagsmyyysssss!!

Måste bara säga att jag har världens bästa kille.. Just nu ligger jag här på soffan och dricker vin å gör verkligen inte ett skit medans han står i köket och fixar smarrig middag till oss.. Precis som det ska va..hehe..

Har varit ungefär kaos på jobbet, en sån där dag som man inte vet om man ska skratta eller gråta tillslut, jag valde då att skratta åt eländet, ja menar det e ju fredag ingen idé att va på dåligt humör.. Allt ordnar sig ju förr eller senare.. Blev dock en lång dag innan allt började reda upp sig 6-17 har jag sprungit runt på hotellet och det måste jag säga e lite för länge för min smak. Känner att jag är värd riktigt fredagsmys kanske till och med kan övertala älskling att få kika på idol..



Skål för en trevlig helg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu