Hallå hallå!!

Har ni saknat mig?? Såg att de va över 2 veckor sedan jag bloggade sist.. Har varit mycket nu helt enkelt och då e det mest jobb jag menar alltså inget roligt att skriva om..

Hittade dock lite roliga bilder från Karin och Anders bröllop som jag tänkte visa er..



 








Kul hade vi vill jag lova=)



Oj vilket väder det slog till med idag.. V...

dsc02578 (MMS)

Oj vilket väder det slog till med idag.. Vigsel är nu över och det blev ett lyckligt slut med två JA.. Svalkar oss med lite kalla drycker innan det blir fest..


Jaha då hade man en sommarstuga på gotland...

dsc02577 (MMS)

Jaha då hade man en sommarstuga på gotland då.. Inte dåligt alls, lite pyssel är det ju men det kommer bli himla mysigt.. Ska passa på att få lite sol på mig nu innan det e dax att göra sig i ordning för bröllopet..


Snart dax att åka på båten till gotland.. ...

dsc02576 (MMS)

Snart dax att åka på båten till gotland.. Bröllop i helgen som jag tror kommer bli grymt kul..


Marbella!!!

Såg att jag hade typ tusen roliga bilder att visa er från Marbella resan jag va på i början av juli.. hade helt glömt bort att jag lovat ett inlägg..Oups..

Ja man får väl börja från början.. Torsdag 8/7: Jag beger mig till Skavsta tillsammans med mina trogna resekamrater Elina och Patricia. Helan och halvan väntar på att få checka in (har rätt höga klackar), men oj vad hände blev vi helt plötsligt lika långa??

 
Mötte upp Londontjejerna och kusin vitamin på Ocean club..
 
Kvällen blev det mysig och ganska lugn trerätters middag på en jätte härlig restaurang som hette Finca Besaya




Fredag 9/7
Solen skiner och Ocean Club är målet för oss denna dag.. Bada i poolen, dricka drinkar, och bara ha det allmänt bra.. Eftersom denna resa även e Johannas möhippa hade hon en hel del uppdrag att utföra under helgen det började bra när vi träffade en svensexa i ungefär samma situation som kunde ställa upp på våra upptåg..haha




Underbar dag avslutades med enkel middag och utgång..



Hemgång ca kl3 blev det=) Helt okej kväll men skönt att få sova några timmar innan frukost iaf..

Nu kära vänner orkar jag inte skriva mer ikväll.. Så lördag och söndag får ni vänta på ytterligare några dagar..



 

Nya tillskottet till våra fantastiskt fina...

dsc02575 (MMS)

Nya tillskottet till våra fantastiskt fina outfits på jobbet, jag och sophia köpte lika:) Behövs en dos av knallig rosa för att lysa upp när hösten är på väg.. Detta e nu officiellt min arbetsklocka..


Så då va det väl dax att även jag lär mig ...

dsc02567 (MMS)

Så då va det väl dax att även jag lär mig mobil blogga.. Fick nån enstaka solstråle på mig under semestern men annars va det faktiskt riktigt skitväder.. Haha..


Sista dagen på ön..

Ikväll bär det av hem mot sthlm igen.. Ska bli skönt att komma hem till vår lägenhet igen men väldigt tråkigt att lämna familj och vänner här=(

Idag ska det iaf hinnas med en massa.. Är ute i Levide nu å käkat frukost mamma har bakat mitt favoritbröd, snart blir det att bege sig till mormor för där väntar det kroppkakor på oss, så himla gott asså..haha..

Blir tillbaka till Vibble i eftermiddag, packa och fixa..Sen ska vi avsluta dagen med en middag med Micke och Emma innan det e dax att  åka till båten..

Har varit dåligt med blogggande på semestern har lixom inte prioriterat att sitta vid datorn.. Blir bättre när jag kommer hem då ska jag lägga upp bilder oxå..

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu