Hallå!

Hur är det med er?? Jag njuter av semester men börjar redan få ångest över att halva tiden typ har gått.. Blää! Vill inte tillbaka till jobbet..

Har inte varit det bästa vädret direkt men några solstrålar har vi fått njuta av, ser dock ut som att nästa vecka ska bli riktigt fin, hoppas på lite strandhäng och en snygg solbränna att visa upp=)

Sitter så sällan framför datorn när jag är ledig men har försökt uppdatera med kortisar från mobilen, hoppas det räcker så länge, lovar bildbomb när vi kommer hem till Sthlm igen!!

Ska hoppa in i duschen (va duktigt och tog en promenad/joggingrunda förut, inte slappa ihop på semestern) blir utgång med Emma och några till ikväll, ingen aning vad jag ska ha på mig men det löser sig nog..

Christofer och Micke är iväg hela dagen och kvällen på Hepp hepp, kanske möter upp dem i dimman ikväll=) Bar lördag kommer det bli iaf!!

Tack å hej...

Älskling fyllde år igår så blev en festkvä...

img_2405 (MMS)

Älskling fyllde år igår så blev en festkväll på stan:) Här är vi å dansar loss på Kharma med Johanna och Mårten.. Lyckad kväll!


Blev grillat ikväll igen.. Mums! Har varit...

img_2683 (MMS)

Blev grillat ikväll igen.. Mums! Har varit i Levide  å myst men nu blir det Vibble igen, är riktigt hängig pga min jäkla förkylning men hoppas på bättring snarast!!


Har varit en slö dag efter    nattens fest...

img_3533 (MMS)

Har varit en slö dag efter    nattens festligheter, vilken 30års fest det blev, grymt kul:) Idag har vi hängt vid stugan, jag och Hugo lekte med mobilkameran och myste på filten..


Slappar dag i soffan, har börjat få ont i ...

img_4245 (MMS)

Slappar dag i soffan, har börjat få ont i halsen men hoppas att de går över.. Har regnat hela dagen men tror att det kanske kan klarna upp.. Emma fyller år idag så blir nog lite drinkar på stan ikväll, måste bara rycka upp mig lite:)


Galen eftermiddag på Kallis.. Axwell va gr...

img_9567 (MMS)

Galen eftermiddag på Kallis.. Axwell va grym, alkoholen flödade och solen va stek het.. Drog förbi oroväckande mörka moln men de nådde aldrig Visby..


Blev en heldag med hela familjen Marquart ...

img_3878 (MMS)

Blev en heldag med hela familjen Marquart vid stugan igår.. Så skönt och avkopplande, vädret va fint så kunde bättra på brännan lite oxå..:) Idag skiner oxå solen så slöar i trädgården i Vibble.. De hotar ju med regn resten av veckan då bäst att passa på!


Sociala klubben på  Mälar paviljongen förr...

img_5755 (MMS)

Sociala klubben på  Mälar paviljongen förra fredagen.. Nu är vi äntligen på gotland och hoppas på många varma och fina dagar och kvällar.. SEMESTER!!!!!


På väg till jobbet.. Blåsigt ute idag så e...

img_9068 (MMS)

På väg till jobbet.. Blåsigt ute idag så en varm kofta fick hänga med.. Gillar mörkblått och vitt till bruna ben:)


Hade inga bilder på mig själv från London,...

img_5249 (MMS)

Hade inga bilder på mig själv från London, fick den här från Christofer.. Sista dagen i St James park.. Inte så snygg men    man tager vad man haver:)


London!!

Hade världens bästa helg i London, här kommer lite bilder..

 



















Vår resa bestod av shopping, god mat, trevligt sällskap och massa vin och champagne=)




Fest, fest ,fest..

Har bokat biljetter till ön nu.. Åker fredag natt.. Har en hel del fester inplanerade och började prova ut lite outfits.. Ska på en 40års fets, en 30 och en 25.. Här är några alternativ..Gillar mycket färg till sommaren, behöver bara bättra på brännan lite..hehe..

 
Klänning och skärp från HM skor Kurt Geiger
 
Klännign 1: River Island, skor Don Donna Klännign 2: HM, skärp Gina Tricot, skor okänt
 
Klänning och skor från HM (klänningen omsydd av mamma, va armar och ett svart sidenskärp när jag köpte den) skärp Gina Tricot..

Älskar även denna klänning från Tiger som jag köpte förra sommaren.


Hittade ingen helfigursbild..

Har en hel hög med kläder och skor som jag vill ha med till ön, jag menar hur lyckas man packa till nästan 4 veckor på Gotland, behöver ha med mig allt från, festklänningar,strandkläder, träningskläder,mjukiskläder,tjocka tröjor (litar inte på den svenska sommaren) halvfina kläder för att gå på stan, middagar och spontana utgångar.. Till det hör ju en hel del skor oxå.. Har tyvärr inte världen största bil heller, väldigt begränsat bagageutrymme.. Här krävs det planering och proffs packning..

Hade en super trevlig kväll på först Mälar...

img_9752 (MMS)

Hade en super trevlig kväll på först Mälar paviljongen och sen Sture compagniet.. Har sovit knappt 1 timme innan det va dax att gå till jobbet, gissa om jag va sliten..haha.. Men det va värt det!


Har varit en härlig ledig dag i solen.. Hä...

img_0755 (MMS)

Har varit en härlig ledig dag i solen.. Hängt nere vid Brunnsviken, ätit glass och läst i min bok.. Tro det eller ej men lyckades även förmå mig till årets första dopp:) kvällen avslutades med grillning och ett glas vin på balkongen..


Hittade den här fina sommar klänningen på ...

img_5955 (MMS)

Hittade den här fina sommar klänningen på River Island, typ det enda plagget i hela butiken som inte va rea på, så typiskt mig:) Den va iaf värd varenda krona (pund).. Gillar River Island hoppas på att de öppnar en butik i Sthlm snart.


Har haft en kanon helg i London!! Mycket s...

img_9135 (MMS)

Har haft en kanon helg i London!! Mycket shopping och vin.. Bästa köpet är väskan från Jimmy choo:)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu