Sunshine sunday..

Dagen har verkligen börjat på bästa sätt.. Låg kvar länge i sängen med min fina pojkvän.. När vi väl pallrade oss upp bestämde vi oss för att fixa en riktig brunch här hemma så iväg till affären för att köpa lite godsaker.. Blev Bacon, äggröra, prinskorv, juice,kaffe och nybakade scones.. Riktigt mätt nu=) Solen skiner ute men e väldigt kallt så inte så sugen på att gå ut.. Måste dock till city och köpa en födelsedagspresent sen.. Ska hem till Madde ikväll och umgås.. Ser fram emot det..

Igår tog jag faktiskt en långpromenad trots kylan, va mycket folk ute och promeneraden (solen lockar ut många).. Man e så trött på mörkret nu så solen e extra välkommen..

 
 

Kvällen avslutades med en supergod 3-rättersmiddag på Restaurangen Mårten Trotzig

 

Tänkte hinna med ett pass på gymmet idag oxå inna jag ska till Madde, är ju Body Jam ikväll som man inte får missa=)

Xoxo Marika


Jag har en kompis..

Är inte totalt mobbad här i Sthlm har faktiskt 1 vän som ville hänga ikväll.. Min granne Johanna kan man lita på.. Har kollat Let´s dance, käkat popcorn och druckit lite vin.. Trevlig fredagkväll helt klart=)
Får se när Christofer kommer hemvinglande inatt.. Deras after work brukar inte direkt va lugna..

Kollar nya humorserien Solsidan på 4:an.. Får se om det e nåt att ha=)


 
Huvudkaraktärerna i Solsidan. Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur/TV4

Trevlig helg!!

Xoxo Marika

Ingen som vill leka med mig???

Va jätte sugen på att göra nåt ikväll.. Va länge  sen jag va ute eller hittade på nåt överhuvudtaget.. Men såklart när jag har tid har ingen annan tid, så nu ligger jag här hemma på soffan i mina mjukisar och kollar TV, som det ser ut nu verkar det som att jag kommer tillbringa resten av kvällen på liknande sätt=(

Nån som har förslag på vad man kan hitta på för skoj ensam en fredagkväll?? Ge mig nån idé..please..

 

Utekväll på Gotland i somras=)



Xoxo Marika

1 day 2 go..

Bara en dag kvar att jobba, bara en dag kvar att ta sig ur sängen kl 5.. Det är nämligen ledig helg sen, det är något jag ser fram emot.. Hoppas på att Madde ska ha lite tid för mig imorrn kväll *blink blink* och inte bara sitta hemma och plugga.. Christofer ska på after work med jobbet och jag e verkligen inte sugen på att ligga hemma själv..

Somnade på soffan förut så skönt att bara sluta ögonen och slummra till en stund.. Inte lika kul att vakan och upptäcka att jag skulle va på gymmet om 15 min och köra Body Combat.. Va bara att bita ihop och pallra sig iväg.. Skönt nu efter.. Ska ta en dusch sen krypa ner i sängen..


Sommar JA TACK!!
Ännu kallare i Februari (har hört rykten om att det ska bli det) NEJ TACK!!!

Ha det gott!!

Xoxo Marika

Grattis Kathrin!

Kathrin lärde jag känna min första sommar på Skafferiet och vi blev bra vänner sen drog hon iväg till Tyskland för att jobba på en hästgård (eller nåt sånt) men vi höll kontakten.. Nu bor hon på Gotland och jag här men vi försöker höras av och ses när vi kan..

Idag fyller Kathrin år och det måste ju firas=)



Xoxo Marika


Vem sköter inte sitt jobb?

Va en lång dag igår först kurs på Rica Talk i Älvsjö HACCP och Livsmedelshantering (lika intressant som det låter).. 4 timmar tog kursen.. Sen va det direkt till jobbet för att va där till kl 22.. Hade saker att göra hela tiden, mat i caféet, roomservice och en 2-rätters middag för 6 personer i restaurangen.. Gick ändå bra då inte allt kom samtidigt.. Va klar med allt till 22.10 och skulle bara gå rundan och kolla att allt va släckt och låst.. Kom upp i vinterträdgården och upptäcker att de som jobbat lunchen helt glömt bort att göra iordning där, kaffemaskinen va på, det stod massa disk framme, inget va påfyllt eller undanplockat, inte kul när man skyndat sig för att bli klar i hyfsad tid och upptäcker att det e massa jobb kvar, tar iaf 20 min att göra iordning allt (då va jag slarvig och gjorde bara det absolut nödvändiga) Blir trött på när folk inte sköter sitt jobb (särskilt när det går ut över mig..hehe).. Va hemma 23.10 igår..  Är iaf ledig idag så ligger här på soffan och latar mig så mycket jag bara kan..

Slut på gnället.. Är sol ute idag så ska snart ta en promenad, behöver lite upppiggande ljusenergi=) Känner på mig att det e riktigt kallt bara men det får man väl ta..

Xoxo Marika

Snabba cash

Så nu har vi äntligen varit och kollat Snabba cash.. Ja vad ska man säga utan att verka tjatig, väldigt bra film, se den!!!!



Xoxo Marika

Den som väntar på nåt gott..

Om lite mer än 1 timme kommer min älskling hem igen=) Längtar efter honom..



Xoxo Marika

Torsdag..

Ja vad ska man säga.. är en torsdag som vilken torsdag som helst.. Är iofs ledig idag så e en ganska bra torsdag=) Låg kvar länge i sängen, va för kallt här hemma för att frivilligt ge upp värmen under täcket.. Va tillslut tvungen att gå upp då jag och Johanna bokat afrikansk dans 11.30.. Jätte kul och jobbigt verkligen ett bra sätt att komma igång och få energi till resten av dagen..

Har lite att ta tag i här hemma idag.. Ligger alladeles för stora dammråttor under soffan och sen har jag även bokat tid i tvättstugan.. Skönt att få undan allt innan helgen.. Funderar på en promenad sen senare i em oxå.. Lite frisk luft kan ju aldrig skada.. Borde börja med städningen men känner mig inte alls sugen på det (gör man det nån gång) ska slöa en liten stund till i soffan sen får det bli ett ryck..

Ha en bra dag!!

Xoxo Marika

Biggest loser

Har precis kollat på Biggest loser, måste va något fel på mig då varje gång jag ser programmet blir jätte sugen på godis.. Borde det inte va tvärt om att man blir avskräckt av att se hur feta dom har blivit genom att käka massa onyttigt?? Hmm.. Är iaf jätte sugen på choklad just nu tur att jag inte har nån hemma då hade den garanterat varit slut nu..hehe..

Xoxo Marika

Hälsosamma scones

Brukar ju va ganska inne att käka nyttigt nu i januari när alla ska ta tag i sina nyårslöften.. Jag vet om att jag inte har några större problem med vikten (även om man alltid vill få bort lite överflöd här och där..hehe) men jag tycker om att försöka äta hälsosam mat som min kropp mår bra av.. Idag, efter 1 timmes promenad ute i snön blev jag sjukt sugen på att baka scones men tänkte jag skulle utveckla receptet lite åt det nyttigare hållet.. Eftersom de belv väldigt goda så tänkte jag dela med mig av receptet till er..

Marikas Scones

2,5 dl Vetemjöl
2,5 dl Grahams mjöl
2 tsk bakpulver
3 krm salt
2 msk rapsolja
1dl mjölk
1dl vatten
ca 4msk krossade linfrön

Blanda mjöl,bakpulver,salt och linfrön.. Häll i oljan,mjölk, vatten och gegga samman.. Gör 2 sconeskakor ca 1cm tjocka, lägg på en plåt med bakplåtspapper.. Ugnen på 250 grader i 10 min.. Lycka till..



(använd gärna ekologiska och kravmärkta ingridienser i den  mån det går så är du snäll mot miljön oxå)

 

Smaklig måltid=)

Xoxo Marika

God morgon!!

Ville bara säga god morgon till alla, lite sent ser jag nu då klockan e nästan halv 12.. Men men, har faktiskt varit vaken ett tag, käkat frukost och nu sitter jag här i soffan och dricker dagens första kaffe..



Nån som vill komma och göra mig sällskap.. Är alldeles ledig idag och ensam hemma..

Xoxo Marika

100119

Är tisdag idag (iaf ca 20 min till) klockan blev ganska mycket innan jag va hemma då jag fick jobba över lite (som vanligt) kom inte från jobbet förrän 22.40.. Skulle ha slutat 22.. Va ändå en hyfsad dag lugnt hela kväll tills det nästan va dax att städa undan då kommer det alltid folk som ska käka av nån konstigt anledning och kommer det en ska det alltid komma fler och så går klockan jätte snabbt och innan man vet ordet av så har man varit på jobbet alldeles för länge.. Såg att mitt kompsaldo inkl. mjuktimmar ligger på + 70 h trots att jag va ledig nästan 6 hela dagar över julen..  Kanske ska ta ut lite mer ledighet snart=)

Hann med en promenad innan jobbet annars har jag inte gjort något mer idag.. Nu ledig 2 dagar, ska bli så himla skönt!! Nån som vill hitta på nåt e det bara att höra av sig.. Det enda som e inplanerat är några träningspass och sen tvätt på torsdag kväll... Christofer e ju inte hemma så ska bara ta hand om mig själv och ta det lugnt.. Saknar honom lite men tiden brukar gå rätt så snabbt.. Lite tomt här hemma bara=(

Längtar efter sommar!!!!



Sov så gott!!

Xoxo Marika



Händer inte så mycket..

Lång jobb dag men ganska så lugn, kunde till och med gå 20 min tidigare än jag skulle=) Händer inte ofta.. Blev dubbelpass på gymmet först core sen Body Combat, får se hur mycket träningsvärk jag får den här gången, sist jag körde Body combat hade jag ont i 4 dagar.. Helt sjukt.. 

Har sen bara legat här hemma i soffan och kollat Idrottsgalan.. Är själv hemma då Christofer fick biljett till galan från jobbet å kunde se allt live.. Jag e rätt så avis måste jag säga.. Blir en kortis idag då detta e allt som hänt.. Jag har så många spännande dagar i mitt liv, särskilt såhär års..hehe.. Har iaf äntligen lagt upp lite bilder från höst och vinter på FB, så när ni blivit tillräckligt uttråkade här så kan ni ju surfa vidare dit och kolla..

Xoxo Marika

Sherlock Holmes

Blev bio på Heron City igår, helt sjukt mycket folk där då de tydligen hade 18 olika salonger.. Blev Sherlock Holmes igår, tyckte den va helt okej.. Lite smårolig och det hände grejer hela tiden.. Om man tolkar slutet rätt så verkar det som att det skulle kunna komma en 2:a=)

  

Idag låg vi kvar i sängen länge sen blev det en promenad längs med södermälarstrand.. Va bara -2 grader ute men eftersom det blåste lite och luften va fuktig så kändes det mycket mycket kallare.. Blev besök på ett fik på Hornsgatan på vägen hem för att värma oss lite.. Lite kaffe och smulpaj med skogsbär..mums..



När vi tinat upp gick vi hem och hämtade bilen och drog till Bauhaus en sväng.. Skulle ha några lister till köket och lite skruv..Snart dax att börja bygga igen=) Kanske till nästa helg iaf..

Pallrade mig iväg till gymmet och körde ett pass Body jam, har inte kört det på säkert 1 mån.. Va riktigt kass idag man tappar väldigt fort.. Men ska försöka gå varje söndag nu så ska nog få kläm på det igen..

Xoxo Marika

Grattis lillebror!

Min lillebror envisas tydligen med att bli äldre hela tiden fast jag vägrar inse det..hehe.. Idag är det hans födelsedag=)

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade år..trallallala.. Hurra hurra hurra HURRA!!!


(bilden snodd från fb)

Xoxo Marika

Bio kanske?

Tanken va ju bio igår men vi däckade på soffan och stannade hemma istället men idag blir det nog av.. vet inte vilken film ännu bara.. Nån som har nåt tips??

Lördagen har annars börjat på bästa sätt, sovmorgon och sen träning=) Perfekt start på dagen.. Christofer har spelat innebandy idag så gick dit och kollade, de vann typ utklassning 12-2, mycket spännade match, som tur va fick jag sällskap av Carro och Anna och deras bebisar så blev inte långtråkigt iaf..
 Körde runt en sväng med bilen och spanade på söder och nu e vi hemma med varsin dator i knäet.. Funderar på vad man ska hitta på för mat ikväll fantasin e riktigt dålig just nu..

Xoxo Marika

Så äntligen va det fredag=)

Vet att jag har tjatat på om den kommande helgen och hur skönt det ska bli och va ledig.. Nu är det äntligen fredag och jag ligger nerbäddad i soffan, käkar lite choklad och ska nog göra så lite som möjligt .. Sååå sköönntt!!!! Vad har alla ni andra för er?? Har svårt att tro att alla är lika tråkiga som jag...hehe.. Har inget som helst sug att gå ut när det e vinter, jag går i ide lixom och vaknar när våren kommer, då orkar jag med fart och fläkt igen..

Xoxo Marika


En speciell dag!!

Är en mycket speciell dag idag då min kära vän Madde fyller år!!! Ville bara att alla som läser här skulle veta det.. har ingen bild då hon e ganska så kameraskygg..hehe.. Hon tar däremot mer än gärna fula bilder på oss andra..=) Hon är en otroligt bra vän som jag hoppas haft en riktig toppen dag och blivit firad lika kungligt som hon förtjänar..

Xoxo Marika


Torsdag!

Är torsdag idag vilket betyder att jag bara måste jobba 2 dagar till innan min lediga helg.. Ska kolla om Christofer vill kolla bio med mig sen blir det nog även lite innebandy på lördag.. Har inga andra planer, så skönt=)

Ska snart iväg på ett pass afrikansk dans skönt att röra sig lite innan jobbet och afrikanskt e riktigt roligt.. Hoppas få en ganska så lugn dag på jobbet känner inte för att en massa stress utan står gärna och läser en tidning eller kollar nätet..hehe.. Snälla chefer läs inte detta..=/ Jag lovar att jobba oxå är väl bäst att tilllägga..

Balkongbygget verkar ha kommit igång bra lägenheten på andra sidan har redan fått sin dörr och de under verkar va på G.. Hoppas det snart är vår tur, vill ha min balkong färdig innan våren börjar värma oss igen..



Måste byta om nu och börja bege mig till gymmet.. Ha en bra dag!!

Xoxo Marika

Lite tråkigt..

Är verkligen jätte dåligt på TV ikväll, jobbar kväll i morrn så klockan ringer inte så där ohyggligt tidigt som den gjort de senaste 2 dagarna.. Tänkte att de va en bra idé att försöka va vaken längre än till kl.22 och umgås lite med min pojkvän men just nu har vi faktiskt rätt tråkigt båda två.. Som sagt e det riktigt dålig TV och vi har inte direkt något annat som kan underhålla oss här hemma..  Vad gör man lixom?? Börjar bli rätt trött oxå men vill inte gå och lägga mig ännu...

Jobbet idag gick bra inte allt för mycket att göra.. Har en ny kille som jag skulle lära upp i restaurangen, skönt att ha nån att köra med hehehe.. Nej jag skojar bara, va jätte snäll men skönt att ha en extra som kan hjälpa till, hade faktiskt rätt mycket gäster idag.. Va en lång dag 6-16 så ska bli skönt att få sova imorrn och sen jobba bara 8 timmar.. Har varit på gymmet en sväng, hade hoppats på att få sällskap av Johanna men hon svek mig=( Får släpa med henne en annan dag.. Imorrn ska jag oxå träna håller tummarna för ett roligt lunchpass lite mer motiverande än att bara gå dit och jogga och gymma.. Har ännu träningsvärk sen i måndags men vill verkligen att den ska ha gått över till imorrn.. Hur många dagar ska man behöva ha träningsvärk efter ett Body Combat pass egentligen???

Börjar tappa fantasi till vad jag ska skriva här, har ju inte gjort något spännnade eller intressant idag, inga bilder att lägga upp.. Känner lite att om inlägget blir längre kommer jag bara ta upp er dyrbara tid på massa strunt och det vill jag ju inte.. Får nog säga tack och god natt och avrunda här, tror det kan bli rätt lagom..

Ha det gott!

Xoxo Marika

Det vanliga..

Jobba, träna, äta, slappa i soffan och snart sova..

Tycker  ni att jag har ett spännade liv??

Nedräkning till helgen har iaf börjat, bara 3 arbetsdagar kvar=) Ska umgås med min kära pojkvän, kanske blir en bio eller nåt annat roligt.. Hoppas på en lugn helg med mycket mys..

God natt och sov så gott!!

Xoxo Marika

Helt enkelt en bra dag..

Lediga dagar är oftast bra dagar tycker jag=) Fick sovmorgon (älskar sovmorgon) käka frukost i lung och ro i soffan.. Solen sken så passade på att ta en riktigt långpromenad.. Har sorterat tvätten från i lördags så nu e det klart.. Som pricken över i så har jag även kört ett mycket tufft pass Body Combat.. Känner mig nöjd och redo för att krypa ner i sängen..

Imorrn blir det en låååånnnggg dag med jobb.. Längtar redan till helgen då jag e ledig nästa gång..

natti natti gott folk..

Xoxo Marika

Lägenheten!

Gjorde ju vissa förändringar i vardagsrummet igår.. Tog lite bilder så ni ska få se, känns inte som samma rum.. Blev mycket bättre än förut..

 





 



Nästa projekt blir att få upp TV på väggen över bordet (är inte så praktiskt att ha den stående på matbordet). Sen ska tavlorna flyttas och hänga över soffan.. Skulle behöva köpa en snygg matta nu när vi fick så mycket golvyta=)

Xoxo Marika


Härlig söndag..

Va en helt okej dag på jobbet och jag såg till att va i tid idag, pinsamt om man skulle försova sig 2 dagar i rad:/ Christofer kom och hämtade mig efter jobbet, sen blev det en sväng mot Botkyrka och sen huddinge.. Skulle ha lite grejer till bilen och sen va vi förbi Kungens Kurva och kikade lite.. Handlade med mat hem, blev egen pizza, sjukt god=) Gillar när man gör själv och kan lägga på vad man vill och hur mycket man vill av allt..

Här hemma har det oxå hänt lite grejer, har möblerat om=) Jätte,jätte nöjd med resultatet.. Är ledig imorrn så ska ta lite bilder så ni får se.. De ska ju snart börja bygga balkong här och öppningen ska va där vi hade soffan förut så va tvungna att hitta en ny lösning.. Är glad över resultatet då det blev  bättre än förut..

Ska kolla Johan Falk på 4:an nu, tror den kan va rätt bra.. Får se om vi får ork att poppa upp lite poopcorn oxå, rikitgt söndagsmys!!!

Xoxo Marika


Nån som ställer upp??

Är så här att jag verkligem känner för att ta en lång sovmorgon imorrn och sen va ledig hela dagen, nån som ställer upp och jobbar för mig bara frukost 7-13, väldigt simpelt jobb, bara le och spring så fort du kan med så många tallrikar som möjligt.. Lite stressigt men dagen går fort, lovar..

Håller ännu på med tvätten men bara det sista kvar nu.. Sen blir det väl sängen känner mig faktiskt lite trött.. Nån som har en spännande lördagskväll att  berätta om??

Pappa fyller år idag!!! Super grattis!!!



Xoxo Marika

Vintervärld

Även om snö är kallt och jävligt så kan det ju va rätt så fint oxå.. Här är några bilder från sthlms fina vinterlandskap..

 



 



 

Nu ska det tvättas som aldrig förr, full fart mot tvättstugan=)

Xoxo Marika


Sol och kyla..

Det kalla vädret verkar hålla i sig men har blivit lite varmare, va nog bara -12 idag det e ju en klar förbättring från -20 som det va i förrgår.. Blev ju en promenad iaf, rejält påpälsad så behövde inte frysa (allt för mycket) snöstormen som virvlat utanför fönstret hela förmiddagen försvann faktiskt och solen tittade fram.. Va otroligt skönt att få så mycket ljus på sig, har ju varit en väldigt grå vinter och höst.. Va fullladdad av energi när jag kom hem så fick bli lite städning och annat fix som behövde göras här hemma.. Har även hunnit med ett pass på gymmet och klämt i mig massa smarrig köttfärssås.. Är rätt nöjd med min lediga dag och har absolut inga mer planer ikväll.. Skönt..

Xoxo Marika

Grattis Lina..

Min vän Lina fylllde år i söndags och det firades med drinkar och trevligt umgänge på Imperiet.. Måste erkänna att jag inte va på direkt partyhumör efter nyår och sen jobbat frukost 2 dagar men är ju alltid trevligt att träffa lite folk, blev dock en tidig hemfärd.. Skönt att vakna pigg dagen efter.. Blev en å annan bild under kväll ska lägga upp favoriterna så ni får se.. Och snälla, vissa e faktiskt på skämt, jag lovar vi e snygga och fantastiska egentligen;)


 Födelsedagsbarnet till vänster=)

 
 
 

Tycker att jag nästan börjar komma i kapp nu med de inläggen jag missat över julen.. Eller är det nåt ni saknar?? Idag är jag ju ledig så har all tid i världen att skriva inlägg här..
Är snöstorm ute men ändå funderar jag på en promenad, är det typ det dummaste jag gjort på länge?? Får visa sig när jag kommer tillbaka (om jag kommer tillbaka,hehe)..

Xoxo Marika


Nyår=)

Hade äran att jobba 7-13 både nyårsafton och nyårsdagen.. Inte det bästa sättet att bli på festhumör men man fick försöka att inte tänka på det.. va bjudna till en kollega till Christofer ute i Huddinge, ca 20 pers, 3-rätters och fest! Kände nästan ingen där men blev en väldigt trevlig kväll ändå med många nya bekantskaper..

Hittade en klänning på Oasis rea som fick bli kvällens outfit, himla synd bara att nyår måste inträffa mitt i vintern, den va inte speciellt varm om man säger så..



Här kommer ett gäng bilder från själva festen, en lyckad kväll helt klart!

 
 

Gott nytt år!!


 
 
 
 

Puss puss älskling!


Detta va min nyårskväll, drack alldeles för mycket vin och bubbel men blev hemfärd ganska tidigt, redan kl 2.. Har ingen bild från nyårsdagen men är ett under att jag inte skrämde gästerna som skulle äta frukost.. Såg ut som ett lik med gårdagenssmink och allt (gick snabbare än att sminka om sig) säger bara att det måste varit den hemskaste dagen jag jobbat på länge, mådde inte sådär super, men va som tur va inte ensam om det..hehe..

Påminnelse till mig själv inför nästa nyår: Jobba INTE nyårsdagen!!!

Hoppas på ett härligt 2010, har redan massa planer som ska försöka hinnas med, tror det kommer bli ett bra år!!

Xoxo Marika

Julen är här..

Blev ju en jul på Gotland... Va väldigt mysigt att få träffa familjen och allla nära och kära.. Började julmyset redan den 23:e här i sthlm med en underbar frukost bestående av riktig varm choklad (chokladcreme, skummad mjölk, grädde) och lussebulle..Riktigt smarrigt=)

 

Kom ju inte fram till ön förren sent på natten till julafton så bodde i Vibble hos Christofers mamma.. Julafton började vi med julbrunch hos Christofers farmor och farfar sen kom tomten till Vibble för att dela ut julklappar..
Åkte ut till Levide senare på eftermiddagen och spenderade kvällen med min familj.. Jätte mysigt va det att träffa dem..
Juldagen fick vi sällskap av resten av släkten och käkade julbord.. Kvällen blev det såklart utgång med kusin vitamin på Gute..



 
 
 
Mikaela,Jennie,Jimmy,Annie,Christofer,Farmor och Mormor..

Johanna och Mårten (enda bilden från utekvällen, riktigt dåligt av mig)

Resten av tiden så hängde vi med vänner, åt mat, slappade och hade det allmänt bra..  Det är så himla skönt att va ledig och styra över sin egen tid..

Xoxo Marika

Så va helgerna förbi..

Har knappt haft datorn på de senaste 2 veckorna, varit väldigt skönt faktiskt inte saknat det alls.. Men nu e det ju dax att komma tillbaka till vardagen igen imorrn är det jobb som vanligt, ikväll ska det tränas.. Känns både bra och dåligt att komma tillbaka till alla rutiner igen..

Har tagit massa bilder som det va meningen att ni skulle få se, kommer lägga upp endel även om de kanske inte e så aktuella längre..

Här kan man ju se att vintern på riktigt kommit till sthlm, va några dagar innan julafton.. Skulle ut till Ikea och Skärholmen, inte den bästa dagen  för att köra bil men bara vi hittade den under all snö gick det faktiskt bra.. Sakta men säkert framåt bara=)
 


 

Ska dra till gymmet nu får se om jag kastar in ännu ett inlägg sen.. Har ju faktiskt hunnit med gotland, nyår och Linas födelsedag sen sist..

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu