Underbara semster..

Är så skönt att va här på ön men nu är det tyvärr inte många dagar kvar.. Vore det inte för att vi har ett bröllop i Sthlm att se fram emot i helgen hade jag gärna stannat nån vecka till..
 
Har varit ute i Levide hos min familj i lite över 1vecka,solat i trädgården, ätit god mat, varit vid stugan i Fröjel och fått massa mysig kvalitetstid med mina syskon och föräldrar.. Nu är vi tillbaka i Vibble igen och kommer bo här det sista nätterna..
 
 
 

Lunch vid havet..

Sommaren är här och vi lever livet på landet.. I onsdags blev det biltur längs med Ekstakusten och lunch i Djupvik..


Nya bekantskaper..

Det är många som vill träffa lilla Moa när vi e på ön, de 2 senaste i hennes bekantskapskrets är morbror Jimmy och min kusin Annie..


Tjejkväll..

Christofer va ute med grabbarna igår så jag och Moa hade tjejkväll.. Blev en lång promenad och sen popcorn och mys hemma..


Utflykt på norr..

Har regnat hela dagen så fick bli en utflykt med bilen på norr.. Är väldigt sällan mer norr ut än Visby så har varit en spännande eftermiddag:) Blev lunch i Lickershamn, mysigt men varit ännu bättre om solen hade hängt med..


Minstingarna..

Lilla Hugo är inte längre släktens minsting, men det verkar va ganska kul ändå att mysa med Moabebis som han kallar henne.. Nu blir det snart grillning hos Micke och Emma..


Vänner..

I onsdags fick jag se Lindas nya lägenhet för första gången, blev en mysig fika med Linda och Madde och även en överraskande födelsedags present.. Både jag och Linda fick varsitt paket:) Me like, tack Madde.. Ska under hösten åka ut i skärgården tillsammans.. Bilden på mig och Moa är lånad från Lindas FB, tyckte den va så fin..


Kära Gotland..

Nu har vi äntligen kommit hem till vår ö.. Ser fram emot 3härliga veckor, på schemat står mys med familj och vänner.. Hoppas på lite sol oxå, allt blir roligare då..


Besök..

Har haft besök både från kära vänner och familj.. Moa blir bortskämd med presenter och uppmärksamhet..
 
Först på plats va Morfar=) då va Moa knappt 1 vecka..
Våra vänner här i Frösunda och Linda va förbi efter ca 1,5 vecka..Sara och Hjalle hade vägarna förbi på väg till ön så hann bli en fika med dem hade då gått ca 2,5 vecka sen BF.. Farmor, Farfar, gammel Farmor och gammel Farfar va förbi en snabb sväng när Moa va ca 4 veckor.. Madde va här samma vecka på middag och till helgen lagom till Moas 1månaders dag kom Mormor och moster Mikaela hit..
 
Mikaela tog massa bilder med sin sytemkamera den helgen de va här som jag inte fått ännu men när de dyker upp ska ni få se dem..
 
Senaste besöket va från Neda och Szandra när Moa va 5 veckor.. Blev middag och ett glas vin på balkongen.. Neda och Moa kom mycket bra överrens.. Tror att vi fått tag i en framtida barnvakt;)
 
Eller senaste besöket va från moster Jennie nu i helgen, har tyvärr ingen bild..
 
På torsdag åker vi till Gotland för att träffa vänner och familj där, ska bli väldigt mysigt..

Moa 6veckor..

Moa är snart hela 6 veckor gammal, tiden flyger iväg här hemma och vi lär känna vår lilla prinsessa mer och mer=)
Hon ger oss léenden, gallskrik (ingen tvekan om vem som är bossen här hemma), mysstunder och roliga miner.. Hon gillar att bada, sova på pappas bröst eller mammas famn, åka vagn och bil.. Blir riktigt arg när jag e för seg med att fixa fram mat eller är för trött men inte vill sova..  
 
Nu har Christofer äntligen semester så vi kan va hemma och mysa alla 3..
 
Här kommer lite bilder från de senaste veckorna=)
 
 
 
 
 
 
 

Blogg.se appen=sämst!!!

Jäkla app alltså.. Bloggar för det mesta bara från min iphone då det går tusen ggr snabbare och jag kan ta spontana bilder med mobilen och lägga upp dem direkt.. Men nu har det varit strul i flera veckor så sitter hemma framför datorn och ska äntligen uppdatera här=)
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu