Lussebullar:)

Idag har jag varit ledig så passat på att baka lite lussebullar och lyssnat på julmusik:) härlig tisdagseftermiddag!


Nya byrån..

Äntligen är nya byrån på plats.. Blev så himla fint i sovrummet.. Känns som att det mesta börjar falla på plats här hemma nu:)


Smygstart..

Okej, erkänner.. Har svårt att hålla mig till 1:a advent så började smygpynta lite redan ikväll:) köksfönstret fick sig en ordentlig makeover..


Nytt!

Nya TV-bänken på plats.. Här kommer lite före och efterbilder:) Ljuset gör färgen lite gulaktig men den är högblank vit, från EM möbler..


Fredagkväll!

Våran fredagkväll spenderas hemma.. Blev hämtpizza och montering av den nya tv-bänken:) Gillar nya möbler till lägenhet..

Trevlig helg!!!


Kunde inte motstå:)

Har varit en solig förmiddag så pallrade mig ut på en power walk.. På vägen hem gick jag in förbi mataffären, det doftade nybakade lussebullar i hela butiken. Kunde inte motstå, fick bli första för i år, så gott:) ska nog ge mig på att baka några själv, får bli till första advent..

Nu blir det lite vila och sen ett pass på gymmet..


Hjälp!

Vet att detta är ett av de sämsta ställena att be om hjälp eller ställa frågor (ca 2 kommentarer i månaden) men tänkte göra ett försök iaf.. Är ju snart dax att laga ihop en lördagsmiddag men har ingen aning om vad vi ska göra.. Inte sugen på nåt speciellt.. Nån som har ett bra förslag???


Hemma kväll med älskling

Har varit ledig idag.. Väldigt skön uppladdning inför helgens jobb.. Blev vila hela förmiddagen och sen träning.. Körde löpning 25 min och sen styrketräning för överkroppen.. Blev en sväng till Solna centrum oxå, behövde nya jobbskor så fick bli ett par från Ecco.. Håller tummarna för att de ska bli bra.. Mina stackars små fötter får utstå en hel del under en dag på Rica så de minsta jag kan ge dem är ett par sköna skor:)

Har myskväll med älskling, vi kollar på Conan the barbarian.. Inte min typ av film alls, massa strider och blod.. Usch.. Just nu ligger vi båda med varsin iPhone istället, säger ganska mycket.. Hihi..


Middag hos Linda..

Efter jobbet igår åkte jag direkt till Linda för lite middag och tjejsnack (eller Martin va ju där oxå så fick skona hans öron lite) mycket trevligt va det.. Måste bli bättre på att komma iväg på sån här spontana saker..

Dagens outfit igår bestod av svarta jeans, leopardblus och en svart kofta.. Har haft lite delade meningar om vad jag tycker om leopardmönster men tror att jag börjar gilla mer och mer.. Vad tycker ni? Hot or not? :)


Höst outfit..

Är på jobbet och vill inget hellre än att kl ska bli 22 så jag får gå hem.. Hatar att jobba kväll:(

Här kommer en bild på hur jag såg ut på väg till jobbet.. En mörkbrun klänning och så åkte hatten på oxå:)


Onsdag 9/11

Hallå hallå! Vilken riktigt ruggig, kall, dimmig och grå dag.. Antar att det e höst.. Måste dock erkänna att jag hellre har några plusgrader och detta gråa väder än snö.. Som ni kanske minns från tidigare vintrar hatar jag nämligen snö och kyla.. Njuter av varje dag som går nu innan snön snart anfaller oss..hehe..

Jobbar kväll idag med blandade känslor, som vanligt skönt med sovmorgon och förmiddagspass på gymmet men gillar ju inte kvällarna på jobbet, man är så ensam och vet aldrig om det blir asmycket att göra eller ingenting:/


Light up my way..

Vet inte riktigt vad som va på gång nere vid brunnsviken och Hagaparken idag.. Hela promenad vägen va upplyst av marschaller.. Hur fint som helst men väldigt oväntat.. Gjorde iaf min power walk lite trevligare:)


Nytt:)

Har varit en bra men lugn helg.. Igår blev det äntligen lite shopping till lägenheten, har letat efter en byrå till sovrummet, tv-bänk och matta till köket.. Vi hittade allt men får tyvärr vänta 2 veckor tills byrån och tv-bänken kommer.. Mattan är dock på plats:)

Här kommer före och efterbild, vad tycker ni?


Vill dö..

Eller det va kanske lite väl dramatiskt att ta till döden.. Men usch å fy vad sliten jag är efter de här dagarnas jobb.. När jag kom hem idag hade det gått tolv timmar sen jag åkte till jobbet, hallå vart tog min fritid vägen.. Va så trött och på dåligt humör att jag va gråtfärdig.. Ja ja nu är snart denna dag äntligen slut..

Enda pluset va städerska som varit här i morse och trollat bort alla dammråttor så jag kunde komma hem till en ren och fin lägenhet:)

Nu ska jag sova, upp tidigt imorrn med men sen en ledig helg!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu