BBQ..

Så då va bröllopshelgen igång på riktigt.. Har varit på en grym BBQ med alla bröllopsgäster som slutade med ordentlig fest:) Ligger nu hemma och vilar och snart blir det sängen..

Sista bilden på mig och Johanna som ogift:)
(har fler bilder från kvällen men de kommer en annan dag)


Snörvel..

Har inte varit sjuk på hela hösten eller vintern men nu när jag för en gångs skull har massa planerat i helgen åker jag på en dunder förkylning..Why? Ska ta en lång natts sömn och hoppas att det går över.. Puss på er..


Härliga vänner!

Min bästa fotograf Szandra skickade lite bilder till mig från Babyshowern.. Blir så glad av att ha så fina vänner och arbetskamrater=)

 

 









 


Smygtitt..

Nästa helg är det bröllop för fina kusin Johanna.. Här kommer en smygtitt på klänning jag tänkte ha.. Har inte hittat några skor som passar till ännu, men annars är jag nöjd.. Inte lätt att hitta snygga klänningar med en stor mage i vägen..hehe..


Utflykt..

Har varit iväg hela dagen med Madde och Linda.. Blev en tur till Trosa stadshotell och spa.. Måste verkligen få rekommendera deras spa.. Super härlig miljö, sköna behandlingar och jätte gullig personal.. Efter att vi hängt i spaet några timmar blev det afternoon te inne på hotellet..

Har varit en väldigt avslappnad och bra dag.. Nu ligger jag på soffa och kollar film.. Christofer är i Berlin med jobbet, kallas visst konferensresa, men gissar på att större delen av tiden kommer gå till seriöst festande..

Blev tyvärr inga bilder idag..


En ny dag, tack..

Idag har varit en sämre dag som gravid.. Jobbat 10h, ont i ryggen, ont i fötterna, och det ilar i ljumskarna.. Stackars mig! Ska krämporna komma nu eller vad e det frågan om? En sak är iaf säkert, detta va mitt sista 6-16pass, nån måtta får det va.. Kan inte stå och gå så många timmar i sträck, kroppen säger ifrån nu..

Får ändå va glad för att jag fått må så bra hela tiden.. Tror att det kommer fortsätta så bara jag jobbar lite mindre och vilar lite mer nu sista veckorna..

Så, har klagat färdigt nu:) Dax att sova, upp kl 04.45 imorrn..

Natti natti


Babyshower!!

Skulle hem till Neda för en fika efter jobbet i söndags, va så länge sen vi hunnit träffats.. Fick jobba över lite för att chefen behövde gå tidigare.. När jag kom hem till Neda fick jag världens överraskning, alla tjejerna från jobbet va där (inkl chefen), de hade planerat att jag skulle stanna kvar och jobba så att alla andra skulle hinna dit.. De hade ordnar Babyshower till mig:) rosa prinsesstårta, och massa fina presenter.. Mest impad va jag nog över blöjtårtan som Neda hade gjort:) Hade inte anat ett dugg, de blåste mig totalt..haha.. Tack!!!!

Här kommer lite bilder på alla fina presenter, snyggast va nog dressen Idas son hade varit med och valt ut, grön med fina lantliga motiv:)


Walk idiot walk..

Är ledig idag, så skönt.. Blev sovmorgon, sen frukost framför TVn, lite bort rensning av vinter grejer (vinterjackan får dock va kvar ett tag till), lite genomgång av alla sommarskor, finns ju endel men ändå plats för lite nytt oxå:)

Har varit hyfsat fint väder idag så blev en joggingtur/power walk på ca 1h, skönt att snön försvann så snabbt igen..

Ska snart laga mat med Christofer, fick första leveransen av Linas matkasse igår så ska bli kul att testa nytt recept..


Vill inte..

Okej, en liten fråga bara.. Finns det inte någon lag eller bestämmelse för att om det är snökaos i mitten av april och man ska jobba, borde man inte få stanna hemma då, krypa ner i sängen och stanna där tills eländet är över???

Vill inte sätta min fot utanför dörren idag!!

Hittade en bild från förra året samma tid, då satt jag tydligen på balkongen och solade..




Världens bästa!!

I detta inlägg vill jag bara säga att jag har världens bästa pojkvän..

I påskpresent fick jag superfint rosa påskägg fyllt med mitt favorit godis choklad och som extra överraskning en spabehandling på sturebadet för en Blivande mamma, har varit lite trött och haft ont i fötterna efter jobbet den senaste tiden så han tyckte att jag behövde detta:)

Vi ska även testa Linas inspirationskasse, mat och recept levererat för 3middagar/veckan..

Älskar dig Christofer, du skämmer bort mig!!


Glad påsk!

Har haft en mysig dag med älskling som avslutades med en påskmiddag hemma.. Är så mätt nu, både jag och Christofer ligger helt utslagna på soffa..haha..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu