Har bästa Mikaela här på besök.. Har hunni...

img_6999 (MMS)

Har bästa Mikaela här på besök.. Har hunnit med mycket idag, jobbat 7-13, solat och käkat glass i parken (så varmt å skönt), grillat, promenad längs Årstaviken.. Nu e det mys i soffan. Trött som bara den så blir tidigt i säng..


Dödstrött!

Har varit så sjukt trött idag.. Sovit oroligt och alldeles för få timmar.. Va som tur va en lugn dag på jobbet så kunde gå lite tidigare (behövde bara jobba 9,5h..hehe)..

Pallrade mig iväg på en löprunda iaf, men herregud va segt det va, måste varit de längsta 6km jag sprungit i år.. Varje steg va jobbigt, men man kan om man vill.. Promenaden hem va ganska behaglig måste jag dock säga.. 

Sitter och kämpar för att hålla mig vaken, är tvättstuga ikväll (hatar) men inte klart förrän kl 22 så Christofer lovat att ta det sista så att jag snart kan krypa ner i sängen.. Han e den bästa!! Längtar till helgen när vi ska fira påsk och Mikaela kommer på besök..

 


Hallå, hallå..

Tisdag idag vilket betyder att Desperate housewives snart börjar, ni missar väl inte det?!!



Har varit en hyfsat lugn dag på jobbet så va okej att jobba 10h.. Orkade även med en joggingtur när jag kom hem.. Va lite svalare i luften idag men va perfekt att springa i..

Har blivit lite shopping på sista tiden men har varit för lat för att ta bilder och lägga upp, men det kommer.. Börjar bli väldigt nöjd med min vår och sommar garderob.. Fick även min semster beviljad idag v.29-32 blir nog Gotland som det ser ut nu så då ska jag väl ha tid att använda alla mina nya fina kläder och skor.. Längtar så in i den till semester!!!

Fick samtal från sängjätten idag om att vår säng har kommit och vi kommer få den levererad till nya lägenheten samma dag som vi flyttar in, så härligt att få sova första natten där i en stor härlig ny säng.. Inte så länge kvar nu tills flyttlasset går=)

Ha en bra kväll, nu ska jag kika på Husfruarna, mina förebilder..haha


Träningsveckan!

Har varit en bra vecka.. Får så mycket energi av det fina vädret!

Måndag: 9km på löpbandet, styrka för överkropp ca 20min
Tisdag: Löpning ca 35min, styrka ca 20min
Onsdag: Promenad ca 35min
Torsdag: Promenad ca 1h, Body combat
Fredag: Löpning ca 6km +intervaller i backe och promenad ca 2km
Lördag: Promenad ca 40min
Söndag: Ledig

Har blivit lite mer promenader den här veckan än vad jag brukar köra, tycker det e skönt att gå hem från jobbet ibland och det tar ca 35min.. Skönt med lite frisk luft när män varit inne en hel dag och skönt att få rensa tankarna lite..


Hos frisören!

Gillar att få håret fixat, är glad att jag hittat en frisör som jag gillar här i Sthlm.. Är alltid nöjd när jag varit hos Johanna..

Före:


Efter:


Nu är jag riktig blondin igen efter min tråkiga vinterfärg.. Topparna fick sig oxå en omgång men inte så stora förändringar då jag vill ha det så långt som möjligt nu..

Kaffe på balkongen..

Började dagen med en kaffe på balkongen.. Har varit en otroligt fin dag.. Så bäst att passa på att sola min bleka näsa när man får tillfälle..

 

Har varit hos bästa frisören Johanna och fixat håret.. Efter det tog vi en lunch och stekte lite i solen..

Passade på att ta en promenad hem från Fridhemsplan (där Johanna jobbar) man vill ju inte va inne när det e så skönt ute.. Min kropp behöver så mycket D-vitamin och ljus som det bara går efter denna långa hemska vinter..hehe.. När jag väl kom hem ville jag fortfarande inte sitta inne så tog med mig en bok och la mig och läste i parken en stund..

Denna underbara dag avslutades med ett Body combat pass på gymmet.. Vill inte jobba imorrn!! Vill ha det såhär varje dag.. Frisörbesök, luncher, promenader, ligga och läsa i solen, laga mat till min  man och gå och träna.. Alltså 100% hemmafru..haha..

 


Äter lunch i solen med Johanna! Måste va v...

img_3043 (MMS)

Äter lunch i solen med Johanna! Måste va varmaste dagen hittills.. Sitter i linne å svettas nästan..


Bara ben blev det i parken idag.. Så härli...

img_5760 (MMS)

Bara ben blev det i parken idag.. Så härligt!!


Grönt är skönt..

Eftersom jag suttit och latat mig på balkongen halva dagen fick det bli en långpromenad i det fina vädret.. Så härligt att se att snön faktiskt är helt borta nu.. Börjar till och med komma upp lite blommor och grönt gräs..




Långa promenader i solen är verkligen harmoni för mig.. Mår så bra..


Sol som i ssssoooollllll!

Har varit så varmt och skönt idag, så här är våren när den e som bäst.. Satt på balkongen i bara bikinitopp, solade och läste senaste nummret av Elle i typ 2,5h.. Har fått lite färg, äntligen!!

 
 
Åh njuter verkligen av solen.. Nu vill jag bara att det ska bli ännu varmare..

GI-middag

Blev ett smarrigt recept från min GI-bok ikväll.. Om det e nån av er läsare som håller på med GI (och ni andra oxå som vill ha roliga recept) vill jag rekommendera "GI in the city" av Ola Lauritzon och Ulrika Davidsson.. Väldigt mycket bra recept, allt från frukost och tilltugg till riktig festmat..

Vi gjorde kyckling idag..



Blev näst intill lika bra som på bilden, mycket gott va det iaf.. Till det gjorde vi ugnsbakade tomathalvor med mozzarella och färsk basilika..

The Hat!

Köpte ju en härlig hatt i söndags när vi va runt på stan.. Här kommer lire bilder..

 
 
Från Oasis 249:-


Vardagslyx..

Har hittat min sommardoft.. Kommer som vanligt att använda härliga Mango från Body shop sen supergoda Taj sunset från Escada.. Kände att jag ville unna mig lite nytt till badrumsskåpet..


Trötter..

Har haft en ganska så lugn dag på jobbet, skönt med lite mjukstart på måndagar. Slutade kl 14, så behövde bara jobba en normal arbetsdag idag (8h)..

Blev ett svettigt pass på gymmet med löpning 9km och lite styrketräning.. Va nästan lite sugen på att springa ute idag har ju varit så varmt å skönt med hela 15-16grader.. Tror det ska hålla i sig resten av veckan oxå så får bli en joggingrunda imorrn el onsdag istället..

Är astrött och va nästan sugen på att krypa i säng men såg att klockan bara är 19.30 så lite väl tidigt kanske..hehe..

Har nog inget annat att dela med mig av.. Ska slöa här på soffan en stund och försöka hålla mig vaken minst 1h till..


Vill ligga å steka i parken.. Snart så borde det va tillräckligt varmt=)

Bra helg..

Har verkligen varit en kanonhelg.. Kände mig riktigt sliten på jobbet i fredags men hade en ganska lugn dag så när det äntligen va dax att gå hem så kände jag mig lite piggare.. Bestämde med Christofer att vi skulle köra en after work med lite av hans jobbkompisar.. Drog till Scandic Malmen och drack massa vin och öl och hade en trevlig kväll=) Kände mig ganska sliten när jag vaknade i lördags men efter lite frukost och mys i soffan kände jag mig lite piggare.. Blev en promenad för att piggna till ännu lite till sen kände jag mig på banan igen..haha..

Lördagkvällen va inbokad med Ida, har inte träffat henne på jätte länge så roligt att se henne och hennes växande bebismage.. Blev middag och sen bio, riktigt skön kväll..

Idag har vi åkt runt hela stan typ.. Började med att kolla på sängar ute i skärholmen.. Kollade även häftiga 3D tv på media markt.. Så här snygg va jag i 3D brillorna..



Blev sen en sväng till Liljeholmsgallerian, efter det Skrapan och en fika..



Hittade inte det vi skulle på söder så åkte vidare till Gallerian inne i city.. Hittade inte det vi skulle ha där heller men dock en väldigt fin solhatt (bild kommer) till mig..
Åkte och tankade och ytterligare ett besök i Liljeholmsgallerian för att handla hem lite middag..

Nu ligger vi och myser i soffan, ganska nöjda med dagen.. Fått massa inspiration till nya lägenheten=)


Sängar..

Väldigt nice shopping att leta efter ny säng, superskönt ju att provligga massa härliga sängar .. Vi är ju något trötta på våran 120cm säng men tyckt att de varit onödigt att köpa en ny när vi bor så litet men nu när vi snart ska flytta och får ett klokt sovrum  så känns en ny säng som prio 1.. Va runt och kollade på ganska många idag och fastnade tillslut för ett märke som heter Lectus, riktigt sköna men framförallt snygg=)




Träningsveckan..

Har kört på ganska bra tycker jag.. Har blivit mest konditionsträning men lite styrka försökte jag klämma in oxå...

Måndag: Crosstraining 20min och styrka överkropp ca 30min
Tisdag: Löpning 6km (ute) powerwalk ca 2km.. Situps och några ryggövningar hemma..
Onsdag: Löpning ca 6km (ute) powerwalk ca 3km.. Mage och ryggträning hemma
Torsdag: Crosstraining ca 15min, Body combat
Fredag: Ledig
Lördag: Promenad ca 60min
Söndag: Ledig

Skönt att det fina vädret gör att man kan träna ute, sparar massa tid på det istället för att ta sig till gymmet..

Här är mina nyinköpta plagg från Zara.. Så...

img_9012 (MMS)

Här är mina nyinköpta plagg från Zara.. Så fina färger.. Riktigt snyggt  att matcha tröjan som e knallorange med de kornblå byxorna.. Ett par snygga kilklackar (svarta el bruna) å sommar looken är räddad.. Hoppas de blir varmt snart så jag kan få använda alla mina nya kläder..


Tisdag 5/4

Har varit en lång dag på jobbet men har ändå känt att jag haft mycket energi i kroppen.. Får se hur länge det håller i sig..

Unnade mig ett besök på Zara efter jobbet och hittade ju så sjukt mycket fina kläder.. Ibland hittar man inget nu hittade jag allt..haha.. Blev några fina plagg som fick följa med hem, ska visa vid tillfälle..

Pallrade mig ut på en löprunda när jag kom hem.. Sprang först 1km som uppvärmning sen en 5km runda på tid, kom runt på 22min och 30sek, känns bra för att inte sprungit så mycket ute ännu.. Ska abslout inte sticka under stolen med att jag va helt slut när jag kom runt men tror nog att det finns mer att ge bara jag ger det nån månad.. Bev sen en powerwalk på ca 2km.. Körde några styrkeövningar för magen när jag kom hem så känner mig ganska så nöjd med passet faktiskt..

Kollar D.H på TV nu sen blir det bums i säng.. Klockan ringer olidligt tidigt imorrn..


Träningsveckan!

Blev en ganska bra träningsvecka förra veckan..

Måndag: Löpning ute ca 5km, promenad ca 3km
Tisdag: Ledig
Onsdag: Löpning (gym) ca 1mil styrketräning överkropp ca 30min
Torsdag: Promenad ca 1h, Body combat
Fredag: Kondition och styrketräning mage och rygg
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Känns väldigt bra att köra ca 4 dagar i veckan och skönt när man kan springa ute igen..

Chanel, gucci och massa hästar..

Livet på landet är bra härligt.. Har varit och hälsat på kära syster Jennie på hästgården där hon bor och jobbar.. Kom dit söndag kväll så blev ju självklart söndagsmys i soffan med lite snacks, nån cider och filmen Coco Chanel.. Riktig tjejkväll..



Måndag vaknade jag med världens gosigaste katt Gucci spinnande bredvid mig.. Blev lite frukost, bakade cheescake och bara tog det lugnt.. Efter lunchen blev det en tur med hästarna, solen passade på att titta fram så blev en riktigt härlig promenad..

 


Väldigt härlig dag och en perfekt plats för att ladda upp batterierna på.. Hoppas jag kan komma tillbaka snart..

Sitter på tåget som snart ska köra mig til...

img_6415 (MMS)

Sitter på tåget som snart ska köra mig till lillasyster Jennie.. Äntligen har jag lyckats passa in en dag då jag kan hälsa på henne.. Sen så fyller hon ju år på tisdag så tänkte vi skulle smygstarta redan nu med firandet!


Lördag!!!

Är min jobb helg men va gör väl det.. Ett glas vin och lite god mat är man väl värd ändå?? Va mycket att göra på hotellet idag men får se det som ett extra träningspass...

Träffade upp Linda och hennes syster för en fika, Linda den lyckosten åker till portugal imorrn så kommer inte se henne på alldeles för lång tid..

Ska gå ut och käka med Christofer om en liten stund så får bli ett snabbt inlägg, måste hinna dricka upp vinet jag har här oxå;)




Ja då va det klart.. Blir ingen visning på...

img_0676 (MMS)

Ja då va det klart.. Blir ingen visning på söndag  för vi har redan sålt.. Fick ett super bud som vi inte kunde tacka nej till.. Är på jobbet nu men  vill bara hem å korka upp champagnen!!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu