Slöis..

Har varit riktigt slö idag, vaknade vid kl 10 och käkade frukost.. Min kille har varit riktigt bakis efter alldeles för mycket sprit igår.. Kändes ganska bra att ha varit nykter så man mår bra idag..

Efter allt strul med Madeleines och mina planer igår så blev det tillslut en sväng med bilen för att hämta Fanny i Vällingby och sen en tur till Heron city, eftersom kl va ganska mycket så gick det ingen bio så blev en sen middag på Pizza Hut.. Åkte sen in till city, hälsade på några av Madeleines vänner som skulle ut.. Sen gick vi upp till Stefan och kollade lite film.. Blev en lugn ooch trevlig lördagskväll.. Stoffe ringde typ 01.15 när han va på väg hem från Stureplan så gjorde sällskap med honom då.. Oj oj va full  han va,ganska roligt faktiskt. Märks ju så tydligt när man själv e nykter oxå..hehe..

Idag har det blivit mycket TV tittande samt letande efter lägenhet, får bo kvar här till Nyår men sen behöver vi hitta något annat.. Hittade några riktigt fina men tyvärr över våran budget.. Men tror på att det finns en lägenhet för oss.. Det måste det göra.. Trivs jätte bra här i Sthlm och det gör Stoffe med..

Har regnat och varit blåsigt hela dagen rikigt dåligt höst väder.. Ligger nu i soffan å käkar godis och är allmänt lat.. Sååå skönt.. Somnade efter vi käkat middag men försöker vakna till lite nu, inte rikitg läggdags ännu..

Imorrn jobb 10-20, hoppas på lite finare väder så jah kan gå till jobbet utan tt se ut som en dränkt katt när jag kommer fram..

Nu ska jag kolla på lite fler lägenheter, hoppas ni haft en bra helg!!! 

Xoxo Marika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu