Fixar söndag..

Har inte bara latat mig idag utan fått en hel del små fix gjort.. Christofer har varit iväg på innebandy hela eftermiddagen så varit själv hemma..

Har bland annat målats lite men inte helt färdig då den ena pallen måste torka och målas igen..

 

Blev även städning, behövdes plocka undan lite.. Kvällen bjuder inte på nåt direkt jätte spännande, har bakat ost och skinkpaj till middag smarrigt som bara den=) Finns även lite chips och dip som står och väntar.. Riktig myskväll helt enkelt och det gillar vi..

Xoxo Marika

Ramblas..

Efter att vi suttit hemma och segat väldigt länge så bestämde vi oss för att gå bort till Hornstull och käka Tapas på en mysig restaurang som heter Ramblas.. Hade inte bokat bord så fick ta ett glas vin i baren medans vi väntade på att nån skulle lämna sina platser och gå hem.. Men va trevligt att sitta och snacka och bara ta det lugnt.. Mat blev det inte förräns 22.30.. Va himla gott och lyssna på detta.. Jag Marika Orleifson åt 1 mussla och friterad bläckfisk, tänka sig det trodde inte ens jag skulle inträffa.. Det mest förvånande va nog att det inte alls va så hemskt som jag hade väntat mig.. Blev även lite kyckling, tortillas och vitlöksbröd.. Gillar tapas, man behöver inte bestämma sig för 1 grej utan kan välja lite av varje att äta..

 

Nu borde jag fixa lite här hemma, rätt så stökigt måste jag erkänna..

Xoxo Marika


Lördag på Ikea..

Blev som vanligt en väldigt lång sovmorgon när vi båda e lediga.. Gillar att ligga i sängen och sova.. hehe.. Jag e en riktig latmask ibland..

Efter lite smarrig frukost så åkte vi en tur till Ikea och köpte på oss massa otroligt nödvändiga prylar.. Va sjukt mycket folk där som vanligt på lördagar.. Men gick ganska smidigt att shoppa ändå.. Nu sitter vi och spånar på vad man ska hitta på ikväll.. Känner mig frisk och pigg igen och har massa energi som jag vill göra av med.. Undrar bara på vad.. Lite vin kommer det nog bli ikväll iaf..



Xoxo Marika

Favoriter i badrummet!

Man måste lyxa till det lite för sig ibland och idag tyckte jag att det va en utmärkt dag för en ny parfym till mig.. Är verkligen min nya favorit doft..



Har även hittat två produkter som gör underverk för mitt platta tråkiga hår.. Jag vill aldrig mer vara utan dessa..=)

 

Äntligen har det kommit flytande mineral foundation, bra jobbat Maybelline (i min prisklass).. Gillar den jättemycket..



Nu doftar jag gott, är fin i håret och min hy mår bra..

Xoxo Marika


Tröst shopping=)

När man varit sjuk en hel vecka anser jag att man e mer än värd att shoppa lite nya fina saker till sig själv.. Detta  e från min nya favorit affär Zara (undrar vilken min gamla favorit affär va??).. De har så himla mycket fint nu till våren..

Har knöpt 2 underbara tröjor och även en riktigt snygg strand/utflyktsväska..

399:-


299:-


399:-

Nu vill jag att det ska bli sommar så jag och min nya väska kan åka till stranden och sola..

Xoxo Marika


En kväll på jobbet!

Va min tur att ta kvällspasset igår.. Såg inte direkt fram emot det då de senaste gångerna jag jobbat hat det varit så sjukt mycket att göra.. Men tack gode gud igår va det rätt så lugnt om inte till och med helt lagom mycket att göra.. Jag behövde inte stressa men hade lite små fix hela kvällen så tiden som annars brukar gå så sakta bara sprang iväg.. Ibland är mitt jobb helt okej faktiskt även om jag mest gnäller..

 

Någon som vill ha örtmarinerad fläskfilé med rödvinsås och potatiskaka?? Se vilken mäster kock jag är..haha..

Xoxo Marika

Sakta men säkert framåt..

Ja men visst är jag på bättringsvägen.. Näsan rinner och huvudet känns som om det e fullt med snor men känner mig iaf betydligt piggare än igår.. Så länge det inte blir sämre e jag nöjd även om jag skulle vilja att skiten försvann typ NU!! Så man kan andas klokt igen..

Ja men va gör man en onsdag kväll i Sthlm då?? Jag och min kille valde alternativet att bädda ner i soffan under alla filtar vi hittat (jätte kallt här hemma).. Sen har Christofer spelat tv-spel och jag har spelat The sims på min dator.. Visst låter det roligt.. Super sociala känner vi oss..hihi..

Funderar på att krypa i säng snart även om jag har sovmorgon imorrn... Riktigt trött.. Får satsa på att va pigg igen till helgen när jag e ledig=)

Xoxo Marika


Imorrn så e det bättre..

Pallrade mig till jobbet idag faktiskt.. Med hjälp av lite alvedon, c-vitamin och nässpray så höll jag mig på benen hela dagen.. Kände mig riktigt sliten men det gick hyfsat.. Ligger dock däckad på soffan nu och ska efter detta inlägg ska jag krypa ner i sängen (har redan sovit 1h timme på soffan oxå..hihi..) Det här med att va sjuk tär verkligen på en och det känns som att man måste sova minst dubbelt så mycket som i vanliga fall för att orka va uppe.. Nu håller jag då verkligen tummarna för att jag ska må bättre imorrn, orkar inte med detta längre.. Hatar, hatar, hatar att va sjuk och inte orka göra något (hela veckans träningsschema e förstört).. Snälla låt detta va över för den här gången och hoppas det dröjer länge tills nästa gång jag blir sjuk igen..

Sov gott vänner!

Xoxo Marika

Ännu sjuk..

Har bytt ut kräksjukan mot en rejäl förkylning.. Känner mig riktigt hängig idag... Tog oss dock ut i snöstormen och bort till Liljeholmstorget för att rensa hyllorna på apoteket och handla lite mat.. Behövde lite miljöombyte men va helt slut när jag kom hem igen.. Ikväll blir det Nacos och film med Christofer mysigt.. Hoppas på att må lite bättre imorrn..

Xoxo Marika

Glass..

Pallrade mig med stör möda ut i snöstormen och bort till affären förut.. Uppdraget va att köpa lite glass, för glass behöver man för att bli frisk..





Ska va hemma från jobbet imorrn med, sen ledig på måndag.. Skönt att få vila upp sig ordentligt..

Xoxo Marika

Kallt eller??

Jag vet inte vad ni tycker men jag anser iaf att när det ligger is inne i lägenheten då e det lite för kallt..



så här ser det ut i vårat fönster.. Brrrrr....

Xoxo Marika

Stackars lilla mig..

Illamåendet jag kände igår innan jag gick och la mig, självklart skulle det bli värre.. Kräktes 2 ggr inatt och fick ringa och sjukanmäla mig från jobbet.. Hatar att kräkas, hu vad ynklig man känner sig..

Idag ligger jag nerbäddad på soffan mår inte illa just nu men börjar få ont i magen eftersom jag inte ätit nåt ännu.. 1 glas vatten blir man inte så där jätte mätt på.. Det jobbiga är att jag skulle behöva gå till affären för att köpa lite mat och det e inget jag känner för just nu.. Christofer är iväg på innebandymatch så alldeles ensam hemma..

Ja detta va läget här på Lundagatan idag.. Hörs kanske lite senare..

Xoxo Marika

Lite sådär faktiskt..

Första grejen som är värt att kritisera idag är ju faktiskt den totalt onödiga snön som envisades med att komma.. Det andra jag har att gnälla på är att jag mår illa.. Vill verkligen inte bli sjuk och av alla sjukdomar så vill jag abolut inte ha nån sorts kräksjuka.. Ligger nerbäddad på soffan och tycker synd om mig själv.. Ska snart krypa i säng och be en liten bön om att jag känner mig bättre imorrn för då e det jobb som gäller..

Förutom det jag nämde ovan så har det varit en ganska bra dag.. Va rätt så lagom mycket att göra på jobbet, skönt en fredag.. För att kompensera mig själv för att det snöar och jag tydligen måste frysa ett tag till så blev det lite shopping efter jobbet det värmer ju själen iaf=)

Xoxo Marika

Back on track..

Va på sjukt dåligt humör när jag kom hem från jobbet igår.. Va en riktigt körig kväll, jobbade över ganska länge men va ändå inte klar med hälften av de grejerna jag brukar fixa på kvällen.. Hu, kom hem å va super svidig och trött som attan.. Drömde mardrömmar om Rica Hotel hela natten och om hur stressad jag va.. Börjar man bli arbetsskadad då man inte ens slipper ifrån jobbet när man sover?? Skulle verkligen ge mycket för nån veckas semester nu (gärna på ett varmt ställe)..

Känner mig dock tusen gånger bättre idag.. Den afrikanska dansen jag va på va sjukt kul och jobbigt och gick verkligen ifrån gymmet med ett leende på läpparna.. Blev lite lätt lunch och sen 1h promenad.. Precis vad jag behövde för att rensa huvudet lite.. Lagade middag tills Christofer kom hem, blev korv stroganoff och ris..

Ska ta det lugnt nu och njuta av mina sista lediga timmar sen väntas det jobb igen imorrn och hela helgen..

Xoxo Marika

God morgon gott folk!

Hur inleder man en torsdag på bästa sätt?? Jag vet ett sätt som man inte vill inleda den på iaf.. Vakande 8.30 av att det lät som att väggen skulle kollapsa nu har det börjat borra vid vårat fönster.. Det e bra att det händer saker men kan de inte fundera på att jobba lite senare på dagen typ efter 12 iaf.. Bara ett förslag..

En sak jag gillar med att vara ledig torsdagar är att jag kan gå på ett av mina favoritpass nu vid 11.30 nämligen afrikanskdans=) Vi hörs lite senare nu e dax att byta om och sen dra till gymmet..

Xoxo Marika

Balkong på gång..

Är ju balkongbygge på gång här på Lundagatan.. Ser dock ut som att vi kommer få våran typ sist men det så länge den e på plats tills våren kommer så e jag nöjd=)

Kom hem i måndags och såg att de varit här och fixat lite.. Väldigt hemtrevligt ser det ut..



På andra sidan händer det dock grejer kom hem från jobbet igår och upptäckte att det verkligen gått framåt med bygget..





Snart e det vår tur=)

Xoxo Marika

Lite nytt...

Köpte ju ett sängbord (ätligen) till sovrummet i söndags.. Har haft så svårt att bestämma mig hur det skulle se ut sen har de jag hittat förut varit svindyra.. Jag menar alltså vem lägger ut 6000:- på ett jävla sängbord?? Inte jag iaf.. Nu blev det tillslut ett från Ikea (extrapris 399:-) som matchar garderoberna.. Även om de inte står i samma rum just nu så känns det bra att samma färger går igen i lägenheten..







Bytte även plats på våra tavlor i söndags så nu sitter de där de ska över soffan..

 

Det går framåt sakta men säkert här hemma.. Nu är nästa projekt att få upp TV på väggen..

Xoxo Marika 

Några dagar i mitt liv..

Har varit sådär dålig på att uppdatera nu igen.. Helgen bara flög förbi även om jag hann med en massa.. Blev lite fix här hemma, massa mys, god mat, ordentligt med sömn och även lite träning..

Alla hjärtans dag är inget vi firar i detta hushåll men blev iaf en mysig söndags brunch här hemma, pannkakor, smoohties, varm choklad mm.. Va så mätt sen så att jag hamnade i totalt matkoma..haha.. Fick med mig Christofer en sväng till Ikea så nu har vi ett sängbord (äntligen), lägger upp en bild imorrn.. Sen va vi ju tillbaka till vardagen igen jobba, äta, träna, sova.. Ska jobba kvällspasset imorrn 14-23, oj vad jag inte ser fram emot det (det enda som e bra är sovmorgonen jag ska ha)..

Xoxo Marika

Perfekt kväll..

Efter denna vecka med så många tidiga mornar så kan jag meddela att jag inte känner mig allt för pigg ikväll.. Skulle gissa på att det finns en viss risk att jag somnar på soffan snart.. Blev hemgjord pizza, lite rödvin, godis och nu mys.. Precis vad jag va upplagd för.. Nu ska jag nog vila ögonen en stund (inte sova jag lovar, bara blunda lite)..

Tack och hej, trevlig helg!!

Xoxo Marika

Halloj..

Är det nån mer än jag som längtar efter helg?? Bara fredag kvar nu gott folk sen ledighet=) Blir nog mysmiddag hemma på fredag och om jag har tur kanske det går att överatala Christofer att få se lite Let´s Dance oxå *blink blink* Får se vad resten av helgen har att erbjuda, inplanerat att kolla innebandy och träffa Linda sen e du ju alla hjärtans dag oxå..

Ligger hemma och väntar på att mitt pass på gymmet ska börja.. Tänkte köra Body Combat kl 20, lite väl sent men det får gå.. Börjar känna mig lite trött bara och vet inte vad jag ska hitta på för att få upp energin igen..När jag kommer hem blir det bums i säng..

Ha en trevlig kväll alla!!

Xoxo Marika

Vardag..

Är en helt vanlig vardag.. Jag har jobbat, tränat,ätit och nu myser jag med älskling=) Dagen igår såg ungefär likadan ut som idag..
 Har varit jätte duktig och gått och lagt mig redan lite över 21 både mån och tis vilket har resulterat i att jag faktiskt känt mig rätt utvilad när klockan ringt lite innan 5.. Har varit 2 långa dagar på jobbet men lagom mycket att göra så tiden gått snabbt.. Ska försöka komma i säng tidigt idag med, gillar att sova..

Xoxo Marika

En hel lång helg...

Har precis jobbat den värsta helgen på väldigt länge.. Hade ju det härliga kvällspasset (14-22) fredag och lördag och sen frukost söndag.. Hur mycket kul hinner man hitta på då lixom..

Va riktigt mycket att göra i fredags då schemat hade kört ihop sig lite och typ alla slutade redan klockan 14, då har vi inte ens stängt restaurangen.. Va alltså mycket för mig att fixa med som skulle öpnna caféet och städa undan efter de andra.. Sen är det ju så att ibalnd kommer det alldeles för mycket gäster som tycker det ser trevligt ut att äta i vårat lilla café.. I fredags va det en sån dag.. Blir ju så mycket svårare när man ska va trevlig servitris och ta beställningar, fixa dryck och se till att alla har det bra samtidigt som man ska laga mat till dem och diska.. Det funkar när det e lugnt men inte när det kommer mycket folk samtidigt.. Som tur va gick det ändå rätt så bra, hade ca 0 min rast på min 8.5h arbetsdag men jag hann me det som skulle göras iaf..

Lördag.. Började super bra med brunch här hemma med Christofer inna jobbet.. Sen vet jag faktiskt inte vad som hände.. Hann knappt sätt min fot äpå jobbet förrän det började droppa in folk som skulle äta, fika mm.. Gick bra till en början men när det bara kom mer och mer och maten började ta slut och jag kanppt hann plocka borden innnan det kom nya som skulle sitta då började det jobbigt.. Slutade med att vår hovmästare som skulle sluta typ kl 14 fick hoppa in i köket och hjälpa till fram till kl 17.30.. Va en helt galen eftermiddag.. Kvällen va lite lugnare så jag klarade mig på egen hand.. Har nu slagit vårat försäljningsrekord riktigt riktigt ordentligt..

Söndag va det jobb igen fick börja lite senare vilket va väldigt uppskattat.. Va rätt så mycket att göra men gick bra, ingen söndagskaos som det brukar kunna bli.. Söndageftermiddag blev väldigt slö.. hade planer på att gå och träna men kände mig inte helt hundra i kroppen så stannade hemma istället.. Tror jag behövde ladda batterierna lite, detta gjordes på bästa sätt med mat, chippa och dippa=)

Idag är jag ledig, sovit väldigt många timmar och känner mig utvilad.. 

Xoxo Marika 


Mer snö, nu får det väl va nog..

Ledig torsdag idag vilket alltid ger en lite positivare stämmning=) Blev afrikansk dans vid 11.30 börjar få lite kläm på det nu så blir bara roligare och jobbigare för varje gång.. Tänkte även ge mig ut på en promenad men har börjat snöa ohyggligt mycket så den planen e nerlagd för tillfället.. Min nya plan är att ligga i soffan med en kopp varmchoklad och kolla TV istället..



Xoxo Marika


Uppe innan tuppen..

Känns som att man måste pallra sig upp mitt i natten när klockan ringer 04.50.. Är så sjukt skönt att ligga kvar i sängen just då.. Har varit en ganska lugn start på veckan, visst har vi alltid att göra men man har inte känt sig sådär totalt utmattad efter ett arbetspass som man kan göra ibland.. Tror det e lite mer att stå i imorrn dock.. 

Drog till gymmet nästan direkt efter jobbet idag så sen har jag bara varit hemma, känner mig redan rätt trött så tror det blir sängen snart.. Får man inte sova på morgonen får man iaf försöka gå och lägga sig tidigt på kvällen.. ja ni vet ju vid det här laget hur kul mitt liv är i veckorna.. Jobba, träna, sova..Jobba, träna,sova..jobba,träna,sova.. Tjatigt värre..

Natti natti gott folk..

Xoxo Marika

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu