Härliga höst..

Vilket fantastiskt höstväder vi har, 20 grader och sol, bara att passa på och njuta lär dröja länge innan man får känna de temperaturerna igen.. Trots att jag är dunder förkyld så fick det bli en promenad, dock i lugnt tempo.. Om jag mått lite bättre hade jag kunnat gått flera mil idag, ville inte gå in... Nu dax att sova.. God natt mina vänner!


Testing..1.2.3

Äntligen har blogg.se fått tummen ur och släppt en gratis app så man kan göra inlägg från mobilen.. Detta är mitt första test inlägg:) så om allt går som det ska sitter ni och läser det här nu..


En dag i september..

Ja detta har väl varit en helt vanlig dag, full fart på jobbet, lite shopping, tränat och nu tar jag det lugtn en stund innan det e dax att krypa i säng.. Bara en dag kvar på jobbet sen blir det familjemys i några dagar på ön..

En liten smygtitt på mina kläder till farmors begravning på fredag.. Känns konstigt att hon är borta när hon funnits så nära hela mitt liv.. Nu får hon i alla fall äntligen vila bredvid farfar och leva vidare uppe bland molnen hos honom..
 

Tisdag 20/9

Bara 1 månad tills jag fyller år, gillar födelsedagar men gillar inte att bli äldre, kan gärna va 25 några år till;)

Har varit en hyfsat bra dag på jobbet, känner att jag har energi kvar trots jobb i 10,5h och en joggingrunda när jag kom hem.. Måste ta tag i träningen ordentligt snart, har blivit mycket promenader men behöver springa och styrketräna mer(skulle inte skada att dra ner lite på sötsakerna heller).. Börjar bli dax att skaffa ett gymkort och en PT, får ta tag i det nästa vecka..

 
 

Ha en bra kväll!!

Vinter?

Vet att det ännu är ett tag kvar tills man behöver en riktigt varm vinterjacka men jag vill va redo när kylan kommer.. Slog till på en jätte fin dunjacka från Boomerang i modellen Alexandra.. Inte billig men värd pengarna..=)


Min söta syster har varit på besök.. Igår ...

img_2462 (MMS)

Min söta syster har varit på besök.. Igår blev det fest middag med nachos och cola, kvällen avslutades med film i soffan.. Idag har det regnat så myst framför tvn med nybakade scones..


Hösten börjar smyga sig fram.. Tycker att ...

img_0921 (MMS)

Hösten börjar smyga sig fram.. Tycker att september är en härlig månad men sen kunde det gärna få bli sommar igen:) blev en promenad i kvällssolen, super härligt..


Dagens!

Va ju evigheter sen jag la upp en dagens outfit.. Älskar färgerna marinblå, beige (kamel), svart  och guld..




Mys med Linda..

Har varit ledig idag och har försökt få ut så mycket som möjligt av tiden.. Blev en promenad på förmiddagen och sen en mysig eftermiddag med Linda på stan.. Blev lite shopping och en smarrig fika..





Fick med mig 2 fina plagg från favvo affären Zara =)

När vinden viner utanför så kändes det int...

img_6709 (MMS)

När vinden viner utanför så kändes det inte så kul att ge sig iväg på en joggingtur, blev därför ett svettigt pass i mitt hemma gym:)


Fjärilshuset..

När mamma, Jennie och Mikaela va här på besök så passade vi på att va lite turister vid Hagaparken och fjärilshuset..

























Älskar att få besök av familjen=) Hoppas herrarna kommer med nästa gång..





Nya sängbord, äntligen:)

img_8504 (MMS)

Nya sängbord, äntligen:)


Trötter..

Ja vad ska man säga, kl är 20.00 och jag vill gå och lägga mig.. Efter två långa dagar på jobbet så vill jag bara sova..haha vilken tråkmåns jag är.. Har varit jätte duktig med träning den senaste tiden men ikväll orkade jag helt enkelt inte.. Har bara varit hemma och tagit det lugnt.. Laddar batterierna till helgen istället.. Bara fredag kvar nu..yeah=)

Är ledig i helgen så ska passa på att träna då istället mycket skönare, sen ska vi nog även till Mio och handla lite fina saker till vårt hem!! Massa mys ser jag oxå fram emot..



Natti natti..

Favorit på Gotland..

Om man ska gå ut och äta i Visby måste jag få rekommendera Trädgårn.. Va där i somras med Christofer och jag åt tills jag typ rullade ut där ifrån..haha.. De har en meny då man får grilla sitt kött själv på bordet, mycket uppskattat.. Hade blivit tipsad om att deras glassdrinkar skulle va sjukt goda oxå så det fick det bli istället för dessert.. Fantastisk middag!!!








Har varit ledig idag så passade på att ta ...

img_2434 (MMS)

Har varit ledig idag så passade på att ta en långpromenad runt Brunnsviken, blev 1,2 mil, jätte skönt..  Vad brukar ni göra när ni e lediga??


En lugn mysmiddag hos Linda slutade med en...

img_6901 (MMS)

En lugn mysmiddag hos Linda slutade med en vild partykväll på Rose.. Blev lite mycket champagne och shots men hade ganska bra kontroll hela kvällen..


Midsommar!

Detta inlägg kanske inte känns så jätte aktuellt men fick massa bilder av Szandra så tänkte att jag lika gärna kunde lägga upp dem..

Eftersom vädret va lite sådär och jag skulle jobba dagen efter fick det bli middag och mys hemma hos Neda och Alex..













Efter middagen blev det frågesport..







Sen lite charader..









Va en super trevlig kväll, god mat, mycket skratt och trevligt sällskap..


Gunatt siv gutt..

Igår lämnade min älskade farmor denna jord för att leva vidare på en bättre plats.. Saknaden är stor men beskedet väntat..

Gunatt av Ainbusk spelades på farfars begravning (för många år sen) och är ett starkt minne av dem båda..




Gunatt, gunatt ti läitn u stäur kring haile oe land
Dagen jär yvar u nå gar vörr ti dråimars land
Gunatt siv gutt u tack för idag ti di läile vän
jag ynskar at täidn gar fort ti vör möts um igen

För imårgå jär en nöiar dag u ja undrar va han kan gi
Ska de bläi en fäinar dag? De jär ingen sum kan se
Täidn gar fort sum han alltut gär när de gaar imot kväld
Klucku jär slagi u nå rännar ja haim ti mi själv

För imårgå jär en nöiar dag u ja undrar va han kan gi
Ska de bläi en fäinar dag? De jär ingen sum kan se
Men däu kan möit han me ypen famn
Dagen jär yvar u nå gar vörr ti dråimars land.
Dagen jär yvar u nå gar vörr ti dråimars land




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu