Vill ju inte idag..

Vaknade med ont i halsen, vad ska det va bra för?? Vill ju absolut inte bli sjuk.. Har proppat i mig massa C-vitamin så hoppas det hjälper..

Är alldeles snart dax att gå till jobbet, hoppas halsen blir bättre under dagen för just nu låter jag som en kråka..hehe.. 

Ha det så bra!!

Xoxo Marika 

Men va nu då???

Asså var e Desperate Housewives??? Har sett fram emot det hela veckan och sen sätter man på TVn kl 21 och så visar de nån j**la CSI.. Är så himla besviken på Kanal 5...
Okej nog med gnäll, nu va det sagt inte mycket jag kan göra..

Något lite roligare är att jag nu bokat resa till Marbella=) Ska bli så himla kul att träffa kusin vitamin.. Sola, dricka drinkar och ha en riktigt härlig tjejweekend.. Längtar!!!

 

Nu ska jag sitta och sura en stund till över att det inte e nåt klokt på TV sen blir det nog sängen..

Xoxo Marika

Och så va det tisdag..

Har ju inte skrivit nåt sen lördag som ni säkert märkt;) Men vissa dagar händer det lixom inget att skriva om.. Har jobbat mån och tis riktigt segt att ta sig upp när man va tvungen att vrida fram klockan.. Blev en promenad hem idag för solen skiner, det gillar jag väldigt mycket, mera solsken vill vi ha!!

Bokade tåg till Karlstad igår så nu äntligen ska jag få åka och hälsa på Sara, längtar massa.. Vi ses alldeles för sällan.. Kommer va där 7-9 maj lite över 1 månad kvar bara.. Håller även på att kolla alla flyg till Marbella så det oxå ska bli bokat å klart.. Sen får vi se vad vi mer kan klämma in i vår, vill ju så gärna till London en weekend så det måste ju kunna gå och lösa på nåt sätt.. Har hittat en helg som passar mig så ska kolla med Christofer om han oxå e på=)

Ska snart gå och träffa PT på gymmet ska bli kul att höra vad hon har att säga, kanske kan få några tips på hur man slimmar till magen till sommaren..hehe..

Xoxo Marika 

Vi spanar vårtecken..

Oj va dagen har gått fort.. Blev en långpromenad i eftermiddags, va mulet men helt vindstilla och milt i luften så rätt skönt ändå..  Spanade in lite vårtecken på vägen..

Hittade både snödroppar och krokus som kämpat sig upp..





Det finns hopp att våren och sommaren kommer i år oxå=)

Xoxo Marika

Vad gör man då??

Sitter just nu å kollar reprisen av Let´s dance.. Christofer har åkt till Örebro för att spela innebandy så alldeles själv hemma.. Nån som vill hitta på nåt?? Vädret e inte direkt toppen måste jag säga men funderar ändå på en promenad.. Skulle ha kollat bio ikväll men inställt så nån som har något annat förslag på vad man kan göra?? Funderade på att kanske baka nåt, gillar att baka, men lite tråkigt om man inte har nån att bjuda sen..

Vet en grej jag kan göra om jag inte kommer på nåt annat.. STÄDA!! Det behövs här hemma..

Xoxo Marika


Trevlig helg!!!!!

Efter en lååånnnngggg vecka på jobbet (ja vissa veckor är längre än andra) önskar jag nu mig själv och alla andra en riktigt trevlig helg!! 

Har haft myskväll här hemma och äntligen kollat klart Luftslottet som sprängdes, när vi skulle se den på bio i vintras så blev det nå fel så filmen dog när de va ca 30 min kvar.. Himla surt asså att missa slutet.. Men nu äntligen tog vi oss i kragen och hyrde den.. Vet inte vilken jag tyckte va bäst av de tre, tror jag gillade den första mest.. Men alla va bra på sitt sätt..

Ska bli skönt att va ledig i helgen, kommer bli lugnt som det ser ut nu.. Städning och nåt pass på gymmet ska jag planera in men annars bara vara ledig.. Vad har ni för planer??

Xoxo Marika

Nu va det vår tur=)

Har jobbat hela dagen, skönt med bara fredag kvar sen ledig helg=).. Har inte hänt nåt speciellt på jobbet så ska inte tjata nåt mer om det..

Blev glad när jag kom hem idag och såg att äntligen va balkongen på plats.. Nu ska det bara bli lite sol å varmt så man kan använda den..



 

Hade tänkt att jag skulle gå igenom min garderob idag, kolla om man behöver nåt nytt till våren eller om jag bara kan damma av de gamla trasorna jag redan har..

Xoxo Marika

Hur ska jag hinna??

Oj oj oj va mycket det blev som jag ska försöka hinna med i vår och sommar.. Vill ut och resa med Christofer gärna på solsemester, kollade på 1 vecka i egypten kanske? Sen  weekend i London för att hälsa på kusin vitamin och Mårten, besök hos Sara i karlstad, antagligen bröllop på Gotland 3 juli och sen va det tydligen dax för möhippa för Johanna i Marbella 8-11 juli, skulle även ha försökt ta mig till gotland redan i vår då det va alldeles för länge sen jag träffade familj och vänner där.. Är det nån som har lite tid till salu?? Finns säkert nåt jag glömt att nämna.. Vet inte hur jag ska få ihop allt.. Dax att börja planera semesterdagar märker jag..

Hoppas verkligen att jag kommer iväg på allt.. Har i så fall mycket att se fram emot=)

Xoxo Marika

Är trött på att frysa..

Snöade när jag gick till jobbet i morse, va tusan skulle det va bra för????? Är det inte dax att vi frusna svenskar ska få tina upp snart?? Snälla kära vädergudar nu orkar vi inte med det här längre..

Fortsätter det såhär så måste jag nog hitta en ny plats på jorden att bosätta mig.. En plats där solen skiner=)

Xoxo Marika

Innebandy..

Va ju Hammarbys förts kvalmatch till allsvenskan i innebandy i söndags och självklart satt vi spelarfruar på plats för att följa dramat.. Carro och Mille va riktigt bra hejaklack=)

 

Är mycket roligare att gå och kolla matcher om man har nån att hänga med särskilt om det inte händer nåt spännande på planen så kan man ju leka med Mille istället=) Sjukt söt e han..

I pausen va det underhållning på hög nivå massa gamla Hammarbylirare hade satt ihop ett lag, J-O Waldner va en av dem och Hammarbyfotbolls tränare ställde även upp..



Sen va det ju dethär med matchen, resultatet ska ja nog inte ens nämna men man kan ju säga att det inte gcik så bra för Hammarby.. Christofer fick tyvärr inte spela (säkert anledningen till att det inte gick så bra).. Men smygfotade honom på bänken=)



Är returmöte på lördag, håller då tummarna för en jätteseger annars e kvalet över för dem..

 

Xoxo Marika

Tiden går fort..

Oj vilken vecka det varit, jobba 7 dagar i rad är inget att rekommendera.. Som ni säkert märkt så har jag inte ens hunnit uppdatera här i helgen.. Känns som att jag bara varít hemma för att sova.. Idag har jag iaf varit ledig.. Solen sken så blev en riktigt långpromenad med Madde runt Djurgården.. Avslutade turen med en kaffe.. Riktigt härlig dag.. Har varit hemma en stund nu och ska snart dra iväg på kvällens träningspass Body Combat.. Känner mig otroligt aktiv idag=)

Kommer komma mer om helgen senare.. Va tex och kollade innebandy igår, Hammarbys första kvalmatch..

Xoxo Marika


Dax att jobba lite..

Eftersom jag ställde upp och jobbade igår så kunde jag deala till mig att börja två timmar senare idag så blir bara 16-22=) Himla skönt med nån extra timme hemma nu på dagen.. Blev sovmorgon, 1h på gymmet och sen har jag bara tagit det lugnt.. Tänkte promenera till jobbet idag så ska väl snart bege mig.. Håller tummarna för en hyfsat lugn kväll och att tiden går snabbt.. Imorrn jobbar jag oxå kväll men ska hinna med en Lunch med Madde innan.. Ska bli kul att träffa henne då det gått alldeles för lång tid sen sist..

Har inte så mycket mer att komma med just nu, får se om jag slänger in ett litet inlägg från jobbet ikväll..

Xoxo Marika

Ångrar mig..

Var inte alls kul att jobba idag och ångrar mig att jag ställde upp att hoppa in när jag egentligen va ledig.. Känner nu i efterhand att jag verkligen skulle behövt va ledig och bara ta det lugnt.. Är helt slut i skallen.. Det e verkligen jättekul att vi har en populär restaurang och att det kommer mycket gäster.. Har inga problem med att hålla ett högt tempo och hantera stress, men när man har så mycket att göra att man börjar tappa kontrollen och känner att man inte hinner med.. Då e det inte roligt längre.. Ja ja, ska inte klaga så länge man faktiskt överlever dagen utan några större katastrofer..

Har sent träningpass idag kl 20-21 så är väl snart dax att byta om.. Känner inget större sug efter att lämna soffan och gå till gymmet.. Men det e bara att bita ihop, vet ju att om jag bara tar mig dit så e det roligt och man mår så bra efter..

Pratade med mamma i telefon igår.. Saknar faktiskt familjen, va länge sen jag såg dem nu.. Är så skönt att åka ut på landet och bara ta det lugnt.. Måste boka in en helg snart till Gotland..



Xoxo Marika


Man ställer väl upp..

Har varit riktigt mycket på jobbet idag.. Hade en förbokad lunch på 140 pers plus 50 konferanslunch och sen en fullbokad restaurang.. Är ju lite smått kaos hela dagen då men på nåt sett löser sig det alltid..

Skulle va ledig imorrn men stackars Szandra e sjuk så lovade att jag skulle hoppa in och jobba en stund, dock kortast möjliga pass 10-14, tror att vi har ännu mer att göra imorrn, ska bli spännande och se hur det går.. Just nu ångrar jag mig lite, hade ju varit riktigt skönt att bara va hemma.. Men man får väl ställa upp för laget..hehe..

Annars har det nog varit en vanlig dag för min del.. Inbrott i Christofers bil inatt, jävla idioter måste jag säga.. De fick med sig GPS, solglasögon och Christofers innebandyväska.. Skulle nästan vilja se deras min när de öppnar den och hittar en genomsvettig målvaktsutrustning (som inte doftar rosor direkt).. Så himla onödigt, varför kan folk inte låta bli andras grejer??

Xoxo Marika


Stör ej DH på TV..

Veckans TV höjdpunkt är här Desperate Housewives..Nån mer som tittar?? Jag kan då inte missa ett enda avsnitt..

Är reklampaus just nu annars skulle jag ju absolut inte sitta här med datorn.. Christofer är iväg på träning och jag ligger nerbäddad på soffan med en kopp varm choklad..Myspys här i min ensamhet..



Fick deras kokbok i julklapp av Madde så väntar nu på att hon ska få tid för en middag.. Marika goes Bree..hahaha..

Xoxo Marika

The Body Shop

Ibland måste man få skämma bort sig själv lite.. Blev storshopping på The Body Shop (vissa storhandlar mat, jag storhandlar tydligen hudvårdsprodukter)..



Nu ska jag dra till gymmet.. Hörs senare..

Xoxo Mariak

15 mars..

15:e varje månad är en bra dag för då får vi våran efterlängtade lön=) Det kan ju få vem som helst på bra humör.. Sen hade jag lyxpass på jobbet 10-16 så himla skönt.. Blev promenad till jobbet i det fina vädret så pigg och glad när jag kom fram.. Va en ganska lugn lunch eller sådär lagom mycket för att tiden ska gå snabbt.. Smarta jag glömde plånboken hemma så hade inget SL-kort så tänkte att jag skulle va lite ekonomisk och gå hem oxå, sagt och gjort..

På träningsfronten stod det Body combat på mitt schema.. Tog ut mig så mycket så att svetten rann av mig.. Riktigt skönt med såna pass då man bara ger gärnet..

Är innebandy på TV, inget jag tycker e intressant men Christofer har en lite annan åsikt så får väl vara en snäll flickvän och låta honom kolla på det.. Vi hörs imorrn gott folk!!

Xoxo Marika

Spaweekend på Färna Herrgård

Lovade ju att jag skulle fixa lite bilder från helgen så här kommer det..

Först är det 2 bilder på själva herrgården.. Jättefin va den..

 
Vi började lördagen med lite bad i bubbelpool..









Riktigt skön start som följdes upp av en helkroppsmassage och häng vid poolen..

 

Va tebuffe på eftermiddagen med scones och massa goda kakor och andra desserter.. Himla smarrigt och en liten paus från spaet..

 



Blev ett snabbbesök på rummet för att vila lite.. För att sedan besöka spaet igen..



På kvällen stod en 3-rätters middag på schemat i spegelsalen.. Va kanon bra mat.. Förätt Gös, varmrätt oxfile med rotfruktspuré, dessert pannacotta med hjortron och sen självklart lite gott vin till det..

 

 

 

Efter maten gick vi en trappa upp till Jernbaren, blev lite kaffe på maten och Christofer tog en öl..

 

Blev ganska tidigt i säng för vi va trött men hade en super dag..

Söndag gick vi upp och käkade frukostbuffé kl 9, packade ihop våra grejer och passade på att ta nån timme till i spaet innan det va dax att checka ut och bege sig tillbaka till Sthlm.. Va inte alls sugen på att åka hem.. Har varit så skönt att bara bli ompysslad och ta det lugnt..

Ja då har jag delat med mig av min helg, hoppas ni haft det lika härligt som jag, var i Sverige ni nu befinner er..

Xoxo Marika

Tillbaka till verkligheten..

Nu va man då tillbaka i Sthlm igen efter en riktigt härlig helg.. Det e verkligen skönt att komma bort ibland.. Äta gott, dricka gott och bara ta det lugnt.. Tog några bilder som jag ska försöka hinna lägga upp ikväll..

Xoxo Marika

After work..

Blev en liten after work idag.. Mycket trevligt.. Nästan alla mina favoritwork tjejer va på plats. Satt på Fridays hela kvällen och drack alldeles för mycket vin.. hehe.. Precis som det ska va alltså.. Måste dock snart krypa ner i sängen eftersom  vi ska upp ganska tidigt och åka till vår efterlängtade herrgård och spa imnorrn.. Några bilder från kvällen.. Blev visst inte så många..





 

Kommer antagligen inte skriva nåt imorrn då jag ligger och får massage eller äter god mat.. Men ska verkligen försöka ta massa fina bilder som jag kan lägga upp här på söndag.. Ha en underbar helg!!!

Xoxo Marika  

Kunde inte motstå..

Har spanat på dessa skönheter från Tommy Hilfiger i 2 veckor nu, har varit stark nog att låta dem va kvar på hyllan.. Idag tänkte jag att prova skadar ju inte, finns ju en chans att de e jätte fula på min fot eller sjukt obekväma.. Så va dock inte fallet.. Är nu 850:- fattigare men ett par fantastiska skor rikare=) Dessa ska jag ha varje dag i sommar..

 

Xoxo Marika


Glamourama

Har då precis kollat klart alla avsnitt av Glamourama.. Vet egentligen inte om jag tycker det e speciellt bra men blev på något konstigt vis fast ändå.. Är det någon annan som sett serien?? Eller har ni roligare saker att fördriva tiden med än vad jag har?=)



Xoxo Marika

 


Tråkigt

Eftersom mitt liv faktiskt inte e sådär jättespännande för tillfället så har jag inget att skriva om här idag.. En dag närmare spahelg är vi iaf.. Längtar, längtar, längtar... Bara jag och min älskling=)



Sov så gott!

Xoxo Marika

En dag i hälsans tecken..

Har varit en riktigt skön ledig dag gick upp redan kl 8 för att jag hade en del ärenden att fixa.. Blev promenad in till city, lite nödvändig shopping sen promenad hem.. Lite lunch här i soffan sen kunde jag bara inte sitta inne i detta fina väder så blev 1h promenad till, känner att jag verkligen sänkt mina krav på vad som e fint väder då jag tyckte att de va riktigt varm och skönt idag med +1 grad.. Skinnjackan har varit på hela dagen, så skönt att slippa vinterjackan som varit ett måste denna vinter om man inte skulle förfrysa.. Har även hunnit med 1,5h på gymmet zumba express och jogging på löpbandet blev det..

Inspirerad av solen och längtan till sommaren styrde mina matinköp idag, blev sparris, haloumiost, tomat och sallad.. Stekte sparris och haloumi i grillpannan och blandade sallad och tomater med min hemgjorda pesto.. Saknades bara ett kallt glas rosévin=) 



Imorrn ska det jobbas igen mitt favoritpass (not) 6-16.. Lång dag och sen nästan direkt till träning.. NU ska jag duscha så jag e klar att krypa ner i soffan och kolla Desperate Houswives=)

Xoxo Marika

Ny vecka..

Vi började den nya veckan med lite sovmorgon, gick upp kl 9 och möttes av strålande sol=) Jobbar kväll idag, känns lite sådär, gillar att va ledig på måndagar.. Har precis fixat en kopp kaffe så man piggnar till.. Om 1 timme blir det att dra till gymmet å svettas lite.. Blir hårdkörning på gymmet denna vecka sen ska jag ta det så lungt det bara går i helgen då det e dax för spa, jag längtar så..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om idag, har inte gjort så mycket i helgen mer än att jobba, träna och mysa i soffan.. Igår blev det Dans Aerobics (Body jam va inställt) va riktigt kul faktiskt men sjukt mycket steg att komma ihåg så kände mig aningen bortkommen, tror att man behöver köra 2-3ggr minst innan man får riktig kläm på det.. Efter blev det lite jobb för magen oxå på Core express..

Hoppas kvällen på jobbet går fort..

Xoxo Marika

Så fint det blev..

Fick med mig Christofer en sväng till Åhléns där jag spanat in en matta och ett duschdraperi.. Det fick åka med hem sen=) Blev jättebra..

 

Mattan va till köket där våran nymålade pall bor.. Målade ju även en annan pall förra helgen den har oxå fått en egen plats i våran lägenhet.. 

 

Lilla syster M- Vad tycker du om den gamla pallen även kallad sängbord innan vi köpte nytt?? Kanske va snyggare med alla färgfläckar?? Hoppas du inte blev allt för besviken att jag målat den, vet att du gillade den så mycket;) Hoppas du har ett härligt sportlov..

Blev ju även nya kuddar  för nån dag sen passade på att ta en bild på dem med när kameran ändå va framme..

 

Ha en trevlig lördagkväll.. Läste på FB förut och insåg att jag va typ den enda som inte skulle på fest ikväll så antar att ingen kommer läsa detta förrän imorrn så kanske ska passa på att önska en trevlig  bakissöndag;)

Xoxo Marika

Hatten av för sol..

Hela dagen har varit bra.. Började redan bli på humör när solen faktiskt va uppe  när jag klev ur sängen 06.00.. Hur underbart e inte det?? Ljust och fint nät jag gick till T-banan för att åka till jobbet.. Den klarblåa himlen och härliga solen bestämde sig för att göra oss sällskap hela dagen=)



Gick över Skinnarviksparken hem och kikade på utsikten och njöt av värmen som solen delade med sig av.. Vinterjackan blev lämnad hemma idag och skinnjackan åkte på för typ första gången denna långa vinter..

 
 

Kul att jag nästan e lika vit som snön i ansiktet..Kanske e dax för vinterns första besök på solarieöarna;)

Fick så mycket energi av ljuset ute så fick bli ett pass på gymmet i eftermiddag oxå.. Så skönt..

Xoxo Marika


Skål för fredag=)

Blev ett glas med rödvin här hemma i soffan.. Hade ju lite planer på att kanske käka Tapas men blev hämtmat från Där med Pasta istället.. Tvingat Christofer att kolla Let´s dance med mig men som utbyte fick jag tyvärr ge honom hela makten över TV när de dansat klart vilket resulterade i TV-spel.. Inte direkt underhållande att titta på när nån springer runt och leker krig och skjuter hej vilt;) Ska väl iofs snart gå och lägga mig så jag e utvilad när klockan ringer imorrn 05.50 och då spelare det ju ingen roll vad han väljer att se på..

Ja men annars har väl dagen varit bra hade ett sånt där härligt 6-16 pass men eftersom både frukost och lunch va rätt så lugna så kändes det okej ändå.. Blev till och med en promenad hem.. Härligt när man kan känna sig pigg hela dagen.. Det goda humöret höjdes ännu mer av att alla gäster vi fick i restaurangen va så himla trevliga och glada.. Det är nåt visst med fredagar, folk verkar lixom andas ut lite och kan slappna av när ännu en vecka har gått och man har en hel ledig helg framför sig..

Nu är jag ju en av dem som jobbar helg men jag ska absolut inte klaga.. Måste däremot börja röra mig  mot sängen..

Natti natti..

Xoxo Marika

En sak bara..

Måste bara säga att känslan av att allt e rent och fint omkring mig får mig verkligen att kunna slappna av.. Ligger på soffan med datorn i knäet och lyssnar på bra musik på Spotify.. Känner mig verkligen välmående..=)

Fredag imorrn!! Tror att jag och Christofer ska gå till Ramblas och käka tapas..Mums mums..

Xoxo Marika


Stora städar dagen..

Jag precis som rubriken säger har det varit städning här hemma idag.. Va riktigt behövligt vill inte ens tänka på hur länge sen det va vi dammsugade sist.. Eftersom det varit hantverkare här nu med jämna mellanrum har det kännts så onödigt att städa när nån nästa dag kommer å stökar till igen.. Nu borde det inte hända nå mer förrän på måndag så tänkte att lägenheten kunde få va lite fin över helgen iaf..

Började måla fogarna i badrummet men inte riktigt klar får se om jag hinner mer på lördag eller söndag.. Blir verkligen så mycket bättre och fräschare ..

Blev även efterlängtad afrikanskdans har inte tränat det på 2 veckor.. Vet att jag tjatat om det förut men herregud va kul det är.. Gillar ju å träna överlag men finns få grejer som får en att känna så mycket positiv energi.. va lite inne på att jag skulle gå på Body Combat ikväll oxå men det börjar så sent så tror att jag hoppar det.. Ett pass om dagen måste väl va godkänt??

Xoxo Marika

En onsdag till i samlingen..

Undrar hur många onsdagar jag har upplevt sen jag föddes?? Nån som orkar räkna 851020 kom jag till världen.. Idag har iaf varit en bra onsdag.. Lediga onsdagar är oftast bra av nån anledning.. Blev en sväng till gymmet, körde core express och lite jogging.. Hann även med en sväng på stan.. Har ett litet projekt i badrummet, fogarna är så himla missfärgade eftersom han som bodde här innan va storrökare, kaklet gick ju lätt som en plätt att skrubba men fogarna e fortfarande gula istället för vita.. Har nu varit och köpt pennor med färg som man ska måla i fogarna så det blir fina igen.. Planen e att bli klar med det imorrn då jag oxå e ledig.. Råkade även slinka med några kuddar hem till soffan.. Efter denna mörka och kalla vinter har jag fått riktigt stort behov av färg, vill lixom smygstarta våren här i mitt hem.. Kuddarna e blå och jättefina=)
Har även matta till kök och vardagsrum på listan över saker som behövs köpas men har inte hittat rätt ännu och så länge jag inte hittar det jag vill ha så får vi va utan..

Missade ju Desperate Housewives igår så har precis köpt avsnittet på kanal5 play, 19:- gick det på och värt varenda krona.. Men ska försöka att inte missa fler kan bli dyrt om jag varje vecka måste betala för att se..



Xoxo Marika


En seg kväll än så länge..

Är på jobbet och än så länge har kvällen varit mer än lugn.. Har gjort klart alla små grejer som ska fixas under kvällen plus lite extra städning.. Om det inte kommer några gäster snart så vet jag inte vad jag ska hitta på mer..

hade ju varit sweet att få sluta lite tidigare så jag hinner hem till Desperate Housewives säsongpremiär.. Vill verkligen inte missa men jobbar egentligen till kl 22=(

Xoxo Marika


Var tog solen vägen??

Va ju strålande solsken när jag begav mig ut på promenad, så himla ljust å fint och det värmde till och med lite i ansiktet=) Men på vägen hem började de blåsa, solen gömde sig bakom molnen och nu har det börjat snöa igen.. Hallå!!! Sluta upp med det genast, jag vill ha vår nu...

Händer grejer här inne hos oss oxå.. Nu e snart insidan klar och balkongen kommer snart va på plats..

 

Bitarna börjar falla på plats här hemma.. Snart (bara 1år efter köpet) ska vi nog va klara med allt renoverande=) Varför tar allt så lång tid att få klart, man blir så bekväm när man väl flyttat in och bara skjuter upp de sista som ska fixas..

Nu ska jag till jobbet, ha en härlig eftermiddag och kväll!!

Xoxo Marika

Cappuccino frukost..

Sovmorgon idag=) Solen skiner ute så ska snart ta en härlig promenad innan det e dax att jobba..

Köpte nya koppar i lördags på Ikea till cappuccino och espresso (eller de ena va egentligen till vanligt kaffe men perfekt storlek på)..Billigt och bra på Ikea..Me like.. En latte tycker jag kan bli lite för stor och mättande om man inte ska sitta och fika länge så till frukost är det perfekt med en cappuccino.. Blev invigning idag=)

 

Hoppas ni får en bra dag, vi hörs senare..

Xoxo Marika


Spaweekend för 2..

Nu va det äntligen bokat å klart, fick ett presentkort i födelsedagspresent av min fina kille på en spaweekend för 2.. Äntligen har vi hittat ett datum som passar båda nämligen 13-14 mars.. Längtar verkligen, ingår 50min massage, 3-rätters middag coh sen frukost dagen efter.. Känner att jag verkligen är värd att bli lite ompysslad=)

Färna herrgård och spa ska vi åka till..

Lite bilder på rum och matsalen..


 

Och lite bilder från spaavdelningen..

 



Längtar verkligen, känns bra att ha något att se fram emot så här i vinterkylan..

Xoxo Marika


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu