Ingen förbättring..

Min dator e fortfarande kass, fattar inte va problemet e lixom.. Dumma, dumma dator.. God natt! Xoxo Marika

Skit dator!

Okej, eftersom ni läser detta så betyder det att jag bloggat från mobilen för första gången.. Anledningen är att min dator borde hamna i soporna.. Någe strul, inget funkar som det ska.. Internet funkar inte alls:( Jag e arg, vill gärna ha en ny dator, men läget just nu med massa grejer som behövs köpas till lägenheten så har jag helt enkelt inte råd.. Ska kolla på Desperate Housewives å se om jag blir på lite bättre humör.. Xoxo Marika

Luggen regerar..

Nu är det ju så att alla systrarna Orleifson hoppat på samma hårmode och klippt lugg.. Måste erkänna att det inte va jag som va först utan mellansyster Jennie.. Men fick ett mms av minstingen igår att hon oxå klippt sig..

 


Saknar mina systrar (och resten av familjen oxå såklart)..

Xoxo Marika

Soft..

Va nästan pigg när klockan ringde i morse, bra start på dagen.. På jobbet hade vi en ny tjej som jag fick ta hand om.. Kul att ha nån att köra med..hehe.. Nej jag skojar bara, jag va självklart jätte snäll.. Va en väldigt lugn frukost med bara 150 gäster, skönt ibland, ganska mycket mer imorrn dock..

Blev en snabb sväng på stan, handla lite nödvändiga grejer som nagelfil, hårsnuddar mm.. Sånt man behöver lixom..

Har även hunnit med att träna, blev först löpbandet i 20 min efter det ett pass Booty express följt av core express.. Jag går ut hårt den här veckan..hehe.. Får se hur mycket träningsvärk jag har imorrn eller om jag ska orka med ett hårt pass då med.. Är skönt när man slutar kl 14 då hinner jag både träna och laga mat  tills Christofer kommer hem från jobbet, sen hela kvällen fri..

Har köpt färsk ananas som jag börjar bli riktigt sugen på.. Ska nog gå och skära upp lite..

Xoxo Marika

Dålig uppdatering..

Har inte varit nån bra uppdatering idag.. Trots det fina vädret så har vi inte bara latat oss idag.. Hade tvätt tid mellan 10-13 passade på att dra till gymmet under tiden blev först ett pass Booty express och sen ett pass core på det.. Måste vara godkänt en söndag förmiddag..

Blev en sväng till Bauhaus oxå, skulle köpa 2 toaletter (va supererbjudande på) till några vänner på gotland sen behövde vi även lite krokar och andra småsaker till badrummet..

Har kopplat in vårat nya bredband, så nu går det undan med surfandet=)

Har avslutat dagen med pizza och TV och nu är det sängen som står näst på schemat.. Börjar veckan med ett härligt 6-14 pass.. Skönt att bara jobba 8 timmar men har fortfarande lite svårt för att gå upp så tidigt..

Blev en snabb genomgång av dagen.. Inte hänt nåt jätte spännande direkt..

Natti natti

Xoxo Marika


Sommar feeling..

Vilken härlig dag det varit.. Efter en ganska lång sovmorgon så blev det frukost här hemma.. Christofer har varit iväg och spelat innebandy i eftermiddag.. Jag åkte in till city och träffade Madde.. Blev glass i Kungsträdgården träden hade börjat blomma är så fint.. Mycket folk oxå vill jag lova.. Finns många soldyrkare i Sthlm..

 
  
 

Tycker alla träd skulle va rosa, borde bli lag på det.. Tänk vilken vacker värld vi skulle leva i då (jag e inte ytlig, inte alls)..

Fick inte nog av solen i Kungsan så  gick vi vidare till Humlegården och låg där och solade.. Fick sällskap av Sanna och Martina (Maddes kompisar).. Har fått lite färg faktiskt..



Dax för middag nu.. Potatisgratäng, sparris och oxfilé står på menyn.. Mums..

Xoxo Marika

Mosebacke..

Blev en härlig kväll igår.. Solen sken och värmen höll i sig långt in på kvällen.. Efter jobbet blev det ett snabbt och super intensivt pass på gymmet.. Hem, duscha, göra mig i ordning, sen iväg.. Skulle träffa Hanna och Maria från mitt jobb, valet föll på Mosebacke, riktigt härligt att kunna sitta ute, dricka vin och inte frysa=) Vi va defenitivt inte ensamma där, va tydligen många som började känna sommar feeling..

 
 

Nu blir det en eftermiddag i solen med Madde=)

Xoxo Marika

Ikväll..

Ikväll blir det matlagning och mys med Christofer..

Har varit en hyfsat bra dag på jobbet, riktigt trött  bara, att gå upp 04.50 är inget som jag rekommenderar.. Det fina vädret är på väg tillbaka så blev lite kaffe i solen med Hanna efter jobbet och sen en promenad hem.. Blir inge mer träning idag, trött i kroppen efter en tuff vecka så får vila mig i form ikväll..=)

Xoxo Marika


Kämpa..

Ska man vara fin får man lida pin.. Jag brukar tycka att det e ganska kul och träna, det får mig att må bra.. Men idag va en sån dag då det va nära att jag stannade hemma och latade mig på soffan.. Riktigt trött efter mer än 10 timmar på jobbet  och alldeles för lite sömn i natt.. Men det är såna här dagar man måste kämpa på inte tappa taget lixom.. Blev löpband och crosstraining i ca 45 min, Känns bra nu efter och är väldigt nöjd med mig själv att jag faktiskt tog mig i kragen å kom iväg..

Xoxo Marika

Överraskning..

Fick en härlig överraskning när jag kom hem svettig och trött efter fotbollsmatchen..



Christofer hade satt upp våran nya dusch.. Han e så duktig min kille..

Fattas några krokar ppå badrummet annars e det helt klart=)

Xoxo Marika

Oslagbara står upp för sitt namn=)

Efter en 3-0 seger mot 6 på plan igår så håller ännu namnet..  Vädret va inte direkt på topp men det va i stället lagandan!!  Va en grymt kul match, ser fram emot fortsättnigen.. 

Lite jobbigt bara att matcherna börjar kl 21 på kvällen.. Är ju den tiden jag borde gå å lägga mig när jag jobbar frukost.. Har varit sjukt trött hela dagen idag.. Men det får vara värt det..

Xoxo Marika


Korpenpremiär!

Ikväll är det dax att bekänna färg på fotbollsplanen.. Hade hoppas på sol, värme och en grön och fin plan.. Ser dock ut som om det skulle kunna börja regna, det e as kallt och vi spelar på grusplan.. Men det e inget att deppa över.. Vi biter ihop och tänker positivt..

Här e mina nya fina skor=)



Önska mig lycka till...

Xoxo Marika

Klar för idag..

Nu är jag färdig tränad och mätt efter kvällens middag.. Allt som stod på planeringen är fixat.. Nu tänker jag bara ta det lugnt och göra så lite som möjligt tills det e dax att sova.. Måste i säng tidigt, jobbar frukost hela veckan..


Xoxo Marika


Badrummet..

Här kommer lite bilder från vårat badrum..

 
Vad tycks??


Skönt att ha en spegel på badrummet igen..


Detta va första bilden jag tog på badrummet.. Inte lika hemskt som de andra rummen men behövdes en ordentlig städning..

Xoxo Marika

Bra start på dagen..

Blev typ 80 min promenad med Madde nu på morgonen.. En riktigt bra start på dagen.. Lite svalare idag men solen skiner och det ger alltid lite extra energi.. Vår promenad blev här på söder, finns många mysiga vägar..

Har precis käkat lite lunch (eller typ äpple, banan och en latte).. Ska städa lite här hemma idag, framför allt i badrummet.. Bara nya duschen och lite krokar som ska upp sen e det helt klart=) Gillar våran lägenhet mer och mer.. Trivs även riktigt bra i området.. Känns bra att ha ett eget hem.. Christofer tycker vi ska köpa ett landställe oxå, hade varit super mysigt, men får bli ett senare projekt.. Jag och Madde pratade om det idag att vi saknade att inte ha en egen tädgård att hänga i.. Särskilt på sommaren, kunna ställa upp ett långbord och grilla med vännerna, eller bara kunna sitta ute och sola eller fika..

Undar vad mer som ska göras idag.. Får bli en sväng till gymet ikväll iaf.. Magen behöver all träning den kan få för tillfället?? Som sagt så närmar sig sommaren och där av mindre kläder att dölja skavankerna med..hehe..

Jag och Madde kom även in på lite gamla modeflugor under tiden vi va ute, va båda glada över att magtröjan va populär när vi va tillräckligt små för att kunna bära dem (jag gick i 5:an-6:an och va väldigt smal på den tiden), va ett riktigt hemskt mode..90-talet är inget årtionde vi vill minnas pga kläderna, tycker jag iaf.. Vi har oxå kommit fram till att modet i år inte passar nån av oss.. Särskilt inte tröjor.. Allt sitter typ som ett kort tält på mig, man ser inte klok ut.. Men men, får hoppas på nåt bättre till nästa år.. Har annars gillat kläderna de senaste åren, kjolar, klänningar, lite längre toppar, leggings (typ det skönaste plagget som finns) jeans nerstoppade i stövlar mm..

Har tyvärr inte några bilder på datorn när jag va yngre annars skulle jag säkert kunna visa upp endel klassiker..haha..

Xoxo Marika


Söndag..

Mätt och belåten efter mycket goda nachos.. Lite för mätt måste jag erkänna.. Har varit en ganska bra dag.. Jobbet gick bättre än väntat, blev aldrig så där superkaos som vi hade laddat för..
Blev sen en sväng på stan, köpt nya fotbollsskor till Korpenpremiären på tisdag..=)

Har satt upp badrumsskåpet nu, men ska ta bilder imorrn och lägga upp här..

Har även hunnit med en sväng till gymet.. Blev 25 min på löpbandet och sen core express..

Christofer är hemma från kryssningen så ikväll blir det nog film och mys.. Är helt ledig imorrn, ska bli jätte skönt.. Börjar nog dagen med en promenad med Madde..

Xoxo Marika

Mitt liv som hund..

Hittade en bild från hösten -07, hade maskerad hemma hos Sara.. Jag är lixom utklädd till pudel, hur kommer man på den idén undrar jag..haha..

 

Ska göra ett nytt försök att sova nu..

Xoxo Marika


Hemma!!

Ligger nerbäddad i sängen och försöker intala mig själv att jag e jätte trött och borde sova, går inge bra alls.. Jobbar frukost imorrn så hade nog mått bra av några timmars sömn.. Vi har ca 540 gäster imorrn och det e typ lika med kaos.. Alla har en förmåga att ta sovmorgon på söndagar och komma ner samtidigt typ vid 9.30.. Blir ett bra träningspass då man brukar få springa som en galning med all disk..

Idag har varit en ganska bra eftermiddag på jobbet, haft mycket gäster men ingen har beställt mat utan bara kaffe,kaka och nån enstaka macka.. Tiden rullade på hyfsat bra, va bara de sista 2 timmarna som va så där supersega.. Stod typ och rullade tummarna, repeterade gångertabeller, läste en tidning och tittade på klockan typ 1 gång i minuten..

Måste försöka sova nu.. Har svårt att komma till ro när Christofer inte e hemma=(  

Natti natti alla.. (Antar att för många är detta bara början på kvällen..hehe)

Xoxo Marika

Inget nytt..

Va en lugn kväll på jobbet, allt gick bra, tiden gick långsamt och de flesta gästerna ville bara dricka kaffe.. Får se hur denna kväll artar sig, måste snart iväg ser jag på klockan.. Varför går tiden så fort här hemma å när man kommer till jobbet känns det som den inte går alls?? Kan nån svara på det..
 
Min kära kille, va ute och drack alldeles för mycket alkohol igår så han ligger ännu i sängen.. Ska säga hej då till honom nu om jag lyckas väcka honom.. Han ska iväg på kryssning ikväll så blir en natt ensam=(

Är någe konstigt med vädret här idag, såg snöflingor.. Vad ska de va bra för?? Nu skiner iaf solen igen så va väl bara ett litet misstag av vädergudarna.. Sånt som kan hända..

Oj nu gick tiden så där fort igen.. Måste dra..

Ha en bra lördag!!

Xoxo Marika 

Jag vill inte..

Är snart dax att åka till jobbet.. Känner inte alls för det idag.. Solen skiner ute, har redan gått en promenad men bara jag slapp jobba kunde jag ju typ gå en till.. Eller gå på stan en sväng.. Vill inte va inne hela eftermiddagen och kvällen..
Får hoppas mina 8 timmar går snabbt och att de e nån rolig som jobbar i receptionen som man kan hänga med.. Vi får se.. Kommer iaf inte blogg nåt mer i eftermiddag.. Händer det nå kul på jobbet kanske det blir ett inlägg när jag kommer hem.. Men hoppas inte för mycket på det..haha.. Om ni inte har nåt för er kan ni ju komma å hälsa på, jag bjuder på fika.. Det vill ni väl inte missa??

Hoppas ni får en bra dag..

Xoxo Marika

Tungt..

Fick ett ganska stort paket som levererades till dörren, eller snarare porten.. Ingen hjälp fick man ens om man va en svag liten tjej.. Bruttovikt 30 kg, va bara att börja släpa.. Ibland så undrar man va man tänkte när man flyttade högst upp i ett hus som inte har hiss..



Lyckades iaf.. Lite svettigt och ont i armarna, men det gick=)

Xoxo Marika


Väntan är lång..

Sitter här spänd och förväntansfull, snart kommer vårat badrumsskåp=) Nån gång mellan 8-10 skulle de dyka upp.. Så de borde vara snart det..

Xoxo Marika

Oslagbara..

Oslagbara är tydligen vårat namn på Korpenlaget.. Känns som om vi satt ribban ganska högt bara där.. Hade iaf en helt sjukt kul träning idag, har saknat att spela fotboll, är inte sugen på att satsa så detta e alldeles lagom för mig.. Gänget tjejer som e med verkar vara riktigt roliga så även om vi inte är oslagbara så kommer vi iaf ha jäkligt kul.. Första matchen är på tisdag kl 21.. Då ni ska ni få se på underhållning..haha..

Är en dokumentär på TV3 om barn (typ 10 år) som bantar och tränar för att de vill hålla sig smala och ha snygga kroppar.. Ska nog kolla på den verkar intressant.. Är helt sjukt att små barn ska räkna kalorier och göra situps och armhävningar varje morgon innan skolan..

Xoxo Marika 

Fotboll..

Tvätten är i maskinen och jag har börjat plocka här hemma lite även om jag inte ville förut... Om 1 timme ska jag iväg och spela fotboll..Ska bli kul det=)

Xoxo Marika

Idag..

Har varit duktig idag och va över 1 timme på gymet.. Ska snart tvätta sen blir det första träffen med vårat Korpenlag.. Skulle behöva plocka undan lite här hemma ser jag oxå.. Känner inte för det alls, så lämnar nog det till imorrn...

Christofer ska på kryssning i helgen så tveksamt om vi får nåt gjort med köket.. Badrumsskåpet och duschen kommer imorrn=) Kanske kan hinna få upp dem iaf.. Då lovar jag före och efterbilder på det rummet oxå... Tror det blir super.. Skönt att få en spegel på badrummet saknat det..

Känner att det e kaffedax så ni får ursäkta mig en stund..

Xoxo Marika 

Igår..

Blev inget inlägg på hela dagen.. Beror på att jag jobbade 6-14, hemma och bytte kläder och sen på after work.. Blev lite senare där än vad jag hade tänkt.. Kom hem nästan halv 1.. Många skulle upp och jobba idag så de drog ganska tidigt
men jag Szandra och Viktor blev kvar.. va först på Barbeque sen en sväng till East.. Blev ganska många glas vin men mår faktiskt ganska bra idag ändå..


Min outfit för kvällen.. Körde sommarinspirerat=)

 


Vi andra hade redan käkat så Szandra fick jobba med pinnarna själv på East.. Va en trevlig kväll.. Alltid kul att träffa arbetskamraterna utanför jobbet, kunna snacka i lugn och ro..

Nu ska jag snart iväg på Core express, inte så sugen men bara att pallra sig dit..

Xoxo Marika

Rastlös!!

Har tråkigt, vet inte vad jag ska göra.. Christofer ligger här och sover på soffan, men jag e inte trött riktigt ännu.. Vet inte vad jag ska göra.. Här hemma i byggväg finns det inget jag kan börja med själv nu.. Skulle kunna städa lite i badrummet kanske, men låter inte speciellt kul.. Ja ja få väl hänga här framför datorn 1 timme till sen e det ju faktiskt lägg dax för mig..

Imorrn väntar jobb 6-14, sen after work.. Vi får lön imorrn och det måste firas..=)

Xoxo Marika

Svettigt..

Nu va dagens träningspass avklarat, jag och Madde fick svtettas ordentligt men oj,oj,oj vilka snygga vältränade magar vi kommer ha i sommar..hahaha..
Näst på dagens agenda står det matlagning, blir min nyttiga köttfärssås och fullkornspasta.. Kanske några morotsstavar att knapra på till det.. Christofer är på väg hem så lika bra att börja..

Xoxo Marika

Vem där??

Vad läsar antalet ökat på sista tiden.. Kul verkligen.. Man blir ju lite nyfiken på vad ni är för ena som läser.. Tycker inte direkt jag har en bra eller rolig blogg så snällt att ni ändå ger mig några minuter av ert liv=)
Själv är det dessa bloggar jag brukar ge min tid åt..

Najalla
Johanna T
Angelica

Sen bloggar ju även mina söta små systrar och där måste jag ju kika in lite då och då=)

Jennie
Mikaela

Idag har det varit en ovanligt lugn dag på jobbet.. Både frukosten och lunchen.. Hade egentligen inte haft något att skriva om, om det inte va så att jag va med om en liten olycka med vår mat hiss.. Klämde mitt stackars långfinger så det kom blod och allt, kommer säkert få en blå nagel oxå..  En sak ni kanske inte visste om mig är att jag e väldigt överkänslig när det kommer till blod och smärta.. Jag svimmar typ.. Det hände såklart idag.. Stackars mig=(  Men ni behöver inte vara oroliga jag mår bra nu..

Ska iväg å träna, blir core express idag.. Hörs senare..

Xoxo Marika


Vem längtar??

 Kollade lite på gamla bilder från förra sommaren, om man inte längtade innan så ser det här ganska lockande ut..

 
 

Xoxo Marika

Jogging..

Madde ringde återbud för vår promenad, men jag ville inte spräcka träningsschemat så det va bara att knyta på sig joggingskorna.. Va iväg ca 1 timme, blev ca 35 min jogging och 25 min power walk.. Måste vara godkänt..
Har 6st träningspass inplanerade den här veckan, hoppas kunna komma iväg på alla.. Nu kör vi hårt..hehe..

Xoxo Marika

Hej hej..

Det börjar bli kväll och detta är första inlägget idag, ganska dåligt va? Men till mitt försvar måste jag säga att jag gjort ganska mycket annat.. Jobbade först 7-13, va hyfsat lugn frukost.. Sen blev det lunch med Christofer på stan och en sväng till Clas Ohlson..

Här hemma har jag målat klart i hallen (va lite finmålning runt kanterna kvar), och målat klart i badrummet.. Christofer har lagt på behandling på våran köksbänk så att den ska bli klar oxå.. Har även beställt badrumsskåp och ny dusch nu.. Känns bra när det händer grejer hela tiden, även om det inte går så snabbt..

Ikväll blir det en promenad med Madeleine, sommaren närmar sig med stormsteg, men vill inte påstå att min kropp riktigt e redo för beachen ännu..haha.. Blir hårdträning nu 2 månader framåt.. Det där med bantning e inte riktigt min grej så ska kilona försvinna gäller det att svettas bort dem..=)

Xoxo Marika

Ingen rubrik..

Oj,oj,oj va mätt jag är.. Blev Kyckling/pesto sallad till middag idag..

Har rensat undan massa här hemma, känns välidigt bra.. Köpte förvaringsboxar på Ikea så att vi kunde börja organisera lite..

 

Va även och tittade på ett badrumskåp som vi tänkte beställa..



Blir detta Hafa spegelskåp (ej handfatet).. 

När badrummet e klart så blir det ny TV som står på listan=)

Igår kväll blev det ett spontant besök på bion, såg Män som hatar kvinnor, bra film tyckte jag, en del väldigt hemska scener, men annars spännande.. Har inte läst boken så hade inga förväntningar om hur det skulle va.. Tyckte skådespelarna gjorde ett riktigt bra jobb..



Imorrn är det jobb som gäller igen 7-13 sen ska jag nog måla lite här hemma.. Hoppas kunna dra en sväng till gymet oxå, har varit lite lat de senaste dagarna..

Xoxo Marika 


Lite nytt..

Idag har vi faktiskt gjort lite nytta.. Inge solande utan blev en tur till både Bauhaus och Ikea.. Blev ny lampa till sovrummet, gillar den skarpt..

 


Xoxo Marika

Påskafton..

Är en en helt underbar dag här i Stockholm och förhoppningsvis i resten av Sverige oxå.. Började dagen med att åka in till city en sväng.. Fick ett par nya skor av min bästa kille i påskpresent=)
Åkte sen hem å käkade brunch med ägg, prinskorvar, köttbullar, sill och lite annat gott..

Kunde inte sitta inne i det fina vädret så tog en promenad bort till Gamla stan, ville använda mina ny skor såklart, har riktigt fint skavsår på hälen nu..haha.. Att man aldrig lär sig..

Blev lite öl och kaffe på en uteservering i solen, bara sitta å njuta.. Ni vet ju att jag gillar solen väldigt mycket.. Strandpressaren nr 1..=)

 

Blev lite sugna på kall glass när vi satt där i värmen så det fick det bli på vägen hem..

 

Har varit en riktigt bra dag hittills.. Är lite sugen på att grilla, nån som vill hänga på?? Annars blir det nog bakpotatis som vi planerat från början.. Inte så illa det heller..

Som ni förstår har det inte blivit någe gjort i lägenheten, men ibland måste man prioritera annat..

Xoxo Marika 

Latte å godis..

Efter middag på en italiensk restaurang i gamla stan blev det nu lite mys hemma med påskgodis och latte.. Köpte en ny kanna att skumma mjölk i igår så passade på att inviga den nu.. Man kan ju inte säga att min espressomaskin e speciellt avancerad men den gör faktiskt helt okej kaffe=)



Xoxo Marika


Lite vårnytt=)

Nu va håret fixat.. Tog 3 timmar hos frisören, tror på riktigt att jag slagit världsrekord i hur mycket folie man kan ha i håret samtidigt...

Hiss eller diss???

 

Glad påsk på er!!

Jag ska nu gå ut å käka romantisk middag med min kille=)

Xoxo Marika

Solen kom tillbaka..

Efter 2 dagar av dåligt väder så har det faktiskt klarnat upp ikväll, håller tummarna för en fin påsk helg..

Maten blev jätte god, så klart=) Blev lite mätt och trött efter så somna på soffan, hur skönt som helst, men blev tyvärr inte långvarit då vi bokat tvätt tid ikväll.. Va sugen på att gå å träna, men har haft lite ont i benhinnorna senaste dagarna så ligger här framför datorn i stället..

Fyndade jeans på Zara 249:- tyckte de va helt okej=)



Nu är det snart dax att dra till tvättstugan igen..

Xoxo Marika

Middag..

Håller på å lagar mat för fullt, använder ugnen=) Min nya favorit i köket..

Blir kyckling med ungsrostad, potatis,morot och lök.. Till det serveras en kall hemgjord vitlökssås.. Luktar otroligt gott så hoppas det ska smaka oxå..



Xoxo Marika

Kyligt..

Vad hände med det varma vårvädret.. Va jätte kallt idag ju..

Har varit en ganska lugn dag på jobbet, skönt efter all stress, sen blev det en promenad på Djurgården med Madde..
Invigde  vår ugn ikväll och lagade ost och skinkpaj till mig å Christofer, super gott blev det, skönt att ha en ugn igen måste jag säga..

Va på jätte mysig middag hos Madde igår, satt ute på takterassen, blev kallt efter ett tag men det va de värt..



Har klippt mig nu, äntligen.. Typ inget på längden eftersom jag spar, men lugg har det blivit.. Ni får va nyfikna nån dag till hur resultatet blivit för har inga bilder ikväll.. Ska färga på fredag.. Spännande va..hihi..

Vad händer i påsk då?? Jag ska iaf jobba torsdag och fredag men ledig lördag och söndag.. Vi ska nog utnyttja våran ledighet till att fixa lite här hemma.. Får se om det blir lite framsteg i köket..

Börjar kl 6 imorrn så ska egentligen bums i säng, men är lätt att fastna här framför datorn lite för länge=)

Xoxo Marika



Vackra Söder..

Blev en promenad/jogging i solen i stället för att gå till World Class.. Va verkligen rätt val.. Super skönt väder ute och hittade mysiga vägar att gå på.. Söder är bättre än man kan tro..

 
Djurgården som jag brukade gå är fint, men detta duger åt mig..


Ser detta ut som Sthlm??


Hittade en helt fantastisk utsiktsplats på vägen hem, väldigt nära där vi bor..

Xoxo Marika

PS. Tack för alla kommentarer=)

Var ska jag börja??

Tisdag idag och jag har lyckats tagit mig upp ur sängen, bra början iaf.. Är ledig, ännu bättre..  Så vad står på schemat idag?? Har lite planer faktiskt.. Ska försöka gå och träna nu på förmiddagen sen är mitt misssion att hitta nån som vill klippa och färga mitt hår.. Verkligen på tiden.. Saknar att ha en fast  frisör som man vet är bra.. Nu får man gå till nån och hoppas på det bästa..
Ikväll ska jag hem till Madde å umgås med några vänner.. Sol och klarblå himmel idag med..Nice, nice, nice=)

Fick jobba över igår och kom hem typ kl tolv.. Hade hand om en buffé och caféet igår så hade endel att göra.. Precis när jag började bli klar typ 21.50 kommer det 11 pers som vill äta, vi slutar servera varm mat kl 21.30 så jag och Marcus i receptionen fick ställa oss och göra smörgåsar till alla.. Tycker alltid jag råkar ut för sån här grejer..Why me?? Ja ja, man får väl va glad för att man har ett jobb iaf..

Xoxo Marika

Grattis i efterskott!!

Bloggade ju inget igår så får passa på att gratulera idag i stället.. Min syster fyllde nämligen hela 19 år, tiden går snabbt den..



Att mina småsyskon börjar bli gamla, innebär det att jag oxå blir det??

Nu är det snart dax att ta min promenad till jobbet..

Xoxo Marika

Efter 10..

Kollar lite lätt på Efter 10 på TV4.. Diskuterar just nu denna fråga:

Om du va tvungen att avstå från internet eller sex i 2 veckor, vilket skulle du välja..

Jag skulle nog välja att avstå internet (även om jag inte kan blogga då) eftersom jag har en fast pojkvän va det ett ganska självklart val för mig=)

Vad skulle ni välja??

Xoxo Marika


Måndag morgon

Är ganska skönt att börja veckan med en sovmorgon, men inte lika roligt att jobba kväll tyvärr.. Har tagit tag i lite grejer som skjutits upp den senaste veckan på grund av flytten.. Betalat adressändring, deklarerat (får tillbaka nästan 4000:- i år, very happy) mm..  Ska ta några vänd ner till soprummet å slänga lite wellpapp sen blir det en promenad till jobbet.. Efter regnet igår så har solen hittat tillbaka igen och hoppas den stannar hela veckan..

Efter jobbet igår blev det en sväng till Ikea, känns som om vi e stammisar där nu=) Sen en sväng till gymet och efter det fix och myskväll här hemma..

har faktiskt några bilder på lager som jag tänkte dela med mig av.. Äntligen..

 
Sovrummet, inte stort men bättre än inget.. Tycker vi har fått det ganska mysigt där..



Så här såg sovrummet ut första gången jag va där, lägg till en fruktansvärd rökdoft.. En viss skillnad.. Ni fattar att vi haft lite att göra..

 
Är lite inredningsdetaljer kvar i vardagsrummet, typ ny platt TV på väggen och ett köksbord.. Men detta är en start..



Vardagsrummet, innan.. Här hade de redan hunnit städa lite innan jag va där med kameran..

 

Stoffe fixade vatten i köket, vilken händig man=)



Som ni ser är köket inte klart ännu, allt går att använda, men väggarna ska ännu fixas, sen är skåpen inte blå utan vita, men vi bestämde att ha kvar skyddsplasten tills vi e klara.. Kylskåpet ska ännu flyttas in oxå (står i vardagsrummet nu)

Xoxo Marika


Lördag och sängdax..

Japp sitter här själv hemma å ska väl snart sova..  Christofer är och dricker öl hos en kompis.. Har varit så sjukt skönt väder idag, jobbade men blev en promenad hem, solbrillorna på och jackan av.. Nice det.. Har även fyllt upp våra ny garderober med mina kläder, Börjar nästan kännas hemtrevligt här nu=) Ska bara packa upp skorna oxå så har jag nästan allt jag behöver för att överleva här på söder.. Blir en tripp till Ikea imorrn, hittar förhoppningsvis snygga gardiner till sovrummet och en hel del annat oxå.. Tror verkligen vår lägenhet kommer bli super när allt e klart... Då får ni komma å hälsa på..

Va ute och käkade jätte mysig middag med Christofer igår.. Blev vårat favoritställe De svarta fåren.. Vi va verkligen värda det efter allt slit och dålig snabbmat den senaste månaden.. Blev både förrätt, varmrätt och en flaska gott vin till det..


 
Hoppas ni har en trevlig kväll!!

Nu ska jag hoppa i säng..

Xoxo Marika

Skön dag..

Har varit en alldeles lagom dag.. Gick upp typ kl 8 käkade frukost och packade upp en kartong.. Har jobbat lyxpasset 10-15 idag, hur skönt som helst.. Blev en promenad hem i det fina vädret, riktigt varmt och inte lika blåsigt som de andra dagarna.. Efter ännu lite fix här hemma blev det en sväng till gymet..

Christofer är på Gotland och hälsar på, hans farmor fyller 80 år och det måste ju firas=) Blir min första natt själv här, gillar inte att sova själv men får hoppas att monstret under sängen håller sig lugn.. Som det ser ut nu så kommer jag nog inte till Gotland förrän sista helgen i maj då lillsyrran har sin studentbal..

Blev ju inga bilder igår, byggde ihop en garderob i stället.. Kändes viktigare för oss.. Blir ett ryck med köket i helgen, hade varit superskönt att få det klart.. Idag orkar jag inte lägga upp bilder, vet inte var min kamera ligger, lite rörigt här.. Har funderat på att vänta lite, iaf till efter helgen då jag hoppas kunna ta bra bilder på hur vi kommit på plats..

Bli snart sängen för min del och en lång dag på jobbet väntar imorrn, typ värsta passet 6-16..

Xoxo Marika


Våren..

Nu måste väl i alla fall våren va här för att stanna.. Inge mer snö och minusgrader tack.. Är några små moln på himlen idag men mestadels sol.. Har varit en sväng på gymmet och svettats lite, verkligen dax att ta sista rycket inför sommaren nu.. Om jag skulle kompensera för all dålig mat jag knölat i mig i Mars så skulle jag typ behöva träna dygnet runt, men får ta en bit i taget.. Bara man mår bra..

Ska en sista vända till våran gamla lägenhet och städa lite sen va det hej då Karlaplan..

Om jag får tid ikväll så ska jag försöka få upp lite bilder här..

Xoxo Marika

Första natten..

Nu va första natten avklarad i min ny lägenhet.. Gick bra måste jag säga, är en jäkla massa kartonger och annat skräp som måste packas upp och fixas med.. Känns inte direkt hemtrevligt för tillfället.. Men ge mig några dagar så ska jag försöka få ordning på det mesta.. Solen skiner idag och är lite sugen på en promenad men vi får se vad som hinns med..  Gick till jobbet här ifrån igår, tog ca 40 min.. Inte alls farligt långt ju..
 
Kommer ni ihåg att jag hade en lista för Mars på grejer som skulle göra mig mer hälsosam? Det har iaf gått helt åt skogen då renovering och jobb tagit all min tid och kraft.. Men skam den som ger sig, nu blir det nya tag i April.. Ligger ett World Class jätte nära här som jag tänkte kolla på idag.. Fick även med mig lite mat från jobbet, så blir Lax och sparris till kvällsmat.. Nu är snabbmatens tid förbi och dax att börja använda spisen igen..

Ska även bli lite bättre på att blogga...

Xoxo Marika 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu