Mys fredag..

Ikväll blev det mysig middag hemma med Stoffe, på menyn stod: Fläskfilé pasta med ädelost och färsk svamp.. Mmm så gott det va,blev även lite vin, nu sitter jag mätt och belåten och kollar Idol..

Kunde inte sova inatt, va orolig i kroppen och fick ingen ro skulle börja jobba kl 6 så blir ju inte direkt bättre av att man börjar räkna ner timmarna tills man ska upp igen.. Tror jag somnade typ kl 1, Har gått bra idag ändå, va jätte lugnt på lunchen så fick gå lite tidigare.. Blev lite shopping på stan, nya fina skor som jag absolut behövde och en svart klänning=)

Får se hur länge jag håller mig vaken ikväll kommer inte ha några promblem att sova inatt, känns som att jag skulle kunna somna nu om jag la huvudet på kudden ..

Undrar vad jag ska hitta på i helgen, är ledig både från jobb och kille..hihi.. Stoffe ska på kryssning med sitt gamla fotbollslag så nu blir det fest här hemma, nån som vill komma?? Eller om ni har några andra förslag så hör av er..

Xoxo Marika


Stureplan

 Nu har det äntligen hänt! Min första utekväll på stureplan=) Så himla häftigt..haha.. Eller det va en trevlig kväll iaf, va jag Madeleine, Stefan och 2 av deras kompisar.. Blev först Sture compagniet, fint ställe det där, sen blev det en tur runt i området så nu har jag full koll och kanske vågar mig ut fler gånger.. Hemma ganska tidigt så varit pigg idag.. Ska snart gå till jobbet börjar kl 16.. 

             

                                  

Dax att dra till jobbet nu..

Xoxo Marika 

Sjukling..

Hu.. Har åkt på en hemsk förkylning, vakna i morse med ont i halsen och täpppt näsa.. Blev jobbet ändå men fick sluta 17.30 i stället för 20, nu ligger jag i soffan å tycker lite synd om mig själv=( Hoppas det blir bättre tills imorrn..

Xoxo

I dagarna 3..

Idag va det jobb igen 10-20, lååååånnnngg dag.. Men har gått bra..

Mamma, Pappa och Mikaela har varit på besök i Sthlm och firat min födelsedag=) Fick pengar till shoppingrunda i present så måndag blev en dag på stan.. Kvällen va det fotboll på schemat Hammarby-Djurgården på Råsunda.. Kul match att kolla på men tråkigt att bara Hammarby lyckades göra mål (hejar ju så klart på Djurgården) men lyckat ändå, efter åkte vi hem till mig å Stoffe och fikade.. Mina supersöta vänner Josse å Sara hade skickat tårta till mig som familjen fick va med å käka upp..

                

                                      

På tisdagen tog jag för första gången på länge sovmorgon ända till kl 10.. Sen blev det ännu en tur på stan och lunch med familjen.. Hade bjudit hem Linda & Martin och Madeleine & Stefan på lite fika på kvällen så nu är det färdig firat för i år.

               



Japp veckan har börjat väldigt bra så hoppas på en liknande fortsättning..

Xoxo Marika



 


Mysig söndag!

Vill tacka min söta vänner Madeleine å Linda som drog med mig på en mysig fika i Gamla stan i söndags.. Har varit så trött å tråkig hela veckan så har bara jobbat å sovit typ, knappt kollat datorn (där av inga inlägg).. Men nu får det bli slut på det.. Måste ju göra nåt med mitt liv lixom, man mår ju mycket bättre då..

  
 Va på mysiga fiket Kaffekoppen, Martin va lagom road när samtalsämnet handlade om Barbie, men annars klarade han sig ganska bra=)

Blev sen en promenad längs Drottninggatan och lite fönstershopping..

  

Madeleine va våran fotograf för dagen så tyvärr ingen bild på henne=) Älskar er och är glade att jag har er här i Sthlm!!

Xoxo Marika


23

Har snart varit 23 år i en hel dag.. Va tiden går fort, inte lätt att bli gammal..=)

Dax att sova nu iaf, får se om de gråa håren börjar synas imorrn..Natti natti..

Xoxo Marika

Gotland!

Va ju hela förra helgen på min kära ö Gotland.. Hann med riktigt mycket kul..

Torsdag: Anlände med flyg till Visby kl 21 och mamma kom å hämtade mig.. ÅKte ut till Levide, blev en kvällsfika och lite snack med mamma å pappa..

Fredag: Vaknade redan kl 8 så blev frukost och sen lite TV tittande.. Lunch med mamma och farmor.. Mikaela kom hem typ kl 14 då blev det lite scones bakande.. Sen lite mys med min katt Sissel och häng framför datorn..

  

Lördag; Åkte in till Visby med bussen kl 10 och gick sen å hälsade på mitt gamla jobb Skafferiet.. Va där nån timme och drack lite gott kaffe och pratade med Kathrin och Sofia..

 
(jag som gjort faktiskt..hihi)

Blev sen födelsedagskalas hos Stoffes pappa, smörgåstårta och annat gott.. Vidare sen till Noelia där det skulle bli förfest och sen utgång på Munken.. Va en riktigt tjejig kväll, med massa fix med hår, smink, kläder och skor, resultatet blev såklart att alla va jätte snygga=)

  

Träffade Kathrin och Sofia ute så blev lite bilder från krogen oxå..

  

Söndag: Blev det brunch hos Stoffes syster för det va hennes tur att fylla år.. Sen innebandy Visby IBK-IBK Handen fick sällskap av Josse och Patrik.. Kvällen blev det lite häng med Noelia och Liam, jätte mysigt..



Måndag; Träffade jag Kathrin och käkade lunch med henne på Ringduvan sen hem med båten kl 17..

Snabb sammanfattning och en hel del bilder som jag vet folk har tjatat om..=)

Xoxo Marika

Tillbaka!!!

Okej måste erkänna att jag e en helt sjukt dålig bloggare.. Va en hel vecka sedan jag skrev nåt sist.. Men ska bli bättring..

Xoxo Marika

Inte tid..

Har det jätte bra här på ön, har hänt mycket roliga saker och några lite mindre roliga, men allt som allt en bra vistelse.. Blir kvar imorrn med men sen bär det av hem till Sthlm igen..

Är hemma hos Noelia nu å kollar film så får skriva mer när jag kommer hem till min dator..

Xoxo


Levide

Är ute i Levide idag hos mamma och pappa, har varit en ganska slö dag.. Vaknade kl 8 och gick upp och käkade frukost (fick nybakat bröd från mammas bakmaskin).. Fixade lite på mitt rum här ute, finns en del intressanta saker.. För dem som inte vet så hade jag en period i livet då jag va väldigt inne på andliga och övernaturliga grejer, så samlade på mig spå böcker, drömlexikon, tarot kortlek mm.. Brukade tända massa rökelser och ljus och sitta på mitt rum och flumma mig..jaja.. Grejen är att jag hittade alla mina de sakerna idag, ganska kul ändå.. Så för skojs skull ställde jag lite frågor till min kära tarot kortlek, gjorde ett enkelt lägg där man använder 3 kort ett visar fördelarna, ett nackdelarna och så det tredje råd om hur det skulle kunna gå..

Min fråga: Ska vi köpa lägenhet?
Fördelar: The Moon - Står för drömmar man förverkligar eller uttrycker, men varnar för att det kan va svårt att handskas med verkligheten och att man fortsätter drömma utan att göra nåt..
Nackdelar: Death - En förändring som kan vara slitsam (men till det bättre) man lämnar något invant och tryggt för nya äventyr.
Råd: Princess of swords - Besked som kommer till en, något som förändrara allt och ger fortsatta möjligheter.. Varnar dock för dålig hälsa..

Va ju ganska positivt så om jag ska följa kortens råd så ser det ut som om vi kommer ha vår egna lägenhet snart, hoppas vi slipper dålig hälsa bara..
Nog med trams..

Resten av dagen har jag typ inte gjort så mycket.. Käkat lunch med mamma och farmor, pratat och hängt med mamma och sen bakat scones med lilla syster Mikaela.. So far so good=) Ikväll blir det väl mer mat och sen kolla Idol med Mikaela..

Imorrn bär det av till Visby, ska förbi Skafferiet och dricka lite gott kaffe, käka middag hos Stoffes pappa som fyller år och sen utgång med Noelia på kvällen.. Fullt schema alltså, IFK damer spelar kval match imorrn så hade ju varit kul att åka å kolla en sväng å hälsa på laget, men vet faktiskt inte om jag hinner klämma in det också..

Xoxo Marika


Jobbe..

Dax att gå till jobbet snart, lite seg idag men hoppas vakna till efter min promenad till jobbet..

Xoxo Marika

Långa dagar..

10 timmar e ganska länge att jobba, trött i huvudet å benen nu.. Skönt att komma hem å kunna krypa upp  i soffan å vila..

Laddar för helgen på Gotland, verkar bli fullt på schemat.. Kommer till ön kl 21.00 på torsdag blir hämtad av nån i familjen och åker med ut till Levide, blir häng med familjen fredag och sen till Visby på lördag då blir det födelsedagsmiddag hos Stoffes pappa och sen utgång med Noelia (tror jag iaf fick inte tag i henne idag när jag tänkte höra hur planen är).. Sen blir det innebandy på söndag Visby IBK-IBK Handen.. Åker hem måndag morgon eller eftermiddag..

Xoxo Marika


Skolmat..

Sitter och kollar på TV4, Bert Karlsson har lyckats göra ett riktigt vettigt tvprogram om skolmaten.. Är ju helt sjukt va dålig den är.. Även om man äter mycket så får man inte i sig alls mycket näring och vitaminer eftersom allt är fabriksmat som bara värms upp i skolan.. Kattmat innehöll mer vitaminer än skolmaten.. Inte konstigt att man e trött, går upp i vikt, inte orkar ta in information de sista lektionerna.. Tycker verkligen det behövs en förändring som de sa i programmet så är färska grönsaker inte dyrare än alla halvfabrikat.. Hälsan för barn måste väl va en stor prioritet, särskilt om man ser hur många barn som e överviktiga nu för tiden. Mat och idrott borde verkligen få större plats i skolan då man med bättre kondition och nyttig näringsrik mat får bättre koncentrations förmåga och blir piggare...

Xoxo Marika

Slöis..

Har varit riktigt slö idag, vaknade vid kl 10 och käkade frukost.. Min kille har varit riktigt bakis efter alldeles för mycket sprit igår.. Kändes ganska bra att ha varit nykter så man mår bra idag..

Efter allt strul med Madeleines och mina planer igår så blev det tillslut en sväng med bilen för att hämta Fanny i Vällingby och sen en tur till Heron city, eftersom kl va ganska mycket så gick det ingen bio så blev en sen middag på Pizza Hut.. Åkte sen in till city, hälsade på några av Madeleines vänner som skulle ut.. Sen gick vi upp till Stefan och kollade lite film.. Blev en lugn ooch trevlig lördagskväll.. Stoffe ringde typ 01.15 när han va på väg hem från Stureplan så gjorde sällskap med honom då.. Oj oj va full  han va,ganska roligt faktiskt. Märks ju så tydligt när man själv e nykter oxå..hehe..

Idag har det blivit mycket TV tittande samt letande efter lägenhet, får bo kvar här till Nyår men sen behöver vi hitta något annat.. Hittade några riktigt fina men tyvärr över våran budget.. Men tror på att det finns en lägenhet för oss.. Det måste det göra.. Trivs jätte bra här i Sthlm och det gör Stoffe med..

Har regnat och varit blåsigt hela dagen rikigt dåligt höst väder.. Ligger nu i soffan å käkar godis och är allmänt lat.. Sååå skönt.. Somnade efter vi käkat middag men försöker vakna till lite nu, inte rikitg läggdags ännu..

Imorrn jobb 10-20, hoppas på lite finare väder så jah kan gå till jobbet utan tt se ut som en dränkt katt när jag kommer fram..

Nu ska jag kolla på lite fler lägenheter, hoppas ni haft en bra helg!!! 

Xoxo Marika

Vad är problemet..

Lite irriterad faktiskt, skulle gå ut med Madeleine och några av hennes tjejkompisar ikväll, men blev inte riktigt som vi tänkt oss, tjejen vi skulle va hos innan bestämde sig ikväll för att bara Madeleine fick komma men inte jag.. Vet inte riktigt varför, något hon fick för sig, de andra 2 tjejerna som skulle dit tyckte inte det va nåt problem om vi båda oxå kom.. Är väl bara att inse att alla inte är som jag och mina vänner.. Jag skulle aldrig säga nej till nån sådär och ingen jag känner heller, en person extra går lixom alltid att klämma in särskilt om man inte e så många från början.. Men men alla är vi olika..
Blir middag eller nåt med Madeleine istället, lugn kväll men hellre va med 1 bra vän än åka till nån förfest man inte är välkommen på.. Blir nog bra ikväll ändå..

Idag har jag hunnit med en promenad och kollat innebandy med Linda, Handen (Stoffes lag) vann med 8-3, de va jätte duktig, hade köpt hembakade bullar av en skolklass som stod och sålde utanför Fältöversten så jag och Linda hade lite fika under matchen, väldigt mysigt och trevligt med sällskap..

Ska dricka upp mitt glas med rödvin och sen kommer nog Madeleine snart och hämtar mig..

Xoxo Marika 


Äntligen fredag..

Helgen är här och jag e ledig=)

Riktigt trött efter jobbet idag så har blivit lite pizza och häng i soffan.. Ska försöka hålla mig vaken ett tag till så jag kanske får mysa lite med min kille.. Blir nog sovmorgon imorrn va ett tag sen sist, som ni kanske minns så bokade jag tvättstugan 7-10 sist jag va ledig, så va bara att pallra sig upp, något sånt kommer inte hända igen..

 Linda va och hälsade på mig på jobbet idag, en rolig överraskning.. Hon kommer nog följa med mig å kolla innebandy imorrn, skönt att slippa sitta själv där ute i Haninge och glo..

Blir kanske fest med Madeleine imorrn, har en flaska vin på kylning som känns ganska lockande faktiskt..hihi..

Nej nu ska jag stänga av datorn..  Hoppas ni får en underbar helg!!

Xoxo Marika

Sova...

Ligger i sängen å kommer nog somna snart.. Börjar jobba kl 6 imorrn så väckning kl 05.00... Hu får nästan rysningar när jag tänker på vad tidigt det är, men bara att bita ihop är ju ledig hela helgen sen=)

Har bokat biljetten till Gotland nu, tänkte lyxa till det med flyg iaf till Visby sen blir det nog båten hem.. Är framme kl 21 på torsdagkvällen så skönt att det bara tar 35 min att flyga Bromma-Visby.. Får massa extra tid med familjen istället för att sitta på båten i flera timmar..

Sov så gott!!

Xoxo Marika


God morgon..

Sitter i soffan, käkar frukost och kollar Nyhetsmorgon på TV4.. Himlen är grå utanför, blir nog regn idag med.. Gör iofs inte mig så mycket för jag jobbar 10-20.. Blir en lååååånnnnggg dag, hoppas det e nåt att göra ikväll så man inte bara står å kollar på klockan å undrar varför den går så långsamt..

Xoxo Marika

Grå dag i Sthlm..

Oj vad det ha regnat idag, nu är det höst på riktigt.. Jobbade 10-16, har faktiskt varit en kul dag, har inte gjort nåt fel och alla har varit glada och trevliga..

Har varit på super shopping runda, blev svarta höststövlar, kofta, svart skjortklänning, 2 t-shirtar och en höstjacka.. Nu är det bara en (eller fler) kjolar kvar på min lista sen är min garderob komplett (iaf för tillfället)..

Slapp laga mat igår, vi gick till vårat favorit ställe Sabai-Soong istället å käkade jätte god thaimat.. Sen blev det film å lite godis.. MÅSTE sluta äta så mycket sötsaker, men e ju så gott.. Borde bli nyttig å käka sallad å så.. Får se hur det går, brukar ju hålla i sig typ 1 dag.. Så duktig e jag lixom..

Stoffe åkte precis till innebandyträning så är själv hemma nu.. Blir nog en slö kväll på soffan.. Kollar Idol lika spännande som vanligt..

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu