Vårtecken! Krokus har börjat blomma..

img_5174 (MMS)

Vårtecken! Krokus har börjat blomma..


Fixa,städa,vaccinera..

Ja det e ungefär vad jag hunnit med idag.. Har fått ordning helt på sovrummet och även börjat plocka i köket, städat undan lite i vardagsrummet som såg ut som ett bombnedslag typ.. Känns som att det börjar ordna upp sig här hemma och vi e snart redo för visning=)

Har hunnit med att ta min andra  vaccinspruta idag oxå, blir ju ingen resa nu men lika bra att ha det klart.. Ajajaj, min stackars arm.. Hatar sprutor men nu e inte nästan förrän om 6mån..

Ska ta en paus och promenera en sväng i det fina vädret sen blir det att ta tag i köket igen..

 
 




Fullt upp..

Va mycket fix det är när man ska ha visning.. Inte en lugn stund ju.. Eller passade på att sova en stund på soffan innan Christofer kom hem har känt mig lite hängig  idag och magen har inte varit helt hundra, hoppas jag inte håller på att bli sjuk.. Va skönt att vila lite iaf.. Va super mycket på jobbet och så har man ju varit uppe innan tuppen så det spelar väl in lite när man känner sig slut..

Kollar Desperate housewives nu så måste hålla mig vaken en stund till men så fort det e slut så blir det bums i säng..

Får bli ett kort inlägg idag orkar inte skriva mer..

Ciao!

27 mars

Har varit en behaglig söndag med lång sovmorgon.. Har ju visning nästa helg så tog tag i att rensa ur min garderob idag, vill ju inte att folk ska få se hur stökigt jag har det..haha.. Fattar inte var jag fått alla kläder ifrån, har kanske tagit bort hälften idag och det fyllde 2 stora flyttkartonger.. Skönt att ha det gjort iaf, förhoppningsvis ska jag inte behöva ha nåt av innehållet förrän efter vi flyttat så man kan ju säga att jag redan börjat packa..

Det har varit en slö söndag och imorrn e det jobb igen men börjar kl 10 så känns ganska bra.. Ska ha myskväll nu med film, ost och kex..


Träningsveckan..

Har varit en väldigt bra tränings vecka med 5 härliga pass..

Måndag: Löpning ca 5km, promenad ca 2km utomhus
Tisdag: Löpning ca 5km, promenad ca 5km utomhus
Onsdag: Löpning 8km, styrketräning mage på gymmet
Torsdag: Body Combat
Fredag: Ledig
Lördag: Styrketräning ca 50 min (överkropp), promenad runt Djurgården ca 2h
Söndag: Ledig

Har varit en bra mix av allt, inne, ute, kondition och styrka.. Med variation blir det inte lika tråkigt att köra många pass..

Ångrar mig lite..

Hade en härlig eftermiddag med Madde, nästan 2h promenad runt Djurgården blev det.. Solen sken men det va ganska kallt.. Kom hem och va helt slut efter all frisk luft, kände att min perfekta kväll skulle bli i soffan.. Efter en skål med popcorn och två glas rött känner jag helt plötsligt inte alls för att va hemma längre, vad hände?? Jag e sugen på mer vin och gå ut å dansa... Hallå! nån som vill följa med på en spontan utekväll?? Haha.. Kom igen nu då, körslaget e nästan slut, har inget att göra längre..


Skål!!

 


Earth hour

Jag är en av fuskarna.. Har släckt alla lampor men kunde inte förmå mig att stänga av TV.. Vad ska jag då göra själv hemma en lördagkväll.. Spar iaf på lamporna, många bäckar små.. Bättre än inget.. Vad säger ni?? Har ni kommit ihåg att släcka ner??


Trevlig resa!!

Blev en kort men super mysig visit av Josse å Jocke.. Satt uppe å snacka skit till klockan sent sen bäddade vi till dem i vardagsrummet..

Gick upp kl 9 å fixade frukost.. Blev nybakade scones, äggröra, bacon, prinskorv, yoghurt, you name it.. Bara det bästa e gott nog när man har sånt fint besök... Ingen gäst ska lämna Marika Hotel missnöjd..haha..

Hoppas de får en super semester i thailand.. Är sjukt avis!!!

 
Skulle oxå vilja åka så vi kunde sitta å dricka rosé i solen tillsammans.. Bästa Josse!

Nya träningskläder = ny motivation.. Visst...

img_7118 (MMS)

Nya träningskläder = ny motivation.. Visst att det ska va bekvämt men skadar ju inte om de e lite snyggt oxå..


I väntans tider..

Sitter hemma i soffan å väntar på att vi ska hämta Josse och Jocke.. De ska till thailand imorrn men behövde en övernattning i Sthlm å vad kunde då passa bättre än att de är hos oss=) Blir ett (okej, kanske två) glas vin, lite snacks å bara häng här hemma.. Ska bli så mysigt att ha Josse här även om det bara är för en natt..hihi..

Puss å kram, trevlig helg!!


Välkommen hem!!

Nu är min kära dator hemma igen efter ett långt besök hos teknikdoktorn.. Känns riktigt bra.. Hoppas den inte ska bli sjuk nå mer..

Idag har der varit en såndär lång dag på jobbet (6-16) och sen blev det direkt till gymmet för att springa lite (blev 8km på löpbandet).. Är så skönt att få ta ut sig och svettas lite (mycket) ibland..

Har varit en bra vecka hittills.. Jobbade som hovmästare i måndags och fick leka lite chef över mina kollegor..haha.. Gick faktiskt riktigt bra, restaurangchefen va oxå där så hon har gått igenom och visat mig lite mer pappersarbete som jag inte gjort förut, alltid kul att få göra nåt annat, efter 2,5 år i servisen behöver man lite nya utmaningar..

Tisdag va min lediga dag.. Hade fotografering av lägenheten på morgonen (kommer ut på hemnet imorrn) så lite fix till det sen måste det ha varit årets mest fantastiska dag, sol och över 10plus grader.. Man e ju inte så kräsen såhär års.. Blev en joggingtur på ca 5km, efter det ville jag inte gå hem så blev powerwalk i ca 5km till sen avlustade jag med att sola fejjan lite.. Hade massa positiv energi när jag äntligen kom hem.. Tänk va lite sol å värme kan göra..

Nu är det dax att krypa i säng, är full fart på jobbet imorrn så bäst att va utvilad..


Snart e sommaren här!!



Efter en lång joggingtur/powerwalk i det s...

img_7587 (MMS)

Efter en lång joggingtur/powerwalk i det sjukt härliga vädret sitter jag just nu med solen i ögonen å bara njuter av våren.. Solen gör mig lycklig:)


Äntligen börjar isarna smälta och snön e s...

img_7786 (MMS)

Äntligen börjar isarna smälta och snön e så gott som borta.. Tog en joggingtur längs med Årstaviken igår istället för att gå till gymmet.. Riktigt skönt att kunna träna ute igen!! Nu börjar slutspurten mot sommaren..


Är riktigt jobbigt att min dator är trasig...

img_6109 (MMS)

Är riktigt jobbigt att min dator är trasig, blir ju inga kloka inlägg, har hört att det ska koppa en app från blogg.se så då kan man blogga klokt från mobilen, den hade jag behövt nu!  Bilden är från i fredags på vår aw, söta Sophia å Sandra dricker drinkar.. Va en väldigt trevlig kväll faktiskt, synd att jag skulle upp å jobba kl 7 dagen efter..


Jag å världens bästa katt sebbe på Aw..

img_8017 (MMS)

Jag å världens bästa katt sebbe på Aw..


Äntligen har min klänning hittat hem.. Såg...

img_0523 (MMS)

Äntligen har min klänning hittat hem.. Såg denna i Elle för nån månad sen å bara väntat på att den skulle komma till butikerna.. Love..


Äntligen har min klänning hittat hem.. Såg...

img_0523 (MMS)

Äntligen har min klänning hittat hem.. Såg denna i Elle för nån månad sen å bara väntat på att den skulle komma till butikerna.. Love..


Dax att svettas lite på gymmet.. Visst ser...

img_1161 (MMS)

Dax att svettas lite på gymmet.. Visst ser jag hurtig ut..haha..


Latte å yoghurt med start.. Väldigt bra bö...

img_9552 (MMS)

Latte å yoghurt med start.. Väldigt bra början på en ledig dag!!


Har varit en smärtfri dag på jobbet och ti...

img_0062 (MMS)

Har varit en smärtfri dag på jobbet och tiden gick jätte fort.. Har ägaren och styrelse toppen på hotellet så mycket fix för att göra dem glada.. Här dukas det för frukost möte.. Visst ser det ganska inbjudande ut?


Har varit full fart hela förmiddagen å sna...

img_2471 (MMS)

Har varit full fart hela förmiddagen å snart e det dax att gå till jobbet.. Vill bara va hemma å lata mig men det får man ju ingen lön för.. Slänger med en bild från vårt nya kök.. Hoppas kunna blogg lite under kvällen..


Att sälja..

Har varit på kurs hela dagen idag och lärt mig mer om försäljning, service, säljprocesser och ja det mesta man kan tänka sig inom det området.. Trött i huvudet av all ny information men har varit en bra dag med trevligt sällskap.. Bättre än att jobba iaf..hehe..

Har lagt beslag på Christofers dator medans han e på träning, min får jag inte tillbaka från reparation förrän tidigast 2 veckor, evigheter ju=( Får passa på att köra lite uppdatering..

Blev ett hårt Body combat pass ikväll, skönt att få röra på sig och svettas lite efter en dag av stillasittande.. Nu blir det Top model å en lugn kväll..

Imorrn ska vi träffa banken och fixa handpenningen på lägenheten.. Händer så mycket spännande just nu.. Längtar till maj då allt e klart och vi kan ta det lugnt i våran nya härliga lya..

Träningsveckan..

Här kommer min träningsvecka..

Måndag: Body Combat
Tisdag: Löpning på gymmet ca 60min
Onsdag: Ledig
Torsdag: Ledig
Fredag: Löpning på gymmet ca 60min
Lördag: Löpning längs årstaviken 5km promenad ca 3km (första utomhus turen i år)
Söndag: Ledig

Känner att träningen går bra men att jag skulle vilja få in 1 pass till, kanske inte alla veckor men att jag kör 4 pass en vecka,  5 pass nästa och sen 4 pass.. Tror att det blir en bra kombination av vila och träning..

Har varit å lämnat in min dator idag då sk...

img_1981 (MMS)

Har varit å lämnat in min dator idag då skärmen e stendöd.. Får bli kortare inlägg från mobilen ett tag framöver.. Slänger in  en bild från badrummet i våran nya lägenhet.. Så jäkla fint..


Ville göra mig lite fin till våran middag ...

img_4418 (MMS)

Ville göra mig lite fin till våran middag igår så blev kjol å en söt blus.. Idag där emot är det myskläder i soffan som gäller.. Ensam hemma med lite vin å popcorn..


Planritningen på vår nya lya.. Har fått kl...

img_0955 (MMS)

Planritningen på vår nya lya.. Har fått klart med mäklare nu oxå så nu drar det igång med försäljningen av vår.. Nån som e intresserad av en super nice lägenhet med kanon läge?? Känns lite tråkigt att flytta här ifrån men vet att vi kommer få det jätte bra på nya stället..


Detta va vår middag igår, spännande va? In...

img_8416 (MMS)

Detta va vår middag igår, spännande va? Inte nån Marika mat precis men med lite aioli va det riktigt gott.. De rökta räkorna fick dock Christofer gärna behålla för sig själv.. Jag håller mig till hummer el kungskrabba om det bjuds på skaldjur, fint (dyrt) ska det va..hihi..


Min dumma jäkla dator vill inte fungera, s...

img_1440 (MMS)

Min dumma jäkla dator vill inte fungera, skärmen verkar va kaputt.. Här firar vi dock ändå vårat lägenhets köp med kungskrabba å champagne... Super mysig kväll!!


Jobbkväll..

Är alldeles strax dags att dra sig in mot city.. Ska jobba kväll idag, inte roligt.. Först blir det dock ett besök på Telia för att flytta över mitt nr så det funkar på iphone, har ju två nr just nu å det e ju lite jobbigt, men idag ska allt bli klart=)

Hade Linda här igår för att fira vårat lägenhetsköp=) Jätte trevligt, blev lite vin (lite för mycket vin) och en massa tjejsnack om allt mellan himmel och jord..

Känns inte som att det e på riktigt, kan inte få in att vi köpt en ny lägenhet, har gått så snabbt.. Är bara glad men är nog lite jobb som ligger framför oss nu..

Nytt hem!!

Sorry att det varit lite dåligt med uppdatering, har hänt en himla massa så inte haft tid för datorn.. Det största som har hänt är att vi igår skrev kontrakt på ny lägenhet!!! Känns så himla spännande.. Är en 3:a i Frösunda (solna) 78kvm med två balkonger.. Helt fantastisk är den och vi får flytta in 6:e maj..


En liten smygtitt på kök och vardagsrum, allt e nytt och toppen snyggt.. Badrummet va oxå helt underbart.. Skönt att inte behöva göra nån renovering, bara ställa in möbler och sen e de klart=) Ser fram emot en härlig sommar här och många besökare i vårat gästrum=)

Nu börjar bara jobbet med att få våran såld här på söder, kommer en mäklare snart och ska göra en värdering..

Lite färg..

Har inte varit hos min frisör sen oktober, kan ni fatta, det e ju evigheter sen.. Har ju håret på utväxt så vill att det bara ska få va och så vill jag inte färga så ofta efter som det sliter så.. Va dock nödvändigt att göra nåt så blir en toning för att gämna ut färgen lite..


En sväng på stan..

Hade bestämt lunchträff med Neda och passade på att göra lite ärenden när jag ändå va i stan.. Bara tråkig shopping, hårprodukter, deo å sånt.. Va mycket trevligt att träffa Neda iaf, snacka lite skit innan hon skulle tillbaka till jobbet..


Skönt att det inte e så kallt, trött på att alltid pälsa på mig en massa.. Idag blev det klänning och strumpbyxor, favorit kappan från London, skorna jag köpte i Köpenhamn och mina gröna (älskar färgen) favorit halsduk från Milano.. (jag e väldigt internationell..haha..)

Träningsveckan

Brukar ju skriva detta på söndagkvällar men glömde helt bort igår.. Denna vecka har jag skippat styrketräningen och i stort sett bara kört löpning..

Måndag: Body Combat, promenad 30min
Tisdag: Löpning ca 55min
Onsdag:Ledig
Torsdag: Löpning 45min, cross 15 min
Fredag: Löpning 35min, cross 15 min
Lördag: Ledig
Söndag: Ledig

Har släppt lite på godisstoppet så blev ju lite chips i lördags och cheescake hos Linda i onsdags.. Satsar på att inte äta sötsaker på jobbet och sen hålla mig till max 1-2 kvällar i veckan då jag får unna mig nåt gott.. Kan absolut inte tänka mig ett liv utan godsaker..haha.. men allt måste komma med måtta..


Hallå på er..

Ja då va det redan söndag eftermiddag.. Jobbat hela helgen så inte blivit mycket klokt gjort.. I fredags natt efter after worken kunde jag av nån konstig anledning inte sova eller somnade typ vid kl 22 men vaknade igen kl 02 och kunde inte somna om, slutade med att jag va vaken fram tills det va dax att gå upp kl 05.40, konstig natt, va som tur va inte allt för trött på jobbet.. Har varit hovmästare den här helgen å då blir det ju alltid lite extra att tänka på.. Va däremot jäkligt trött när jag kom hem så blev att slappa i soffan och leka med min nya telefon=)
Gjorde smarriga nachos och hade myskväll..

Idag blev det direkt på en lägenhetsvisning efter jobbet, har hittat en i frösunda som vi e väldigt intresserade av.. 3:a med två balkonger och inget renoveringsbehov (hatar renovering..haha) alltså kök å badrum precis som jag vill ha det.. Kommer nog lägga bud på den men får se hur många fler som e intresserade.. Hoppas på att det e bara vi, men det e nog ganska osannolikt..

Fundera på om jag ska orka pallra mig ut på en långpromenad, är ju så himla fint väder, känner mig nästan tvungen.. Har bara varit inne hela helgen kan behöva lite frisk luft.. Nån som vill följa med???

Smygtitt på min nya favorit! Äntligen ipho...

dsc02719 (MMS)

Smygtitt på min nya favorit! Äntligen iphone 4..


AW fredag..

Även om jag inte jobbat idag så fick jag va med på lite after work.. Mycket trevligt att dricka lite vin och snacka skit.. Blev dock tidig hemgång då det e jobb som väntar imorrn.. Ska va chef i helgen så bäst att föregå med gott exempel..hehe..


Sebastian och Maria


Therese


Jag och Therese

Sommar snart eller??

Köpte en ny bikini igår, känns ju kanske inte så jätte aktuellt just nu med regn och rusk ute.. Men va precis den modellen jag varit ute efter så lika bra att pass på innan den tar slut..


Från HM, bandet runt nacken går att plocka av så att den blir bra att sola i, inte så mycket fula linjer..

Nya..

Vet att jag säkert redan har skor så att det räcker och blir över men har ett motto och det är "Man kan aldrig få för mycket skor".. Detta följer jag och visar stolt upp de senaste i samlingen..hehe..


Snygga till allt i sommar, från HM 399:-

8-16

Fick jobba normala arbetstider idag nämlingen 8-16.. Verkligen superskönt.. har haft mycket att göra så dagen gick super snabbt..
Blev några ärenden på stan oxå, visar imorrn vad jag fick med mig hem så håll utkik..

Har hunnit med ett pass på gymmet oxå blev löpning ca 9km, känns i benen nu vill jag lova, ska snart ta en varm och skön dusch sen bara ta det lugnt.. Har en helt ledig fredag att glädjas åt, så himla skönt=)

Nej men duscha va det ju jag skulle göra inte sitta här..haha..


Konstfack..

Har varit på konstfack idag efter jobbet å hälsat på Linda.. Medverkar i en konstfilm hon ska göra om minnesförlust.. Tror det kommer bli grymt.. Är en jätte häftig teknik hon använder då två ansikten nästan smälter ihop.. Började med lite fika sen blev det filmning och sen lite fika/kvällsmat.. Mycket trevligt och en ny erfarenhet rikare..


Ungefär såhär (bild från Lindas facebook)

Gissa vad jag håller på med.. Önska mig ly...

dsc02717 (MMS)

Gissa vad jag håller på med.. Önska mig lycka till!


Inspiration..

Har nog planen klar för var vi ska åka i början av april.. Ser ut som att thailand e bästa alternativet och det kommer nog bli besök på Phi phi island och Kho Lipe.. Jag längtar verkligen..

Phi phi




Kho Lipe



Tisdag..

Hallå hallå!!

 Nu har jag äntligen fått en stund över framför datorn.. Känns inte som att jag gör så mycket på dagarna men ändå har jag fullt upp..haha.. Blir väl lätt så när man först jobbar sen tränar och sen måste gå och lägga sig tidigt.. Har jobbat passen 6-14 två dagar i rad nu, tycker det e skönt att sluta så tidigt..

Blev en promenad hem igår, skönt med lite frisk luft efter 8h inne på hotellet.. Lagade lite mat till mig och Christofer (blev lax med quinoa, sockerärtor och en creme fraichesås) och sen va det dax för Body combat.. Förra gången jag skulle gå på det va det inställt så vi fick köra Box istället som jag inte alls tycker e lika roligt.. Kände mig väldigt taggad att få köra gärnet och jag blev verkligen inte besviken, va verkligen ett sjukt jobbigt och bra pass där jag rent ut sagt körde skiten ur mig själv.. Helt slut va jag.. Känner det i kroppen idag, träningsvärk typ överallt..

Dagen idag har jag väl gjort ungefär samma som igår.. Jobbat (blev t-banan hem orkade inte gå idag), har varit på gymmet och kört konditionsträning på löpbandet i ca 60 min, längtar tills det blir varmare och all snö är borta så jag kan springa ute längs med vattnet.. Sen har jag bara varit hemma och slöat..

Händer inte så mycket spännnade som ni märker..




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu