Dagens..

Bästa köpet i klädväg i vår är utan tvekan mina mammajeans från HM:) Tröjor kan jag ju fortfarande ha det mesta som finns i garderoben... Idag såg jag ut såhär på stan och personalmötet..


Det händer grejer..

Tog en bild i v.17 då jag tyckte att jag fått lite mage.. Jämför nu med v.31 och ja vad ska man säga, det har hänt en del sen dess.. :)


Kunglig joggingtur..

Så fort solen tittar fram och snön är borta blir jag sugen på att ut å springa.. Har inte haft ork de senaste veckorna till mer än långa promenader (konstigt när man tydligen räknas som höggravid) men igår kände jag mig lättare och smidigare än på länge, blev 2km jogging (dock i sakta tempo) och sen 4km power walk.. Så skönt att komma ut i vårvädret.. Hade nog kunnat springa lite längre men vill inte anstränga mig för mycket..

Mötte Viktoria och Estelle som oxå ville njuta av vädret (och antagligen jobba bort lite mamma kilon) får ringa kronprinsessan till sommaren och se om hon har några baby tips och så kan vi ju gå med barnvagn tillsammans:)

Idag har det regnat så blev ett pass på gymmet.. Lite kondition på crosstrainern och sen styrketräning..


Sunshine!!

Från att ha varit helt död igår så känner jag mig pigg som bara den idag.. Blev halvdag på jobbet för att vi skulle göra ultraljudet idag, allt såg bra ut och bebis är tillräckligt stor, bara min mage som inte hänger med:) skönt att veta att allt än så länge är som det ska..

Blev lunch med Christofer innan han skulle tillbaka till jobbet, efter det hem å vila en stund för att orka ut på en långpromenad i det superfina vädret! Värme och sol det får mig att må så mycket bättre.. Blev 8km, jätte skönt..


Trött, tröttare, tröttast..

Hu vad jag är trött idag både i kropp och knopp.. Ligger nerbäddad i soffan och myser får se hur länge jag håller mig vaken.. Christofer sover redan här bredvid verkar bara va lillen i magen som är pigg och kör gymnastik..hehe..


Fullt upp..

Har varit ledig idag men haft full späckat schema ändå.. Blev lunch och fika hos Johanna och hennes söta Alima.. Lillan är lite mer än 3mån så fick lite baby träning.. Tänk att jag och Christofer snart får en egen liten, längtar men känns overkligt..

Åkte direkt från Johanna till barnmorskan, skulle mäta magen idag, den är lite liten så fick tid till ett tillväxt ultraljud för att kolla att bebis växer som hon ska..

Efter det blev det gymmet och nu ligger jag äntligen hemma på soffan:) Imorrn är det det jobb igen..


Shopping..

Har varit på stan med Madde och shoppat lite finns jätte mycket fina vårkläder men inte så mycket som passar min form, haha.. Blev ett par jeans iaf, v.30 och jag får ännu på mig stl 34 dock i mamma jeans men känns ändå okej:)

Snygga va?


Tjockis..

Börjar bli en riktig tjockis nu och gillar det:)

 


God morgon!

Står och väntar på bussen till jobbet kl är 05.20.. Är det så att vintern är över när det redan börjar ljusna på himlen?


Som ett spöke..

Är så blek just nu att jag nästa skrämmer mig själv när jag tittar i spegeln..haha..

Ge mig sol och 20+ tack! Längtar efter min solbränna jag hade i somras..



En kväll i februari...

Firade Szandra som fyllt 30 för några veckor sen.. Tack för en supertrevlig middag!!!


Bästa tjejerna=)


Snyggingarna heter Szandra, Neda och Sophia..



Tack:)

Fick en liten present från min älskling:)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu