Fullt upp..

Mamma fyller 50 år imorrn och på lördag ska vi fira henne det betyder att jag och Moa drar till Gotland några dagar.. Blir tors-mån, så mysigt att träffa familjen=)
 
Har ganska mycket att fixa med nu dagarna innan.. Tvätta, städa, träna, packa och busa med Moa men det ska väl super morsan klara av ;)
 

Sunshine..

Idag va det sol och klarblå himmel, så härligt.. Har varit en väldigt grå februari här i Sthlm..

Blev ett pass Zumba på gymmet, liten promenad med Moa och sen har vi varit på Christofers innebandymatch.. Skön söndag!


Hej och hå..

Efter många förkylningar både för mig och Moa i vinter så har jag nu kunnat träna i 2 veckor utan ofrivilliga avbrott.. Känns så skönt att komma igång ordentligt.. Ska försöka testa lite nya pass nu i vår tänkte jag för att inte tröttna och först ut var Kettelbells i lördags.. Var ett helt okej pass som jag absolut kan tänka mig att köra igen, hade bra med träningsvärk efter så det måste ju ha gett nåt iaf =)
 
Idag har jag hunnit med promenad på ca 1h plus 1h på gymmet. Efter det så va det fika med mammagruppen.. Så får väl sammanfatta detta som en bra dag och Moa har fått vara supersocial och träffat både sina kompisar på Balance Kids och MG..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fika hos Linda..

Blev en promenad med Moa för att hälsa på Linda idag.. Väldigt trevlig eftermiddag.. Vi har käkat kladdkaka och Moa busat har busat med lilla vovven Alice..


Kärlek..

Igår va det alla hjärtans dag men det är inget vi firar här hemma.. Fick dock väldigt fina blommor av min vän Madde som kom förbi en sväng.. Köpte även en liten bukett i affären, är ju så fint..


Kul att bada..

Finns en liten dam här hemma som verkligen gillar att bada.. Det plaskas ooch fixas med baddjuren..  Nu är hon ren och myser här med oss i soffan=)
 
 
 
 
 
 

Lång vinter..

Och så kom det ännu mer snö.. Moa snorar så blev inget Balance kids för henne idag, bara varit hemma och busat istället.. Brukar ha promenad med mammagruppen på onsdagar och det hade varit väldigt skönt att komma ut lite men snöstorm nej tack!!

Jag fick dra till gymmet när Christofer kom hem istället.. :)


Härlig dag..

Så skön lördag har vi haft.. Jag fick sovmorgon som va väldigt välbehövlig:)

Tog en promenad med grannfamiljen ner till Hagaparken och satt faktiskt ute och fikade, va lite kallt men ändå skönt i solen.. Barnen sov i varsin vagn och vi vuxna kunde dricka kaffe i lugn och ro..

Blev bestämt att vi skulle köra middag här och kolla melodifestivalen så det e vad vi har gjort ikväll..


En vecka..

Att det redan är fredag igen, var tar alla dagar vägen?

Har ändå haft endel att göra.

Måndag: BVC för 8mån koll
Fika med mammagruppen

Tisdag: Träning på gymmet
Fika/middag med några vänner

Onsdag: Träning på gymmet

Torsdag: Träning på gymmet

Fredag: Promenad på nästan 2h med
Josse från mammagruppen.
Middag och myskväll hemma

Får se vad helgen har att erbjuda, har varit riktigt trött några dagar så kanske kan flörta mig till en sovmorgon:)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu