Nu bär det snart av..

Okej, tror inte jag e nån bra bloggare, men ska försöka bli bättre..

Lägenheten är ren och fin nu, tog en hel dag att städa inte så kul, va dock jätte mysigt att träffa Stoffe igen, två veckor är ändå lite tid att va ifrån varandra..
Hann med en festkväll på HP5 igår med, hade middag med personalen först, va å käkade på Isola Bella, mycket gott å trevligt men efter ett par glas vin blev vi sugna på att gå ut.. Fick med mig min söta lillasyster ut för första gången sen hängde några tjejer till med.. Blev alldeles för mycket alkohol, men det får gå.. Syster å Kathrin sov hos mig, Jag å Kahtrin fick sova skavfötter på soffan, lite trångt men gick bra.. Är ganska sliten idag så ser inte fram emot att sitta på båten i 3 timmar. Får sällskap av Linda så tiden kommer förhoppningsvis gå snabbt.. 

Va förbi skafferiet å käkade frukost å sa hej då till mina underbara tjejer där, kommer sakna er alla.. Har varit en jätte rolig sommar att jobba..

Nu ska jag packa ihop det sista  å kanske ta en tupplur på soffan, hade varit riktigt skönt=)

Xoxo Marika

Från Visby till Sthlm..

Då verkar det som jag har startat en blogg.. Grejen är den att lilla jag ska flytta upp till stora Sthlm och för att alla ska slippa oroa sig och undra hur jag har det, kan de bara läsa här ibland.. Kommer sakna Visby å mina vänner på ön, men ska bli väldigt kul att göra något nytt..
Min fina kille har redan flytta upp för 2 veckor sedan med alla våra möbler så sover just nu på lånad soffa i vardagsrummet, börjar tröttna på det faktiskt..
Borde just nu städa lägenheten men tänkte att det här va en lite roligare sysselsättning, flyttstädning e ju inte direkt något man ser fram emot..

Jaha, då va första lilla inlägget avklarat, va ju inte så svårt.. Får se om det då kanske blir fler och om nån kommer orka läsa.. =)

Xoxo Marika

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu