Botemedel mot kylan..

Vintern närmar sig med stormsteg så efter jobbet idag blev det ett besök på Indiska.. Har hittat jätte fina glöggkoppar och sen blev det två stora tekoppar oxå.. Vinter mys here we come..


Hotell Signe Tillisch..

Ojojoj va mycket besök vi haft den senaste vecka, känns som om vi startat hotell typ..haha.. Hela tvättmaskinen är full av lakan och handdukar, går ju åt endel när man ska bädda om gästrummet varannan dag.. Men trevligt har det varit.. Alla är välkomna:)

Ikväll har det jobbats, och nu ligger jag trött på soffan och myser.. Är bara jobb hela helgen som gäller.. Vad ska ni hitta på för skoj?

Puss och god natt!


Bortskämd:)

Fick så mycket fina presenter av min älskling när jag fyllde år.. Är riktigt bortskämd ibland:)

Fick blommor till jobbet, fina rosa och vita Lexington handdukar, en parfym från Gucci och ett par söta diamantöronhängen.. Tack!!!


Höstpromenad

Snart slut på denna helg, varför går tiden så fort?? Va på 30års fest igår, mycket trevligt.. Alla va ganska fulla men jag tog det hyfsat lugnt (men hade såklart kul ändå) detta e jag glad för idag när Stoffe varit däckad på soffan och jag tog en härlig promenad.. Har varit en skön söndag.. Brorsan sover här inatt innan han beger sig till Thailand imorrn.. Nachos och filmmys har vi spenderat tiden med:) Nu ska jag krypa i säng så man är pigg till jobbet.. Kram och god natt..



Lång vecka..

Kommer bli en lång vecka, på fredag har jag jobbat 8 dagar i rad.. Längtar redan efter att dra på mig mysbyxorna och krypa upp i soffan, göra absolut ingenting för att inviga helgen:) fyller ju år imorrn, men har bestämt att inte fira nåt förutom kanske lite god mat med älskling, med risk att låta tråkiga och osocial men det sista jag har lust med är att styra upp en middag/fest och behöva va pigg och trevlig.. Nej tack, 26 ska firas i all sin enkel het utan uppståndelse och partaj..

Nu är det iaf sov dax jobbar 6-16 imorrn..hu.. Natti natti..


Lyx..

Började dagen med ett besök hos bästa frisören Johanna så nu är jag fin i håret igen, känns väldigt skönt, började få en ordentlig utväxt och topparna va rätt risiga faktiskt..


Kom hem efter några andra ärenden och plockade undan lite innan städerskan skulle komma, japp ni läste rätt har haft städhjälp här idag.. Kändes lite konstigt att jag bara kunde ta en promenad och när jag kom hem va lägenheten ren och fin, typ som trolleri.. Gillar skarpt och är väldigt glad över att hon ska komma fler gånger..

Ha en trevlig kväll!! Jag har filmkväll merd mig själv och väntar på att älskling ska komma hem från träning..


Sparadiset

Va på mysiga sparadiset i lördags och fick en härlig Princess ritual (massage, aromafotbad och ansiktsbehandling).. Va verkligen värd det:)

På kvällen stod det lagfest på schemat för att fira av säsongen.. Mycket lyckad kväll..

Söndag fick vi besök av Johannes och Lina som kom förbi för att kolla in området lite, hade varit trevligt att få dem som grannar:)


Helgen har varit mycket bra.. Fredag fick ...

img_6188 (MMS)

Helgen har varit mycket bra.. Fredag fick jag träffa söta syster Mikaela och sedan dricka vin med härliga vänner på nya scandic hotellet Grand central.. Lördag blev det brunch hemma med älskling:)


Tortyr..

Kom hem för en stund sen från mitt första PT pass på Balance gym.. Jag säger bara OMG tror inte jag kommer komma ur sängen imorrn..haha.. Va så sjukt jobbigt att hela kroppen skakade när jag va klar, det där med styrka är ju inte min bästa sida.. Ska träffa Ian igen på onsdag om jag hunnit återhämtat mig tills dess.. Helt slutkörd får se om jag lyckas ta mig till jobbet sen..

Om man inte är van att träna på gym och verkligen vill komma igång och få resultat så rekommenderar jag verkligen att boka upp några tider med en duktig PT, då får du hjälp att nå dina mål och träna rätt.. Det kan kännas som mycket pengar men jag tycker det är värt det..
Timmen idag kändes som tortyr men är väldigt nöjd med mig själv för jag klarade av mycket mer än jag trodde.. Man ger lixom inte upp när nån står bredvid med piskan..hehe..


En hemmafrus hektiska dag..

Har varit ledig från jobbet idag och ägnat mig åt lite hemmafrus sysslor.. Började med att boka in en spa behandling på Sparadiset på lördag, ska bli så skönt.. Behöver även fixa håret så kontaktat min frisör och fick en tid nästa onsdag.. Har kontaktat en städfirma som ska komma och hjälpa oss med lägenhet, 78kvm är ju lite mycket för oss att sköta själva..haha.. Efter att jag ängnat hela förmiddagen åt att ringa samtal blev det en promenad bort till Balancegym här i Frösunda, nu när vädret börjar bli sämre är det dax att skaffa träning med tak över huvudet..

Eftermiddagen gick åt av städning,tvätt och matlagning så att min älskling som jobbat hårt hela dagen får komma hem till en ren lägenhet och ett dukat bord.. Vad säger ni om det va, inte illa..

Nu ska jag iväg på sista korpen matchen för säsongen, har dock valt att inte spela då jag fortfarande känner mig förkyld och seg i kroppen, vill inte göra det värre när det äntligen börjar kännas bättre.. Kommer ta på mig rollen som coach och hejarklack istället.. Vi spelar mot serieledarna som vi fick stryk av förra gången med 4-1.. Idag måste vi dock vinna för att säkra en uppflyttning till div 3 nästa år.. De 2 första går upp, vi ligger 3:a nu men de som är 2:a ligger bara 2poäng före och har spelat alla sina matcher för i år redan.. Så vinst är det som gäller, punkt slut!!



Bild från lagfesten förra året.. Carro,Marika,Johanna och jag dricker champagne på Berns

En sommar natt..

Har varit en mindre bra dag på jobbet, milt uttryckt så inget kul att skriva om.. Hittade dock några bilder från Emmas 30 års fest i sommras, blev på lite bättre humör så tänkte dela med mig av ett par stycken..

 


Hanna, Emma och jag=)




Grabbarna snackar skit och dricker öl..



 
Röj på dansgolvet, långt in på natten..


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu