Inte aktuellt..

Vet att påsken är väldigt icke aktuell just nu men har lite bilder från den sjukt fina helgen som va.. Hade ju lillsyrran på besök så blev shopping, frukost i solen, häng i parken med glass, grillning, påskmiddag.. Ja ni hör ju själva, det gick ingen nöjd på oss..hehe

Fika i parken med Christofer:

Grillning med Christofer och Mikaela:
Några soldyrkare på Nybrokajen:


En helg att minnas!


Jag och mina nyfunna vänner passade på att...

img_5102 (MMS)

Jag och mina nyfunna vänner passade på att sola lite i parken precis utanför vårt hus.. Arne och Anki Anka hälsar till er alla och väldigt snälla som ställde upp på en bild:)


Har varit på söder å tagit i mot flyttstäd...

img_6601 (MMS)

Har varit på söder å tagit i mot flyttstäd, de kom redan kl 8 så passade på att gå förbi Mellqvist å käka frukost.. Är snart dax att promenera till jobbet, skulle mycket hellre sitta     här i solen resten av dagen:)


Nya sängen och sovrummet.. Helgen har vari...

img_9213 (MMS)

Nya sängen och sovrummet.. Helgen har varit kanon, allt har gått jätte smidigt med flytten.. Tror att jag kommer trivas super i Frösunda!


Nya balkongen är invigd med hummer och vin...

img_7099 (MMS)

Nya balkongen är invigd med hummer och vin, efter en lång dag med fix här i nya lägenheten så va vi värda en god middag.. Är riktigt trött nu så blir nog att krypa i säng tidigt..


Har inte lagt ner bloggen, och har massa b...

img_4079 (MMS)

Har inte lagt ner bloggen, och har massa bilder och roliga händelser att dela med mig av.. Men mitt i allt flyttkaos (flyttat till nya lyan på fredag) så har datorn fått hamna lite utanför.. Det fina vädret under påskhelgen hjälpte ju inte direkt till, det sista man ville göra då va ju att sitta framför datorn.. Men lovar att så fort i kommit iordning så fixar jag en tillbaka blick med trevliga besök, nya kläder och mysiga dagar i solen.. Puss på er!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu