Välkommen till sjukstugan..

Både jag och Moa ligger här och snorar.. Hu, ingen bra dag.. Tog en promend i snön förut för att få lite frisk luft men annars har vi inte varit utanför lägenheten..

Nu kom Christofer hem så jag tar en paus och kryper ner i sängen..

Blev chèvretoast och champinjonsoppa till lunch.. Gott att värma sig med en sån här kall ruggig vinter dag..




Nyårs klänning..

Kändes onödigt att lägga pengar på en ny nyårs klänning i år när det hänger x-antal i garderoben.. Däremot har jag ändrat lite detaljer, det kostar ju inget men blir inte precis samma som man haft förut..

Före va det en rosett på axeln, den tog jag helt enkelt bort.. Vad tycks..


6mån..

I helgen blir vår lilla prinsessa 6mån.. Gick bra på BVC och hon fick godkänt av läkaren:)

Vikt: 6080g
Längd: 65cm


Stora tjejen..

Imorrn är det redan dax för Moas 6 mån kontroll på BVC.. Tiden går nästan för fort..

Vi tränar fortfarande på att sitta själv, går bättre och bättre:)


Onsdag..

Ännu en grå dag, så trist.. Trots en dunder förkylning drog jag och Moa till gymmet (måste komma ur lägenheten) blev ett väldigt lugnt pass med mest lättare styrketräning.. Passade på att duscha och basta lite oxå medans Moa va på Balance Kids:) Mycket skönt med en lugn stund..

Ikväll har jag och Chrsitofer haft myskväll, mat, vin och lite snacks.. Han är den bästa!


Regn..

Vaknade upp med lite ont i halsen, antagligen en förkylning på gång..hu..
 
Gick till gymmet ändå för att komma ut från lägenheten en stund.. Har regnat precis hela dagen så en promenad va inte att tänka på..Tog det lugnt med promenad på löpbandet i stället och sen lite lätt styrketräning..
 
Har varit en såndär dag då man gör så lite som möjligt..
 
'
 
Ska gå och lägga mig nu och drömma om sol och värme..
 
 
 

SHM..

Igår va vi och dansade loss till SHM på Friends Arena.. Jag hade jätte kul.. Va lite förfest hemma hos oss först. Jennie kom hit som barnvakt så både jag och Christofer kunde gå..

Har dåliga bilder men bjuder på några ändå..


Träna och äta..

Lyckades äntligen pallra mig till gymmet idag, blev ett ganska lugnt pass men ändå bättre än inget..

Har varit den mörkaste dagen i år tror jag, så grått ute, men i stället för att deppa över det så passade jag på att baka en smarrig äppelpaj och tända ljus..


Tillbaka..

Nu e jag tillbaka på banan igen, mår så mycket bättre idag:)

Blev en promenad med mammagruppen, skönt med lite frisk luft och att få röra på sig.. Har inte varit på gymmet på 5dagar.. Om jag känner mig pigg blir det en tripp dit imorrn..


Äntligen är dagen snart slut..

Vilken jäkla dag vi har haft här hemma. Jag vaknar mitt i natten av att jag måste kräkas och mår allmänt dåligt.. Moa börjar härja kl.3 så va på skakiga ben jag vandrade runt i lägenheten för att försöka få henne trött igen..

Har varit helt slut idag, knappt orkat lyfta huvudet men gjort mitt bästa för att försöka ta hand om Moa.. Missade Johannas Babyshower, så himla trist jag som nästan aldrig är sjuk..

Nu har plutten somnat så håller alla tummar jag har för att hon ska sova i natt.. Jag ska oxå gå och lägga mig snart ska bli så skönt..

Present till lilla princess, hoppas jag hinner träffa kusin vitamin innan hon åker hem igen..



Lunch på stan..

Varit inne i city och lunchat med Johanna och Jossan.. Mycket trevlig lunch som avslutades med lite shopping..

Moa har fått super coola Moon Boots av tant Johanna.. Tydligen har alla såna i Verbier:) gick även att använda på Gotland, finns ju tex Sandarve kulle (nästan som alperna)..


Bilder från gårdagen..

Tänkte lägga upp några bilder till från Sandhamn.. Tog några själv men bilderna på mig är lånade av L eller M..

 


Sandhamn..

Varit i Sandhamn på utflykt med L&M och så fick Moa följa med oxå.. Jätte mysigt har vi haft det, promenerat ganska mycket och sen en lång lunch på Seglarhotellet.. Mysigt med lite kvalitets tid med tjejerna..


Snart så..

Moa nästa projekt är nog att kunna sitta alldeles själv, går bra korta stunder nu men sen kan det vingla lite så man får fånga upp henne, ca 20sek tror jag är rekordet utan nån hjälp alls...


Lördag!

Grattis till Harry som fyllde år igår, hoppas de firar dig ordentligt på Gotland ikväll!


Från morgon till kväll..

Har varit i väg hela dagen..

Började på gymmet, 6:e dagen i rad nu så imorrn blir deg paus.. Duschade där och åkte direkt till BVC för mammagrupp.. Pratade infektioner och förhållanden..
När vi va klara där drog jag och Moa till city, mötte upp kusin vitamin på Stureplan.. Blev lite AW (inte för att vi jobbat direkt) med Patricia och Elina.. Härligt gäng, två gravida, en liten hund och så Moa förstås.. Vi e så vuxna nu för tiden..

Nu ska jag sova för imorrn är det upp tidigt som gäller och iväg på utflykt med Madde och Linda..

Natti natti!


Sista natten..

Sista natten innan Christofer är hemma igen:) Längtar till imorrn!

Nu ska jag kolla på "Aldrig mera fet" och käka lite chips..


God morgon!

Redan torsdag idag, var tar veckorna vägen? Står gymmet på schemat idag (som vanligt) jäklar till jul då ska jag va i toppform, bara ca 1mån kvar så gärnet nu..hehe..

Morgon myser med Moa i soffan, Vakna med the Voice, solen i ögonen och frukost..


Middag..

Med inspiration från Isabel Adrians blogg så gjorde jag en mycket god sallad till middag.. En ny favorit som jag absolut kommer äta igen..


Tisdag..

Helt vanlig tisdag här i Frösunda..
 
Varit på gymmet, tvättat och lekt med Moa, känns som att jag gör samma saker nästan varje dag men nästa vecka är det massa skoj inplanerat, kommer va ifrån Moa 3 kvällar, oj oj, hur ska det gå..haha.. Är beronde av den där lilla ungen=) Men som Christofer sa till mig härom dagen "du måste tänka lite på dig själv oxå".. Ska iaf bli roligt att komma ut lite, gammal tråkig morsa som man är, kan behöva en sväng om på stan..haha..
 
Är själv med Moa fram till fredag. Christofer är på mässa med jobbet.. Är det nån som vill hålla oss (mig) sällskap nån kväll är det bara att höra av er!
 
Det va nog allt jag hade i dag, sjukt trött så dax att nanna kudden..
 
 
 
 
 
 

Fika med mammagruppen..

Både jag och Moa somnande om i morse och vaknade kl 10, skönt men blev lite stressigt till gymmet (går upp typ 8annars).. Blev lite träning och sen hem och fixa i ordning oss inför fika med mammagruppen.. Va väldigt trevligt att sitta och prata lite medans barnen låg och lekte på en filt på golvet..

Hade tänkte ta lite bilder men min iPhone är stendöd.. Kändes konstigt att va utan mobil en hel eftermiddag men det gick bra:) Har nu fått låna Christofers gamla (han har iPhone 5 nu) .. Bästa funktionen måste ju ändå va ICloud, nu har jag allt som jag hade på min gamla här:)




Fars dag!

Har idag firat Christofers första fars dag! Han är världens bästa pappa och jag e så lycklig med min familj.. Han fick ett paket från Moa i morse och ikväll har jag lagat middag..
 
 
 
 
 

Grå, gråare, gråast..

Är så grått ute idag så det känns knappt som att det e dag.. Fick dock upp värmen lite med ett Zumba pass på gymmet.. Skönt att börja söndagen med lite motion och peppande musik..

Nu blir det snart en tripp till Upplands Väsby och kolla innebandy..

Bjuder på en härlig sommarbild på mig och kusin vitamin..


Nya..

De här lamporna blir dina för endast 299:- på Ikea.. Jag tyckte att de blev väldigt fint i vårt fönster och när de inte kostar mer kan man ju byta ut dem om nåt år, om man skulle tröttna förstås.. Jag tror dock att dessa får hänga med ett tag..


Ikea..

Har varit förbi Ikea idag, herregud va mycket folk det va, hittade iaf äntligen lampor till vårt vardagsrum fönster.. Är jätte nöjd.. Ska ta bättre bild imorrn..


Egen tid..

Moa sover och Christofer är hos grannen, visade sig att deras gemensamma vän från gotland är på besök så självklar ska de få umgås..

Själv kryper jag upp i soffan och myser med ett glas vin och popcorn..

Fina Moa..


Dagens:)

Har varit inne i city idag för att hälsa på mitt jobb. Passade på att göra mig lite snygg, blir mest träningskläder här hemma annars..

Dagens: röda byxor Vero Moda, svart top och kofta Zara, stövlar Clou (Nilson Shoes) väska Jimmy Choo..


Framför datorn..

Vet inte när jag skrev ett inlägg från datorn sist bloggar alltid från mobil då det e enklast men ikväll har jag haft lite att fixa med så då fick datorn starta upp..
 
Har tränat idag (som vanligt) 5:e dagen i rad så börjar kännas i kroppen så imorrn blir det paus.. Skönt dock att jag både kännner och ser lite resultat..
 
Har inte gjort så mycket mer idag, hängt hemma med Moa, trodde jag skulle hinna städa lite oxå men gick inte så bra med en väldigt krävande liten tjej som har sömnvägrat  i eftermiddag.. Tur för henne att hon e så söt..hihi..
 
 

Full fart..

Har varit fullt upp idag så ligger redan i sängen och kommer nog somna när som..
Moa som förut brukade låta mig sova till halv 8 på morgonen har nu börjat vakna 5-6 istället och tycker vi ska gå upp.. Gillar inte, så låg två timmar i morse och försökte få henne att somna om.. Hoppas det bara är en kort fas..

Har iaf varit på gymmet och tränat, tog det ganska lugnt då jag har lite känningar i halsen, antagligen en förkylning på gång:/

Efter gymmet blev det promenad med mammagruppen, har missat 3veckor i rad nu så va trevligt att träffa dem igen..

Måste säga god natt ni innan jag somnar med mobilen i handen..


Träning..

Har kommit igång bra med träningen vilket känns jätte skönt.. Blir minst 4 dagar i veckan på gymmet och hinner jag blir det antingen en power walk eller ytterligare ett pass på gymmet.. Har kört Zumba 2 söndagar i rad nu. Kul med lite omväxling från kondition och styrketränigen.. Hoppas nu på att det ska ge lite resultat oxå.. Min bror har en våg som mäter allt i kroppen (vikt, fett%, vatten%,muskelmassa mm) gjorde en mätning i somras och ska göra en ny nu i jul.. Blir 2mån hårdträning..hehe..


Dirty Dancing!

Va och såg musikalen Dirty Dancing igår, va super:) Va där med mina föräldrar och till och med pappa tyckte att den va bra.. Mycket trevlig kväll..


Torsdag..

Har mina föräldrar här på besök.. Blev god middag och ett glas vin till middag och nu e det snart läggdax.. Får se vad vi ska hitta på imorrn..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu