Helgen..

Har varit en bra helg:)

Fredag: blev ett pass på gymmet på förmiddagen och sen träffade jag lillasyster Mikaela på stan en stund och hann med lite shopping till Moa.. Christofer va borta på kvällen så jag och plutten hade tjejmys..


Lördag: började med Kettelbells på gymmet följt av en sommar inspirerad lunch på balkongen:) Efter det en tripp till Nacka forum med Christofer och Moa. Shoppade på favorit butiken Zara:) På kvällen blev det middag hemma hos Linda med ett gäng tjejer..

Söndag: Fick sovmorgon vilket va väldigt länge sen sist, lite trött efter lördagskvällen, blev ganska sent i säng.. Tog PW med Moa i Hagaparken och kände mig mycket piggare efter det.. Tvättat och fixat lite hemma och nu mys i soffan..


Senaste nytt..

Förutom snöstormen här i Sthlm så är alltt bara bra med oss..
 
Är inne i ett bra träningsperiod nu och med de nya träningskläderna jag köpte i lördags (har inte handlat kläder till mig själv sen i höstas nån gång) så är motivationen på topp och bikiniformen börjar ta sig:) Försöker hitta lite nya pass att gå på för att inte hamna i bekvämlighets zonen och senaste favoriten är Kettelbells, bra träning för hela kroppen med både styrka och puls..
 
Moa har ju börjat krypa för några veckor sen så har inte en lugn stund här hemma. Har även senaste veckan kommit på att man med hjälp av våra möbler kan ställa sig upp vilket har orsakat en och annan bula när jag inte hunnit fram och fånga henne när hon tappar balansen och ramlar.. Borde skaffa hjälm till plutten.. På torsdag är det redan 10mån koll på BVC, ska bli spännande och se vikt och längd..
 
Har inte så mycket kul att skriva om så får väl lägga upp lite nya  bilder på Moa istället.. Dessa är tagna av mig hemma i vårt hus i Levide..
 
 
 
 
  
 En glad liten fotomodell som gärna visar upp sina 2 små tänder=)

Hundvakt..

Måndag och ny vecka framför oss.

Vi kör hårt och pallrade oss till gymmet för Core 30min (ny instruktör, bland det jobbigaste jag kört) va hyfsat svettig efter kan man säga men får hoppas det betyder resultat oxå, körde lite löpning på bandet som pricken över i:) Nöjd med min insats..

Blev en promenad med världens sötaste lilla hund Alice i eftermiddag. Lovat hjälpa Linda ibland när hon jobbar och idag va premiär turen.. Gick ner till Karlbergs slott, synd att det är så jäkla kallt annars hade det varit en fantastiks dag för solen kan man inte klaga på.. Moa tycker det är jätteroligt med hunden:)


Tillbaka..

Vi är tillbaka i Sthlm efter en härlig helg på Gotland.. Trött som attan då sömnen kommer lite efter när man inte är hemma men en stor kopp kaffe varje morgon gör susen:)

Idag har vi varit hurtiga och hunnit med både ett pass på gymmet och 1h promenad i solen..

Nu blickar vi mot helg och massa familjemys!!

Stora tjejen 9mån <3


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu