Kortis..

Klockan blev alldeles för mycket för att sitta här.. Har varit en bra dag men måste nu tidigt i säng för att orka upp imorrn.. Får bli lite mer skriveri här imorrn, lovar!!


Bästa tjejligan, som jag saknar som bara den!!

Köpte en bukett blommor till mig själv, fö...

dsc02716 (MMS)

Köpte en bukett blommor till mig själv, för det e jag värd!


Träningsveckan

Ja här kommer då min summering av träningsveckan som varit..

Måndag: Ledig, promenad 25min
Tisdag: Kondition 35min, styrka 20min
Onsdag: Kondition 40min, styrka 20min
Torsdag: Ledig
Fredag: Kondition 45 min
Lördag: Kondition 15min, styrka 50min
Söndag: Promenad 50min 

Tycker det har gått bra att köra på den här veckan, va trött i början av veckan men blev piggare närmare helgen.. Tänker nog fortsätta på detta spår med minst 4 pass på gymmet och sen 1-2 promenader..

Godis- och kakstoppet har gått bra denhär veckan oxå, bara man bestämmer sig så fungerar det. Ska fortsätta köra hela mars men va lite snällare, totalstopp på jobbet men tillåtet att ta sig nåt gott på helgen eller om man e bortbjuden.. Semestern närmar ju sig så bäst att trimma det som trimmas kan på denna kropp.. 

Sista söndagen i februari..

Japp nu e det snart mars och ett hopp om vår och sommar tändes..hehe.. Har iaf haft en väldigt bra söndag för att fira att långa hemska februari snart e slut.. Vaknade pigg så passade på att ta en promenad imorse innan Christofer gått upp.. Köpte med frukost på vägen hem och fixade till älskling.. Tror inte man kan få en mycket bättre start på dagen..

Blev sen en sväng med bilen.. Körde förbi ett område i solna som heter Frösunda, massa nybyggda lägenheter.. Har kollat på att eventuellt köpa där men vill ju kolla in atmosfären lite.. Fick en bra känsla så vi kommer nog fortsätta kolla..

Efter det blev det en sväng till Sollentuna, ska inte köpa lägenhet där men kollade in deras köpcentrum.. Blev ingen shopping men skönt att gå runt och kika lite..

Kvällen avslutas med hemgjord pizza film och mys i soffan=) Käner mig redo för en ny arbetsvecka..


Mys..

Blev en god middag med kött, råstekt potatis,rödvinssås och haricots verts stekta med vitlök.. Väldigt smarrigt va det.. Nu blir det myskväll, Christofer gick inte ut (skräll..hihi) utan ligger nu och halvsover bredvid mig i soffan..myskillen.. Kollar på Miss secret agent (min favvo film när jag va yngre), va många som tyckte att jag va lik Sandra Bullock, vet inte riktigt vad dom fick det ifrån..

Hoppas ni har en härlig lördag,hörs imorrn..


Full fart..

Blev träning i lite mer än 1h lite uppvärmning på crossen och sen 45-50 min styrketräning.. Körde ju bara kondition igår så fick bli ett styrkepass idag..

Efter träningen blev det att börja städa här hemma, hade alldeles för många husdjur i hörnen nu som nog trivs bättre i dammsugaren..hehe.. Nu är det iaf torkat ordentligt så att allt skiner och dammråttorna är borta.. Så himla skönt att bara sitta i soffan och slappa, blir nog ett glas vin snart å sen får vi se vad som händer ikväll, tror att Christofer är lite sugen på att gå ut (för alla skulle tydligen ut ikväll) men han säger att han e trött så vi får se.. Jag har däremot ingen plan alls, tror inte att nån jag känner här ska hitta på nåt, men det löser sig nog annars blir det väl en hemmalördag framför TV.. Slipper man vara bakis imorrn iaf=)

Puss på er


Plus..

Är plusgrader ute och snön töar bort mer och mer.. Känns så himla bra=) Får hoppas det håller i sig.. Solen kikar även fram lite så kan nog bli en riktigt fin lördag..

Sitter just nu i soffan och kollar skidor, Charlotte Kalla och Anna Haag är i farten får hoppa det går vägen men just nu skulle jag nog tippa på norsk seger..

Ska snart gå och träna ska bli skönt att få igång kroppen lite då e man pigg sen resten av dagen.. Har inga mer planer sen, Christofer är iväg på match så får väl se om vi ska hitta på nåt när han kommer hem..


Portofino

Kom överrens om att vi skulle testa Portofino ikväll.. Det är en mysig italiensk restaurang som ligger precis vid Zinkens t-bana (alltså bara några minuters promenad från oss).. Har av nån anledning inte blivit av att gå dit förut men kommer absolut gå dit fler gånger.. Jag käkade supergod pasta med tryffel och kalvfilé och Christofer testade Fasan.. Blev en flaska rödvin till och lite god dessert=) Mycket trevlig kväll med världens bästa kille..

Nu ligger jag mätt och belåten på soffan  här hemma och kommer nog somna snart.. Imorrn blir det lite sovmorgon, och träning.. Körde bara kondition idag (sprang 8km) så får nog bli lite mer styrka imorrn..

Bra start på en förhoppningsvis bra helg=)


Ute eller inne?

Sitter här och försöker bestämma om vi ska ha hemma kväll eller gå ut ikväll.. Jag e super pigg och sugen på att hitta på nåt och Christofer e trött å vill va hemma.. Får se vad som händer, vet bara att jag börjar bli väldigt hungrig så snart bryr jag mig inte om det blir rostmacka i soffan eller finkrog, bara jag får mat..hehe.. Klockan börjar ju bli ganska mycket nu.. Får se hur det går..


Äntligen lite mildare luft så man kan anvä...

dsc02713 (MMS)

Äntligen lite mildare luft så man kan använda en snygg kappa istället för stora varma vinterjackan.. Så här såg jag ut när jag gick till jobbet idag..


God morgon!!

Jag ville bara hälsa god morgon innan jag drar till jobbet idag... Fick sovmorgon och börjar kl 10, så himla skönt.. Har precis käkat lite frukost och ska snart börja bege mig.. Känner mig pigg och utvilad och hoppas på en bra dag på jobbet så att jag är på lika bra humör när jag går hem som jag e nu=) Fast det kommer jag nog att va är ju fredag och sen ledig helg.. Då kan man ju inte gå hem och tjura precis..haha

 



HM vs MO

Köpte en klänning på HM för ett tag sedan som jag älskar förutom den lilla armen som va, snyggt på modellen men kändes jätte konstigt på mig. Inte alls som jag ville ha klännningen.. Tur att man har världens bästa mamma som kan sy. Ett enkelt ingrepp bara så va armen väck..

HM:s version

  

MO:s (min) version:

 



Istället för det svarta stylar jag med brunt, brons och guld.. Blir snyggt i sommar när jag fått lite färg och inte e en blekfis längre..

Mamma å syster..

Blev en lugn eftermiddag med mamma och Mikaela.. De va trötta efter besöket på SÖS och sen Ikea och jag va trött efter en stressig dag på jobbet.. Hängde här i soffan och snackade, mycket trevligt, tycker om att ha dem här..

Har gjort en god gärning idag oxå, när vi va på väg till Subway för lite lätt kvällsmat så hittade jag en plånbok på gatan, tog upp den och såg att allt verkade finnas kvar.. Hittade tjejens nummer och kontaktade henne.. Hon blev jätte glad och sa att hon tappat den efter hon varit och handlat.. Mötte henne vid bussen så hon fick tillbaka den.. Är ju sjukt ångest framkallande att bli av med plånboken så hoppas om detta händer mig nån gång att en snäll person gör likadant.. Som man själv vill bli behandlad ska man behandla andra kom ihåg det!


Inte många tankar idag..

  • Jobbat 6-16.40
  • Tränat 17-18
  • Latat mig på  soffan 18.20-19.20
  • Käkat god grekisk sallad som ällskling fixat
  • Duschat
  • Nu vila i soffan
  • Snart sova

Ja ni ser själva vilken spännande dag detta har varit.. Inget speciellt har hänt på jobbet bara en helt vanlig lång dag.. Har varit ganska trött (är fortfarande)  så inte många kloka tankar i mitt lilla huvud heller.. Ska därför göra detta inlägg så kort som möjligt för att inte tråka ut er..hehe..

Imorrn kommer mamma och Mikaela till Sthlm, ser fram emot att spendera efermiddagen med dem=)




En av tröjorna jag köpte igår, enkel randi...

dsc02710 (MMS)

En av tröjorna jag köpte igår, enkel randig med bruna skinndetaljer på axlarna.. Perfekt att dra på sig till ett par jeans..


Nya tag..

Är mycket på gång på jobbet nu tydligen, nya planer och projekt, ska bli spännande.. Hade personalmöte idag, har alltid blandade känslor efetr våra möten, lite peppad för att de ska bli mycket nytt men opeppad att de bara e slit för oss och det finns inte så mycket våra chefer kan göra åt saken.. Man får alltid höra Bra jobbat MEn nu ska ni få ännu mer att göra och ännu högre kvar, jag menar hur mycket mer tror dom att vi orkar med?? Ja ja vi får se hur det utformar sig..

Nog om tråkigt jobb, har varit ute och kört bil idag, alldeles själv mitt i rusningstrafiken från Fridhemsplan hem till oss, gick bättre än jag vågat hoppas på (hade laddat för katasrof..haha) och avslutade färden med en grym fickparkering.. Måste börja köra mer, är ju inte så farligt men tycker det e så jobbigt när man inte hittar..

Ja så har det ju varit träning ikväll, va ju för trött (lat) för att gå igår så idag va jag så illa tvungen.. Är jobbigt  att ta sig dit men skönt när man väl är där.. Blir sängen tidigt idag, kunde inte somna igårkväll fast jag va så trött så super seg idag..


Känner mig duktig..

Känner mig slltid stolt över mig själv när jag e klar med sån här hemskheter som tex vaccinering (har ännu 2 sprutor kvar om 1mån och 6mån) är ju något jag tycker e fruktansvärt obehagligt men ändå övervinner..

Kolla min stackars arm, plåster å allt..hihi..



Men nu e det inget som hindrar att vi åker=) Ur allt ont kommer något gott eller vad säger man!!!

Efter man varit duktig och tagit spruta är...

dsc02708 (MMS)

Efter man varit duktig och tagit spruta är man värd en belöning.. Jag valde att shoppa lite, blev bland annat dessa shorts från Vila..


Vill inte..

Är meningen att jag ska vaccinera mig idag (behövs om vi ska resa) men hu vad jag inte vill.. Blir kallsvettig och känns som jag ska svimma bara jag sitter i väntrummet.. Hatar sprutor..

Borde göra mig iordning och bege mig men försöker dra ut på det så mycket som möjligt genom att sitta här framför datorn istället..haha..

Okej måste nog ta tag i det här nu, önska mig lycka till..


Nerbäddad..

Har tuggat i mig mina smarriga morötter nu och spanar avundsjukt bort mot Christofers chips påse (mina favoriter till råga på allt).. Nu gäller det att ha självkontroll..haha.. Älskar chips!

Bara så att ni vet har detta godisstopp inget med bantning att göra, äter mat precis som vanligt. Vill bara va lite snäll mot min kropp och istället för att småäta godis och kakor och sen inte va så hungrig på mat (som händer hela tiden på jobbet) försöker jag äta frukt och mat på så jämna tider som mitt jobb tillåter.. Vill hålla ett så stabilt blodsocker som möjligt och få i mig mer vitaminer.. Skulle mycket väl kunna unna mig lite chips ikväll men om jag ska lyckas med sånhär saker måste jag börja drastiskt och sätta total stopp annars vet jag med mig att jag hittar på anledningar till att fuska och sen e jag inne i samma dåliga rutiner igen..

Ligger nerbäddad här på soffan och kollar Wallander, bra avslut på denna dåliga dag..


Träningsveckan

Summering av träningsveckan

Måndag: Ledig
Tisdag: Kondition 50 min styrka 30 min
Onsdag: Kondition 35 min styrka 20 min 
Torsdag: Power box 55 min Löpning 30 min. Promenad 60 min
Fredag: Booty express och Core express 
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Har varit en bra vecka på träningsfronten tycker jag och godis stoppet har gått alldeles utmärkt, inte en enda kaka eller godisbit på hela veckan, nu ska jag unna mig lite morötter med dipp=) Sen kör vi en vecka till med samma upplägg..



Trött på det mesta..

Vaknade verkligen på fel sida idag (eller höll på att inte vakna alls då jag stängt av alarmet i sömnen), sjukt trött efter att ha jobbat kväll två dagar i rad å sen va tvungen att gå upp kl 6.. Det där med vändpass e inte hälsosamt.. Kom till jobbet som en zombie men blev lite bättre efter vi käkat frukost å druckit lite kaffe.. va inte så mycket gäster på hotellet idag men blev ändå mycket att göra när alla kommer samtidigt.. Fick springa som en galning med disken (gud va jag e trött på att plocka disk, ge mig ett nytt jobb, nån som vet nåt??), jobbade tyvärr med en kille som inte e så van att ha buffén så va typ kaos  när jag skulle försöka hjälpa honom samtidigt som jag skulle hinna med och göra mitt.. Chefen va inte heller på speciellt bra humör så allt kändes  verkligen skit idag.. Jag behöver semester och sen ett nytt jobb!

Kom hem och tänkte att jag skulle försöka hitta på nåt men va så trött att jag somnade på soffan istället, känns lite bättre nu efter sömn och en dusch.. Blir en lugn hemma kväll med nån lätt kvällsmat å sen Wallander.. Hoppas att det blir en bättre dag imorrn!


Det närmar sig..

Efter en supergod frukost ligger jag nu på soffan och försöker att inte tänka på att det snart e dax att jobba.. Är verkligen sjukt opeppad, känns inte som att det kommer bli en bra dag.. Försöker komma på nåt sätt att slippa men går inte bra.. Nån som har ett förslag?? Eller ännu bättre, nån som vill hoppa in och jobba för mig??  

Måste snart bege mig då jag har endel ärenden att uträtta, tex nya strumpbyxor (kan man ta med det i deklarationen sen, går ju åt sjukt mycket strumpbyxor på 1 år när man jobbar) skulle behöva hitta ett par nya jobbskor oxå, mina gamla e hål i (ser ut som en fattig luffare..hehe).. Har tyvärr inte hittat några som mina fötter trivs i, ska man ha ett par skor på sig i över 10h måste de va jäkligt sköna.. 

Kanske dax att börja röra på sig, lär ju va massa folk på stan så brukar inte gå så snabbt å handla..


Hej lördag..

Solen skiner och det e svinkallt ute Chrisofer hade -16 när han drog imorse men har hört rykten om att det varit ännu kallare inatt.. Det e ju inte mänskligt, undrar om man får va hemma från jobbet på grund av kyla?? Är ju för kallt att gå ut..

 

Hälsning från hotellet..

Japp här jobbas det hela fredagkvällen, vad gör ni för skoj?? har faktiskt haft endel att göra så tiden har gått ganska snabbt sen kl 14 då jag började.. Får se hur resten av kvällen blir, hyfsat lugn hoppas jag på så att jag kan gå hem i tid..

Ja vad ska jag mer underhålla er med då? Har ju inte hänt speciellt mycket roligt idag måste jag säga och har inget att se fram emot i helgen heller=(

Ska jobba vidare, bara 2,5h kvar.. Nedräkningen kan börja!


Bara jobb kvar..

Ja då va man färdig tränad för idag, blev core och booty så kommer ha träningsvärk i både benen och överkroppen imorrn + att jag redan känner ganska rejält i armar och axlar efter Box igår.. Kommer va stel som en pinne imorrn..haha.. Det enda som e bra med träningsvärk e väl att man verkligen känner att träningen ger resultat..

Ska duscha, käka och sen iväg till jobbet.. Avskyr detta schema vi har och den här helgen tar alla pris när man jobbar kväll fredag och lördag och sen frukost söndag.. Man har ju inge liv på typ 3 dagar för när man kommer hem på söndagen är man så trött efter vändpasset att man inte vill göra nåt..
 
Måste kila, kanske hörs under kvällen..

Ha en bra dag!!!


Emilio Pucci..

Tänkte börja dagen med lite fina kläder från en av mina favorit kollektioner denna vår/sommar nämligen Emilio Pucci.. Bodde jag i ett varmare land och va lite rikare då skulle jag se ut såhär=)





Lite besviken..

Skulle ju på Body combat ikväll, ett av mina favorit pass som jag inte kört på nästan 2 mån men vad händer? Jo det va inställt och ersatt av Box istället.. Va ju kul att testa nåt nytt och jag kommer nog ha ganska så mycket träningsvärk i armarna imorrn men va ju inte alls det jag va sugen på  att köra. Sen måste jag nog säga att jag tycker Combat är mycket bättre tempo på och roligare.. Blev 30min löpning efter passet idag så känner mig ändå ganska nöjd och svettig nu..hehe..

Har bara imorrn kvar på denna träningsvecka (hinnner jag kanske det blir nåt extra pass eller promenad i helgen) och då blir det Booty express och core express.. Har ju kört 2 ganska intensiva träningsveckor och jag vet inte om jag inbillar mig men tror f*n att det börjar ploppa upp lite muskler på mina armar igen kanske även magen börjar trimmas i form=)  Vi hoppas det iaf..


Inte mer snäll!!

Va ute och promenerade ca 60min i solen förut, så skönt med det fina vintervädret.. Kollar ut genom fönstret nu och ser att det snöar, IGEN! När får det va nog på detta eländiga snöande, hatar,hatar,hatar!!! Är till råga på allt svinkallt i vår lägenhet, jag behöver plus grader nu.. Sveriges vintrar är verkligen hemska.. Synd att man inte kan flytta på länder, i så fall skulle jag nog se till så att sverige bytte plats med tex italien..

Måste ut i snövädret nu (därför jag gnäller extra..haha) och handla hem lite mat till kvällen.. Funderar på köttfärssås, ska kolla med Christofer om han vill ha det.. Måste fortsätta städa oxå och sen träning ikväll.. Ska ge mig på ett Body Combatpass va alldeles för länge sen sist..




Hjälp mig!

Hittade denna fantastiskt fina klänning på en reklamsida i nya Elle.. Är från HM och kostar 199:- även skorna gillar jag.. Har kollat runt i butikerna här i Sthlm och på nätet men har inte sett den nånstans.. Vill verkligen ha en i stl 34/XS.. Tror inte den har kommit ut i butik ännu men om ni skulle se den kan ni väl snälla säga till..  Skickade efter katalogen idag så får se om den finns med där..Hoppas=)


Här va det frukostdax.. Sen får vi se vad ...

dsc02704 (MMS)

Här va det frukostdax.. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.. Tror att de kommer bli en promenad iaf..


Summertime..

Kunde inte motstå denna klänning inne på HM idag, har letat efter en lång till sommaren å tycker att denna va toppen (priset va oxå kanon 149:-)

Är lika fina bilder som igår, men bara bra ju när blixten täcker mitt ansikte, behöver man inte försöka se snygg ut..haha..




Vad tycker ni om långa klänningar??


Tvättkväll..

Jo precis så tråkigt har vi här.. Tvättstuga hela kvällen, hu.. Hade tänkt att vi skulle städa lite oxå men orkar inte så får bli imorrn på min lediga dag istället..

Idag har verkligen inte varit en ledig dag, jobb 6-14, väldigt mycket att göra men gick väl ändå bra måste jag säga.. Trivs verkligen super med alla som jobbar med mig för tillfället och det gör ju dagarna så mycket lättare.. Känns skönt att man har nån att skratta med mitt i kaosen..

Blev en kort sväng på stan efter jobbet sen hem och direkt till träning.. Måste erkänna att jag har lite smått träningsvärk i hela kroppen efter gårdagens ganska tuffa pass, så blev lite lugnare idag..Hoppas på strålande resultat till sommaren efter allt detta slit..haha.. (godis stopp går ännu bra)..





Tillbaka..

Så nu är jag tillbaka från gymmet.. Blev ett  svettigt pass på ca 60 min körde crosstrainer 20min, styrka 20min och sen avslutade jag med löpning 20min.. Väldigt skönt och känns som att hela kroppen verkligen har fått jobba..

Ja precis som igår så har jag ju jobbat idag 6-14, gillar att sluta tidigt=) Hade en jätte konstig natt, gick och la mig redan 21.15 och läste en stund sen sov jag, vaknade och trodde att de va dags att gå upp 00.45 (asså hallå) somnade om, vaknade 01.15 av att jag drömt något obehagligt och hade panik känslor i hela kroppen, kände mig pigg och va säker på att det va dags att gå upp.. Övervägde en stund om jag skulle gå upp och käka frukost och kolla lite TV tills de va tid att gå  till jobbet men va nog lite väl tidigt..hehe.. Somnade om och va såklart inte ett dugg pigg när klockan väl ringde..
Gick ändå bra bara jag kom iväg och dagen på jobbet har flutit på och gått ganska snabbt..

Ska käka några smarriga kiwis nu (japp håller ännu godis stoppet) sen in i duschen..

Ha en bra kväll!!


Lite sommar i garderoben=)

Lön idag ju så kunde inte hålla mig på väg hem från jobbet.. Blev denna outfit från Zara beiga byxor och vit lite genomskinlig skjorta.. Matchade det här hemma med min kilklackar från tommy hilfiger, använde dem flitigt förra sommaren och kommer nog använda dem lika mycket den här sommaren.

 
 

Bilderna är ju bara snabbt tagna men ni ser väl ungefär vilken stil jag e ute efter?

Nu blir det raka spåret till gymmet.. Hörs sen!

Alla hjärtans dag!

Något ni firar eller tycker ni som min pojkvän att det bara känns påtvingat?? Blev lite käk från Mcdonalds och nu kollar han innebandy på TV (ur tråkigt) och jag sitter här framför datorn.. Romantiskt va..hehe..

Har jobbat idag då, mycket att göra va det så kom ju inte därifrån vid 16 som jag hoppades.. Fick bjuda mamma och lillsyrran på lite vaniljhjärtan så att de stod ut att vänta på mig.. Bjöd med dem hem en stund, mysigt att bara ta det lugnt och sitta och snacka.. Hade lite kläder (som vanligt) som Mikaela gärna tog med sig, men oroa dig inte Jennie finns nog nåt till dig med;)

Ja vad har mer hänt idag då, inte mycket alls och kommer nog inte dyka upp nåt spännande heller, dax att gå och lägga sig om 1 timme ungefär.. Tog en träningsledig dag eftersom mamma och syster va här men blir att köra på tis-fre och ev nån dag i helgen. Hoppas att det e någorlunda fint väder på torsdag när jag e ledig så att jag kan köra både gým och långpromenad..

Har gått bra med sötsakerna idag, va väldigt (väldigt,väldigt) sugen på nybakade vaniljhjärtan som fanns på jobbet men blev lite kiwi och päron istället..

Massa kärlek till er!!

Träningsveckan

Summering av denna träningsvecka:

Måndag: Kondition och styrka (mage och armar) på gymmet 60min
Tisdag:  Kondition och styrka (armar, mage, rygg) på gymmet 50min och promenad 60min
Onsdag: Ledig
Tosdag: Kondition och styrka (armar, mage, rygg) på gymmet 75 min
Fredag: Ledig
Lördag: Kondition och styrka (mage, rygg) på gymmet 55min
Söndag: Promenad 70min

Ger mig själv VG+ på  denna vecka när det gäller träningen, såhär vill jag fortsätta nu.. Hoppas vädret är någorlunda bra, gillar att varva gymmet med promenader..

Från och med imorrn är det även stopp för godis och kakor 2 veckor framåt. Får fuska med måtta max 1ggr/vecka men ska helst låta bli.. Önska mig lycka till..

3.e myskvällen i rad..

Med risk för att låta tråkigt men gud vad jag älskar att bara ligga hemma å mysa såhär års.. Äta god mat, ta ett glas vin nerbäddad under en filt i soffan kolla film och äta snacks.. Blir en tre dagars den här helgen men ikväll blir det inga nya recept utan rester från de två tidigare kvällarna.. Har varit en ganska slö söndag förutom min hurtiga promenad.. Blir en slö kväll oxå, ska snart käka sen blir det Solsidan å kanske lite Wallander eller nån annan film.. Har sovmorgon imorrn och börjar kl 10, me like=)

Mamma och Mikaela kommer till sthlm imorrn så får se om jag hinner träffa dem nåt efter jobbet.. Mikaela har skadat armen och ska kolla upp det på SÖS därför de är här.. Om det va riktigt illa blir det operation och då stannar de lite längre men annars e de bara här över dagen.. Hoppas jag hinner träffa dem, saknar min mamma och lillskrutten..


Oki, för att vara vinter så e detta faktis...

dsc02703 (MMS)

Oki, för att vara vinter så e detta faktiskt en helt underbar dag.. Solen värmde till och med lite på min frusna nästipp.. Blev ca 70 min promenad längs Årstaviken..


Denna fantastiska blå himmel får mig att b...

dsc02697 (MMS)

Denna fantastiska blå himmel får mig att börja fundera på en promenad istället för gymmet.. Om jag pälsar på mig ordentligt kanske jag kan glömma att kyla e det värsta jag vet å bara njuta av solen..


Söndag!

Jaha då va det bara 1 dag kvar innan det e dax att jobba igen (lät det negativt?)..  Får väl se vad man ska hitta på idag då.. Hade inte tänkt det från början men e lite sugen på ett pass på gymmet.. Något lätt bara för att röra lite på sig.. Christofer är iväg på innebandymatch så själv hemma ändå..

Har börjat dagen med rostmacka och kaffe i soffan.. Kikar lite på störtlopp, snart Anjas tur.. Tycker det e helt fantastiskt hur hon kommer tillbaka år efter år och lyckas hålla sig balnd de bästa i världen.. Hon e ju inte den bästa längre men absolut med och krigar om medaljerna.. Kul och se hur det går idag.. Heja Anja!!!



Lördagsmys..

Lagade ju tvårätters igårkväll.. Blev riktigt gott.. Tog lite fåniga bilder på våran matlagning..hihi..

Kräftskagen med vittvin (Gräsö Riesling classic)


Christofer provsmakar vinet=)



Jag rör om Christofers fantastiskt goda rödvinsås


Oxfilé supris med rödvinsås och klyftpootatis. Rött vin till detta (Campo viejo Rioja Reserva 2005)




Lördag!

Har varit en bra lördag hittills.. Va på gymmet i förmiddags och körde lite lätt kondition i 40 min och sen lite styrketräning för mage och rygg.. Hann knappt hem innan de va dax att åka till Gutsavsberg och kolla innebandy mellan Visby-Odelberg, Visby vann=)

Har varit och handlat hem ingredienser till en 2 rätters middag, riktigt gott ska det bli (hoppas jag..hihi) Förätt blir kräftskagen och huvudrätt oxfilé supris (med prästost och valnötter) rödvinssås och klyftpotatis.. Blir nog nåt glas vin till detta oxå.. Riktig myskväll med älsklingen.. Vad ska ni hitta på denna lörrdag??

Får se om det finns något kul att kolla på TV ikväll annars kanske det blir lite tvspel istället, har inte spelat Little big planet på flera dagar..haha..

Puss på er!!

Recept

Maten vi lagade igår kommer från min GI-bok.. Är ingen diet jag håller på med men tycker att det finns många roliga recept.. Är det nån av er som håller på med GI just nu?? Annars va detta en väldigt god och enkel middag..

Pinjenötsbiffar med fetacreme och rotade grönsaker
4port

600g Nötfärs
1/2 dl grädde
1 ägg
salt och svartpeppar
1 vitlöksklyfta
1/2 kruka färsk basilika
5 soltorkade tomater i olja
50g pinjenötter

1 liten squash
1 gul paprika
1 röd paprika
1 rödlök
olivolja
1 tsk torkad basilika

Fetacreme
200g fetaost
1 burk creme fraiche
1/2 kruka färsk basilika
4 soltorkade tomater
salt och svartpeppar

Gör såhär:

Sätt ugnen på 200. Blanda nötfärs, grädde, ägg, salt och peppar i en skål. Hacka vitlök, basilika och soltorkade tomater fint och blanda ner i färsen. Tillsätt pinjenötter och forma färsen till biffar och lägg på en ugnnsplåt.

Skiva squash, paprika och rödlök och lägg på en annan ugnsplåt. Krydda med salt, peppar, torkad basilika och olivolja. Ställ in båda plåtarna i ugnen ca 20min, byt plats efter halva tiden.

Smula fetaosten och blanda med creme fraiche i en skål. Hacka basilika och soltorkade tomater fint och blanda med fetacremen, smaka av med salt och svartpeppar.
Klart!!

 


Snöjävel!!

Började dagen med att halka omkull i en snödriva på väg till jobbet kl 05.20, oj vad svordomar som ploppade ur min mun.. Tur att ingen annan e vaken så dax och såg  min lilla vurpa..hehe.. Va helt täckt av snö (enda positiva va att man landade ganska mjukt) Ville i den stunden väldigt gärna gå hem och krypa ner i sängen igen.. Dagen kunde nästan inte börja värre..

Lyckades iaf ta mig oskadd till jobbet där jag tillbringat ca 8h av min dag.. Mycket att göra å jag va trött och grinig idag.. Ingen  bra kombo men tog mig igen det och va riktigt glad när det va dax att gå hem=) Har underbara arbetskamrater som alltid kan få mig att le även när jag känner  mig som värsta surpuppan..

Har tagit det lugnt nu i eftermiddag bara slappat och när älskling kom hem åkte vi och köpte lite mat för kvällen.. Har fredagsmys och försöker hitta nåt roligt på TV men finns absolut inget som e värt att titta på.. Är det inte meningen att man ska va hemma på fredagkvällar eller?? Skulle ha hyrt en film men orkar ju inte göra det nu..

Har inga planer i helgen förutom en sväng till gymmet imorrn förmiddag.. Håller alla tummar jag har för att det inte ska komma mer snö.. Snö gör mig deppig och arg!

Trevlig helg!!

Pinjenötsbiffar med ugnsbakade grönsaker o...

dsc02696 (MMS)

Pinjenötsbiffar med ugnsbakade grönsaker och fetaostcreme.. Detta va våran super goda fredagsmiddag..


Fredag idag?

Fick en kort stund för mig att de va fredag idag, är tydligen lite virrig.. Hade dock varit mycket skönt om de va lördag redan imorrn för det betyder sovmorgon å ledighet.. Men men 1 arbetsdag till ska jag nog klara av jobbar bara 6-14=)

Dagen idag har varit smått kaos hela tiden.. Två sjuka va ju inte precis vad vi behövde imorse men på nåt sätt löser sig det mesta men idag va det värre än vanligt.. Va sjukt trött när jag kom hem och höll på att somna när jag satte mig i soffan..

Hade planer på att träna Booty&core kl 17.20 men skippade det för då kände jag mig knappt levande.. Nästa plan blev då Body combat 18.30 men låg ännu på soffan då.. Efter att jag övertalat mig själv en stund (finns ju ingen annan som tvingar mig att träna så måste tvinga mig själv) så fick jag ändå upp arslet ur soffan bytte om och drog ner till gymmet.. Skönt att det ligger så nära.. Körde 45 min kondition blandning mellan jogging och snabb powerwalk i lutning sen blev det lite mag,rygg och arm träning..

Är nu trött både fysiskt och psykiskt så ska bli så jäkla skönt att krypa ner i sängen..

Vad ska ni hitta på i helgen??

9/2

Hu vad det va jobbigt att gå upp imorse.. Som tur va blev det en helt okej dag.. Ganska mycket på frukosten men sen en lugn och skön lunch med precis lagom mycket att göra..

Hade ju en träningsledig dag idag så passade på att träffa Linda och fika efter jobbet.. Gick till Muffin bakery och käkade super smarrig muffin min va med brownie och cheescake, sjukt gott.. Som vanligt när jag och Linda träffas så pratar vi typ i mun på varandra och hinner reda ut bra många världsproblem bara på en eftermiddag..
Muffins va tydligen inte godkänt som kvällsmat så åkte hem hit och rörde ihop en grekisksallad..

Nu e det snart dax att gå och lägga sig så blir tyvärr bara 1 inlägg idag.. Hörs imorrn.. Jobb och träning står på schemat..


Jag och Linda för typ 3 år sen..


Mätt och belåten..

Blev lite mer än 1h timme på gymmet, har verkligen motivation till att komma tillbaka i form.. Känns bra att få jobba med kroppen ordentligt.. La upp träningspasset i 3 delar 20min Crosstrainer, 25min styrketräning (mest mage och rygg sen lite armar) 20min crosstrainer i högre tempo.. Imorrn blir det nog en träningsledig dag för att sen köra torsdag och fredag (kanske lördag).. Torsdag ska jag nog antingen köra Booty/Core eller Body Combat.. Kul att få lite variation mot maskiner och vikter, tröttnar lätt på den sortens träning..

Ska ge mitt nya (egenkomponerade) träningsschema 2 månader sen vill jag se resultat.. Måste ta hand om mig själv bättre när det gäller maten oxå.. Minska på kakor med massa socker och öka på med vitaminrika grönsaker.. Tror inte på dieter när det gäller mig själv utan allt kan ätas fast med måtta.. Så länge man ser till att göra av med lika mycket som man stoppar i sig så e det ju lugnt..

Blev korvstroganoff och råris till middag, gott  och enkelt..  Ska bara ta det lugnt nu resten av kvällen, upp tidigt och jobba 6-16 då behöver man vila..



Försökte sola min bleka näsa lite idag, gi...

dsc02694 (MMS)

Försökte sola min bleka näsa lite idag, gick nog inte så bra men blev 1h promenad i solen iaf.. Super skönt!


8/2

Tänk att det redan  gått 8 dagar av februari, bara 20 kvar då.. Är det så att våren börjar närma sig?? Tyckte att januari va så himla lång men hoppas nu att tiden bara kan få rinna på tills värmen e här.. Ska ju iofs planera in en solsemester i mars å det e ju inte så läge till=) En liten tjuvstart på våren och sommaren.. Känns väldigt nödvändigt..

Den grå morgonen verkar nu klarna upp, hoppas det blir en fin dag.. Känner för en lång promenad och sen svettas lite på gymmet.. En del tycker att promenader är långtråkiga, för mig är det ett sätt att bli av med stress, få rensa huvudet, lite frisk luft och motion då.. Älskar promenader.. De får mig att må bra..

Vad ska ni hitta på idag??

Boring..

Har haft en helt sjukt lugn dag på jobbet.. Sålde för typ 340kr på 8h.. Blev ju aningens långtråkigt måste jag säga.. Vek ca 400st servetter och försökt förbereda till de som jobbar imorrn så mycket som möjligt..

Slappar i soffan nu å ska nog kolla med Christofer om han inte vill köra lite Little Big planet med mig=) Behöver verkligen träna på det, känns som att jag mest e med som sällskap istället för att bidra med nått..haha..

Vi hörs imorrn!!!

Träningsrutiner..

Har ju helt kommit ur mina förut så bra träningsrutiner.. Jäkla vinterförkylningar alltså.. Nu är jag ju frisk men har fortfarande svårt att få tid till träningen, har ju upptäckt va skönt det e att bara ligga på soffan och slappa, kolla tv, blogga.. Har även varit mycket mer social senaste tiden.. Det e ju en bra sak men nu e det dax att ta tillbaka kontrollen.. Behöver ju inte träna alla dagar i veckan men har satt ett mål på minst 4 pass.. Det måste jag ju hinna med.. Min kropp behöver det..

Ska faktiskt ta ett pass nu innan jobbet, skönt att ha det avklarat.. Sen får vi se hur jag planerar resten av veckan.. Är ju ledig imorrn så inga undanflykter då heller..

Ciao

Sol,visning,promenad,söndag..

Har varit en mycket bra söndag.. Har sovit som en prinsessa i natt och kände mig utvilad och pigg när jag vaknade i morse.. Blev en smarrig frukost, det som fanns kvar från brunchen igår.. Planen för eftermiddagen va visningar på Liljeholmskajen.. Tog en promenad dit i det soliga vädret.. Kollade på 3 st alla va fina men tror inte de är för oss.. Är dock väldigt kul att gå på visningar tycker jag.. Blev en snabb sväng förbi Liljeholms gallerian köpte latte att dricka på vägen hem.. Va länge sen jag fick så mycket frisk luft och solsken=)

Kollar Solsidan och käkar thaimat nu, bra avslutning på en jättebra helg..

Fredagens bilder

Blev ju en del bilder i fredags.. Det syns att vi har kul iaf..

















Dagen efter..

Ja som ni såg i tidigare inlägg så hade jag Sandra och Sebastian här hos mig igår.. Va mycket trevligt, lagade en spontan middag av det vi hittade hemma sen blev det massa vin och snacks..

Planen för kvällen va utgång på Paradise (gayklubb) och dansa hela natten.. Hade riktigt roligt.. Har lite fula bilder men orkar inte ladda upp dem nu..

Sandra följde med mig hem sen och sov på vår soffa.. Satt och snackade en stund så kom säkert inte i säng förrän över 4.. När vi vaknade blev det brunch med nybakade scones, äggröra,prinskorv och en massa annat gott.. Sov bara knappt 6h inatt så va ganska trötta.. Blev att slänga sig på soffan och kolla SATC2..

Avslutar nu dagen med pizza och mys med älskling.. Kollar lite dålig lördagsfilm på tv, är nog snart dax att krypa ner i sängen..


SSM

Sandra, Sebbe å jag e hemma här å dricker vin.. Döm oss inte så hårt men här kommer några bilder..





Ha en trevlig kväll!!

Vilken kväll=)

Skulle bli en lugn kväll med lite käk och nåt glas vin sen hem ganska tidigt.. Blev käk, ganska många glas vin och hem typ 01.30.. Oj oj vad vi har snackat, tiden bara flög iväg.. Det går fort när man har roligt..hihi..

Idag är det inte lika roligt, har ont i mitt stackars lilla huvud men måste faktiskt säga att det e värt det..

Har varit på en visning idag området Liljeholmskajen.. En 3:a som va jättefin.. Enda nackdelen e att om vi e intreserade måste vi lägga vårat bud idag.. Väldigt snabba ryck alltså.. Det som e bra är att det bara är en som budat hittills och det e på utgångspriset.. Så skulle kunna bli en bra affär.. Mycket pengar att besluta om.. Får se hur det går..

Nu ska jag ta tag i lite städning här hemma, inte alls sugen på det men behövs..



Är ute å dricker vin med Carro.. Väldigt d...

dsc02695 (MMS)

Är ute å dricker vin med Carro.. Väldigt dålig bild men super bra kväll:)


Dagens outfit: Redo för en promenad i solen..

dsc02692 (MMS)

Dagens outfit: Redo för en promenad i solen..


God morgon solstrålar!!

Vaknade upp till ett soligt (men kallt) Sthlm.. Har sovit jätte bra inatt och känner mig utvilad och redo för dagen.. Har nu friskförklarat mig själv så ska gå till gymmet och svettas lite.. Ska bli riktigt skönt.. Får se om det fina vädret håller i sig så kanske det blir en promenad oxå=)

Ikväll blir det tjejkväll på stan med Carro, har knappt sett henne på hela hösten el vintern så ska bli riktigt trevligt..

Jag återkommer senare nu ska jag försöka göra lite nytta här..

Hoppas ni får en fantastisk dag!!!!!!!!!

Ledig!!

Nu är mina 8:a dagar på jobbet avklarade och det ska bli så jäkla skönt att va ledig ons och tors.. Va ju sjukt trött igår men efter en lång sovmorgon och massa slappande på soffan så fick jag lite ny energi och kvällen på jobbet har gått alldeles utmärkt.. Har ahft hand om en 3-rätters middag för 19 pers så fick sällskap av Szandra.. Är ju  verkligen så mycket roligare att jobba kväll när man har nån att snacka lite skit med oxå=)

Ja vad ska man mer säga om denna tisdag?? Har ju som sagt bara slappat och jobbat.. Kollat lite på nätet efter lägenheter är sugen på en större (en 3:a) ska nog gå på några visningar på söndag, området Liljehomskajen/Årstaberg.. Alltid bra att hålla ögonen öppna..

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och inte lämna den igen förrän tidigast halv 10 imorrn.. Jag älskar att sova..haha..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu