Oväntat besök och 2 års kalas..

Blev en härlig lördag med ett oväntat men väldigt roligt besök från bästa Sara som va i Sthlm och hade några timmar över:) En stor nackdel med Sthlm är att jag inte kan träffa Sara och Josse lika ofta som jag skulle vilja..

När Sara åkt va det dax för 2 års kalas hos Otilia.. Mycket trevligt med tårta, bullar och en glad liten tjej som sa "Åhhh va fiiint" varje gång hon öppnat ett paket:)


Hurtig dag..

Idag har varit en aktiv dag.. Gick upp vid 7.30, käkade frukost och gosade med plutten.. Kl 10 va det dax att pallra sig bort till gymmet (Japp ni läste rätt) va ju ganska många månader sen jag va där sist men nu är det på tiden att ta tag i formen igen.. Bästa med Balancegym är barnpassningen så Moa fick leka medans jag tränade, grymt bra service som ska utnyttjas massor:)

Jag började lite lugnt med 20min på crosstrainern och sen 25min i gymmet.. Vill kunna gå och träna fler ggr den här veckan och inte ha allt för hemsk träningsvärk..hehe..

Kom hem ca 11.30, käkade lite lunch innan det va dax för promenad med mammagruppen..

Känns som jag hunnit med massor idag, skönt att va lite aktiv..


Kärlek

<3


Grått,grått,grått..

Är mulet och småregnar ute idag:( Blev iaf en promenad på ca 1h, skönt med lite frisk luft.. Nu kollar jag X-factor, bakar chokladmuffins och myser med min lilla plutt..


Pyjamasparty:)

Både jag och Linda va utan killar i igår så passade på ha tjejkväll med övernattning här hemma hos mig.. Så mysigt.. Blev kinamat, rödvin, popcorn, massa babbel och kvalitetstid:) precis som förr i tiden.. Härligt med vänner<3


Saltis..

Va ute i Saltsjöbaden hos Carro och Mira förra vecka.. Vågade mig på att ta bilen, stort framsteg:) Har ju varit väldigt skeptisk mot att köra i Sthlm men börjar lära mig nu..

Blev först lek hemma hos dem och sen en promenad och lunch i solen..


Hej hej!

Va ju typ hur länge sen som helst jag va inne och skrev här..

Vet inte var jag ska börja riktigt, är så himla härligt att vara mammaledig, njuter av varje sekund jag får va med vår lilla tjej.. Dock händer det inte så mycket roligt att skriva om här.. Typisk dag för oss ser ut såhär:
07.30 (tiden variera såklart lite) Moa vaknar och vill busa i sängen en stund..
08.30 Vi går upp, kollar TV och jag äter frukost..
09.30 Moa tar en förmiddagslur, jag fortsätter kolla TV..
12.00 Dax för lunch Moa har varit vaken ett tag och vi har gosat och lekt i soffan.
13.00 Moa sover en stund..
14.30 Vi tar en promenad på ca 70-80min
16.00 Hänger i soffan, snart kommer Christofer hem..
17.20 Christofer är hemma, dax att börja laga mat och käka middag..

Visst låter det spännande? Kan ju inte blogga om det varje dag då hade jag tråkat ut er totalt.. Men nu va det iaf ett tag sen sist så tänkte jag kunde lägga upp lite nya bilder på Moa.. Hon är hela 16v nu:)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu